Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Night of Champions 2011 - TYPER

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dokładnie o to mi chodzi. I wyłącznie w walkach 1-1, bez tag teamów czy Elimination Chamber. Ktoś pamięta?

Jeśli chodzi o 1 vs 1 to ostatnie co mogę sobie przypomnieć to Raw w Londynie w 2007 przeciwko HBK, ale ciężko mi sobie wyobrazić, żeby było to tak długo, z kolei ostatnia czysta przegrana na PPV, to Royal Rumble 2010, gdy Edge wyrzucił Cenę jako ostatniego i sam wygrał.

https://forum.wrestling.pl/topic/27074-wwe-night-of-champions-2011-typer/page/2/#findComment-256754

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

4

• NoMercy

3

• hadaszyszek

2

• CocaPepsiCola

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czy ktoś może mnie oświecić i odświeżyć mi pamięć: kiedy ostatnio Cena został przez kogoś czysto pojechany? Bez interwencji z zewnątrz, gapiostwa sędziego, wykorzystania przedmiotu (chyba że w ramach stypulacji) etc.

Ba, nawet na Royal Rumble został "nieczysto" wyrzucony przez Miza przecież. Chwilka... tak pamięcią teraz sobie jadę i chyba nawet w 2010 wszystkie PPV, jeżeli były przez Cenę przegrane, to nieczysto. Wychodzi chyba na to, że ostatnia taka czyściutka porażka Jasia miała miejsce na TLC 2009 z Sheamusem. Wcześniej został również pojechany przez Ortona na HiaC (a to już prawie dwa lata temu). Jeżeli brać również pod uwagę tygodniówki, to rok temu przy Raw Roulette Orton czysto wygrał w Tables Matchu. I to chyba wszystkie takie walki, przynajmniej tylko te sobie przypominam.

[ Dodano: 2011-09-18, 20:57 ]

Royal Rumble 2010, gdy Edge wyrzucił Cenę jako ostatniego i sam wygrał.

Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :D .

https://forum.wrestling.pl/topic/27074-wwe-night-of-champions-2011-typer/page/2/#findComment-256755

Czyli co, 2007 przeciwko HBK-owi? Makabra

2009, Cena vs Orton na HiaC jeżeli tylko o piny Ci chodzi. Co prawda też o tą całkowitą "czystość" można się spierać, bo o ile dobrze pamiętam tam jeszcze było takie coś, że Orton odklepywał po STF, ale sędzia był zamroczony... no ale fakt faktem, Randal nic nie skantował i po prostu odliczył Jaśka. Późniejszych całkowicie czystych wygranych nad Ceną w walkach 1v1 po pinach sobie rzeczywiście nie przypominam.

https://forum.wrestling.pl/topic/27074-wwe-night-of-champions-2011-typer/page/2/#findComment-256766

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Może nie przez pin, ale Cena przegrał czysto z Ortonem na RAW Roullete w 2010 roku na ostatniej tygodniowce czerwonych przed Night of Champions. Wprawdzie była interwencja Nexus i reszty z Six Pack Challenge, ale oczyścili ring, Jan wyniósł Randalla pod AA i poszła kontra w RKO...Inna sprawa, że to miało się zakończyć remisem, ale sędzia zbotchował i ogłosić zwycięzcą Randy'ego, więc też można się spierać, że nie było to czyste.
https://forum.wrestling.pl/topic/27074-wwe-night-of-champions-2011-typer/page/2/#findComment-256768