Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

High Flyers Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Brand Really High!

A.J. Styles

Jeff Hardy

RVD

Shannon Moore

Zema Ion

Justin Gabriel

Sin Cara

John Morrison

Rey Mysterio

Austin Aries

Ben Satterly

Jack Evans

Evan Bourne

Masato Yoshino

Shelton Benjamin

El Generico

Shannon Moore

Kid Kash

Brand Oh Man!

Alex Shelley

Boddy Roode

Chris Sabin

Chris Daniels

Eric Young

Kazarian

Adam Cole

Chris Hero

Claudio Castognioli

Davey Richards

Eddie Edwards

Jay Brisco

Jay Lethal

Kevin Steen

Mark Briscoe

Tommaso Ciampa

CM Punk

Dolph Ziggler

Christian

Cody Rhodes

Daniel Bryan

Gale odbywały się będą co tydzień na przemian rozpoczynając od Really High!. Będzie 6 gal PPV w całym roku, a nazwy zostaną podane później.

Pasy

Wszystkie pasy narazie nie posiadają właściciela.

Lista pasów

Pas World Championship

Pas World High Flyers Championship

Pas Hardcore

Pas Technican

Pas Intercontinental

Pasy Tag Team

Zapalają się światła na arenie i gala zostaje zaingurowana efektami pirotechnicznymi! Fajerwerki kończą się i rozbrzmiewa "Cult of Personality"

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

CM Punk z pasem World na biodrach spokojnie zmierza do ringu i tauntuje w narożniku, po czym bierze od obsługi mikrofon.

Punk: Witajcie fani zgromadzeni w Springfield w Illanois. Jesteśmy coraz bliżej mojego rodzinnego miasta i już za dwa tygodnie odbędzie się tam gala, na której będe bronił po raz pierwszy pasa World. Będzie to też również pierwsze PPV HFF i ta noc zapowiada się niesamowicie i bardzo emocjonująco. Ale przejdźmy już do rzeczy, dla której przyszłem tu na ring, ponieważ mogłem mieć dzisiaj wolne. Zaraz po walce i skończeniu gali, gdy wszyscy rozeszli się już do gabinetu wezwał mnie Break. Powiedział mi, że na "Get Crazy" zmierze się o mój pas z wrestlerem, który zadebiutuje dopieru na tym PPV. Nie wiem, czy ten wrestler jest już dzisiaj za kulisami, ale mogę go zapewnić, że kim by nie był i tak zostanie zlany, a o moim pasie może pomarzyć.

http://www.youtube.com/watch?v=3vgstFcl9TY

Ale w drodze na ring już najsilniejszy człowiek w federacji - Rampage, który w na ostatniej gali przegrał walkę o pas, a chce się na ten temat wypowiedzieć.

Rampage: CM Punk przyznam, że w tej walce byłeś lepszy ode mnie, ponieważ była to moja pierwsza walka wrestlerska, ale po treningach, które udzielił mi Jeff Hardy, jestem pewien, że jestem w stanie pokonać cię i zdobyć pas.

Punk: Rampage wiem do czego zmierzasz i odpowiem, ci zanim poprosisz mnie o walkę. Nie dostaniesz dzisiaj żadnej walki ze mną o pas.

Rampage: Spodziewałem się, że tak zaregujesz dlatego mam dla ciebie małą zachęte.

Zza kulis wychodzi Jeff Hardy wraz z kijem owiązanym drutem i zmierze w kierunku CM Punk'a, ale zza pleców atakuje go jakaś zamaskowana postać, która zrzuca go w dół rampy i znów ucieka na backstage. Rampage ucieka, a CM Punk goni zamaskowanego obrońcę, jednak ten ucieka z areny.

Przenosimy się do gabinetu Break'a gdzie jest właściciel HFF i jego współpracownik - Eric Bischoff.

Break: Jesteś już bardzo doświadczonym managerem Eric, więc powiedz co mam zrobić z Rampage'm, który terroruje wrestlerów wraz z Hardym.

Eric: Wiem, że zwolnienie go nie wchodzi w grę, bo jest dobry w ringu, więc proponuje mu znaleźć człowieka jego rozmiarów, który mógłby z nim konkurować.

Break: Bardzo dobry pomysł i chyba wiem nawet, kogo do tej roli zaangażować. Możesz już iść Eric.

Dolph Ziggler vs. Christian

A w drodze na ring, Dolph Ziggler!

Jego przeciwnikiem będzie, Christian!

http://www.youtube.com/watch?v=KqLmSITAo84

Gong i zaczynają. Kółeczko wokół ringu, lock-up i arm drag takedown ze strony Ziggler'a. Chinlock, ale Cpt. Charisma szybko uwalnia się, jednak nie na długo, ponieważ Dolph powala go closeline'm i znów zapina submission. Christian dotyka lin i Dolph jest zmuszony go puścić. Christian wstaje z pomocą lin i sprytnie wyrzuca za ring biegnącego rywala, po chwili do niego dołączając. CC chwyta Ziggler'a za włosy i wykonuje hiptoss w stalowe barierki, po czym wraca do ringu. Dolph wolno się podnosi i wraca do ringu przy 6 count. Christian próbuje wejścia barkiem w przeciwnika za linami, ale ten ładnie nad nim przeskakuje, wskakuje CC na placy i zapina roll pin. 1......2...... i Christian wyrywa się. Obydwaj wstają w jednym momencie i rozpoczyna się wymiana ciosów, w której silniejszy okazuje się Christian, doprowadzając Ziggler'a do przyklękniecia. Cpt. Charisma dokłada jeszcze dropkick i mamy pin. 1....2....., ale Dolph ma jeszcze siłę na kontynuowanie walki. Christian zwleka przeciwnika z maty i wykonuje mu flapjack'a i chwilę później Pendulum kick. Christian wchodzi na narożnik, ale bardzo szybko dołącza do niego Ziggler i rozpoczyna się wymiana ciosów. W końcu Ziggler wykonuje superplax, ale na tym nie kończy i dokłada elbow drop. Pin. 1.....2.... i ropebreak. Ziggler czeka na powstanie CC, ale ten obraca się i traktuje go potężnym kopnięciem w brzuch, po czym wykonuje Tornado DDT. Cpt. Charisma czuje, że ma ogromną szansę na zwycięstwo i chce wykonać Kill Switch, jednak Dolph sprytnie zapina sleeper hold i Christian od razu pada na matę z powodu braku tlenu, jednak kładzie nogę na linie i Dolph ma obowiązek odpuścić duszenie. Christian wstaje z wielkim trudem, ale Ziggler jest bliski Zig Zag, ale CC złapał się lin i Dolph wylądował na macie. Christian wchodzi jeszcze na narożnik i dokłada frog splash. Przypięcie 1......2......3

Zwycięzca : Christian

Do ringu wchodzi annoucer - Maryse

Maryse: Christian gratulacje z powodu zwycięstwa. Jak myślisz kto jest tą tajemniczą osobą w masce, która pomogła CM Punkowi.

Christian: Nie obchodzi mnie to, ponieważ staram się skupić tylko na sobie, chociaż jestem pewien, że znam tą postać.

Maryse: A masz podejrzenia kto to może być?

Christian: Tak, ale skoro nie jestem pewien, nie będe robił fałszywych nadziei fanom HFF.

Maryse: Szkoda. A my przenieśmy się do stolika komentatorskiego gdzie zasiadają ....

Tiger Mask: Tiger Mask i .....

Stu Standers: Stu Standers. Przed chwilą nasza ekipa zmontowała film na którym gwiazdy HFF zgadują, kto może być tym tajemniczym wrestlerem.

Film o zamaskowanym wrestlerze.

Tiger Mask: A ty jak sądzisz Stu? Bo według mnie jest to Chris Jericho!

Stu Standers: Bardzo dobrze znam Chris'a i również wydaję mi się, że to on, ale przekonamy się tego dopieru na "Get Crazy"

Tiger Mask: Pierwsze w historii HFF PPV zapowiada się bardzo emocjonująco i warto zobaczyć jakie walki czekają nas na tej gali.

Karta na "Get Crazy"

Cody Rhodes vs. Tommaso Ciampa - Xscape Challenge

Pac vs. ? - Final of World HF Championship Tournament

CM Punk vs. ?

Tiger Mask: Jest to ostatnia gala Oh Man! przed PPV więc, napewno Break doda jeszcze kilka walk zanim skończymy te wspaniałe show.

Stu Standers: Też tak sądze, ale koniec gadania! Teraz zobaczmy walkę o finał turnieju o pas IC.

Daniels vs. Kevin Steen - Semifinal of IC Championship Tournament

A w drodze na ring " Fallen Angel" Christopher Daniels!

http://www.youtube.com/watch?v=QtxJ5qrqvOM

Jego przeciwnikiem będzie, Kevin Steen!

http://www.youtube.com/watch?v=QmML9AYTEjc

Gong i rzucają się na siebie wściekle, co wychodzi na korzyść Daniels'a, który technicznie przerzuca przez siebie Steen'a. Daniels wraca do narożnika i rozpoczynają od nowa lock-up'em tym razem, jednak Steen wrzuca Daniels'a w narożnik i okopuje go, ale sędzia odciąga go i znów walka stopuje. Daniels wychodzi z narożnika, ale nadziewa się na thesz press i kilka ciosów w czaszkę. Mamy pin. 1......, ale Daniels szybko zrzuca z siebie Steen'a i walka jest nadal kontynowana. Steen podnosi Chris'a, a ten uderza go w brzuch i wykonuje snap suplex. Steen ucieka za ring, ale tam jeszcze otrzymuje baseball slide po czym pada na schodki. Daniels uderza go kilka razy łokciem w głowę i dokłada jeszcze snapmare na barierki, a tymczasem sędzia dolicza już 8 count. Steen wstaje, ale Daniels chwyta jego nogę i zablokowuje ją w stalowych barierkach, po czym szybko wraca do ringu, a sędzia odlicza 10 count.

Zwycięzca : Daniels

Daniels cieszy się z wygranej, jednak nie długo ponieważ Steen uwalnia się i urządza Danielsowi piekło wykonując Steelizer i zapinając sharpshooter. Chris cierpi, a na arenę z mikrofonem wbiega Bischoff.

Bischoff: Kevin wiem, że jesteś zawiedziony sposobem w jaki przegrałeś, dlatego dostaniesz szansę rewanżu, ponieważ na "Get Crazy" zmierzysz się z Danielsem o pas IC! Oczywiście, jeśli póscisz Chris'a.

Steen puszcza Daniels'a ucieszony idzie do swojej szatni, gdzie czeka na niego Maryse!

Maryse: Dostałeś od Eric'a Bischoff'a bardzo dużą szansę i napewno chcesz ją wykorzystać, ale co sądzisz o swoim przeciwniku?

Steen: Wiem, że Chris jest znakomitym wrestlerem, ale dziwi mnie to, że zmienił się i teraz zachowuje się jak tchórz. Powinien walczyć, ze mną a nie wykorzystywać barierki, aby wygrać.

Maryse: Czy przyjaźnisz się z nim?

Steen: Nie, ale bardzo dobrze go znam, jeszcze za czasów w RoH.

Maryse: A jakiej walki spodziewasz się na PPV?

Steen: Napewno będzie zacięta, ale jestem pewny, że ostatecznie to ja wygram i będe pierwszym mistrzem Interkontynentynentalnym.

Maryse: Dzięki Kevin. A my przenieśmy się na kolejną walkę, tym razem zespołową.

Rampage & Jeff Hardy vs. Jack Evans & Justin Gabriel - Tag Team Championships

W drodze na ring pretendeci do tytułów mistrzowskich, Rampage & Jeff Hardy!

http://www.youtube.com/watch?v=-oIJmmMdEuM

Ich przeciwnikami będą pierwsi niekwestionowani mistrzowie Tag Team. Evans & Gabriel!

http://www.youtube.com/watch?v=99iOLsle_cI

Evans i Hardy rozpoczynają walkę od lock-upu.Silniejszy jest Evans, który wbija oponenta w narożnik i majstruje przy jego twarzy łokciem i pięścia, po czym przewala Jeff'a na matę. Evans zapina arm drag'a i zmienia się ze swoim partnerem,a ten dokłada jeszcze super kick na trzymanym rywalu. Pin. 1.....2...., ale Rampage włącza się i kopie potężnie w głowę Justin'a, a następnie wrzucając zza lin Evans'a. Rampage odwraca się, a czeka już na niego Gabriel, który zainkasował mu missle dropkick'a. Jednak najlepiej w całej sytuacji poradził sobie Hardy, który niepostrzerzenie wykonał Whisper in the Wind. Pprzypiecie! 1..........2......., ale Gabriel zrzuca z siebie rywala i jest gotowy do dalszej walki. Hardy chce wykończyć rywala Twist of Fate, jednak Gabriel jest na tyle świeży, że uwalnia się i zmienia z tag team partnerem, który zaczyna z dużego c i wykonuje wspaniałą hurricanrane po odbiciu od 3 liny. Tymczasem Rampage wraca do ringu i szykuję się do ataku, jednak próbe udaremnia Gabriel, który wykonuje mu leaping planche i wyrzuca go za ring. Justin i Evans nie tracą czasu i wspólnie wykonują suplex'a i ładną kombinacje swining neckbreaker + 450 splash. Pin. 1......2....3

Zwycięzcy: Evans & Gabriel

Sędzia unosi ręce zwycięstwa, ale Rampage nie odpuszcza i atakuje obydwu wcześniejszych przeciwników. Wykonuje im double closeline i niesamowity vertical suplex. Rampage głupkowato uśmiecha się, ale rozbrzmiewa " I walk alone" i w drodze na ring HFF jest The Animal Batista, który ma niewesołą minę. Batek wchodzi do ringu i od razu wchodzi spear'em w gwiazdę mieszanych sztuk walki. Włączyć próbuje się Hardy, ale otrzymuje Batista Bomb i na tym kończy się jego udział, jednak podziałało to, ponieważ Rampage zdążył uciec z ringu.

Rampage udaję się do swojej szatni, ale drogę zastępuje mu Break.

Break: Jak ci się podoba moja niespodzianka dla ciebie?

Rampage: Mogłem się domyślić, że to twoja sprawka.

Break: Skończ, bo się zarumienie. Ale do rzeczy. To nie ostatnia niespodzianka, która dla ciebie przygotowałem. Na "Get Crazy" Batista wraz z Jay'em Lethal'em zmierzą się z tobą i twoim przydupasem w Tornado Tag Team Matchu.

Rampage: Zobaczysz, że Batista długo nie przetrwa w tej federacji.

Break: O masz! Zapomniałem o jednej rzeczy. W tej walce jedyną zasadą jest to, że nie ma zasad, więc Batista, może cię roznieść w drobny mak.

Bobby Roode vs. Alex Shelley

W drodze na ring piwosz, Bobby Roode

A jego przeciwnikiem będzie zapaleniec motorów, Alex Shelley

http://www.youtube.com/watch?v=t-HhXFbU7JU

Gong i obydwaj wolno się wyczuwają robiąc kilka kółek wokół ringu. W końcu Shelley zbliża się do rywala, ale ten chwyta go za ręke i naciąga ją o linę, a chwilę później wyciąga za nogi Shelley'a za ring. Roode uderza głową Alex'a w schodki i narożnik, po czym wrzuca oponenta od ringu i sam do niego wraca. Pin. 1....., ale Shelley szybko odkopuje. Alex odzyskuje siły i zaczyna się wymiana punchów, która Shelley sprytnie wygrywa i dokłada knee to head, po którym członek Beer Money pada. Kilka stompów na tułów i seria elbowów z miejsca. Pin. 1....., ale teraz Roode nie pozwala nawet na 2 count. Shelley pozbywa się rywala z ringu i myśli nad dalszą taktyką walki. W końcu wraca do akcji i wykonuje crossbody przez drugą linę, przez co potężnie uderza ręką w stalowe barierki i osłabia swoją dłoń przed dalszą akcją. Roode podnosi rywala i od razu bierze się za jego ręke wykonując armstubber i uderzając reką oponenta w barierki. Alex zwija się z bólu i wraca do ring, ale Roode nie okazuje litości i zapina arm breaker. Shelley cierpi, ale po dwóch-trzech minutach dociera do upragnionych lin, chociaż Roode trzymał dźwignie, aż do 4 count. Roode szykuje się do closeline'u, ale Shelley ładnie przerzucił go za plecy i dołożył spin kick'a. Shelley pochyla się i to jest jego błąd, ponieważ Bobby ciągnie go za ręke w dół, a sam błyskawicznie wstaje. Kilka kicków w ręke i body slam, a chwilę później jeszcze neckbreaker do którego już przezwyczaił fanów. Irish whip i Double R Spinebuster. Roode nie zna litości i dokłada jeszcze Rotating belly to back side slam, a także Diving knee drop. Shelley jest już nieprzytomny, ale Bobby, aby potwierdzić swoją dominację zapina jeszcze Fujiwara armbar, po czym Shelley błyskawicznie odklepuje.

Zwycięzca : Bobby Roode

Roode po krótkim tauncie wraca do swojej szatni, Shelley z pomocą sędziów robi to samo, a do ringu wchodzi Maryse, która zapowie ostatnią walkę.

Maryse: Panie i panowie, to jest main event High Flyers Federation Oh Man!

http://www.youtube.com/watch?v=oq1R4ZgGJ08

W drodze na ring jedna z najbardziej przyszłościowych gwiazd HFF - Eddie Edwards!

A jego przeciwnikiem będzie najlepszy subbmission wrestler, Bryan Danielson!

W lewym narożniku znajduje się ważący 97 kg. i mierzący 183 cm. wzrostu Eddie "American Wolf" Edwards, a zmierzy się on z jednym z najlepszych wrestlerów XXI w. mierzący 178 cm wzrostu i ważący 87 kg. Bryan Danielson.

Wrestlerzy podają sobie dłonie i są gotowi do walki. Rozbrzmiewa gong i lock-up. Żaden nie może uzyskać przewagi, ale ostatecznie to Edwards dzięki lepszym warunkom fizycznym wyprowadza kick'a i znajduje miejsce na headlock'a, z którego Bryan szybko uwalnia się i wyprowadza łokcia i snapmare'a. Próba kick'a w głowę, ale unik i Danielson staje się ofiarą high knee. Edwards przeciera pot z czoła, bo walka prowadzona jest w szybkim tempie, jednak nie zwalnia i dokłada jeszcze flying head scissors. Próba achilles lock, ale Bryan blokuje i przewraca Eddie'go nogami.

Tiger Mask: Właśnie dostałem informację, że Eric Bischoff do karty na PPV dodał walkę Alex Shelley vs. Bobby Roode vs. Eddie Edwards vs. Bryan Danielson, a stawką będzie title shot o pas World!

Tymczasem w ringu Eddie nadal kontroluje przebieg walki i wykonuje kombinacje backbreaker - side slam, która daje mu 2 count. Eddie zwkleka rywala i próa Chin Checker, jednak tym razem Bryan blokuje akcje serię kopnięć i german suplex. 1......2....., ale Eddie odkopuje i błyskawicznie wstaje nadziewając się na Dragon screw legwhip. Jeszcze Airplane spin i Bryan gotowy do LaBella Lock, jednak Edwards ucieka z ringu. Ale Danilson nie czekał zbyt długo i dołożył jeszcze sucide dive, po czym Edwards szybko wrócił do ringu. Bryan zwleka rywala i Cattle Mutilation! 1........2..........3

Zwycięzca : Daniel Bryan

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Break

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wybuchają fajerwerki i wypełniona po brzegi hala United Centre, będzie miejscem pierwszego HFF PPV.

Galę otwiera właściciel federacji High Flyers Federation - Break!

Break: Fani HFF witajcie na naszej pierwszej gali PPV! Jest to debiut tej hali w wrestlingu, bo zapewno kojarzycie ją tylko z koszykówką. Dzisiaj zmieni się to, ponieważ odbędzie się tu wspaniała gala wrestlingu. Ale mamy dla was ogromną niespodziankę! A oto ona!

Na titatronie zaczyna się odliczanie. W końcu zegar zatrzymuje się, a na arene wchodzi Michael Jordan!

Jordan: Tak tak to prawdziwy ja. Haha. Jednak to nie jedyna niespodzianka, której jestem udziałem. Miał przekazać wam to Break, ale zrobię to ja. Walka o pas World, będzie miała sędziego specyjalnego, a tym sędzią bede ja!

Break: Dobra dobra Mike, koniec gadania, czas na akcję! My zmywamy się a przed wami walka Kings of Wrestling vs. eXplode miX ( Gabriel & Evans) o pasy tag team.

http://www.youtube.com/watch?v=4sQXVSVLZXE

W drodze na ring są już pretendenci do pasów tag team, Kings of Wrestling! Czyli Claudio Castagnioli i Chris Hero.

http://www.youtube.com/watch?v=RLGKduQR4pc

Ich rywalami będą obecni mistrzowie, czyli eXplode miX

Kings of Wrestling vs. eXplode miX© - Tag Team Match for Tag Team Championships

W narożnikach trwają dyskusje, kto ma rozpocząć walkę. W końcu decyzje zostaję podjęte i w ringu zostają Chris Hero, a także Justin Gabriel. Sędzia pyta się wszystkich wrestlerów czy są gotowi, ci potwierdzają i walka rozpoczęta.

Reprezentaci obydwu teamów chodzą wokół ringu i nie spieszy im się zbytnio do rozpoczęcia walki. Po dłuższym czasie Gabriel zbliża się do amerykanina i kopie go w nogę. Chwilę później próbuje tego samego, ale Hero łapie jego nogę i mamy podcinkę. Członek KoW stara się kopnąć leżącego przeciwnika w brzuch, ale ten odsuwa się, wstaje i wykonuje russian leg sweep. Gabriel nie próbuje przypięcia. Zamiast tego podnosi rywala i zapina mu arm drag'a. Mamy zmianę ze strony 2X i Evans wykonuje dropkick'a, na trzymanym pretendencie do pasa. Pin. 1.....2......, ale to jeszcze nie koniec. Chris ulatnia się z ringu, ale i na to sposób ma Evans, który wykonuje Corkscrew planche! Partnerzy podchodzą do swoich kolegów i sprawdzają, czy są cali, a sędzia udlicza. W końcu obydwaj "legalni" przy pomocy swoich partnerów i w trakcie 7 count wracają do ringu, jednak nie mają siły wrócić do pionu. W końcu Jack przemógł się, wstał i zmienił się z afrykaninem. Chris w tymczasie dopieru wstaje z pomocą narożnika. Długowłosy wrestler dąży do zmiany, ale otrzymuje closeline i nici z jego planów. W tym samym czasie Claudio eksploduje za linami. Justin wchodzi na trzecią linę i czeka aż wstanie przeciwnik, ale ten sprytnie kołysze linami i afrykanin ląduje kroczem na stalowym narożniku. Jednak to nie wszystko co 1/2 KoW przygotowała dla Gabriel'a. Hero dołącza do oponenta i dokłada jeszcze superplex'a, po czym zmienia się ze swoim partnerem. Szwajcar z zapsami energi wbiega na ring i demoluje przeciwnika serią ciosów w twarz. Gabriel stara się zmienić z partnerem, ale Double C zatrzymuje go wykonując german suplex. 1.....2..... i mamy odkopanie w ostatniej chwili. Claudio jest tym trochę zawiedziony i wdaje się w krótką kłótnie z sędzią. Gabriel stara się uderzyć rywala, ale ten blokuje cios i wyprowadza kilka ciosów na szczęke i delayed vertical suplex. Evans stara się przerwać passe europejczyka, ale członek KoW nie zatrzymuje się i wykonuje również Ricola-Plex na high flyerze. Jack zostaje "wyproszony" z ringu poprzez Giant Swing, a Claudio kontynuje swoje dzieło zniszczenia dokładając Swiss uppercut dla będącego w ringu reprezentanta 2X. Szwajcar pokazuje, że czas na koniec walki. Ricola Bomb i po sprawie. Ale Chris Hero sygnalizuje, że chce dołożyć jeszcze swoje pięć groszy i mamy zmianę. Amerykanin staje w narożniku, bierze rozbieg i Cyclone kick ... ale w Jack'a Evans'a. Justin Gabriel wykorzystuje zamieszanie i mamy roll pin. 1.....2.....3!

Zwycięzcy : eXplode miX

Justin odbiera pasy i wlekąc partnera idzie za kulisy, a w ringu Castagnioli i Hero kłócą się, o to co zrobił ten drugi.

Do gabinetu Break'a wchodzi Maryse, która przeprowadzi wywiad z Michael Jordan'em!

Maryse : Witaj Michael. Przyznam, że nie interesuje się koszykówką, ale widziałam twoje popisy w Bulls. Ale wróćmy do wrestlingu. Co skłoniło Cię do zjawienia się na gali HFF?

Jordan: Pierwszym powodem jest to, że mogłem wrócić na tą wspaniała arenę. Drugim, ważniejszym powodem jest to, że ta federacja jest wspaniała. Wspaniała oprawa, walki i wszystko ogólnie jest bardzo dobre.

Maryse: A dlaczego zostałeś sędzią specyjalnym walki o pas World?

Jordan: Ojj. Tego pytania się spodziewałem. Ponieważ w tej walce zmierzy się CM Punk z ... Oczywiście wiem już kto jest tym tajemniczym wrestlerem i dlatego zdecydowałem się ją zasędziować.

Maryse: A czy możesz wyjawić chociaż rąbek tajemnicy>

Jordan: Chciałbym, ale nic konkretnego nie mogę powiedzieć. Jestem jak polityk. Znam wszystkie karty, ale muszę brnąć w kłamstwa. Mogę tylko powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych wrestlerów w historii.

Maryse: Z Michael'a nic nie wyciagniemy, więc czas na kolejną walkę!

W drodze na ring jest pretendent do pasa Technician pochodzący z Marletty, Georgia, ważący 101 kg i mierzący 185 cm wzrostu - Cody Rhodes!

A jego przeciwnikiem będzie mistrz Technician pochodzący z Boston, Masachusetts, ważący 90 kg i mierzący 180 cm wzrostu - Tommaso Ciampa!

Cody Rhodes vs. Tommaso Ciampa© - Xscape Challenge for Technician Championship

Wrestlerzy są już gotowi do walki, ale klatka nadal nie zmierza w kierunku ringu. Na arene, aby wyjaśnić ten problem wchodzi Eric Bischoff.

Bischoff: Nie martwcie się nie jest to żaden problem. Poprostu zapomniałem was poinformować, że nie będzie to zwykły Xscape Challenge. Każdy z was będzie mógł ze sobą wziąć jakiś przedmiot. Szybko weźcie coś i zaczynymy.

Wrestlerzy wychodzą za ring i szukają. Okazuje się, że Cody bierze drabine, a Tommaso stół.

Klatka jest wolno spuszczana na ring, a wrestlerzy mają ostatnią szansę na przygotowanie się do walki. Klatka jest już na ringu, rozbrzmiewa gong i walkę czas zacząć.

Rhodes wykorzystuje od razu przedmiot, który wybrał i ciska nim w mistrza. Szybka próba wyjścia, ale szybko zakończona poprzez ściągnięcie za nogę. Ciampa nie zwleka i miota przeciwnikiem po narożnikach, po czym dokłada running clothsline. Seria stompów i chybiony elbow drop. Tommasso wstaje, ale Rhodes wykonuje back suplex. Rhodes Jr. rozstawia drabinę przy narożniku i wchodzi na nią, ale nie wszedł jeszcze na trzeci schodek, gdy Ciampa przechyla drabinę i pretendent uderza z impetem w konstrukcje klatki. Drabina znów idzie w ruch, tym razem mistrz Technician wykorzystuje ją, aby zrobić z oponenta kanapkę. Drabina znów rozstawiona, z tym wyjątkiem, że teraz wspina się po niej Ciampa. Tommasso chce przeskoczyć z drabiny na szczyt klatki, jednak na drabinę wpada Cody Rhodes, który uderza kilka razy głową rywala o stal i zrzuca go, samemu próbując wyjść z klatki. Brat Goldust'a jest już jedną nogą na stali, ale wrestler federacji niezależnych potrząsa drabiną i pretendent spada z samego szczytu. Ciampa w końcu sięga po stół i rozstawia go, następnie układając na nim rywala. Tommasso dokłada jeszcze serie punchów i kicków na leżącego, aż w końcu wspina się na trzecią linę, w dodatku trzymając drabinę. Ciampa kładzie drabinę pomiędzy stołem a narożnikiem i idzie po niej w kierunku tego pierwszego przedmiotu. W końcu mistrz dociera do swego celu i dokłada elbow drop. Ciampa spostrzega, że ma szansę na obronienie pasa i wspina się po stalowej klatce. Jest już jedną nogą za ringiem, ale Rhodes wstaje i chwyta go za nogę. Tommasso stara się kopnąć go w głowę, ale robi on unik, blokuje nogę i dołącza do mistrza. Seria maczug w plecy i neckbreaker na wisząca drabinę ze strony #1 contender'a. Jednak to nie wszystko co Dashing One miał przygotowane, ponieważ dokłada jeszcze Cross Rhodes na szczątki stołu. Rhodes, aby upewnić się, że zwycięży przykrywa rywala stołem i wolno wchodzi po klatce na drugą stronę. Rhodes Jr. wolno schodzi jeszcze z drugiej strony i dotyka nogami upragnionego podłoża co oznacza, że zostaje nowym mistrzem Technician.

Zwycięzca : Cody Rhodes

Cody odbiera pas z rąk Maryse, a kamery przenoszą się do szatni Kings of Wrestling.

Castagnioli : Co ty zrobiłeś?

Hero: Wiem, że spierdoliłem sprawę, ale skąd mogłem wiedzieć, że Gabriel zrobi coś takiego.

Castagnioli: To jest wrestling i trzeba spodziewać się wszystkiego. Miałeś rywala na tacy, wystarczyło tylko zapiąć submission, a ja zająłbym się Evans'em.

Hero: Napewno dostaniemy walkę rewanżową i tam będziesz mógł pokazać co potrafisz.

Przenosimy się do gabinetu Break'a.

Break: Powiem krótko. Handicap Match El Generico & Mick Foley vs. Austin Aries zamieniam na walkę Bobby Roode vs. Daniel Bryan vs. Alex Shelley vs. Eddie Edwards vs. Austin Aries vs. El Generico, a stawką jest nadal pas Hardcore. Natomiast do walki o pas IC dodaje Shelton'a Benjamin'a. Dzięki za uwagę.

W drodze na ring jest ważący 108 kg i mierzący 180 cm wzrostu, pochodzący z Marleville, Quebec - Kevin Steen!

http://www.youtube.com/watch?v=Nk3GFtTVEe0

A jego pierwszym rywalem będzie ważący 112 kg i mierzący 188 cm wzrostu, pochodzący z Orangburg, South Carolina - Shelton Benjamin!

http://www.youtube.com/watch?v=QtxJ5qrqvOM

A ostatnim uczestnikiem walki będzie ważący 102 kg i mierzący 183 cm wzrostu, pochodzący z Kalamazoo, Michigan - Daniels!

Daniels vs. Kevin Steen vs. Shelton Benjamin - Match for Intercontinental Championship

Rozbrzmiewa gong i Steen od razu rzuca się z łapskami na Fallen Angel'a. Seria punchy, ale Chris nie jest bierny i kopie Kevin'a w nogę, po czym ucieka za ring. Kanadyjczyk wychodzi za nim, ale zostaje podcięty. Na dodatek w końcu obudził się Benjamin, który baseball slidem wyrzuca rywala na podłogę. Daniels nie odpuszcza i hip tossem kieruje Mr. Wrestling w metalowe barierki. Fallen Angel wraca do ringu, ale poza linami otrzymuje kopniaka i suplex przez liny. Pin. 1......2......, ale Daniels odkopuje. Steen w tym czasie wraca do ringu i wykonuje clothsline na obydwu rywalach. Benjamin błyskawicznie wstaje i nadziewa się jeszcze na spinebustera. Daniels próbuje kopnięcia, ale Kevin połapuje się w tym i go podcina. Próba figure 4 leg lock, ale szybko zniwelowana poprzez kopnięcie w twarz. Mr. Wrestling odwraca się i otrzymuje dropkick'a od Gold Standard'a. Próba ataku z zaskoczenia ze strony najstarszego wrestlera, ale i z tym wspaniale daje sobie radę i wykonuje back body drop. Shelton staje w narożniku i szykuje się super kick, jednak w rozbieg wcina się Steen, który spear'em powala przeciwnika i niszczy go punchami, co zostaje przerwane szybko przez sędziego. Benjamin wytacza się za ring, a Steen powala Daniels'a i kopie go brzuch, podnosi i dokłada jeszcze headlock takedown. Pin. 1..... jednak Gold Standard wraca i przerywa pin kopiąc Kevin'a w głowę. Daniels wstaje, ale Benjamin szarżuje i wykonuje superkick'a. Pin. 1.....2..... i ropebreak. Benjamin jest zawiedziony, jednak nie przeszkadza mu to w wyrzuceniu Fallen Angel'a z ringu. Steen przebudza się i po kilku punchach dokłada Sidewinder Suplex. Sharpshooter zapięty i Gold Standard wszeszczy z bólu. W końcu ratuje go Daniels wykonując low dropkick, jednak on również zapina dźwignie na Sheltonie - arm breaker. Jednak ta akcja nie sprawiła Benjaminowi tyle trudności, ponieważ znalazł siłę, żeby wstać i zapiąć roll pin. 1..... jednak przypięcie przerwane przez kanadyjczyka. Chris chce wykonać crossobody, ale wpada w ręce Steen'a, który wykonuje package piledriver. Steen chce przypiąć, ale PayDirt znikąd. Pin. 1.....2.....3

Zwycięzca : Shelton Benjamin

W drodze na ring pochodzący z Peterbrough, Ontario, ważący 110 kg i mierzący 183 cm wzrostu - Bobby Roode!

Jego przeciwnikiem będzie pochodzacy z Las Vegas, Nevada, ważący 87 kg i mierzący 178 cm wzrostu - Daniel Bryan!

http://www.youtube.com/watch?v=ZuhT8lFt7MQ

Kolejnym uczestnikiem walki będzie pochodzący z Detroit, Michigan, ważący 98 kg i mierzący 179 cm wzrostu - Alex Shelley!

http://www.youtube.com/watch?v=xqehDyAbtnc

Ich przeciwnikiem będzie pochodzący z Boston, Massachusetts, ważący 97 kg i mierzący 183 cm wzrostu - Eddie Edwards!

Kolejnym pretendentem do pasa jest pochodzący z Milwaukee, Wisconsin, ważący 95 kg i mierzący 175 cm wzrostu - Austin Aries!

A bronić pasa będzie pochodzący z Montrealu, ważący 89 kg i mierzący 180 cm wzrostu - El Generico!

Bobby Roode vs. Daniel Bryan vs. Alex Shelley vs. Eddie Edwards vs. Austin Aries vs. El Generico©

Wszyscy wrestlerzy stają w narożnikach sześciokątnego ringu i patrzą się na siebie groźnym wzrokiem. Generico daje pas sędziemu i ten pokazuje reszcze wrestlerów o co walczą. W końcu mistrz całuje pas i walkę czas zacząć. Gong, ale nie widać narazie zainteresowanie ze strony wrestlerów. W końcu akcja się rozpczyna na poważnie, po tym jak Roode powala high knee mistrza Hardcore i Aries'a. Zza pleców atakuje go Bryan, ale zostaje wyrzucony niesamowitym hiptossem z ringu. W dodatku mistrz subbmission trafia dotkliwie w stół komentatorski. W ringu zostają tylko Eddie i Alex, którzy zaczynają wymiane punchów. Wygrywa ją Edwards, który dokłada jeszcze potężnego kopniaka kolanem. Edwards atakuje też kanadyjczyka, ale nie opłacało mu się to, ponieważ otrzymuje tylko thesz press i serie ciosów na głowę. Roodowi przerywają mistrz i Daniel, którzy wspólnie wykonują back body drop i suplex. Generico wykorzystuje sytuację, wyrzuca Bryana i pinuje. 1.....2., ale przerywa mu Shelley ,który dokłada także clothsline. W ringu znów są wszyscy zawodnicy, którzy sprzymierzają się przeciwko Roodowi. Bobby otrzymuje suplex, back body drop, vertical suplex, backbreaker i underarm snap STO od wszystkich wrestlerów będących w ringu. Kanadyjczyka mają już chyba z głowy i zaczyna się kolejna jadka. Tym razem wszyscy wrestlerzy walczą w kupie i wymieniają się zamiennie punchami. W końcu z jakąś poważniejszą akcją wychodzi Aries - bodyslam na Bryanie. Aries wyrzuca poza ring Danielsona i podąża za nim, a tymczasem w ringu Shelley niespodziewanie wykonuje WA4 na Generico. Pin. 1..., ale Edwards przerywa pin i wrzuca Alex'a w narożnik samemu przypinając mistrza. 1.....2...... i El zrzuca z siebie ciężar młodego wrestlera. Poza ringiem Aries wraz z krzesłem demoluje Bryan'a, ale znikąd otrzymuje suicide dive od Shelley'a. Powoli wstaje Roode, ale zostaje wyrzucony przez Edwards'a, który próbuje wykończyć mistrza Hardcore. Próba Die Hard, ale kontra i Generico po odbiciu od lin wykonuje corkscrew planche na wstającego Daniel'a. Aż pięciu wrestlerów znajduje się poza ringiem, ale po chwili już wszyscy są za ringiem. Roode wraca do gry i krzesłem nokautuje Edwards'a. Na dodatek rzuca drabinę w walczących ze sobą Generico i Shelley'a. Bryan i Aries jednoczą siły, ale nadziewają się na podwójnego closeline'a i stają się ostatnimi ofiarami kanadyjczyka. Roode tauntuje i wrzuca do ringu Generico, po czym dołącza do niego, wykonuje irish whip i mamy Double R Spinebuster. Pin. 1.....2...... i do ringu wraca Aries, który kopie Roode w głowę i wbija barkiem w narożnik. Do akcji wracają także Edwards i Bryan, ale pierwszy otrzymuje Macho Neck Snap, a drugi brainbuster i Last Chencery. W ringu jest totalna demolka, ponieważ kolejne ogłuszone ciało leży na ring, tym razem jest to Shelley, który otrzymał Pay Off od Roode'a. Na własnych nogach stoją tylko Aries, Generico i Roode co oznacza, że pomiędzy nimi rozegra się walka o pas Hardcore. Pretendenci zdecydowali, że najpierw zajmą się mistrzem i tak zrobili. Kanadyjczyk został ofiarą brainbuster'a od Aries'a. Austin szarżuje i próbuje clothsline, ale spotkał się z kontrą i otrzymał Double R Spinebuster. Pin. 1.....2......3

Zwycięzca : Bobby Roode

http://www.youtube.com/watch?v=HhVbHG934Dc

W drodze na ring HFF są Jeff Hardy i Rampage!

A ich przeciwnikami będą Jay Lethal i Batista!

Rampage & Jeff Hardy vs. Jay Lethal & Batista

Walka rozpoczęta jeszcze przed gongiem, ponieważ Batista wchodzi spear'em w Rampage'a. Hardy interweniuje, ale nieskuteczne, bo sam nadziewa się na dropkick'a od Lethal'a. The Animal nadal demoluje Rampage'a, tym razem wykonując back body drop i spinebuster. Pin. 1.....2......, ale Hardy kopie w głowę, jednego ze swoich oponentów, a ponadto dokłada flying head scissors Jay'owi. Był to jednak koniec Antychrysta, ponieważ Jay i Dave wspólnie wykonali kombinację gorilla press slam + jumping facebuster. Przebudza się gwiazda UFC, która wykonuje samoan drop na Lethal'u i powala Animal'a. Zapięta dźwignia na szyję, ale szybko przerwana przez flying chuck. Pin. 1......2......., ale Rampage odkopuje. Batista tauntuje i pokazuje, że jest gotowy do Batista Bomb, ale Jeff wchodzi na narożnik i wykonuje Whisper in the Wind zza pleców. Ale znów do akcji włącza się Lethal zapinając headlock i wykonując Lethal Injection znikąd. Pin. 1......2......., ale Rampage przerywa i wykonuje vertical suplex na obydwu przeciwnikach. W końcu Dave i Lethal wykorzystują przewagę liczebną i kolejna kombinacja, tym razem body slam + elbow drop. Batista zwleka ogłuszonego mieśniaka i wykonuje Batista Bomb! Dave chce przypiąć, ale Lethal odwraca go i Lethal Injection #2! Jay kładzie ręke Rampage na Batiście i sędzia liczy. 1......2.......3 Teraz sam Lethal kładzie się i kładzie na sobie ręke Hardy'ego. 1......2.......3

Zwycięzca : Rampage & Jeff Hardy

Po zakończeniu walki Lethal podnosi zwycięzców i cieszy się razem z nimi. Jednak Rampage'owi nie jest mało i dokłada Demolition. Bestiarskie zachowanie wieńczy Hardy wykonując Swanton Bomb! A my przenosimy się do stolika komentatorów, gdzie zasiadają ...

Tiger Mask : Tiger Mask

Saxton : Byron Saxton i ....

Kevin Kelly : Kevin Kelly. Zachowanie Jay'a Lethal'a jest kompletnie niezrozumiałe. W trakcie walki chyba nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy.

Mask : Zachowanie nietypowe i na kolejnej gali napewno Batista będzie miał coś do załatwienia z tą trójką.

Saxton : Jest to bardzo ciekawa sytuacja, ale zobaczmy video recap przed walką o pas High Flyers!

A w drodze na ring jest ważący 78 kg i mierzący 173 cm wzrostu, pochodzący z Newscastle - Pac!

Jego pierwszym przeciwnikiem będzie ważący 98 kg i mierzący 185 cm wzrostu, pochodzący z Los Angeles, California - John Morrison

A ostatnim uczestnikiem tej walki będzie ważący 98 kg i mierzący 180 cm wzrostu, pochodzący z Camp Lejuane, North Caroline - AJ Styles!

Pac vs. John Morrison vs. AJ Styles - Match for World High Flyers Championship

Wrestlerzy ustawiają się w narożnikach, a sędzia sprawdza, czy nie posiadają zakazanych przedmiotów. W końcu sędzia wychodzi za ring i bierze do rąk wspaniały pas High Flyers, który następnie pokazuje wszystkim uczestnikom walki. Na koniec pytanie i czy są gotowi i gong.

Ruszyli!!! JoMo szybko powala AJ'a, ale nadziewa się na headlock'a od Pac'a. Szybko wydostaje się, ale sleeper hold od Styles'a. Morrison traci cenny tlen i pada na matę, ale w końcu interweniuje brytyjczyk i ma na ringu dwóch osłabionych rywali. Pac decyduje się n AJ'a i wykonuej saito suplex. Pin. 1.....2......., ale AJ z łatwością odkopuje. John wstaje i zaczyna swoją szarże od clothsline'u. Później dokłada też backbreaker i body slam, po którym Pac udaje się za ring. Morrison jednak nie przestaje i wspaniały corkscrew dropkick. AJ wykorzystuje zaistniałą sytuację i wrzuca obydwu rywali w barierki i dokłada także po suplexie dla obydwu. The Phenomenal One chwyta krzesło i chce nim udzerzyć Pac'a, jednak ten siłuje się i sprytnie wykonuje high kick'a. Pac staje za linami i dokłada jeszcze mounsault na wrestlerze WWE. W końcu anglik wraca do ringu i ciągnie ze sobą JoMo. Pin. 1.....2...... jednak JoMo jest jeszcze zdolny do walki. Ben szaluje i próbuje tiger suplex, jednak napotyka blok, ale po kilku próbach wykonuje swoją akcję. Czyżby British Airways? Nie AJ zrzuca rywala z narożnika, a ten upada jeszcze na kolana John'a. Morrison wstaje, ale otrzymuje tylko crossbody i znów przypięcie. 1.....2..... i kolejne odkopanie przez JoMo. AJ jest niepocieszony, ale nie przeszkadza to mu w wykonaniu Pele kick'a na Pac'u. Pin. 1......2...., ale Starship Pain na obydwu wrestlerów, czyli Pac'a i AJ Styles'a. Pin. 1......2...... ale ropebreak, ponieważ Pac położył nogę na linach. Morrison podnosi legende TNA i wykonuje kopniaka po odbiciu od lin + kolano w twarz. Przypięcie. 1.....2..... ale szczęście nie uśmiecha się do John'a i walka nadal będzie kontynowana. Morrison jest kompletnie zmieszany psychicznie i wykonuje swojego dawnego finisher'a - Moonlight Driver na AJ'u a następnie Pac'u. Podbiega do tego drugiego i pin. 1.....2......., ale kolejny ropebreak. Załamany John Morrison wychodzi za ring i wydaje się być wściekły na wszystko co jest w pobliżu niego. Bierze krzesło, ale zostaje one wykorzystane przeciwko niemu ponieważ otrzymuje corscrew mounsault od AJ Styles'a. Phenomenal One podnosi ogłuszonego rywala, rzuca krzesło pod siebie i wykonuje Styles Clash, eleminując chyba ostatecznie JoMo z walki o pas High Flyers. Styles chce skończyć dwie sprawy za jednym razem i mamy Superman, ale prosto na kolana brytyjczyka. Obolały wrestler federacji niezależnych wchodzi na narożnik i wykonuje 630 Senton. Pin. 1......2....... ale AJ ostatkami sił odkopuje i zachowuje szanse na pas. Obydwaj leżą, jednak pierwszy podnosi się Pac, który zapina fujiwara armbar! Styles cierpi przed długi okres, ale po długuch staraniach dociera do lin i z ustęsknieniem łapie się nich. The Man Gravity Forgot puszcza w ostatniej chwili i okopuje rywala pod linami, jednak znów miesza się w to sędzia. Pac aktorsko odwraca się, ale znikąd wykonuje baseball slide, po którym AJ pada na podłogę. Młody anglik wchodzi na trzecią linę i sygnalizuje, że wykona British Airways! Pac skacze, ale gwiazda TNA wstaje i wykonuje niesamowite Styles Clash! The Phenomenal One ostatkami sił wrzuca swoją ofiarę do ringu i dokłada jeszcze Superman! Pin 1.....2....., ale na ring w ostatniej chwili wpada JoMo i uderza golenią w okolice mózgu przypinającego! John dokłada jeszcze Starship Pain i mamy pin. 1......2......3 i mamy pierwszego mistrza High Flyers!

Zwycięzca : John Morrison

Sędzia unosi ręke JoMo i ten tauntuje w narożnikach, podczas gdy AJ Styles'a i Pac'a wynoszą z areny do ambulansów.

Maryse : Ladies and Gantelmans it's a main event of tonight event!

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

W ringu jest już pierwszy World Champion - CM Punk! A jego przeciwnikiem będzie

http://www.youtube.com/watch?v=TOsGAxFcYls

http://www.youtube.com/watch?v=W0xxfbm-iWY

Po mojej prawej stronie stoi pretendent do pasa World, ważący 103 kg i mierzący 183 cm wzrostu, pochodzacy z Manhasset w stanie New York - Chris Jericho!

Jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Chicago w stanie Illanois, mierzący 185 cm wzorstu i ważący 99 kg, pierwszy HFF World Champion - CM Punk!

A sędzia specyjalnym tej walki będzie Michael " The Air " Jordan!

CM Punk© vs. Chris Jericho - Match for World Championship with special referree : Michael Jordan

CM Punk jest bardzo zaskoczony, kto jest jego przeciwnikiem i od początku przegrywa walkę z kanaadyjczykiem, który po serii punchów powala CM'a i okopuje jego nogi. Punk wstara się usilnie wstać, ale Chris sprytnie kopie go po nogach w efekcie, czego Voice of Voicless decyduje się na wyturlanie się z ringu. Punk w końcu na nogach, ale na krótko po ładnym baseball slidzie. CM leży oparty o stół komentatorski, a Chris kopie go po głowie i wrzuca z powrotem do ringu. Pin. 1.....2..... ale Punk z łatwością odkopuje i broni dumnie swego pasa. Obydwaj wstają, ale przebieg walki nadal kontroluje Y2J wykonując snap suplex i swinning neckbreaker, po raz kolejny pinując. 1.....2......, ale znów Punk odkopuje, jednak z trochę większą trudnością. Kanadyjczyk nie przestaje i nadal naciera na mistrza World. Ładny bulldog i chwilę później jeszcze lepszy jumping facebuster. Sexy Beast decyduje się nie pinować i kontynuje walkę zapinając Walls of Jericho! Punk męczy się niesamowicie, ale znakomicie przerolowuje dźwignie i może cieszyć się z wolnością. Dobra passa mistrza nie trwała długo, ponieważ szybko otrzymał flying head scissors i dźwignie o tej samej nazwie. Ten problem Punk rozwiązał szybko, ale znikąd otrzymał dropkick. Y2J tauntuje i sygnailzuje Lionsault! Rozbieg i słynny mounsault, ale ... wprost na barki CM Punk'a. Go To Sleep od mistrza World i pin. 1......2....... i Chris Jericho kładzie nogę na linach przerywając przypięcie. Punk jest wściekły i zaczyna dyskutować z Michael 'The Air" Jordan, ale ten spokojnie reaguje i odsyła mieszkańca Chicago do dalszej walki ze "Zbawionym". Jericho wstaje z pomocą lin i sprytnie wyrzuca z ringu biegnącego w jego stronę rywala. Kanadyjczyk nie czeka i dokłada jeszcze suicide dive, po którym Michael Jordan od razu rozpoczyna odliczanie. Tymczasem za ringiem Jericho demoluje oponenta wbijając go kilkakrotnie w schodki i konstrukcje ringu po czym wykonuje samoan drop na stojące krzesło, który w jego wykonaniu jest bardzo rzadki. W ringu The Air doliczył już do 9, jednak symuluje, że ma problem z dłonią, aby walka mogła być nadal kontynowana. Jericho wykorzystuje to i dokłada jeszcze leg drop, po czym wraca wraz z rywalem do ringu. Pin. 1.....2....... ale CM Punk nie poddaje się i walka będzie nadal kontynowana. Chris jest zawiedziony wynikiem swojego przypięcia, ale kontynuje natarcie wykonując Jericho Spike i Flashback. "LionHeart" tauntuje i pokazuje, że szykuje się CodeBreaker. Finisher udany i przypięcie. 1......2...... ale mamy ropebreak, po tym jak Punk kładzie nogi na linach. Jericho jest wściekły i wyrzuca rywala za ring, sam również wychodzi dodatkowo kładąc mistrza World na stole komentatorskim. Y2J wraca na ring i szykuje się jakaś akcja z narożnika. Próba splashu, ale znów CM błyskawicznie wstaje, łapie Jericho w locie i wykonuje kolejne kontrujące GTS : Go To Sleep na stół komentatorski. Zmęczony amerykanin wrzuca z niewiarygodnym trudem rywala do ringu i pinuje. 1......2....., ale Michael Jordan przerywa pin! Punk wściekle doskakuje do The Air'a i pyta się co on robi. Jordan pokazuje na swoją ręka, ale łapie CM Punk'a i wyrzuca go Gorrilla Press Slam'em z ringu, wprost na szczątki stołu komentatorskiego. Koszykarz wychodzi za mistrzem i kieruje go z powrotem do ringu, gdzie otrzymuje CodeBreaker od Jericho. Na koniec Y2J zapina Walls of Jericho, po którym Punk bardzo szybko odkopuje.

Zwycięzca : Chris Jericho

Po walce Michael Jordan podnosi ręke zwycięzcy, a na ring zmierząją Rampage, Jeff Hardy i Jay Lethal, którzy unoszą ręce Jericho i rzucają go pod niebo. I tym widokiem kończy się pierwsze HFF PPV.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...