Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasza wymarzona karta na WrestleManię ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   632
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Career vs Streak

Cena vs. Undertaker [To raczej ze względu na to, że streak nie może być przerwany, ale myśli: "jak to! przecież Cena nie może być zwolniony" będą krążyć]

Dobre,choć myślałem nad submission matchem - ani Taker, ani Cena (w obecnym gimmicku) nie odklepali nikomu. Także, któryś musiałby tę passę przerwać. ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

2

• Wojtax

2

• RKO_Y2J

2

• Icon

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Career vs Streak

Cena vs. Undertaker [To raczej ze względu na to, że streak nie może być przerwany, ale myśli: "jak to! przecież Cena nie może być zwolniony" będą krążyć]

Dobre,choć myślałem nad submission matchem - ani Taker, ani Cena (w obecnym gimmicku) nie odklepali nikomu. Także, któryś musiałby tę passę przerwać. ;)

Też dobry pomysł, ale taka walka raczej nie potrzebuje ograniczeń ;] Prędzej bym dał Falls count anywhere albo i quit match.

Tak w sumie, to nie mam za wielu pomysłów, bo większość już oklepana, ale kilka meczy obejrzałbym z chęcią:

- Undertaker vs John Cena

Może w końcu czułoby się zagrożenie dla straku Takera. Owszem, walczył Michaels, Triple H, Batista, Edge, Orton, Big Show i A-Train i czuło się, że może będzie koniec serii, ale przy pojedynku grabarza z Ceną byłaby olbrzymia dramaturgia i niepewność.

Undertaker vs Sting

Feud marzeń wielu fanów wrestlingu. Trochę ciężko napisać czemu, ale w miarę podobne gimmicki sprawiają, że mogłoby być ostro i ciekawie.

No i może po jakimś większym wypromowaniu niektórych gwiazd:

Daniel Bryan lub Chris Jericho vs Bret Hart

The Miz vs Mr. Kennedy

Sin Cara vs Rey Mysterio

Jack Swagger vs Kurt Angle

Triple H vs Shawn Michaels

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Może nie jest to jakoś specjalnie ciekawa karta, ale bazując na aktualnych zawodnikach WWE (pomijając aktualne feudy) ułożyłem sobie coś takiego:

Fatal 4 Tag Team Match for the Undispuded WWE Tag Team Championships

The Usos vs. Awesome Truth vs. Air Boom © vs. Trent Barreta and Justin Gabriel

Triple Theart Match for the Divas Championship

Beth Phoenix © vs. Natalya vs. Kharma

6-Men Steel Cage Match

Daniel Bryan vs. Sin Cara vs. Alex Riley vs. Jack Swagger vs. Zack Ryder vs. Hunico

Falls Count Anywhere Match for United States Championship

Alberto del Rio © vs. John Morrison

Table Legend vs. Legend Match

Triple H vs. The Rock

Fatal 4 Way Ladder Match for Intercontinental Championship

Rey Mysterio © vs. Ted DiBase vs. Sheamus vs. Christian

No Holds Barred Match

CM Punk vs. Stone Cold Steve Austin

First Main Event

Falls Counts Anywhere Thriple Theart Match for World Heavyweight Championship

Randy Orton © vs. Cody Rhodes vs. Wade Barret

Second Main Event

Hardcore Match

The Undertaker vs. John Cena

Third Main Event

30 Minut Iron Man Match for WWE Championship

Chris Jericho © vs. Dolph Ziggler

12501231434d3da85730ba0.png

Po pierwsze taki temat już był a po drugie jest on wylęgarnią nic nie wnoszących postów, bez argumentacji, które tylko proszą się o warna - do zamknięcia.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
    • MattDevitto
      Wystarczy zobaczyć fragmenty walk o walizki i to w zupełności wystarczy
    • KyRenLo
      Money in the Bank bardzo blisko, a mimo tego, że moja ukochana zawodniczka walczy o pas, a dodatkowo są dwie walki o walizkę co samo w sobie powinno być interesujące to u mnie brak większej chęci na oglądanie tego widowiska. Cztery walki w karcie gali Premium to jakiś mało śmieszny żart. Pierwsza gala WWE od jakiegoś czasu, której nie obejrzę na żywo, czy nawet na następny dzień. Nawet typować mi się zbytnio nie chce. Oby nie wymyślili czegoś tak głupiego jak walizka dla Ripley, czy Solo. Karta w obrazku: Tradycyjnie udanej gali dla oglądających.
  • Dodaj nową pozycję...