Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Final Resolution

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niezła gala :). obejrzalem szczególnie dla Stinga - jest w dobrej formie mimo iz minimalnie mu sie uwypuklił brzuszek ;).... Niezła walka Samoa Joe vs Fallen Angel. pytanko mam do oblatanych w TNA. czy to koniez feudu pomiedzy nimi? bo jak rozumiem stypulejszyn była Ending Carrere vs Winning Streak. No i szkoda mi ze nieco jobnąć musiał jeden drugiemu.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

5

• DDP

4

• Alacer

4

• Poldi

3

Top użytkownicy w tym temacie

pomiedzy kim ? a gala fajniutka super że sting jest w tna i że wygrał .Walka Daniels Vs Joe w miare tylko joe troszke przesadził a reszta też spoko.

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

pomiedzy Joe i Danielsem.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

aha myslalem ze chodzi ci o styles - daniels

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Alacer - to nie była stypulacja walki, jedynie na ostatnich Impactach Joe twierdził że zakończy karierę Daniels'a a Daniels że skończy zwycięzką passę Joe. Podejrzewam że teraz będzie raczej rozgrywany feud Joe z AJ'em, ale nie wykluczam ze Daniels nadal będzie w to zamieszany.

Co do PPV, kolejne dobre, ale mnie nie zachwyciło. Na poziomie, ale bez rewelacji. Sting w dobrej formie, obawiałem się że bedzię gorzej. Zobaczymy jak będzie wypadał w walkach 1 na 1, kiedy to spędzi na ringu troche więcej czasu niż w tag team matchu.

"Sting w dobrej formie" to slowa troche na wyrost. Powiedzmy ze nie jest w fatalnej formie ala Scott Steiner po przyjsciu do WWE. Sting podobnie jak DDP jest cieniem siebie z WCW i tego nalezalo sie spodziewac. Wtedy mial wieksza gore tulowia (miesnie ramion i bicepsa) a teraz jak wiadomo starosc nie radosc okragly jest tyle ze po srodku:) Moze sie czepiam ale mam prawo skoro ogladam TNA a nie WWE.

Sting to starpower. Wiedzialem ze spinuje Jarretta. Musial wygrac na dzien dobry a pinowanie Montiego byloby bez sensu. Mam nadzieje ze wzamian podlozy sie Abyssowi, Montiemu i Christianowi kiedys. Problem ze Stingiem jest taki ze nie ma mu kto jobowac bo przy nim wszyscy sa mali i te zwyciestwa nie znacza nic. Na szczescie Sting obiecywal ze bedzie promowal mlodych i mam nadzieje ze tak bedzie. Oby tylko nie dali mu pasa gdyz uwazam to za zly pomysl. No chyba ze odbierze go Jarrettowi a po miesiacu odda jakiemus "mlodemu" np Abyssowi.

Co do samej gali to tez oceniam ja srednio, tak na 4-. Dobrywmi walkami byl opener 3 on 3 i Daniels vs Joe. "Jadalnymi" ME, Raven vs Sixpac oraz team 3d vs amw (btw zajebisty booking:P) Po tym przypomina mi sie najchujowszy ending walki jaki widzialem w TNA czyli walka first blood miedzy Nashem a Gunnem gdy Gunn zaczal krwawic i przyszedl jakis doktorzyna i zaszyl mu leb bo sedzia "spal".

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem Sting jest w przyzwoitej formie. Nie pokusze się o ocenę jego wystepu z perspektywy walk z WCW bo mijałoby się to z celem. Czas nie stanął w miejscu. Biorac pod uwagę wszystkie aspekty było naprawdę nieźle. Nie zachwycił mnie repertuar, ale za to było dynamicznie. Sama walka podobała mi się średnio, były w niej fajne momenty. A gala? Gala jak to gala TNA, stojąca na dobrym poziomie choć może bez wielkiego polotu.

DDP: mimo iz nie jestem ani miłośnikiem WWE, ani TNA (a oglądam gale obu tych federacji), to uważam, że opinia iż tylko fani TNA mogą się czepiać jest krzywdząca ;). Tak może jest w Stanach Zjednoczonych, gdzie fani WWE są w większości mało wymagający, ale nie wśród trzeźwo spoglądających na wrestling fanów.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Sting w dobrej formie - mnie przynajmniej; chodziło o to ze byłw miare dynamiczny. Repertuar dojdzie niech no tylko sie jeszcze oswoi z ringiem. to jest czysta technika rpzeciez a Sting drewnem nie byl nigdy :). chwila czasu i bedzie lepiej

• Styl:  Jasny

Gala dobra ale nie wybitna :)

Koper nie bedzie tak.

AJ zacznie feud (albo raczej juz jako tako zaczal) z Moorem, a Joe hmm bedzie walczyc dalej z kim popadnie (moze teraz Sabin :D ) a FA zrobi sobie odpoczynek i jak wroci to pewnie bedzie scigac Joa :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Też widziałem tę galę i musze przyznać że była to gala bardzo dobra, lepsza niż gala z ubiegłego roku. Na szczególną uwagę zasługują walki -

Team 3D vs AMW - jedna z lepszych walka tag team w TNA - aż mi się przypomniała rywalizacja AMW z Triple X - moze teraz jakiś steel cage match pomiędzy nimi:P

Opener(Aries, Shelly,Strong - ta trójka jest naprawdę świetna, bardzo mi się ta walka podobała)

Main Event(Sting jest nawet w dobrej formie, co prawda to nie to samo co w WCW, ale i tak jest niezle, dałbym poraz ostatni w jego karierze Pas WHC, a potem aby dzięki temu wypromował jakiegoś młodszego zawodnika przez podłożenie mu się)

Aj Styles vs Tanahashi - walka również niezła, ale bez jakiś fajerwerków, ale przyzwoita lecz trochę za krótka

Abyss vs Rhino - walka taka sobie, mi niezbyt przypadła do gustu

Raven vs X-pac - też taka sobie, ale trzymała poziom

I walka wieczoru - Fallen Angel vs Samo Joe - walka świetna w mojej ocenie ma 9,5/10 - dawno czekałem na ich walkę i wkońcu się doczekałem :) Ta walka była wg mnie lepsza niż serwowane walki Aj Styles i Samoa Joe. Może doprowadzi do to jakiegoś kolejnego Triple Matchu między tą trójką - I był rewelacujny, moze drugi był by jeszcze lepszy:P

P.s: jedyne co mnie na tej gali wkurzyło to to że znowu musiał zajobbować Elix Skipper, ale on jest teraz szmacony w TNA, mam nadzieję że jakoś to mu wynagrodzą i może to właśnie on pokona Samoa Joe i zakończy jego winning streak i zdobędzie wkońcu pas X-division

• Styl:  Ciemny

Po występie Stinga chyba zgadzam się z wypowiedzią Jarreta z przed walki, że ma do niego ogromny szacunek, ale minęło 5 lat. Dokładnie tak jest, po występie Stinga nowi fani (którzy nie oglądali WCW) nie będą rozumieć dlaczego gość jest legendą. Nie należy wchodzić drugi raz do tej samej rzeki, niestety latka lecą i występ Stinga był słabiutki, z całym szacunkiem dla niego.
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Sting nic niepokazal ale na ocene trzeba zaczekac na jego walke 1 na 1.

Gala nic specjalnego,niezla walka Samoa-Daniels ale tego mona bylo sie spodziewac. Szkoda ze taki duzy push dostaje Samoa nielubie go(chyba jestem osamotniony w tym :grin: )

Dobra byla tez walka Dudlejow z AMW reszta taka sobie.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

oj lepiej zeby Sting za duzo nie walczył 1 na 1 chyba ze ktos był w stanie zebrac na siebie całą uwagę w czasie takiej walki(jesli chodzi o czysty wrestling)

wypadł dosyc przecietnie, ale jak juz kazdy zauwazył, nie da sie oszukac kalendarza.

Nie czepiałbym sie zbytnio jego muskulatury, albo jej braku:P tylko tego ze nie był to ten sam Sting nawet jesli chodzi o prowadzenie samej walki. A założony przez niego deathlock był dosyc... emm jakby to powiedziec załosny... kto widział ten wie o co chodzi

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   1

Masz racje Cegła, ten Scorpion Death Lock wyglądał fatalnie. Można go było wykonać zdecydowanie lepiej (przede wszystkim Sting był prawie wyprostowany), ale zobaczymy co nam przyniosą jego następne walki. Przypuszczam, że niczego nadzwyczajnego, ale wstrzymam sie z prognozami.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Streetovs nie jestes sam tez go nie lubie niedługo straci pas ja bynajmiej mam taka nadzieje .