Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2011 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2 października 2011

Louisiana, New Orleans (New Orleans Arena)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/91/WWE_Hell_In_A_Cell_2011_Poster.jpg/200px-WWE_Hell_In_A_Cell_2011_Poster.jpg

Zapowiedziane walki:

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20110919_hiac_orton_henry.jpg

1. World Heavyweight Championship "Hell In A Cell" Match:

Mark Henry © vs Randy Orton

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20110919_hiac_triplethreat.jpg

2. WWE Championship Triple Threat "Hell In A Cell" Match

John Cena © vs CM Punk vs Alberto Del Rio

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20110926_hiac_sheamuschristian.jpg

3. Single Match

Sheamus vs Christian

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20110926_hiac_divas.jpg

4. WWE Divas Champioship Match

Kelly Kelly © vs Beth Phoenix

5. Nieoficjalnie

Single Match

Sin Cara vs Sin Cara

Zapraszam serdecznie do dyskusji

Edytowane przez TakerFanKrk
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

8

• NoMercy

8

• kr3cik-bmc

6

• TakerFanKrk

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Co do plakatu, na oficjalnej stronie WWE widnieje ten obrazek:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/91/WWE_Hell_In_A_Cell_2011_Poster.jpg

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

Kto to jest? Cena?

A to nie widać? :/

Ja tak to średniawo widzę ;/

Kiepski ten plakat. Wersja z Kanem lepsza.

Co do zapowiedzianych walk, to obstawiam wygrane Marka i Del Rio. Cena z Punkiem znowu się "pożrą" co może wykorzystać Albercik. Del Rio do Meksyku poleci jako mistrz. A co do drugiej walki i wygranej Marka, to zniszczy on Ortona, uwiarygodni się jako monster heel. Na tej samej gali zapewne wygra również Sheamus z Christianem, dzięki czemu rozpocznie nowy feud z Markiem właśnie. A Orton może zajmie się Codym, który straci swój pas na rzecz Teda. O ile taka walka trafi do karty. A może Orton wkręci w feud z Codym o pas IC? :grin: Dobra zaczyna się wymyślanie. Pas WHC na pewno nie zmieni posiadacza. Pas WWE według mnie już tak.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Mark Henry © vs Randy Orton-Walka zapowiada się ciekawie jestem ciekaw jak Mark który rozwala wszystko na swojej drodze wykorzysta klatkę i dodatkowe elementy schowane pod ringiem.Jak dla mnie to Zostanie on na szczycie jeszcze przez jakieś 2-3 miesiące.

John Cena © vs CM Punk vs Alberto Del Rio- Jak dla mnie wynik przewidywalny a sam fakt że został tu wrzucony Punk świadczy o tym że jest on tu aby Alberto nie przypiął Ceny.No sama walka zapowiada się w miarę ciekawie chociaż bardziej pod względem ringowym czekam na walkę Orton vs Henry.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Jesli pas WWE kolejny raz zmieni wlasciciela to juz chyba kpina bd, co PPV ten pas zmienia wlasciciela, to jest po prostu bez sensu, mozna sie czepiac title reignow Randalla, ale juz wole to niz zmienianie pasa co chwile + nabijanie Johnowi statystyk.

Henry na 99% nie straci WHC tak szybko, ale tez nie wygra czysto z Ortonem 2x z rzedu, nie wiem jak, calkiem mozliwe, ze za sprawa Codiego, Henry zatrzyma ten pas.

A może Orton wkręci w feud z Codym o pas IC? :grin:

Nie masz pojecia jakbym sie cieszyl, w koncu Orton nie feudujacy o WWE/WHC. To zrobiloby dobrze i jemu i tytulowi, ktory Randy na pewno by wypromowal.

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

Co do zapowiedzianych walk, to obstawiam wygrane Marka i Del Rio. Cena z Punkiem znowu się "pożrą" co może wykorzystać Albercik. Del Rio do Meksyku poleci jako mistrz. A co do drugiej walki i wygranej Marka, to zniszczy on Ortona, uwiarygodni się jako monster heel. Na tej samej gali zapewne wygra również Sheamus z Christianem, dzięki czemu rozpocznie nowy feud z Markiem właśnie. A Orton może zajmie się Codym, który straci swój pas na rzecz Teda. O ile taka walka trafi do karty. A może Orton wkręci w feud z Codym o pas IC? :grin: Dobra zaczyna się wymyślanie. Pas WHC na pewno nie zmieni posiadacza. Pas WWE według mnie już tak.

Hmmm....niezbyt wierzę w kolejny feud Henry' ego z Irlandczykiem. Dopiero co skończył się ich poprzedni feud. A poza tym Sheamus jest już w ''Hall of pain''. Henry powinien po feudzie z Ortonem feudować z kimś większym. I tutaj mamy Undertakera. Nie wiem, jak u niego ze zdrowiem, ale w końcu od WM'ki już trochę czasu minęło. Henry wygrywa, gasną światła i pojawia się Taker. Według mnie to dosyć możliwa opcja, ( chyba, że se stanem zdrowia Undertakera jest gorzej niż myślałem ). Plus do tego na WWE.com pojawił się artykuł o ''Undertakerze w klatce'', co może zwiastować jego powrót, ALE NIE MUSI.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

@Vade Ancelot

Taker to też osoba, która stawiam jako przeciwnika Marka. Bo jak nie Sheamus to kto? Nie ma na SD face'a który da radę Markowi. Takiego potwora może jedynie pokonać Undertaker. Może ma jeszcze siłę na ostatni feud w karierze. Jednak Sheamus mimo jednej porażki na PPV też może znowu powalczyć z Markiem. Nie wolno tego wykluczyć, bo tylko on jest na tyle wypromowany do tego. Jest też trzecia opcja...wrócą Kane i Big Show. Może któryś z nich zakręci się przy pasie albo pomogą jakiemuś face'owi pokonać Marka. Oby nie Ortonowi.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

@Vade Ancelot

Taker to też osoba, która stawiam jako przeciwnika Marka. Bo jak nie Sheamus to kto? Nie ma na SD face'a który da radę Markowi. Takiego potwora może jedynie pokonać Undertaker. Może ma jeszcze siłę na ostatni feud w karierze. Jednak Sheamus mimo jednej porażki na PPV też może znowu powalczyć z Markiem. Nie wolno tego wykluczyć, bo tylko on jest na tyle wypromowany do tego. Jest też trzecia opcja...wrócą Kane i Big Show. Może któryś z nich zakręci się przy pasie albo pomogą jakiemuś face'owi pokonać Marka. Oby nie Ortonowi.

Stawiam na powrot Kane

wkoncu jego nie trzeba zbytnio promowac bo i tak jest juz monsterem wiec ja jego wygrana kupil bym na pewno...

Jesli pas WWE kolejny raz zmieni wlasciciela to juz chyba kpina bd, co PPV ten pas zmienia wlasciciela, to jest po prostu bez sensu

Wole zmianę właściciela pasa co PPV niż `miszcza` Jasia. Wg mnie pas powinien powędrować w ręce Albercika, bo wychodzi na to że ta walizka to była tylko ozdoba.

Ja liczę na to, że Orton przedupi na HiaC, nie czysto, ale przegra i odsunie się od pasa. Ktoś wyżej wspominał o feudzie między nim a Rhodesem- bardzo dobry pomysł. Oby tylko nie byłoby squasha Ortona na Codym na każdym Smackdown/PPV, bo to nie ma sensu.

Co do Calawaya, myślę że on jeszcze siły ma, by się pobawić z Henrykiem. Wypromować Henryka na monster heela, by Andrzej mógł z nim prowadzić feud na poziomie.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

nie czysto

Nieczysto w Hell in a Cell meczu? Mógłby mi ktoś napisać, jak tam można nieczysto przegrać, bo z tego co mi wiadomo, to tam jest No Dq.

Edytowane przez MJ

18056192365019276624f15.jpg

NIECZYSTO, ludzie, NIECZYSTO! Ehhh... Edytowane przez hadaszyszek

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Oł meeen, jednak dałem się złapać hadaszyszkowi, a myślałem, że nigdy do tego nie dojdzie..

18056192365019276624f15.jpg