Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wybierz moderatora Booking Zone

Kto powinien zostać moderatorem Booking Zone?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać moderatorem Booking Zone?

• Duke Badass
      4
    • Adi341
      26
    • VercynGetorix
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

W związku z małą liczbą kandydatów do roli moderatora Booking Zone, wybór powierzamy osobom najbardziej zainteresowanym działem, czyli Wam drodzy forumowicze.

Ankieta potrwa 3 dni. Po tym czasie zwycięzca dostanie uprawnienia moderatora.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Vercyn

2

• Adrian!

1

• Polwar

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Zagłosowałem na Adika i nie dlatego, że to mój znajomy. Po prostu zależy mu na tym dziale Bookingu a sam pisze wg mnie najlepsze diary na tym forum. Co jeszcze? Adrian jest sumienny i będzie wszystko ogarniać spokojnie. Inni kandydaci także mają dobrą opinie, szczególnie Vercyn (bez ironii) no, ale głos leci na Adiego.

Ja tak samo jak NalepRKO, zagłosowałem na Adiego z takich samych powodów;)

Ja zagłosowałem na Vercyna. Razem pijemy wódkę. Ostatnio on stawiał więc obiecałem kliknąć. :D

A tak na poważnie to wiem, że Vercyn jest solidny jak mało kto. Nie ima się go choroba czy kataklizm - po prostu będzie to robił i tyle.

14453752125651e0a536c69.jpg

Zagłosowałem na Adiego341 bo warto dać szanse komuś nowemu tym bardziej jeśli ten user wydaję się dość kompetetny biorąc pod uwagę jego wpisy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Mój głos leci na Adiego, dlaczego - Bo się tym interesuje, więc na pewno nie będzie "pauz" (Mam nadzieję), temat będzie się ciągle rozwijał.

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Vercyn - gwarant nowych pomysłów i nowej jakości tego działu.

16476371734edf391100c30.jpg

Niech będą we dwóch bo czasami może jednemu coś wypaść a fajnie by było codzienne przynajmniej jeden jakiś dobry odcinek przeczytać

• Urządzenie:  Linux

Ktoś w shoutboxie rzucił pomysł, abyśmy z Adim razem prowadzili ten dział. Może to nie jest taki głupi pomysł. To zwiększa możliwości działania w tym obrębie - bardziej aktywny dział, więcej pomysłów i ich różnorodność, częstsze akceptacje.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Jeżeli o mnie chodzi to nie miałbym problemów, żeby ustąpić Vercynowi stanowiska. Generalnie rzecz biorąc nawet sam na niego zagłosowałem i uważam, że jest to osoba godna tej rangi i zadba o ten dział, a na mnie przyjdzie jeszcze czas w przyszłości i nie miałbym żadnego żalu, gdyby administracja wybrała Vercyna. Nie jest tak, że staram z siebie robić jakiegoś podlizywacza czy żebym takim pisaniem chciał wymusić wybranie mnie na moderatora, ale po prostu takie mam zdanie i Vercyn ma moje poparcie, jak tak to można ująć.

Wszystkim dziękuję za oddanie na mnie głosów.

• Urządzenie:  Macintosh

Przychylam się do propozycji. Od dzisiaj Booking Zone posiada dwóch moderatorów.

• Reputacja:   1

Tak właśnie myślałem, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Aby Obaj mieli stanowisko moderatora. Najlepiej jest tak ponieważ dział powiększy się w świetną jakość, większa ilość pomysłów itp.

W związku z tym chciałbym dorzucić jeszcze kilka słów mianowicie mam już jakąś propozycje dla modów aby: kontynuować konkurs(y) dodałem y, bo chciałbym, aby to było w liczbie mnogiej, powiększyć ilość konkursów pod względem np. Jakość, pomysł na diary w miesiącu coś w tym stylu i to też jeszcze powiększy jakość dodawanych odcinków.

Gratulacje dla Zwycięzców oraz dla Kopera za podjęcie tak świetnej decyzji lecą z mojej strony :) .

• Urządzenie:  Linux

1. Zostanie zorganizowany połączony konkurs diary sierpnia i września.

2. Kolejne konkursy (może od listopadowego) postaramy się w jakiś sposób rozruszać, aby nie klepać kolejny raz tego samego schematu. Jak? To się dowiecie. Musimy to przedyskutować.

3. Do końca września zostanie zebrany, zaktualizowany i na nowo opublikowany regulamin działu. Dodatkowo każdy aktywny pisarz zostanie o publikacji powiadomiona w prywatniej wiadomości, aby nie było wykrętów, że ktoś nie wiedział. Na wdrożenie się w nowy regulamin będzie 30 dni od dnia jego publikacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...