Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Islamizacja w Europie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie podoba mi się co zrobił ale podobają mi się jego poglądy i liczę że jego proces będzie medialny i wszyscy usłyszą dlaczego to zrobił. Wbrew pozorom dzięki medialności tego procesu wiele osób może przejrzeć na oczy i dostrzec to zjawisko.

Fantastycznie, może przed telewizorem zasiądzie kolejny Breivik i wpadnie na podobne fajne pomysły. W ogóle przemoc czy też akty wandalizmu to genialny sposób aby zwrócić uwagę ogółu na swoje racje, w Polsce dla przykładu ONR Falanga zamazała litewskie napisy w okolicach Puńska... ale to przecież był tylko cytuje z ich strony "symboliczny krzyk o sprawiedliwość" wykonany przez "grupę patriotów" i "akcja miała charakter informacyjny". No #@$@%# pięść się zaciska jak się czyta takie bzdury.

Dodatkowo KTU, jak czytam że:

kolorowi przejmą władzę w większości krajów Europejskich
wykorzystują słabość demokracji i lewicy po to aby kiedyś nas wszystkich zabić.

To wydaje mi się, że żyjesz w ciągłym strachu :)

Mimo iż raczej Polska jest beneficjentem UE to ja zawsze byłem temu przeciwny bo te dotacje to nam się jeszcze odbiją czkawką.

Fakt, tylko ułatwiamy "brudasom" dojazd do naszego kraju budując ekspresówki i autostrady. Gdybyśmy zostawili nasze stare drogi krajowe to zanim by dojechali do Warszawy to cztery razy zgubili by zawieszenie na dziurach i pięć razy zabłądzili.... a tak to dojadą bez problemu :(

;) :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-256298

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KTU

4

• Przemk0

3

• RR

3

• Wojtax

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

nie pozwoli sobie na napływ Muzułmanów (w sumie w Polsce nie mieli by tak komfortowych warunków)

Ale zobaczmy, że nasi Muzułmanie mają totalnie komfortowe warunki. Od wieków zachowali swoją tradycję łącząc ją po trochu z sarmackim stylem, a obecnie te 5 tysięcy osób stanowią zwykłą grupę obywateli, nie odnoszących się ze swoja religią czy pochodzeniem :)

Tylko że rosnąca fala ekstremizmów mogłaby uczynić z nas debili oraz potworów, niszczących naszą swojską grupę tatarską, żyjącą tak spokojnie i wydawałoby się harmonijnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-256299

Mi też podobają się ego poglądy, ale jak już wcześniej napisałem - aby zdobyć władzę polityczną trzeba działać jak polityk, czyli należy posuwać się do działań populistycznych, manipulacji, fałszywych obietnic itp. itd. Mikke mimo, że jest świetnym teoretykiem, to niestety, sprawia wrażenie człowieka oderwanego od rzeczywistości. Władzy nie zdobędzie, bo jest "głosem wołającego na pustyni" a nie przebiegłym post-(wstaw właściwe)komunistą lub solidarnościowcem. Albo jest naiwny albo niestety głupi.

Moim zdaniem on jest po prostu na maksa szczery. Woli być prawdziwy nawet kosztem władzy. To raczej ludzie są głupi skoro do nich nie dociera prawda tylko manipulacje. Gdyby Janusz Korwin-Mikke posuwał się do fałszywych obietnic i działań populistycznych to wtedy niczym by się nie różnił od tych wszystkich z bandy czworga. Do tego media też podkładają mu kłody pod nogi jak tylko mogą, wystarczy że użyje słowa "homoś" to od razu homofob a on otwarcie mówi że zjawisko homoseksualizmu było jest i będzie i takich co nie obnoszą się z tym i nie namawiają ludzi do dewiacji można zaakceptować ale oni po prostu nie mogą mieć takich samych praw jak normalna para hetero. Powie wprost że naturalne jest że do jednych zajęć lepsze predyspozycje mają mężczyźni a do drugich zajęć lepsze predyspozycje mają kobiety od razu zostanie wzięty za szowinistę. Przez to że mówi prawdę i nie owija w bawełnę jest odbierany jako cham. Jak np. oglądałem jego rozmowę w Dzień Dobry TVN z Pieńkowską i Jagielskim to byłem zażenowany postawą Pieńkowskiej która dosłownie wmawiała mu że uważa kobiety za głupie a jak ją upomniał żeby mu nie przerywała to od razu że jako mężczyzna czuje się ważniejszy i nie dopuszcza kobiety do głosu :P W moich oczach jej inteligencje ratuje tylko to że hajtnęła się z Leszkiem Czarneckim :P

No i jeszcze rozróżniaj trochę "kolory" Bo wrzucanie wszystkich do jednego wora (tak jak w Twoim filmiku Cyganów, anarchistów i islamistów) to głupota. Jeśli widzisz wszystkich jako jeden motłoch, który chce zniszczyć "rasę białą", to raczej nie będziemy już dyskutować...

Dając link do tego filmiku bardziej chodziło mi o to co może dziać się na ulicach bo sam jakoś nie widzę w tym roli cyganów. Co do anarchistów to tylko mnie wkurza że oni raczej popierają tą wielokulturowość ale wiadomo że w przypadku takich wydarzeń nie będą z nimi stać w jednej linii bo ich też powybijają.

Dodatkowo KTU, jak czytam że:

KTU napisał/a:

kolorowi przejmą władzę w większości krajów Europejskich

KTU napisał/a:

wykorzystują słabość demokracji i lewicy po to aby kiedyś nas wszystkich zabić.

To wydaje mi się, że żyjesz w ciągłym strachu

Raczej to nie powoduje mojego strachu bo to jest kwestia kilkudziesięciu lat a Polski nawet wcale może to nie dotyczyć. Gdybym był Holendrem, Niemcem albo Francuzem to bym się bał. Swoją drogą śmieszy mnie to że teraz mnóstwo Polaków emigruje na Zachód w pogoni za lepszym życiem a za kilkadziesiąt lat ludzie z Zachodu będą emigrować do Polski i to nie w pogoni za lepszym życiem tylko po prostu żeby przeżyć.

KTU napisał/a:

Mimo iż raczej Polska jest beneficjentem UE to ja zawsze byłem temu przeciwny bo te dotacje to nam się jeszcze odbiją czkawką.

Fakt, tylko ułatwiamy "brudasom" dojazd do naszego kraju budując ekspresówki i autostrady. Gdybyśmy zostawili nasze stare drogi krajowe to zanim by dojechali do Warszawy to cztery razy zgubili by zawieszenie na dziurach i pięć razy zabłądzili.... a tak to dojadą bez problemu

Z tym budowaniem ekspresówek i autostrad to jest mocno na wyrost. Ile zostało wybudowanych dróg z tych które miały być wybudowane na Euro? Bardzo mały procent. Skoro nawet Euro nie zmobilizowało rządu do tego żeby znacząco poprawić nasza infrastrukturę drogową to ja nie wierzę że dopóki banda czworga będzie przy władzy cokolwiek poprawi w tym kierunku skoro nawet presja organizacji Euro to było za mało. Na Euro wybudowali tylko stadiony z czego niektóre z nich zostały mocno przepłacone jak np. Stadion Narodowy gdzie początkowo miał kosztować 300 mln a jego budowa kosztowała 2 mld, że już nie wspomnę o tym że po Euro albo trzeba będzie ten stadion rozebrać albo dopłacać do niego grube miliony. No ale według mediów największym problemem Euro będą chuligani gdzie przecież na stadion nie wejdzie żadna zorganizowana grupa ze względu na bardzo małą dostępność biletów a atmosfera na meczach nie będzie się różnić od atmosfery na Mundialu w RPA.

Żeby tak całkowicie nie odbiec od tematu to podam linki do dwóch filmików, w pierwszym nie będzie żadnego przewidywania rozruchów tylko po prostu będzie ukazane w jakiej demograficznej dupie jest Europa. W drugim będzie ukazane jaki wpływ na społeczeństwo mają Muzułmanie w zależności od ich procentu w danych krajach.

http://www.youtube.com/watch?v=cUlSTwQ7wtw

http://www.youtube.com/watch?v=Ug7FmgKGWYA

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-256667

Co do anarchistów to tylko mnie wkurza że oni raczej popierają tą wielokulturowość ale wiadomo że w przypadku takich wydarzeń nie będą z nimi stać w jednej linii bo ich też powybijają.

Kwintesencja lewicowości jest przekonanie, iż odpowiednie zmiany (reformatorskie cz rewolucyjne) zlikwidują tam zwaną nadbudowę- eee, nie do końca. Walka o wolność, ja jestem za, tylko gdzie będzie nasza wolność w państwach wyznaniowych? Poza tym, klasa robotnicza w epoce postindustrialnej ma już ugruntowane swoje prawa, tak więc przerzucamy się na innych wykluczonych i mniejszości ciemiężone przez system...tylko że z tych mniejszości rodzi się autonomiczna większość. ITD ITD

a za kilkadziesiąt lat ludzie z Zachodu będą emigrować do Polski i to nie w pogoni za lepszym życiem tylko po prostu żeby przeżyć.

Osoby odrzucane, nieprzystosowane lub po prostu plebs zawsze będzie emigrował. Elity z kapitałem mogą się dostosować lub emigrować gdzie tylko chcą. Czujecie bankowy i finansowy szariat tworzony przez nawróconych maklerów z giełd w Paryżu, Londynie czy Berlinie?!?! Ja nawet to widzę :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-256722

• 1 rok później...

Dla rozwoju Polski większym zagrożeniem jest katolicyzm niż islam, bo księży się słuchają polscy politycy, a nie Imanów.

To klerycy chcą ludziom niewierzącym narzucić prawnie swoje urojenia. Wystarczy wymienić takie sprawy jak brak edukacji seksualnej w szkołach, brak dostęp do legalnej aborcji na życzenie, niezgoda na legalizacje związków jednopłciowych czy adopcji dzieci przez związki jedno płciowe.

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-308485

Przykra sprawa , zawsze uważałem że KAZDA religia to zło . Bo do czego ona prowadzi ? do konfliktów , prześladowań, i wszystkiego co najgorsze . Tyczy się to zarówno islamu jak i rel katolickiej z tą różnicą , że tak jak ktoś pisał wyżej role się zamieniły ( co nie znaczy że zapominamy co było kiedys ).

Wniosek ? świat bez religii byłby piękniejszy ;)

Każda źle rozumiana, wykorzystywana religia jest zła. Dla mnie osobiście każdy niech wierzy w co chce, aby był dobry dla drugiego człowieka, i by panował pokój... Jednak część ludzi to głupie istoty, które uważają że tylko ich wiara jest prawdziwa a inne nie mają prawa bytu! Niestety fanatycy tak myślą i jest ich coraz więcej! A jak wiadomo fanatyzm prowadzi do wojny. Co to tematu jest ciekawy, jednak wnioskuję z niego że wszyscy muzułmaninie to żebracy, którzy jadą do Europy tylko po to żeby przejąć władze... Może jeszcze twierdzicie, że tylko Alkaida stoi za zamachami na WTC i Pentagon? :twisted:

No tutaj się trochę zapędziłeś bo jest religia która z fanatyzmem i mieszaniem się do polityki nie ma nic wspólnego a mimo tego co sie dzisiaj dzieje na świecie jej członkowie szerzą pokój.

Problem leży też gdzie indziej bo trzeba podkreślić że mimo rozwoju technologii społeczeństwo się uwstecznia.

Uwstecznia się w zasadach moralnych,poszanowaniu człowieka itp. Teraz liczy się kasa i hedonistyczny styl życia,egoizm.Te rzeczy doprowadzają do tego ze człowiek się upadla i po trupach idzie do swego egoistycznego celu.

Prawo prawem ale nigdy sprawiedliwości nie będzie jak się go w różny sposób stosuje w zależności od ugrupowania czy klasy społecznej.

[ Dodano: 2012-12-31, 11:01 ]

Dla rozwoju Polski większym zagrożeniem jest katolicyzm niż islam, bo księży się słuchają polscy politycy, a nie Imanów.

To klerycy chcą ludziom niewierzącym narzucić prawnie swoje urojenia. Wystarczy wymienić takie sprawy jak brak edukacji seksualnej w szkołach, brak dostęp do legalnej aborcji na życzenie, niezgoda na legalizacje związków jednopłciowych czy adopcji dzieci przez związki jedno płciowe.

No sorry inie zwalaj na kleryków jak ktoś nie ma sumienia to wymówkę dla tych rzeczy sobie znajdzie.

Uważasz że rżniecie się na potęgę i potem dokonywanie aborcji jest normalne czy raczej jest to przejaw egoizmu do potęgi byle tylko dogadzać sobie ale bez ponoszenia konsekwencji?

Dopiero byłby upadek moralny i zezwierzęcenie .To nie kler ale jeszcze sumienie większości ludzi nie pozwala aby takie rzeczy które wymieniłeś były na porządku dziennym.

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-308491

Sluchaj jeszcze raz odkopiesz temat przed roku, to Ci pierdolne bez skrupulow ostrzezenie ( albo inny mod) i game over.

Patrz na daty :!:

To tak na przywitanie, a teraz w odpowiedzi na Twoj slaby wywod, to wiedz ze rozwoj Polski zalezny jest od innych krajow/korporacji/instytucji/organizacji i paru jeszcze innych czynikow, reasumujac nie od tego kraju, ktory nie liczyh sie w swiecie ani w Europie, bo jest za slaby.

A napewno n ie od katolikow, ktorzy sa odpowiednio sterowani, zreszta prl pokazal wielka Polske katolicka i ksiezy ktorzy w wiekszosci wspolpracowali i donosili.

I jak dla Ciebie tematy zastepcze to motor rozwoju to gratuluje, chyba domyslasz sie czego...

Wracajac do tematu, to kazdy fanatyzm religijny jest zly, ale co mozna mowic jak same te religie w swoim ksiazkach opisuja mity gdzie bog postepuje zle, wiez diabel tkwi w korzeniach juz :twisted:

A dlaczego islam jest tak widoczny fanatycznie? Tam jest jakby czas w wielu rzeczach zatrzymany w miejscu. Nie bylo rewolucji kulturalnej, inna tez mentalnosc ludzi itp;

Mozna o tym duzo pisac, ale jest sylwester czas sie wyluzowac :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-308492

To czy islam (jak i chrześcijaństwo, bo w USA jest masa chrześcijańskich bojówek np. Ku Klux Klan. W Polsce katolicy też niszczyli cerkwie, synagogi, cmentarze żydowski [a nawet protestanckie, jak to miało miejsce u mnie w Gdańsku], a nawet dochodziło do mordów na innowierców np. Narodowe Siły Zbrojne zabiło kilku Świadków Jehowy, za to że nie chcieli się nawrócić na katolicyzm) jest religią terroru to kwestia interpretacji. Islam jest tak szeroką religią jak chrześcijaństwo.

W wojsku polski księżą też służą w wolsku i święcą czołgi, a przecież Jezus był pacyfistą.

ARTUR83M jeżeli płód nie ma świadomości, to kobieta ma prawo go usunąć. Jak ktoś jest wierzący to po prostu nie dokonuje aborcji.

upadek moralny i zezwierzęcenie? Jasne, to zdelegalizujmy prezerwatywy i środki antykoncepcyjne, bo one też sprzyjają "upadku moralnym i zezwierzęceniu", bo promują seks przed małżeński.

Każdy człowiek ma prawo realizować się seksualnie sam lub z inna pełnoletnią osobą za obopólna zgodą.

Streetovs jak nie chce by jakieś tematy były podbijane, to po prostu je kasujcie.

//Od Przemk0: Nie, nie będziemy ani kasować ani zamykać. Liczymy na inteligencję użytkowników, której Ci jak widać brak. Tylko nie odpisuj (odpiszesz = warn).

Kościół ma zbyt duże przywileje w III RP , patrz fundusz kościelny, religia w szkołach i odprawianie obrzędów katolickich na świętach państwowych.

Polska to nie watykan!

Edytowane przez lygrys
https://forum.wrestling.pl/topic/27067-islamizacja-w-europie/page/2/#findComment-308498

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...