Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wasza wymarzona karta na WrestleManię ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Tak jak w temacie, każdy fan wrestlingu chyba sobię kiedyś wymarzył takową kartę na WM'kę, moja by wyglądała mniej więcej tak :

Main Event:

CM Punk vs. Undertaker [sTREAK ON THE LINE]

WWE Championship

Randy Orton © vs. John Cena [ Orton to mega heel vs. Jasiek ]

Fatal for way match for World Heavyweight Championship

Chris Jericho © vs. Wade Barrett vs. John Morrison vs. Cody Rhodes [ Nie trzeba tlumaczyc ]

United States Championship

Evan Bourne © vs. Justin Gabriel [Zajebiści lotnicy]

IC Championship

Christian © vs. R-Truth [brałem pod uwage to jak szmacą Christiana]

Tag Team Championship

Dolph Ziggler and The Miz © vs. Sheamus and Kane [Ziggler i miz fajnie się dopełniają, Perfection i Awesome]

Triple H vs. Alberto Del Rio

Sin Cara vs. Rey Mysterio [Tu moglo by byc, kto przegra zdejmuje maske publicznie]

Triple Threat Match for Divas Championship

Maryse © vs. Natalya vs. Beth Phoenix [moje 3 ulubione divy]

;)

Oczywiście biorę pod uwagę zawodników, którzy występują teraz.

@EDIT

JEZU LUDZIE JAK SIĘ CZEPIACIE, NAPISZĘ DOPISKI ŻEBYŚCIĘ SIĘ NIE WKURZALI!

Edytowane przez RKO_Y2J
https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wojtax

2

• RKO_Y2J

2

• kr3cik-bmc

2

• Icon

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Oczywiście biorę pod uwagę zawodników, którzy występują teraz.

Main Event:

CM Punk vs. Stone Cold Steve Austin

Jakbyś nie zauważył to jakoś Austin nie jest aktywnym zawodnikiem :)
https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257904

• Urządzenie:  Android

Ha ^^ Wiedziałem, że ktoś mi zwróci uwagę apropo SCSA, to miałaby być taka sytuacja jak z The Rockiem i Cena, tyle ;P
https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257908

WWE Championship

Randy Orton © vs. John Cena

Ile razy już to widzieliśmy ?

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257910

A gdzie Taker? Bez niego? Wymarzona WM po tym co pokazał na ostatnich 3 jej edycjach?
https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257915

• Reputacja:   499
  • Urządzenie:  Windows

Cytat:

WWE Championship

Ile razy już to widzieliśmy ?

Ale zauważ jaki byłby booking - to byłby pojedynek face vs face, a takich dueli CT zazwyczaj nie psuje ;) a i 2 największych obecnie terminatorów by się tłukło :P

Fatal for way match for World Heavyweight Championship

Chris Jericho © vs. Wade Barrett vs. John Morrison vs. Cody Rhodes

IC Championship

Christian © vs. R-Truth

Natomiast tutaj nie rozumiem. Christian zajebisty zawodnik i tylko midcardowy IC, a Wade'owi, który jest przeciętny w ringu i ogólnie wiele słabszy od CC jako main eventer? Geez.. :roll: W ogóle nie rozumiem zachwytów nad Barrettem, owszem w feudzie z Ceną pokazał coś tam, ale ze względu na stypulacje, która dawała dodatkowe emocje i przycmiła nie raz poziom ringowy.

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257916

• Reputacja:   1

To więc tak:

1.Rey Mysterio vs Alberto Del Rio vs Sin Cara- taka walka ze zestawieniem trzech luchadorów (dwóch w tym meksyku) byłaby świetna. Wzrost oglądalności w meksyku i w pozostałych krajach. W sumie to nie byłoby głupie. Z kontuzjami Reya jest tragicznie co chwilę jakaś operacja i widziałbym dla niego na szabli jego karierę i pożegnanie się z nią. Czołowym luchalibre stałby się Sin Cara, a Master of 619 przeszedł do HOF.

2.John Morrison vs Justin Gabriel - Falls Count Everywhere.

Lotniki i świetna stypulacja dla nich. JoMo jest niesamowity w takich walkach, a może i Gabriel by się spisał. Walka gdzieś na środku karty.

3.Cody Rhodes vs Dolph Ziggler

Za kilka lat, albo i nawet za parę. Walka młodych, gniewnych wilków. Nie chciałbym, aby któryś z nich przeszedł face-turnu, a chciałbym, aby to było starcie Heelów. Perfekcyjni na micu i w ringu, czego chcieć więcej??

4.Undertaker vs... mam kilku faworytów Brock Lesnar, CM Punk, a nawet Wade Barrett

Lesnar największy psychol w historii wrestlingu, dominujący i rozwalający wszystko co

złapie w swoje łapy. Punk number 1!! Wade Barrett zasłużył sobie na taką walkę za świetne sprawowanie się jako lider NEXUSA. Obojętne jest mi to z którym walka doszła by do skutku i tak wiem, że była by Piękna.

WWE Championship

Are you serious??? Walka na potęgę by ssała, chyba, że jakieś miny psychopaty od Ortona i nawet mocny booking, bo Cene wiem, że stać nawet na dobrą walkę, ale Ortona nie bardzo ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257917

WWE Championship

Are you serious??? Walka na potęgę by ssała, chyba, że jakieś miny psychopaty od Ortona i nawet mocny booking, bo Cene wiem, że stać nawet na dobrą walkę, ale Ortona nie bardzo ;)

Tak samo Cene (MiTB) i tak samo Ortona (OTL, Summerslam) stac na dobra walke. Ja tez chcialbym tej walki, wg mnie dostarczylaby duzych emocji, dwoch terminatorow PG, face vs face, (cos jak Christian vs Orton z OTL, z tym, ze zamiast Christiana Cena!). To byloby cos podobnego do walki Austin vs Rock.

Edge vs Christian jakis Hardcore Match najlepiej :twisted: obydwoje sa jednymi z moich ulubionych, bardzo chcialbym tej walki, ale niestety jak wiemy taka walka nigdy sie nie odbedzie :(

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257925

Piszesz,żebyśmy podali wymarzoną kartę na WM.Nie da się jej napisać z aktywnym rosterem,więc nie obraź się,jak tutaj dam zawodników niewalczących aktualnie bądź na emeryturze

1.Sin Cara Vs Rey Mysterio(mask Vs mask match)

2.Dolph Ziggler Vs Cody Rhodes(United States & Intercontinental Championships unification match)

3.Sheamus Vs Triple H(king of the kings match)

4.Chris Benoit Vs Kurt Angle(submission match)

5.Christian Vs Edge(TLC match for the #1 contendership to the WWE Championship)

6.CM Punk Vs Daniel Bryan(for the World Heavyweight Championship)

7.Undertaker Vs Mankind(barbed wire match with streak on the line)

8.John Cena Vs Rock(for the WWE Championship)

9.Shawn Michaels Vs Kenta Kobashi(USA Vs Japan dream match)

Moim zdaniem,jakby była taka karta to byłaby ona najlepszą kartą na świecie

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257941

No dobra czas na moją propozycje, karta będzie z serii Science Fiction, gdyby taka WM się odbyła była by The Best WM EVER

3 vs 3 Match

Team AAA (Jack Evans & Extreme Tiger, El Mesias) vs Team WWE (Awesome Truth, Zack Ryder)

Ultimate X Match TNA X Division Championship & WWE Cruiserweight Championship Unification match

AJ Styles vs Christopher Daniels vs John Morrison vs Evan Bourne vs Suicide(Kaz) vs Austin Aries

Triple Threat TNA Women's Knockout Championship & WWE Divas Championship Unification match

Kharma vs Beth Phoenix vs Tara

TLC TNA World Tag Team Championship & WWE Tag Team Championship Unification match

Beer Money vs MCMG vs Dudley Boyz vs King of Wrestling

United States & Intercontinental Championships Unification match

Dolph Ziggler Vs Cody Rhodes

Monster's Ball Match WWE Hardcore Championship

Abyss vs Mankid vs RVD vs Jeff Hardy

No holds barred match

Chris Jericho vs Randy Orton

Lethal Lockdown Match

Team TNA (Samoa Joe, Matt Morgan, Mr. Anderson, Jeff Jarrett) vs Team WWE (HHH, Kane, Big Show, Christian)

Fatal 4-Way WWE Championship

Sin Cara vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio vs La Parka

Singles Match

CM Punk vs Stone Cold Steve Austin

Singles Match

John Cena vs The Rock

Three Degrees Of Pain (1.Pinfall 2.Submission 3. Escape the Cage)

TNA World Heavyweight Championship & World Heavyweight Championship Unification match

Kurt Angle vs Daniel Bryan

Hell in a Cell Career vs Streak Match

Sting vs Undertaker

WM przy 13 walkach musiała by trwać z 6-7 godzin, jednak była by to najlepsza gala w historii wrestlingu.

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-257982

Christian © vs. R-Truth [brałem pod uwage to jak szmacą Christiana]

Przecież w ostatnim cza się Christian był w ME - więc trudno to nazwać szmaceniem w moim odczuciu.

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-258171

No dobra czas na moją propozycje, karta będzie z serii Science Fiction, gdyby taka WM się odbyła była by The Best WM EVER

3 vs 3 Match

Team AAA (Jack Evans & Extreme Tiger, El Mesias) vs Team WWE (Awesome Truth, Zack Ryder)

Ultimate X Match TNA X Division Championship & WWE Cruiserweight Championship Unification match

AJ Styles vs Christopher Daniels vs John Morrison vs Evan Bourne vs Suicide(Kaz) vs Austin Aries

Triple Threat TNA Women's Knockout Championship & WWE Divas Championship Unification match

TLC TNA World Tag Team Championship & WWE Tag Team Championship Unification match

No holds barred match

Lethal Lockdown Match

Team TNA (Samoa Joe, Matt Morgan, Mr. Anderson, Jeff Jarrett) vs Team WWE (HHH, Kane, Big Show, Christian)

Singles Match

Singles Match

John Cena vs The Rock

TNA World Heavyweight Championship & World Heavyweight Championship Unification match

Sting vs Undertaker

WM przy 13 walkach musiała by trwać z 6-7 godzin, jednak była by to najlepsza gala w historii wrestlingu.

nie powiem, chyba najlepsza karta z dotychczasowych tu wypisanych :D gdyby jeszcze dodać trochę Japonii ..

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-258173

3 vs 3 Match

No holds barred match

Lethal Lockdown Match

Singles Match

Singles Match

John Cena vs The Rock

Sting vs Undertaker

nie powiem, chyba najlepsza karta z dotychczasowych tu wypisanych :D gdyby jeszcze dodać trochę Japonii ..

Podzielam w pełni zdanie twoje zdanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-258176

To ja może coś bardziej prawdopodobnego, niż kolega wyżej :P

Career vs Streak

Cena vs. Undertaker [To raczej ze względu na to, że streak nie może być przerwany, ale myśli: "jak to! przecież Cena nie może być zwolniony" będą krążyć]

WWE Championship

CM Punk © vs. Stone Cold Steve Austin [sE vs Beer :P]

World Heavyweight Championship

Chris Jericho © vs. Sheamus [Celtic Warrior naprawdę zasługuje na pas - przegrany idzie na koniec kolejki]

United States Championship

Cody Rhodes © vs. Randy Orton [ciekawie by to wyglądało. Coś a'la Mistrz-Uczeń]

IC Championship

R-Truth © vs. Tyler Reks [Tyler przez te kilka walk w tamtym roku zrobił na mnie takie wrażenie, że do tej pory mu kibicuje, a Truth to ten z początku turnu (fajki, woda itp.)]

Tag Team Championship

Dolph Ziggler and The Miz © vs. The Usos

Hell in a Cell match

Triple H vs. Kane vs. Batista

Mask match

Sin Cara vs. Rey Mysterio vs. Hunico [ciekawa stypulacja xD możesz leżeć gdzieś poza ringiem a i tak ściągniesz maskę]

Triple Threat Match for Divas Championship

Maryse © vs. Natalya vs. Beth Phoenix [tutaj muszę się zgodzić z RKO_Y2J]

#1 Contender for WH Championship

Daniel Bryan vs. Alex Riley vs. Drew McIntyre

Single Match

Evan Bourne vs. Justin Gabriel vs. John Morrison

Single Match

CC vs. Wade Barret

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-258179

Puro nie oglądam. :wink: Co do mojej karty może trochę mnie poniosło, ale jakby ta WM odbyła się w Meksyku, była by jeszcze lepsza. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/27203-wasza-wymarzona-karta-na-wrestlemani%C4%99/#findComment-258180

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...