Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #12 So Long Goodbye (ostatni odcinek)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Szkoda, przyjemnie się słuchało. Będę czekać na twój ewentualny return :twisted: . Co do znudzenia, miałem taki okres po Over the Limit- nie zobaczyłem żadnej tygodniówki, nie wiedziałem co się będzie działo na Capitol Punishment, ale wiele nie straciłem.

Życzę powodzenia.

https://forum.wrestling.pl/topic/27061-vttitude-12-so-long-goodbye-ostatni-odcinek/page/2/#findComment-256273

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

2

• hadaszyszek

1

• Icon

1

• Albros

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda. Tym bardziej, że naprawdę miałem dużą nadzieję, że projekt będzie kontynuowany. Ba, nie tylko kontynuowany. Myślałem, że po odcinku z gościem (wiadomo, nowy pomysł i w ogóle... co prawda zaczerpnięty trochę od AM, ale kto by się tam przejmował :twisted: ) znajdziesz nową motywację do robienia Vittitude nawet częściej. No cóż, nie wyszło.

Jak dla mnie trochę za pochopna ta decyzja z Twojej strony. Wiesz, każdy fan wrestlingu/WWE, oglądający to dłużej, po jakimś czasie zaczyna się tym nudzić (generalnie w moim przypadku jest teraz tak, że po ponad roku oglądania samego TNA poważnie się zastanawiam, czy nie rzucić tego w cholerę). Ale sam przecież nie wiesz, kiedy najdzie Cię ochota do "powrotu" (tym bardziej, że Twój projekt spośród wszystkich z Attitude jako jedyny nie miał przecież narzuconych jakichś 'warunków czasowych'), a wtedy i Vittitude mogłoby stać otworem. Takim "pożegnaniem" trochę zamknąłeś sobie do tego 'drogę', że tak powiem - a szkoda. Btw.

Jak nagrasz cos o ManUtd, to upewnij sie, ze przeslesz mi to na gg.
- ja też chcę :) .

Cóż, trzymaj się. Co do "przejęcia po Tobie pałeczki" - osobiście jestem na tak. Rzeczywiście byłoby do dupy trochę, gdyby tak zacny projekt jak Vittitude (autentyczne "uzupełnienie" pozostałych) miał po prostu pójść się jebać... zwłaszcza, że jako jedyny nie tworzyłeś 'reality-showu' :lol: (N!KO, czy ty przypadkiem kiedyś nie wspominałeś o założeniu v-loga? Chociaż lepiej nie, bo i tak już teraz Cię za dużo :twisted: ).

No cóż, pozdrawiam w takim razie. Tak btw. ja to mam jebane szczęście przepowiadania. Najpierw upadek WrestleZinu, a teraz "wykończenie przez N!KO następnej, po TwV, konkurencji" :lol: . Pójdę puścić totka.

https://forum.wrestling.pl/topic/27061-vttitude-12-so-long-goodbye-ostatni-odcinek/page/2/#findComment-256284

"[...]o Manchesterze czy innych pierdołach..." Manchester United to nie żadna pierdoła! Ale Ty chyba o tym wiesz dobrze :D
https://forum.wrestling.pl/topic/27061-vttitude-12-so-long-goodbye-ostatni-odcinek/page/2/#findComment-256758