Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Chavo Guerrero oburzony, Szczegóły zatrzymania Matta, Ziggle

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Wczoraj informowaliśmy, że Matt Hardy został 14 września zatrzymany przez policję w wyniku znalezienia u niego w domu substancji nielegalnych. Jak się okazało na 911 nie zadzwonił jakiś anonim czy wścibski sąsiad, a jego własna dziewczyna Reby Sky. Była ona zaniepokojona jego stanem. Gdy przyjechała policja Matt miał k...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-chavo-guerrero-oburzony-szczegoly-zatrzymania.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27125-chavo-guerrero-oburzony-szczeg%C3%B3%C5%82y-zatrzymania-matta-ziggle/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

2

• Catarax

2

• Vercyn

1

• NoMercy

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

Chavo napisał, że poradziłby sobie z nim w wielu sportach - golf, koszykówka, kręgle, wyścigi, tenis, rzucaniu podkowami, łapniu piłki, odbijaniu piłki baseballowej, a nawet w podnoszeniu ciężarów.

Chavo ma od cholery racji w tym co napisał o Jaśku i jego "mistrzostwach", ale z tym podnoszeniem ciężarów to mnie ubawił. Nie wiem jak silny fizycznie jest Chavo, ale wiem jakim power house'em w realu jest Janusz i sądzę, że akurat w podnoszeniu ciężarów, to on by rozpykał Guerrero, mając nawet jedną rękę zawiązaną za plecami :twisted:

No niestety, ale na 99% przebije ten rekord. Do końca kariery jest jeszcze sporo PPV, do SS pewnie straci pas (ma walczyć w teamie z Rockiem) potem znowu gdzieś odzyska, potem straci i pewnie do końca roku będzie już 14-15 -_-

No dobra, Kelly jakby się uprzeć ma troszkę krzywą twarz, ale niech mi nikt nie mówi, że gorszą od Karen, bo to by podpadało wręcz pod herezję. :lol:

Zapytał fanów, jak wielu z nich jest już znudzonych Ceną, jako mistrzem.

Cóż, ja jestem. Nie chodzi już nawet o tysięczny raz przerabianie dyskusji o Johnie, bo jest jaki jest i sam chyba nic wielkiego zrobić nie może, by chociaż trochę zmienić ten gimmick (chociaż, kto by na jego miejscu chciał?). Wkurwia mnie tylko to, że w ciągu roku musimy oglądać DOKŁADNIE TEN SAM SCENARIUSZ co najmniej dwa razy (a średnio o wiele więcej). Czyli "spełniło się marzenie z dzieciństwa"... ja pierdole, niech Vince da z tym na wstrzymanie. Przy każdej celebracji pasa Janusz skacze jakby zdobył go pierwszy raz. Afuj...

Czyli "spełniło się marzenie z dzieciństwa"... ja pierdole, niech Vince da z tym na wstrzymanie. Przy każdej celebracji pasa Janusz skacze jakby zdobył go pierwszy raz. Afuj...

Dokładnie, śmiać mi się chcę jak to widzę. Proma przed walkami są fajne, ale ileż można przerabiać to samo? Cena dziesiąty raz spełnia swoje marzenie, cudownie, ja po dziesiątym razie nawet nie podniósł bym "tego" do góry :D

Cena nie tylko przebije Rica Flaira, ale również będzie pierwszą osobą która ma na swoim koncie nie kilkanaście, a kilkadziesiąt najważniejszych tytułów (stawiam, że będzie to min 20 lol). I jak tu się potem dziwić, że wartość pasów idzie w dół, skoro ciągle mamy zmiany mistrzów i trafiają one w nieodpowiednie ręce? Rozumiem, że Cena to twarz federacji, ale do kurwy nędzy mógłby raz na jakiś czas odpocząć od kręcenia się wokół pasa na te kilka miesiecy. Bowiem nawet jak go straci, to i tak zawsze potem ma o niego feud. Nie mogliby go wstawić w jakiś program z boku?

Czyli "spełniło się marzenie z dzieciństwa"... ja pierdole, niech Vince da z tym na wstrzymanie. Przy każdej celebracji pasa Janusz skacze jakby zdobył go pierwszy raz. Afuj...

Dokładnie, śmiać mi się chcę jak to widzę. Proma przed walkami są fajne, ale ileż można przerabiać to samo? Cena dziesiąty raz spełnia swoje marzenie, cudownie, ja po dziesiątym razie nawet nie podniósł bym "tego" do góry :D

Wolałbyś by Cena nic sobie nie robił z wygrania pasa, który jest promowany w WWE jako najważniejszy w pro wrestlingu? :shock:

Wolałbyś by Cena nic sobie nie robił z wygrania pasa, który jest promowany w WWE jako najważniejszy w pro wrestlingu?

Nie o to mi chodzi. Dla mnie komicznie wygląda, jak Cena skacze z nim jakby zobaczył go pierwszy raz na oczy. Brakuje jeszcze uklękniecia na środku ringu i płaczu. :roll:

Nie dziwi mnie frustracja Chavo, ało by się wkurwić na jego miejscu, ale myślę, że nie tylko on ma dosyć scenariuszu Cena->jeleń-Cena->jeleń->Cena....

Myślę, że nie jeden wrestler w WWE ma takie zdanie o tym, ale wolą trzymać pyszczki, niż dostać heata.

Wolałbyś by Cena nic sobie nie robił z wygrania pasa, który jest promowany w WWE jako najważniejszy w pro wrestlingu?

Nie o to mi chodzi. Dla mnie komicznie wygląda, jak Cena skacze z nim jakby zobaczył go pierwszy raz na oczy. Brakuje jeszcze uklękniecia na środku ringu i płaczu. :roll:

No w tym przypadku to jednak rację masz.. pamiętam jak AJ zdobył pas TNA i jego celebracja była zajebista i szczera, bo zdobył to na co zasłużył i ogólnie fajnie to wyglądało, lecz Cena pas za często zdobywa.. tak trudno dać mu ważny feud bez pasa? Tak jak tamten z Wade'm? Ech..

Co do Chavo to go trochę szkoda, bo byłem jednym z tych, którzy uważają, że miał duży potencjał. W Meksyku już ma pas. Niech rozwija swoją karierę w lucha.. może później TNA?