Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2011 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Beth Phoenix versus Kelly Kelly - Ktora to ich juz walka, trzecia? To jest czas, by pas zdobyla juz Phoenix, juz nawet na Night of Champions bylo widac jak publika nudzila sie Kelly. WWE planowalo jeszcze heel turn ktorejs z duetu K2/Eve, watpie, by do tego doszlo i raczej tego bym nie chcial. Chcialbym, aby powrocila Layla, brakuje jej w WWE. Typ poleci na Beth Phoenix.

No wlasnie a co dzieje sie z Layla?

Bo po jej walce z McTakerowna byla moze w tv 3 razy i znikla mi z oczy czego bardzo zaluje...

Jesli chodzi o walke Henryka z Push Killerem to widze tu czysciutka wygrana Marka ktora by go jeszcze bardziej umocnila...

A po walce byc moze moze interwencja Byk Showa i Kane ktorzy by ostro pojechali podmeczonego po walce Henryka

Moglo by to doprawadzic to Handicap Matchu Mark Henry vs. Big Show & Kane na nastepnym PPV. Wygrana Marka w takim pojedynku zrobila by z niego niemal niezniszczalnego czlowieka na ktorego jedynym lekarstwem okazal by sie majacy powrocic...

Undertaker!

Czyz to nie ladnie brzmi ;]

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

8

• NoMercy

8

• kr3cik-bmc

6

• TakerFanKrk

3

Top użytkownicy w tym temacie

No wlasnie a co dzieje sie z Layla?

Doznala kontuzji na ktoryms tam house-show.

18056192365019276624f15.jpg

Hell In a Cell już jutro więc pora podzielić się tutaj swoimi przewidywaniami.

1. Sin Cara vs. Sin Cara - Tutaj jako zwycięzce upatruje czarnego Sina. Feud to napewno pomysł ciekawy, ale nie widzę jak mogli by to prowadzić aż do Wrestlemanii. Jeden z zawodników nie umie mówić po angielsku, a drugi jest na micu kaleką. Pojedynek ma szanse zostać najlepszą walką gali, ale może też być najgorszą walką z powodu botch'ów które wydają się nieuniknione.

2. Sheamus vs. Christian - Kolejny feud który powstał chyba tylko po to żeby było czym wypełnić kartę do Survivor Series. Na SD! ich utarczki wyglądają praktycznie tak samo, zawsze CC ucieka w publikę. Obu zawodników lubię, ale chyba bardziej Christiana.

Wydaje mi się jednak, że to Rudy wygra to starcie i pewnie cały feud. Walka może być dobra, Christian z Ortonem walki wykręcał zazwyczaj solidne, a i Sheamus coś tam umie pokazać, więc jestem do tej walki nastawiony optymistycznie. Stawiam na Sheamusa.

3. Kelly Kelly vs. Beth Phoenix - Mam już całkowicie dosyć Kelly jako mistrzyni, i mam nadzieję, że teraz Beth zgarnie już tytuł. Stawiam na Beth.

4. Mark Henry vs. Randy Orton - Według mnie to będzie pojedynek tylko po to żeby Orton odbębnił sobie rewanż i zajął się feudem z Codym. Henry niszczy ostatnio wszystkich, takiego heela w WWE nie było dawno. Henry jako taki potwór powninien w klatce zniszczyć Ortona, i uważam, że tak się stanie. Mam wątpliwości czy wygrana będzie czysta, bardziej wierzę w odwrócenie uwagi Ortona i WSM od Heńka. Fajnie by bylo gdyby Mark złamał mu później nogę krzesłem, ale stawiam na powrót jakieś wielkiej gwiazdy po walce i przybiegnięcie na ratunek ortonowi. Według mnie to będzie Kane, ale zobaczymy. Stawiam na Marka Henrego.

5. CM Punk vs. Alberto Del Rio vs. John Cena - Może to dziwne, ale w tym starciu najmniejsze szanse na zwycięstwo daje Cenie. Były pogłoski o możliwym feudzie Punka i Del Rio o pas, więc pewnie któryś z nich go zgarnie. Inną możliwością jest zwycięstwo Punka i kontynuacja feudu z HHH jednak tym razem o pas. Możliwości jes naprawdę wiele. Walka sama w sobie musi być dobra, walczyć będzie w końcu trzech dobrych technicznie zawodników. Najgorszą opcją będzie zwycięstwo Ceny, na które przynajmniej według mnie się nie zanosi. Stawiam na CM Punka.

Nie jestem w końcu pewien czy dodano walkę o tagi, ale jeśli tak to napewno zwyciężą Air Boom.

1161423919541b3db89050d.jpg

Hell in a Cell już jutro, ale ten czas leci...

Sin Cara vs. Sin Cara

Mam lekkie opuźnienie z galami WWE, więc nie orientuje się, który z nich będzie w czarnym stroju. Ogólnie mam nadzieje, że będzie to dobry pojedynek. Liczę na dużo akcji, szybkie tempo i jakieś śmieszne botche, które napewno będą. Ogólnie feud może wyjść bardzo ciekawie, ale z tego co się orientuje na micu kiepsko z nimi. Mam nadzieje, że wygra Hunico ( jeśli źle napisałem to przepraszam ).

Sheamus vs. Christian

Mimo, że bardzo lubie Christiana ich feud jakoś mnie nie porwał do tej pory. Walka napewno będzie stała na dobrym poziomie. Obaj panowie coś pokazują w ringu, więc źle nie powinno być. Bardziej mam wrażenie, że jest to tylko po to, żeby zapchać jakoś czas tych dwóch panów. Liczę na wygraną Christiana, ale raczej wygra Sheamus.

Kelly Kelly vs. Beth Phoenix

Akcje wysokiego ryzyka, szybkie tempo, dramaturgia i wiele innych rzeczy w tym meczu napewno nie zobaczymy. Mam nadzieje, że KK wkońcu straci pas, bo nie da się jej oglądać w ringu, ponieważ każda jej walka wygląda tak samo. Ale wątpie, że już teraz Beth wygra pas.

Mark Henry vs. Randy Orton

Ten pojedynek wogóle mnie nie interesuje. Zwycięży pewnie Mark Henry, oby później Orton dał sobie troszke odpoczynku od pasa.

CM Punk vs. Alberto Del Rio vs. John Cena

Ten pojedynek również powinien wyjść ciekawie. CM Punk wreszcie zaczyna coś znaczyć dla WWE i to właśnie on według mnie wygra ten pojedynek. Później może jakiś feud z Alberto Del Rio. Tylko co wtedy z Johnem Ceną?

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ale wątpie, że już teraz Beth wygra pas.

Ekhem... To już 3 mecz tych pań na PPV(SS), więc najwyższy czas na stratę pasu K2.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

• Reputacja:   1

Czas dodać coś od siebie, bo do gali już tylko 1 dzień. A właśnie jeden dzień i nadal walki o pas US i IC nie ma zapowiedzianych. Oczywiście napisze tylko o tych, o których wcześniej nie pisałem, bo jeszcze nie były potwierdzone. A więc tak:

Sin Cara vs Sin Cara:

Tylko jednego chce, aby nie było w tej walce to bootchy. Mam nadzieje, że Mistico jakoś poprawił się w amerykańskim wrestlingu i walka będzie bez żadnych wpadek. Pomijając to podbudowa do walki była nawet nawet. Czego oczekuje po tej walce?? To na pewno walka dostarczy dużo rozrywki, luchadoru i myślę, że będzie dobra. Typer: Hunico.

Sheamus vs Christian:

Spodziewam się wygranej Celtyckiego Wojownika i rozpoczęcie pushu do pasa WHC. Walki pomiędzy Sheamusem a obecnym mistrzem świata wagi ciężkiej, są bardzo ciekawe, ładnie wyglądające i nawet zaskakujące. Nie mam pojęcia jak może walka się zakończyć albo wygraną Sheamusa, albo wygraną Christiana jakimś kantem.

Divy:

Walka kompletnie mnie nie interesuje, ale obstawie Beth Pheonix.

Hmmm... ciekawe czym nas WWE zaskoczy i jakie walki się odbędą o dwa mniej wartościowe pasy od głównych czyli o US i IC. Może jakiś dłużej trwający Battle Royal. Stypulacja, którą najbardziej lubię.

John Cena © vs. CM Punk vs. Alberto Del Rio

Przyznaję, że ciężko mi wytypować zwycięzcę tej walki. Z jednej strony strata pasa przez Cenę była by zbyt szybka, ale z drugiej różne plotki wskazują raczej na to, że przegra tą walkę. Najbardziej cieszyła by mnie wygrana Alberto i na niego też postawię w tej walce.

Mark Henry © vs. Randy Orton

Myślę, że dostaniemy bardziej wyrównany pojedynek niż na ostatnim PPV, ale i tak Orton to przegra. Możemy się też spodziewać powrotów osób kontuzjowanych przez Henrego, takich jak Kane, czy Big Show, a ja nawet stawiałbym i bardzo chciałbym powrotu Takera!

Pytanie tylko, czy jeśli interwencja, to w czasie walki, czy już po? Bo, niby mamy walkę w klatce, ale myślę, że Taker ominąłby ją swoimi mocami :D a Kane czy Big Show, mogą spokojnie wyrwać drzwi.

Nie mniej jednak mam nadzieję, że dominacja Henrego będzie jeszcze trwać przez pewien czas.

Christian vs. Sheamus

Gdyby WWE zrobiło z tego walkę o pretendenta do pasa, to od razu stawiłbym na Sheamusa. Tak jednak nie jest i myślę, że aby kontynuować ten feud, kantem wygra go Christian.

Kelly Kelly © vs Beth Phoenix

Mam nadzieję w końcu na wygraną Beth. Tyle na ten temat ;)

Sin Cara (Blue mask) vs. Sin Cara (Black mask)

Walka o tożsamość, o to który to prawdziwy Sin Cara. Nie wiem, czy jest to oficjalna stypulacja tej walki, ale jeśli tak to stawiam na Mistico, czyli niebieskiego Sin Carę.

Na PPV dojdą pewnie jeszcze inne walki. Ja liczę na walkę o pasy Tag Team, gdzie Swagger i Ziggler walczyliby o pasy i nie obraziłbym się w sumie, jakby je wygrali ;)

Nie wiem, czy spodziewać się innych walk, ale na pewno możemy spodziewać się rozwinięcia sprawy z naszym COO, a bardzo możliwe, że pojawi się Miz i Truth.

Ogólnie nie uważam, żeby z powodu tylko dwóch tygodni między PPV była słaba podbudowa do walk. Wszystkie walki, to jakieś rewanże, czy następstwa narastających już od jakiegoś czasu konfliktów, dlatego uważam, że jest dobrze.

Za kilkanaście godzin rozpocznie się Hell in a Cell, więc pora na moje typy.

John Cena© vs Alberto del Rio vs CM Punk

Ciężka do wytypowania walka. Wydaje mi się, wręcz wiem, że CM Punk nie wygra tego meczu. Po prostu patrząc na dwóch pozostałych, mam takie przeczucie. Stawiam na Alberto, mimo iż Cena trzyma pas 2 tygodnie. Del Rio również trzymał pas strasznie krótko, miesiąc, zwycięzca Royal Rumble oraz walizki MitB. Niedorzeczne. Trochę mnie denerwuje zamiana mistrza co miesiąc, no ale wolę to niż `miszcza` Jana.

Mark Henry© vs Randy Orton

Henry wygra, ale nie tak jak ostatnio. Będzie miał trudniej, ale ostatecznie żmija polegnie i zajmie się programem z Codym Rhodesem. Nie liczę na żaden powrót, jeżeli już to na pewno nie w trakcie walki.

Sheamus vs Christian

Wydaje mi się, że jest to mecz o #1 Contendera do WHC. Jeżeli Orton przegra, Sheamus wygrywa i zajmuje się Henrykiem, który go zniszczy. Wydaje się to logicznym rozwiązaniem, jedynym `lekarstwem` na Grubego Marka będzie wówczas Straszny Marek :twisted: . Sheamus wygra z Christianem, cipoheel niech się zajmie kimś innym, np. niech wypromuje Bryana, którego teraz szmacą.

Kelly Kelly© vs Beth Phoenix

Jeżeli 3 raz z rzędu K2 obroni ten pas, to mnie kurwica weźmie. No ile można. Ten pas ma większy prestiż niż WWE Championship :lol: . Zabierzcie jej ten pas, proszę.

Sin Cara(blue) vs Sin Cara(black)

Walka o to, czyja jest tożsamość Sin Cary. Cóż, HHH nie po to zatrudnił Mistico, żeby ten po półrocznej pracy stracił robotę. Myślę, że Hunico przegra, podziękują mu na backstageu za to, że zastąpił Mistico, może wracać do Mexico. Mam nadzieję, że nie będzie to koncert botchy, tylko widowiskowe show. :)

Na pewno dorzucą jeszcze jedną walkę, mam nadzieję że wbiją się Miz i Truth, będzie na co popatrzeć.

Nadal uważam, że 2 tygodnie na podbudowę to za mało. Będę to głosił zawsze: Wyje*ać Over the Limit a znajdzie się czas!

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

No to i ja podam swoje typy.

Jak dla mnie nie ma co za bardzo liczyć na stratę tytułu przez Jasia tak szybko, w dodatku, że jest to jego 10 run z pasem WWE dlatego też wątpię, żeby Cenie tak szybko zabrali ten pas, kto wie może potrzyma go, aż do WM ;0

Tutaj nie widzę innego rozwiązania niż wygrana Henry'ego, czysta wygrana lub po interwencji Cody'ego. Kurde Henryk czysto pojechał Ortona na NoC i nie było z tym problemów, rozumiem, że Henry to terminator itp. jednak Cena chyba od dawna nie przegrał walki czysto i nie piszcie mi, że z CM Punkiem bo to takie czyste nie było. Albo uwagę Ceny odwrócił Truth albo Cena wybiegł z ringu wtedy na MITB i dopiero po tym jak wrócił to GTS. Mi chodzi o takie czyściutkie pojechanie Ceny, że finisher na środku ringu i pin, wygrana. Tego chyba za szybko nie zobaczymy jednak..

Sheamus vs Christian

Tutaj postawiłbtym na Sheamusa jednak jeżeli planują dłuższy feud pomiędzy nimi to wydaje mi się, że wygra Christian przez jakiś kant, przez count out albo DQ. No chyba, że chcą pchnąć Sheamus'a na WHC i Orton zajmie się Cody'm, Sheamus Henry'm ale wtedy co z Christianem? Nie będzie miał za bardzo z kim feudować. Chyba, że coś będzie z jakiejś nowej stajni.

Dajcie już ten pas Phoenix! Co prawda cieszyłem się z tego, że Kelly ma pas jednak teraz mi się po prostu przejadła a ten pomysł z Beth i Nataylą jest na prawdę dobry i szkoda, żeby Beth znów przegrała. CM Punk może przejdź się do Vince'a i spróbuj coś zdziałać? ;). No ale mimo wszystko jeszcze raz postawiłbym na Beth.

To prawde mówiąc średnio mnie obchodzi. Nudny jest feud gdzie obaj zawodnicy tylko się naparzają co galę i nie ma jakiś ciekawych prom itp. Wiem, że jeden nie umie angielskiego a drugi to zero no ale.. Może być to jedna z lepszych walk roku jak i jedna z najgorszych walk roku. Mam nadzieje, że jeżeli będą botche i będą leżały po stronie tego prawdziwego Cary to WWE pójdzie po rozum do głowy i Hunico dadzą na face'a a Mistico na heela i zdemaskują Mistico co później doprowadzi do jego zwolnienia. Mój typ w tej walce to Sin Cara (blue).

Na początku myślałem że Alberto wygra pinując Punka ale jak wiadomo WWE planuje feud Alberto-Punk no i wygranie pasa przez Punka było by dobrą podstawą do jego rozpoczęcia.Dlatego tutaj moim typem jest Punk.

Wygrana Marka jest chyba tutaj bardzo prawdopodobna pewnie sama walka będzie ciekawa bo jak wiem Mark Henry jako "Human wrecking ball" pewnie będzie dewastował Ortona a on sam ostatnio staje się psycholem zabijaką.Mój typ leci na najsilniejszego człowieka na świecie... :)

Sheamus vs Christian

Ta walka mnie interesuje najmniej bo są to osoby na które tak naprawdę nie ma pomysłu bo Christian po przegraniu feudu z Ortronem nie ma teraz żadnych "spięć" tak samo Sheamus więc po prostu zrobili konflikt między nimi.Pewnie wygra Sheamus bo chcą go promować może nawet na WHC chociaż sam nie jestem do tego przekonany...Typ leci na Sheamusa.

Osobiście lubię Kelly Kelly i podoba mi się jako mistrzyni no ale wątpię aby wygrała na 3 z kolei PPV z Beth i to jeszcze przez roll-up.Dlatego typ na Beth.

Raczej najtrudniejsza do wytypowania walka wydaje mi się że będzie to wygrana Sin Cary w niebieskiej masce ale po prostu przez CO lub DQ.A dlaczego? Czysta wygrana jednego z nich nic by nie dała bo wyszło by na to że któryś z nich jest tym "prawdziwym" i lepszym Sin Carą a dalej albo by to ucichło albo oglądalibyśmy takie starcia przez jeszcze 3-4 PPV tak jak to było z Christianem i Ortonem.A Wygrana przez DQ lub CO dała by możliwości do dalszej kontynuacji konfliktu.Typ na Sin Care w niebieskiej masce

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

1.Cena vs. Del Rio vs. Punk

Po pierwsze danie Jasiowi pasa 2 tygodnie temu bylo bezsensu ale dobra WWE chce mieć rekordziste u siebie. Według mnie walke wygra Punk bo ma dostawać push przynajmniej do końca roku, ale z powodu tourne po meksyku walke też wygrać może Del Rio. Dla mnie praktycznie żadnych szans na zwycięstwo nie ma Jaś. Więc od następnej gali będzie prawdopodobnie widzieć feud Del Rio-Punk.

Mój Typ: CM Punk

2.Henry vs. Orton

Walka dość prosta do wytypowania że WSM wygrywa drugi raz z Randy'm raczej bezsensu byłoby danie wygranej Ortonowi już wystarczy że na ostatnim SD wykonał RKO na Henrym.

Mój Typ: Mark Henry

3.Kelly vs. Beth

Boże ile oni już to ciągną ale na szczęście to chyba już koniec tej sagi czyli dziewczyna Punka wreście zdobędzie pas prawdopodobnie po hell turnie Eve bo raczej po 2 wygranach kelly tak poprostu żeńska wersja Ceny nie przegra.

Mój Typ: Beth Phoenix

4.Sheamus vs. Christian

Walka która jest dla Sheamusa road to WHC, jeśli to ma być ich jedyna walka Irlańczyk spokojnie wygra i na SD w piątku zostanie No. 1 contenderem, jeśli ma to być jeszcze ciągniete wygra tu raczej Christian. Ja skłaniałbym się do drugiego bo Christian i Sheamus mogą być w tradycyjnym meczu na SS, jednak znają WWE wydaje mi się że na tej walce się skończy.

Mój Typ: Sheamus

5.Mistico vs. Hunico

Walka, która może być zajebista technicznie ale być walką której zobaczymy w chuj botchy. Co do wyniku tak jak z walką wyżej zwależności od tego jak długi ma być tej feud jednak tak jak mówili w raporcie miesiąca jednak WWE może się bać więciej niż jednej walki tej dwójki więc dziś w nocy wygra raczej oryginalny sin cara.

Mój Typ: Sin Cara (blue)

Raczej karta nie zamknie się na 5 walkach pewnie w ciagu gali dostaniemy dodatkową walke, którą pewnie będzie walka o TT Air Boom kontra podopieczni Vickie, który przegrają po tym Swagger coś tam zrobi Dolphowi i zaczną feud między sobą.

1. World Heavyweight Championship "Hell In A Cell" Match:

Mark Henry © vs Randy Orton

Fajerwerków w tej walce raczej nie będzie, Randy był dość mocno rozpisany na ostatnich tygodniówkach (zniszczenie Rhodesa, RKO na Henrym) wiec raczej pewna wydaje się wygrana Henrego, chyba że WWE zaskoczy nas jakąs interwencją.

Typ: Mark Henry

2. WWE Championship Triple Threat "Hell In A Cell" Match

John Cena © vs CM Punk vs Alberto Del Rio

Wszyscy przewidują tutaj wygraną Punka bądź Del Rio z racji tego że Cena ma walczyć na SS w jednej drużynie z The Rockiem, ale równie dobrze może stracić pas na Vengance, nie odbębniając rewanżu, który będzie mu przysługiwał, ale jak już można było zauważyć wiele razy wrestling i logika niekoniecznie idą ze sobą w parze. Wątpliwe jest także żeby Janusz tracił pas zaledwie po 2 tygodniach, nawet jeśli jest to próba nabicia rekordu w celu prześcignięcia Flaira.

Typ: John Cena

3. Single Match

Sheamus vs Christian

Konflikt wydaje się być zrobiony na szybko, a walka wrzucona dla zapełnienia czasu, ale ciężko zrobić dobrą podbudowę w 2 tygodnie. Wg mnie jest to nieoficjalny #1 contender match i zwycięzca zmierzy się z Henrym na Vengance, a że w meczy WHC stawiam na Marka to tutaj także faworyt wydaje się być tylko jeden, tym bardziej że CC dostał już tyle ostatnich szans, że musi sobie zrobić chwilę przerwy od "one more matchy", aby być po jakimś czasie wiarygodnym pretendentem.

Typ: Sheamus

4. WWE Divas Champioship Match

Kelly Kelly © vs Beth Phoenix

Div oglądam, jednak chciałbym wygranej Beth.

Typ: Beth Phoenix

5.Single Match

Sin Cara vs Sin Cara

Walka ma ogromny potencjał, dlatego też liczę na dobre widowisko. Wg. mojej teorii walkę wygra "Czarny" Sin Cara poprzez jakiś kant, co w konsekwencji doprowadzi do walki o maskę którą wygra oryginalny Sin Cara. Nawet w dobie przyspieszania feudów głupotą byłoby taki feud rozwiązywać w jednej walce. Może niebieskiemu Sinowi dadzą jakiegoś tłumacza, co jakoś rozruszało by ten feud.

Typ: Czarny Sin Cara(Hunico)

18064125974da1994d7a3f9.jpg

Cena vs Del Rio vs Punk - czyli walka na którą najbardziej czekam z całej karty. Nie tylko dlatego, że pewnie będzie to najlepsza walka na gali, ale też tutaj najciężej jest wytypować mi wynik. Z jednej strony Del Rio na ostatnich tygodniówkach jest mocno promowany, a zwykle kiedy tak jest to wygrywa na najbliższym ppv (rr, mitb). Z drugiej jednak czy naprawdę mieli zamiar dać Cenie pas tylko na 2 tygodnie? Równie dobrze tej zmiany pasa mogłoby wogóle nie być w końcu, ani John jakoś jako champ się zbytnio nie pokazał, a dla Del Rio to tylko troszkę pogorszyło wizerunek. Niezapominajmy także o CM Punku. Nie sądzę, by dali go tutaj tylko po to by jobbnął dla zwycięzcy. Może to on tutaj zdobędzie pas, ale pytanie brzmi czy to miało by sens? No właśnie raczej niezbyt wielki. W mojej opinii końcówka tej walki będzie wyglądać mniej więcej tak : CM Punk już ma wygrać pas wwe (pinując Cene po tym jak wykonał na nim GTS), aż tu niespodziewanie skądś pojawia się Awesome Truth lub Kevin Nash (albo cała trójka) i jest 2 count. Atakują Punka i tu w międzyczasie pojawia się Del Rio, który przypina Johna zdobywa pas WWE, co ostatecznie doprowadzi do walki na ss team hhh (cena, rock, punk, hhh i ktoś jeszcze) vs team laurinaitas (del rio, awesome truth, kevin nash i ktoś jeszcze z segmentów przeciwko triple h'owi), a kapitan zwycięskiego teamu jest COO WWE.

Mark Henry vs Randy Orton - tutaj liczę na zaskakująco dobrą walkę tak jak w zeszłym roku z Sheamus'em i Ortonem. Nie wiem jak to zabookują, ale ważne, żeby jakoś wyszło. Wynik sądzę, że dość przewidywalny (przynajmniej w mojej opinii), czyli zwycięstwo Marka Henry'ego. Dlaczego? Ponieważ jest to świenta okazja na wypromowanie face'a do me np. Sheamus, Sin Cara lub Daniel Bryan. Z czego ten pierwszy walczy na tej samej gali o pretendenta. Nie sądzę by zdażyła się lepsza okazja by wypromować na sd jakiegoś innego face'a niż Orton. W końcu mamy heel'owego mistrza, który tak dominuje, że praktycznie z miejsca osoba, która go pokona staje się wiarygodna. Więc proszę ct, nie zmarnujcie tej okazjii tak jak zwyliście to robić w ostatnich miesiącach. Walka pewnie będzie przeciętna bądź kiepska, choć wciąż nie tracę nadzieji. A zwycięzcą zostanie oczywiście wsm.

Sheamus vs Christian - tutaj liczę na dobre starcie, pomimo zbyt przewidywalnego zwycięzcy. Obydwaj zawodnicy coś potrafią, a szczególnie Christian i jeżeli dostaną jakieś 15 min to będą w stanie zrobić coś do obejrzenia. Szkoda tylko tak pewnego zwycięstwa Sheamusa. W końcu wiadomo, że Christian nie wygra, przez to, że miał tyle title shot'ów w ciągu roku, a Sheamus chyba tylko jednego. Nie lubię go jako face'a i szczerze wolałbym by zamiast niego w tym miejscu był Bryan, ale lepsze to niż Orton cały rok w me. Owszem nie przeszkadza mi już tak bardzo jako me jak rok temu (zdecydowanie poprawił ring skille i ma więcej ciekawych walk), ale każdy musi sobie zrobić przerwę od pasa (nawet Cena czasami je ma). Ciekawi mnie jak Sheamus sprawi się jako mistrz, ale i bez tego napewno wygra tą walkę.

Sin Cara vs Sin Cara - ja pie****. Jak można tak szybko zakończyć, który najszybciej powinien się zakończyć na ss. Toż to ma tak wielki potencjał, a wy kończycie to po mniej niż miesiącu. Ten storyline jeszcze da się uratować pod warunkiem .... że do tej walki nie dojdzie. Niech zrobią, że czarny sin cara zaatakuje niebieskiego i niby ten drugi dostał kontuzjii, w międzyczasie wmiesza się tu daniel bryan, a ostatecznie na ss dostaniemy walkę do której miało dojść tutaj czyli sin cara vs sin cara o nazwę sin cara bądź o maskę. Walka pewnie będzie dobra bo obydwoje są w ringu conajmniej dobzi, a zwycięży oczywiście nasz niebieski sin cara.

Beth Phoenix vs Kelly Kelly - dajcie w końcu wygrać Beth i będzie po sprawie. Kelly się już dawno przejadła i nawet w ringu nic nie potrafi. Tyle co do tematu.

a ostatecznie na ss dostaniemy walkę do której miało dojść tutaj czyli sin cara vs sin cara o nazwę sin cara

wiesz ta walka ma być o to który z nich jest prawdziwym Sin Carą.

Cena vs Del Rio vs Punk

Mam nadzieję, że dostaniemy dobry pojedynek. Ogółem, rok temu HiaC mecze lekko ssały, a były jakieś newsy, że WWE chce jakoś ulepszyć te pojedynki, pod względem emocji, czy jakoś tak. Liczę na rozwalenie ściany klatki, ale tego raczej powinienem się spodziewać w walce o WHC. Stawiam na Del Rio, bo wkrótce ten cały tour po meksyku. Na Vengenace rewanż, gdzie Cena przegrywa i zajmuje się Survivor Series. Nie daję żadnych szans Punkowi na zwycięstwo, chyba, że WWE znów nas zaskoczy...

Mark Henry vs. Randy Orton

Jeśli nie zostaną użyte żadne przedmioty w tej walce to będzie to porządny sleeper. Krzesełka, klatka, schodki - Mareczku, użyj tego i rozwal Randalla! W mojej głowie pojawił się też plan, że Rhodes ma walkę o pas IC z dupy i go traci, a potem interweniuje w walce o WHC i przez to Orton przegrywa. Idealna okazja do rozpoczęcia feudu. Jeśli RKO zaś zdobędzie tytuł to wyśmieję WWE, Henry tutaj opowiada że nigdy nie straci tego pasa a tu takie jebs? W typerze postawiłem na mistrza, więc i liczę, że on spokojnie zdewastuje rywala, a nawet może zakończyć jego karierę - nie obrażę się (tak powiedział na ostatnim SD) :twisted:

Beth vs. K2

Niech Phoenix wreszcie otrzyma ten tytuł i rozdupczy Kelly Kelly - to tyle.

Sheamus vs. Christian

Szkoda, że ta walka nie jest w klatce, bo Sheamus mógłby pokazać, jaki to on silny jest. Zapewne dostaniemy dobrą walkę, mam tylko nadzieję, że Captain Charisma wygra. Ale zaraz zaraz... Skoro RKO ma przegrać to kto inny ma walczyć o pas, jak nie Sheamus? Czyli pewnie 2x WHC zostanie ponownie upokorzony, a potem Celtic Warrior sięgnie po złoto.

Sin Cara vs. Sin Cara

Chyba już wiem, co będzie głównym tematem w kolejnej botchamanii. Nie ma opcji, by Mistico przegrał - dzieciaki chyba nie będą kupować masek, płaszczy i takich gówienek na ręce złego osobnika. Mam nadzieję, że obejrzymy wiele ciekawych akcji w powietrzu bez botchy.