Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2011 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trochę martwi mnie feud Undertaker - Henry. UT nie jest już pierwszej świeżości i nie wiem czy byłby w stanie wykonać na henrym Piledrivera. Bo o Last Ride nawet nie ma co marzyć :D
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

8

• NoMercy

8

• kr3cik-bmc

6

• TakerFanKrk

3

Top użytkownicy w tym temacie

Możemy zobaczyć to co na Big Show'ie w 2002 o ile dobrze pamiętam, czyli Last Ride z narożnika.

nie czysto

Nieczysto w Hell in a Cell meczu? Mógłby mi ktoś napisać, jak tam można nieczysto przegrać, bo z tego co mi wiadomo, to tam jest No Dq.

Czepiasz się. HiaC jest specyficzną galą, chodzi mi o ogół. Jak monster heel, jakiego gra Henryk nie powinno się obyć bez kantów etc. Randalek ma za duże ego, by 2 razy przegrać czysto. Joł.

Trochę martwi mnie feud Undertaker - Henry. UT nie jest już pierwszej świeżości i nie wiem czy byłby w stanie wykonać na henrym Piledrivera. Bo o Last Ride nawet nie ma co marzyć :D

Zawsze pozostaje Hells Gate bądź Chokeslam :twisted:

NIECZYSTO! Zapamiętam!

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

Nieczysto w Hell in a Cell meczu? Mógłby mi ktoś napisać, jak tam można nieczysto przegrać, bo z tego co mi wiadomo, to tam jest No Dq.

Nieczysto czyli np, Cody jakims sposobem wchodzi do klatki, dostaje RKO, Henry wykonuje WSS, 1,2,3.

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

• Reputacja:   1

Nieczysto czyli np, Cody jakims sposobem wchodzi do klatki, dostaje RKO, Henry wykonuje WSS, 1,2,3.

Prościej odwrócenie uwagi w obojętnie jaki sposób, można o tym dyskutować i dyskutować. Sposobów jest kilka min.: tak jak napisał Dawid, są inne jeszcze opcje wyświetlenie na titatronie itd. Kto by nie wiedział, że w HIAC nie ma DQ :roll: .

Oczywiście dodam coś od siebie do obecnej karty:

Goryl vs Żmija:

Tutaj ponownie widzę, pojechanie Randiego i odsunięcie go na jakiś czas od pasa WHC.

Podejrzewam, że to nie głupi pomysł, jak ktoś wcześniej napisał, aby powstał już jakiś solidniejszy feud pomiędzy Codim a Randim, nie musowo o pas IC, ale w podpromowaniu tego pierwszego i pomoc w dobijaniu się do ME. Wtedy na pewno nie byłoby już płaczu, żalu,

że Orton to ''Push Killer'', gdyby doszło do tego co napisałem. Na to się zapowiada i jestem z tego zadowolony. Co do samej walki napisałem już pod cytatem.

Triple Threat Match:

Obstawiam wygraną Punka i kontynuowanie feudu z HHH. Dla podgrzania atmosfery, w końcu Punk by wygrał załóżmy, że pierwszą walką jaka się odbędzie to HHH vs Punk, później rewanż Punka z Ceną, bo tak na pewno będzie. Cena odzyska pas tuż przed samą Wrestlemanią, bo jak wiemy ma stoczyć walkę z Rockim o ten pas.

Międzyczasie Jasiu przejdzie heel-turn, a Punk stanie się czołową gwiazdą.

Myślę, że każdy to co napisałem zrozumie. :)

Napewno pas WHC straci pas dzięki Kane'owi, bo napewno nie bez powodu nie znalazłby się na plakacie. Szkoda, że znów mistrzem zostanie Orton, bo wielu zawodnikom bardziej się to należy, ale jest tak jak zawsze.

Pas WWE napewno zostanie w posiadaniu CEny, bo ADR ma na niego bardzo małe szanse, a Punk feud z COO.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Napewno pas WHC straci pas dzięki Kane'owi, bo napewno nie bez powodu nie znalazłby się na plakacie.
To akurat o niczym nie świadczy że dany wrestler jest na plakacie. Np na plakacie gali PPV The Bash z 2009 roku jest Batista który nie wziął w tej gali udziału gdyż leczył w tym czasie kontuzję...

Napewno pas WHC straci pas dzięki Kane'owi, bo napewno nie bez powodu nie znalazłby się na plakacie.
To akurat o niczym nie świadczy że dany wrestler jest na plakacie. Np na plakacie gali PPV The Bash z 2009 roku jest Batista który nie wziął w tej gali udziału gdyż leczył w tym czasie kontuzję...[/quote

jeżeli mówimy o tym plakacie z pierwszego postu, to to jest raczej Cena nie Kane. Przynajmniej tak można wnioskować po podpisie, bo sama twarz, to średnio przypomina kogokolwiek z rosteru :/

Break napisał/a:

To akurat o niczym nie świadczy że dany wrestler jest na plakacie. Np na plakacie gali PPV The Bash z 2009 roku jest Batista który nie wziął w tej gali udziału gdyż leczył w tym czasie kontuzję...[/quote

jeżeli mówimy o tym plakacie z pierwszego postu, to to jest raczej Cena nie Kane. Przynajmniej tak można wnioskować po podpisie, bo sama twarz, to średnio przypomina kogokolwiek z rosteru

Im chodzi o plakat z Kanem, po prostu TakerFanKRK(trudniejszego nicku nie było? :lol: )zmienił post i zamienił plakaty z tego:

http://theturnbucklepost.com/wp-content/uploads/2011/08/HellinaCell.jpg

Na ten z Ceną(który jest do bani, ten z Kanem też ale nie ma co porównywać... ).

3644074924fa3e310b8a76.jpg

po prostu TakerFanKRK(trudniejszego nicku nie było? :lol: )
Co jest takiego śmiesznego w moim nicku bo nie rozumiem?

[ Dodano: 2011-09-27, 11:47 ]

jeżeli mówimy o tym plakacie z pierwszego postu, to to jest raczej Cena nie Kane.

Tak jak odpowiedział Ci mieciubur, zmieniłem plakat na oficjalny (czyli ten z Jaśkiem)

ok. sorry, nie było tematu :P

Oglądając RAW, doszedłem do wniosku że ta gala nie będzie lepsza niż NoC, po prostu 2 tygodnie na podbudowę to za mało czasu. Wyjebać z kalendarzu Over the Limit i się znajdzie czas.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

John Cena © vs. Alberto Del Rio vs. CM Punk - przewiduję tu pojawienie się Nasha, Miza i Trutha i być może jakąś ingerencje w walkę Triple H'a. Jeszcze tydzień temu obstawiłbym na wygranego Alberto, jednak po tym, gdy Vince się na niego zdenerwował, znając go, to nie byłbym taki pewien czy pasa nie obroni Cena. Najmniejsze szanse daję CM Punkowi, chociaż chciałbym, żeby to on został nowym mistrzem, ale rozum na razie podpowiada mi, że mistrz pozostanie ten sam. Nie wykluczone jest, że zmienię swój typ, ale nie chcę się zawieść, gdy John na koniec gali wzniesie pas do góry.

Mark Henry © vs. Randy Orton - rok temu walka Vipera z Sheamusem wypadła bardzo dobrze i myślę, że tutaj może być podobnie. Orton będzie próbował przetrwać z olbrzymem - tak pewnie da walka będzie wygladać. Liczę na to, że pojawi się kilka przedmiotów i walka nie będzie tak zanudzać jak na Night of Champions. Chciałbym też zobaczyć kickout po RKO. Zastanawiam się, czy nie pojawi się Cody Rhodes, który miałby np. po walce zaatakować Ortona, albo Kane lub Big Show. Kiedyś muszą wrócić.

Sheamus vs. Christian - WWE lubi kończyć takie feudy na jednym pojedynku na PPV i zastanawiam się, czy teraz nie będzie podobnie. Liczę na wygraną Christiana, jednak myślę, że zwycięży Sheamus i może CC będzie chciał one more match z Celtem, albo zajmie się czymś innym. Mam nadzieje, że dostaną z 10 minut na stoczenie szybkiej, miłej dla oka walki, to będzie dobrze.

Kelly Kelly © vs. Beth Phoenix - lepszej okazji niż danie Beth pasa w jej rodzinnym mieście nie będzie i teraz jest już po zawodach, niestety. Mam jednak nadzieje, że Phoenix pokona Kelly, która jako mistrzyni mnie irytuję i skończy się panowie duetu K2 z Eve, która również mnie...denerwuję. Z chęcią w przyszłości zobaczyłbym pojedynek Beth z Natalyą o pas mistrzowski, która ta pierwsza - mam nadzieje - zdobędzie na Hell in a Cell.

John Cena versus Alberto Del Rio versus CM Punk - No mysle, ze bedzie ciekawie ze wzgledu na to, ze mamy trzech, a nie dwoch zawodnikow w klatce. Stawiam na wygrana Alberta, ale juz po newsach powoli sie zastanawiam czy CM Punk nie wygra.. Cena wedlug mnie nie zwyciezy, gdyz on od pasa troche odpocznie, a zajmie sie Rockiem. A wiec Punk czy Del Rio, bede za Albertem, licze, ze jego feud z Punkiem przyjmie sie lepiej niz z Johnem, ktory mial wypromowac arystokrate, a jak sie stalo? Jesli chodzi o typera to glos poleci na Alberto Del Rio. Co wiecej o meczu, to mam nadzieje/licze, ze dojdzie do sytuacji takiej, gdy zawodnicy znajda sie na szczycie klatki, chociaz Attitude Adjustment na niej dalo by tego plusa, ze "O! Ale tu chociaz padlo efektowne AA."

Randy Orton versus Mark Henry - Mamy klatke, wiec moze byc ciekawiej, ale watpie by tak sie stalo. Czuje, ze Henry bedzie dominowal przez polowe walki, nastepnie szybkie odrodzenie Randy'ego, ale w ostatecznosci Viper polegnie. To by mnie sie nawet podobalo, gdyz jesli Mark straci JUZ TERAZ tytul, to sie wkurze, bo to by bylo juz doslownie bez sensu. Typ poleci na olbrzyma, ktory mysle, ze wygra. Takze mi swita powrot jakiejs gwiazdy podczas tego pojedynku i, nie mam na mysli od razu Chrisa Jericho :twisted:, tylko Big Show lub Kane, no troche ich juz nie ma.

Beth Phoenix versus Kelly Kelly - Ktora to ich juz walka, trzecia? To jest czas, by pas zdobyla juz Phoenix, juz nawet na Night of Champions bylo widac jak publika nudzila sie Kelly. WWE planowalo jeszcze heel turn ktorejs z duetu K2/Eve, watpie, by do tego doszlo i raczej tego bym nie chcial. Chcialbym, aby powrocila Layla, brakuje jej w WWE. Typ poleci na Beth Phoenix.

Sheamus versus Christian - Do tego meczu dalbym jakas stypulacje.. To opisze krociutko, mnie sie widzi tak, ze Sheamus wygrywa, ale "kantem" wedlug Christiana, ktory bedzie sie domagal "one more match" A, zeby ulepszyc ten feud to zrobienie meczu 5on5 na Survivor Series, z tymi panami jako kapitanami, bylo by wrecz zajebiste. Typ poleci na Sheamusa.

18056192365019276624f15.jpg

John Cena vs Alberto Del Rio vs CM Punk - Faworytem dla mnie będzie tu Jasiu ponieważ często wspominają o tym, że to pierwszy Triple Threat Hell in a Cell match więc jako pierwszy historyczny zwycięzca Cena pasuje tu idealnie. Del Rio po tym ataku na ostatnim RAW raczej nie wygra a Punk... i tu właśnie jest problem bo ni cholery nie wiem co dalej może się z nim stać. Więc drogą dedukcji, postawię na Janusza i to jest chyba najpewniejsza opcja.

Mark Henry vs Randy Orton - Nie chce robić znowu takiej sytuacji jak było z Christianem i jest z Jericho, czyli to, że prawie przy każdej gali dużo userów stawia na powrót któregoś z nieobecnych. Jednak tutaj powrót Kane'a czy Big Show'a jest bardzo prawdopodny ze względu na tą dominację Marka. A Kane i Big Show mają warunki do pokonania i upokorzenia go. Jeśli go zaatakują to powinni zrobić to po walce, którą Henry wygra, po to żeby Orton nie wygrał pasa po raz kolejny, tym bardziej, że wszystko wskazuje na jego feud z Cody'm.

Sheamus vs Christian - Feud z niezłą podbudową. Chce żeby wygrał Sheamus, bo wtedy konflikt się przeciągnie ze względu na sytuację z "One more match". Walka będzie dobra bo ani jeden ani drugi w ringu nie zawodzą. Ciekawe jak się rozwinie sprawa z Christianem w "konspiracji" i jak się do tego będzie miał Sheamus. Prawdopodobnie Celtycki wojownik wygra i feud zakończy się na SS.

Kelly Kelly vs Beth Phoenix - Jeżeli rewolucja w dywizji kobiet ma się zacząć(albo już jest) to wypada żeby Beth ten pas zdobyła. Nie będe się tu rozpisywał bo kobiety w WWE pod względem walk mnie mało interesują. Tak że stawiam na Phoenix i to tyle.

"I'm in the best in the world and what I do"

8650504724e8329a484911.jpg