Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

John Cena: Randy Orton był dupkiem, Edge, Hitman i Stratus n

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   515
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie ma tak, jak już zasugerowałeś, że nie mam racji, to dawaj, przyjmę to z godnością!

OK :D Nie masz racji! Haha! Heniek (niestety) przegra z kretesem i jego pogromca nie będzie żaden z koksów, a sam Randall Keith Orton :P Przyjmij to z godnością na klate, może być gołą :twisted:

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• save_us.y2j

9

• CzaQ

8

• Jeffrey Nero

5

• Ghostwriter

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   257

A wziąłeś pod uwagę to, że Randall ma pas dopiero od Summerslam?

To, że pas ma Orton to nie znaczy, że nie może go stracić po miesiącu.

Widzę Ghostwriter, że upodobałeś sobie jedną divę :D .

CzaQ napisał/a:

A wziąłeś pod uwagę to, że Randall ma pas dopiero od Summerslam?

To, że pas ma Orton to nie znaczy, że nie może go stracić po miesiącu.

Ale nie uważasz, że trochę zmniejszające prestiż jest dla pasa jak co miesiąc zmienia się właściciel (szczególnie, że to WHC)? był przecież miesięczny reign Captaina Charismy, teraz mistrzem jest Orton i też byłby miesiąc? Wątpię, aby Vinnie na coś takiego poszedł, aczkolwiek w WWE nigdy nic nie wiadomo :roll:

• Reputacja:   0

Nie ma tak, jak już zasugerowałeś, że nie mam racji, to dawaj, przyjmę to z godnością!

OK :D Nie masz racji! Haha! Heniek (niestety) przegra z kretesem i jego pogromca nie będzie żaden z koksów, a sam Randall Keith Orton :P Przyjmij to z godnością na klate, może być gołą :twisted:

Nie. Mark jest zuy, a zuo zwycięża.

Już nie chce mi się cytować pana Nero, ale powiem tyle: generalnie to właśnie to znaczy, ale cholera wie, co tam w tym WWE wymyślili i może się Randalek nie nacieszy dłużej tym paseczkiem.

Widzę Ghostwriter, że upodobałeś sobie jedną divę :D .

Będę dodawał jej zdjęcia aż wszyscy przyznają (N!KO również), że Vickie ma coś w sobie. :P

Ale nie uważasz, że trochę zmniejszające prestiż jest dla pasa jak co miesiąc zmienia się właściciel (szczególnie, że to WHC)? był przecież miesięczny reign Captaina Charismy, teraz mistrzem jest Orton i też byłby miesiąc? Wątpię, aby Vinnie na coś takiego poszedł, aczkolwiek w WWE nigdy nic nie wiadomo

Częsta zmiana mistrza może obniżyć jego prestiż, ale uważam, że SD potrzebuję zmian i WWE to widzi, ale czy do zmiany mistrza dojdzie tego już nie wiem.

CzaQ napisał/a:

save_us.y2j napisał/a:

OK Nie masz racji! Haha! Heniek (niestety) przegra z kretesem i jego pogromca nie będzie żaden z koksów, a sam Randall Keith Orton Przyjmij to z godnością na klate, może być gołą

Wybacz musiałem : "Dwie dziewczynki pluły z okna na przechodniów. Jedna dziewczynka była dobra,

druga zła. Zła trafiła trzy razy, dobra osiem. Dobro zawsze zwycięży zło" a więc nie zawsze :twisted: Zresztą proponuje pogadać o tym po NoC. Gwarantuję - jak Mark wygra stawiam Ci piwo :)

Już nie chce mi się cytować pana Nero, ale powiem tyle: generalnie to właśnie to znaczy, ale cholera wie, co tam w tym WWE wymyślili i może się Randalek nie nacieszy dłużej tym paseczkiem.

To jest właśnie WWE - tutaj niczego nie można być pewnym (kto by pomyślał, że heelowy ledwo raczkujący po rosterze Sheamus pojedzie z pasa Jasia (czysto!) w Tables matchu, na którejś tam gali PPV (wybaczcie słaba pamięć...)?

Będę dodawał jej zdjęcia aż wszyscy przyznają (N!KO również), że Vickie ma coś w sobie. :P

Prędzej Orton przegra czysto ze Slaterem albo jakimś lokalnym wrestlerem niż N!IKO to przyzna :grin: Chyba chcesz mu podpaść :D

PS. Chyba, że zrobi to, abyś w końcu przestał dodawać jej zdjęcia :P

Edytowane przez ArriS

Nie musisz pisać pan cytując mnie :-) Też mam nadzieję, że Terminator Orton straci pas na rzecz Marka.

Ja sobie generalnie zdaję sprawę (jak już zresztą wcześniej wspomniałam) z tego, że najbardziej prawdopodobny scenariusz to triumf Randalka. Ale osobiście wolę sobie wmówić, że może być inaczej i oglądać tę galę z pasją, zaciekawieniem i ogólnie przepełniona emocjami, niż siedzieć z butelką zimnego guinnessa i obojętnie gapić się w ekran z myślą, że "przecież Orton i tak wygra". No. Ale pomysł z piwem mi się podoba : D

Nie musisz pisać pan cytując mnie :-) Też mam nadzieję, że Terminator Orton straci pas na rzecz Marka.

Nie obraź się teraz na mnie, ale ja właściwie wobec wszystkich używam zwrotu "pan", zastępuje to u mnie słowo "ziom" :lol:

Ja sobie generalnie zdaję sprawę (jak już zresztą wcześniej wspomniałam) z tego, że najbardziej prawdopodobny scenariusz to triumf Randalka.

Ja także co nie zmienia faktu, że i tak jestem za Markiem i ewentualna strata punkta w typerze mnie nie zaboli, a wręcz ucieszy (sado maso :D). A i tak jakieś tam emocje będą :) (Szczególnie w gronie znajomych, którzy mało wiedzą o wrestlingu i są color komentatorami, żeby nie powiedzieć markami :D).

niż siedzieć z butelką zimnego guinnessa i obojętnie gapić się w ekran z myślą, że "przecież Orton i tak wygra". No. Ale pomysł z piwem mi się podoba : D

Mam rozumieć, że jak coś mam Guinnessa kupować? :P

Nie obraź się teraz na mnie, ale ja właściwie wobec wszystkich używam zwrotu "pan", zastępuje to u mnie słowo "ziom" :lol:

Spoko nie obrażam się 8-)

Po prostu wygląda na to że w obecnych czasach wrestling przezywa poważny kryzys, z którego będzie bardzo ciężko wyjść, oby tylko nie skończyło się to wszystko jakimiś problemami finansowymi WWE czy TNA.

Po prostu wygląda na to, że WWE strzeliło sobie w stopę tym kwietniowym draftem i jak tak dalej pójdzie, to niebieska gala skończy jak ECW. Albo Randy Orton nie przyciąga ludzi tak jak wszystkim się wydaje (czytałem ostatnio szczegółowe rozpisanie oglądalności RAW i okazało się, że walka Randalla straciła dość sporo widzów, ale już nie pamięam liczb), albo nie tylko dla nas - forumowiczów - SD to obecnie totalne dno, którego nie da się oglądać. :)

Mam rozumieć, że jak coś mam Guinnessa kupować? :P

Miałam napisać, że w sumie mogę odpuścić bycie arystokratą na jeden dzień i wypić coś z niższej półki, ale później dotarło do mnie, że jeśli Mark faktycznie wygra, będzie to wiekopomna chwila, więc... tak, guinnessa : D

save_us.y2j napisał/a:

CzaQ napisał/a:

save_us.y2j napisał/a:

OK Nie masz racji! Haha! Heniek (niestety) przegra z kretesem i jego pogromca nie będzie żaden z koksów, a sam Randall Keith Orton Przyjmij to z godnością na klate, może być gołą

Mark ma jakieś 10%(pozdrawiam Hadaszyszka i Sebu ;) )na zwycięstwo. Orton zgarnia kupę forsy, za to ten push. Nie sądze, ze CT i Vince posuną się tak daleko, żeby drugi(pierwszy=Cena)największy fejs federacji przegrał.

save_us.y2j napisał/a:

To jest właśnie WWE - tutaj niczego nie można być pewnym (kto by pomyślał, że heelowy ledwo raczkujący po rosterze Sheamus pojedzie z pasa Jasia (czysto!) w Tables matchu, na którejś tam gali PPV (wybaczcie słaba pamięć...)?

I o to właśnie tu chodzi. Teraz Punk, rok temu Nexus, dwa lata temu Sheamus na TLC, trzy lata temu... Nowy sezon chirurgów i strzelanina w szpitalu... WWE jest nieprzewidywalne .Przez 2 lata mogą marnować czyjś talent, żeby później WYBUCHNĄŁ Z OGROMNYM JEBNIĘCIEM! Dlatego to oglądam, bo daje mi rozrywkę.

I jeszcze kącik erotyczny na specjalne życzenie mieciubura. Klikacie na własną odpowiedzialność!

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wp-content/uploads/2011/09/vickiebikini2.jpg

Dla nienasyconych najpiękniejszą divą:

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wp-content/uploads/2011/09/vickiebikini11.jpg

Tjaaa. Dzięki??

Ghostwriter napisał/a:

Będę dodawał jej zdjęcia aż wszyscy przyznają (N!KO również), że Vickie ma coś w sobie.

Prędzej Orton przegra czysto ze Slaterem albo jakimś lokalnym wrestlerem niż N!IKO to przyzna Chyba chcesz mu podpaść

PS. Chyba, że zrobi to, abyś w końcu przestał dodawać jej zdjęcia

Ja przyznaję, a teraz:

N!KO, proszę....