Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Bound for Glory 2011 (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

to opis reakcji Rooda na wieść o zmianie wyniku main eventu tuż przed galą

Cytat:

After months of buildup to Bobby Roode’s TNA World title match at Bound For Glory, plans were changed the day of the event and the decision was made for Kurt Angle to retain.

According to prowrestling.net, Bobby Roode understandably disappointed that his planned TNA World title win was scrapped at the last minute. That said, Roode was very professional about the entire situation and did not challenge the decision when it was presented to him.

Prawdziwy profesjonalista z Bobika. Przyjął to na klatę jak prawdziwy mężczyzna, a niejeden zapewne chciałby na jego miejscu Hogana za wąsiska wytargać :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arthur Credible

24

• Vercyn

14

• Icon

10

• Wojtax

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dopiero teraz obejrzałem to PPV i napisze krótko -klasyka wyżyn TNA, czyli dobre walki przy przedziwnym i odrażającym niekiedy bookingu.

Dwie pierwsze walki były bardzo dobre. I panowie z X division oraz starzy wyjadacze z ECW pokazali na co ich stać. Do wyników ani przebiegu nie mam jakiś uwag. Momentami nawet było emocjonująco i pobudzająco dla widza.

Triple Threat został totalnie zjebany przez zwycięstwo Crimsona przez ten jego marny spear. Błaagam...Szkarłatny wygląda jak popierdółka przy wielkim Morganie. I ten jego atak miał powalić masywnego Joe? Joe, który zbiera emocje i okrzyki od tłumów i jest totalnie wyrazisty i zasługuje na więcej? Nawet jego reakcja na lot Morgana z narożnika była ciekawsza niż zakończenie tej walki :twisted:

Anderson i Gruby Bully dali porządny brawl i trochę hardcoru. Dobra, stół podczas swanton bomb nie poszedł...zdarza się, trudno.

a tak poza tym dostałem dwa zaskoczenia- negatywne to ucieczka Danielsa i kreowanie go na heela pizdeczkę rodem z WWE. To pozytywne, to powrót Hulkomanii...tego się nie spodziewałem...tutaj markowanie mogło się włączyć (ale nie u mnie...sorrry :P )

Ogólnie, gali tej bym nie zjechał, ale kurwa zjebano main event...i tyle. Jeżeli ciągniemy ten feud między tak dobrymi wrestlerami, to wymyślamy coś na poziomie a nie naciąganą akcję przy linach i sędziego ,,niewidomego" Błagam!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Urządzenie:  Linux

Wczesne informacje mówią o tym, że BfG miało 20-25 000 wykupień. Zeszłoroczne BfG miało 35-40 000 wykupień.

chyba się w pore smart fani dowiedzieli o wypocinach hogana na necie i zrezygnowali z patrzenia na main event(o wiadomym wyniku)
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Urządzenie:  Linux

chyba się w pore smart fani dowiedzieli o wypocinach hogana na necie i zrezygnowali z patrzenia na main event(o wiadomym wyniku)

Nie będę nic spoilerował Tobie, ale do Turning Point zaklniesz jeszcze wiele razy :twisted:

• 3 tygodnie później...

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg