Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSW - "Powrót Grubasów" - S03 E01

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WSW PRAGNIE PRZEDSTAWIĆ NAJNOWSZY SEZON WSW!

Nowe postacie, nowe osoby odpowiedzialne za montaż, nowe scenariusze, KOMENTARZ DO WALK

Najbardziej znana i NAJSTARSZA FEDERACJA BACKYARDOWA W POLSCE (już prawie 5 lat!)

ZGODNIE Z FACEBOOKOWĄ AKCJĄ PREMIERA PRZYŚPIESZONA

http://iv.pl/images/27402419471382719255.png

Prosimy o komentarze odnośnie komentarza do walk bo to jest wersja testowa. Chcemy wiedzieć czy ludzie wolą wersje bez komentarza jak to mają wszystkie federacje czy z komentarzem.

SUBSKRYBUJ NASZ KANAŁ NA YOUTUBE! LAJKUJ NASZEGO FACEBOOKA DLA NAJNOWSZYCH INFORMACJI, ZDJĘĆ I MATERIAŁÓW KTÓRE NIE POJAWIĄ SIĘ NA FORACH!

REKRUTACJA DO WSW JEST OTWARTA! KAŻDY MA SZANSE TWORZYĆ HISTORIE POLSKIEGO BACKYARDU! WIĘCEJ INFORMACJI WEWNĄTRZ VIDEO!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

3

• N!KO

2

• Ghostwriter

2

• Jeffrey Nero

1

Top użytkownicy w tym temacie

Z komentarzem jest dobrze, ciekawiej. To wzmacnia tą entertainmentową stronę show. :)

Tak mnie trochę zastanawia chłopaki jak wy podołacie z 4 zawodnikami (z tego co wyczytałem na fejsie w rosterze jest 4 oficjalnych zawodników, + 2 nieoficjalnych - cokolwiek to znaczy). Jest jakieś zainteresowanie WSW?

Od połowy nagrania obraz jest zamazany lekko.

A przeprosiny Matta dla WF to jakiś faceturn, prawda? :D

BTW - czekam na kolejne odcinki.

14453752125651e0a536c69.jpg

Ghostwriter, WSW ma to do siebie że mało kogo ono obchodzi. Po 5 latach powinno się spodziewać czegoś więcej niż 4 osoby na gali z czego tylko 3 z Wrocka. W każdym bądź razie następna gala będzie jedną z większych na backyardzie o ile znów wszystkim babcie nie po umierają czy chomiki pouciekają. W każdym bądź razie bardzo ścisła współpraca jest z DSW i WKSW więc możliwe że W KOŃCU cały dolny śląsk zjednoczy się pod jedną galą.

Co do zamazania to kamerzysta pierdoła nie zauważył że ostrość jest źle ustawiona w kamerze.

I tak Matt2Hot będzie teraz bardziej facem niż heelem (chociaż jak dla mnie kiedy jeździł po WF i tak był facem).

Mamy nadzieje że jednak coś ruszy w stronę przypływu młodych do WSW i będzie roster minimum 10 osobowy bo wszak Wrocław to ogromne miasto.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z komentarzem jest dobrze, ciekawiej. To wzmacnia tą entertainmentową stronę show

Po kosztach polecieli, i nie kontynuowali negocjacji ze mna :wink:

Mimo wszystko nie wyszlo to tak zle. Spodziewalem sie jakiejs katastrofy, ale sobie poradziliscie z partnerem. Martwi mnie jedynie rozmiar rosteru. To juz chyba samo w sobie jest zapowiedzia szybkiego konca tego sezonu... Szkoda, ze tak wyszlo. Powinno sie wiecej twarzy pojawic

50608915156a3743c1fa34.jpg

W każdym bądź razie następna gala będzie jedną z większych na backyardzie

Brzmi ciekawie.

możliwe że W KOŃCU cały dolny śląsk zjednoczy się pod jedną galą.

No właśnie zastanawiają mnie te podziały. Nie jest to aż tak popularny w Polsce "sport" i nie ma aż tylu ludzi, którzy by to robili. Dlatego logiczne wydaje się połączenie sił. Ale rozumiem, że z różnych tam względów było i jest to niemożliwe/trudne.

A dlaczego w sumie N!KO nie komentuje gal?

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   410
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zapewne kwestie finansowe :-)

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bo stal do pomyslu plecami, gdy dwie federacje wyciagaly do niego reke. Co - mimo mojej powszechnie znanej arogancji - bylo zajebiscie mile.

Zreszta nie wiem jakbym sobie poradzil jako komentator czegos, o czym mam znikome pojecie, choc wiele razy jade czysto spontanicznie. Mam nadzieje, ze kiedys - jak czas pozwoli - uda mi sie zagoscic na takiej gali, i wtedy moge zasiasc do komentowania live.

Zapewne kwestie finansowe

Negocjacje zostaly wznowione. Nie stac ich na dlugoterminowy kontrakt na wylacznosc, ale na jednorazowy wystep z okazji jakiejs wiekszej gali na pewno!

50608915156a3743c1fa34.jpg

Tia sprzedałem siostrę arabskiemu szejkowi i ledwo starczyło żeby NIKO napisał posta w tym temacie. Jutro ide sprzedać nerke... zobacze na ile starczy. Może nawet powie że mu się podoba :)