Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

John Cena: Randy Orton był dupkiem, Edge, Hitman i Stratus n

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Strona Air Kanada Centre reklamuje, że Hall of Famer Bret "The Hitman" Hart oraz siedmiokrotna posiadaczka pasu WWE Women's Champion Trish Stratus pojawią się na wtorkowym tapingu SmackDown!. Kanadyjczycy zapowiadani są jako “goście specjalni”. WWE już wcześniej zapowiedziało także udział Edge'a.

Na...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-john-cena-randy-orton-byl-dupkiem-edge.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27003-john-cena-randy-orton-by%C5%82-dupkiem-edge-hitman-i-stratus-n/

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• save_us.y2j

9

• CzaQ

8

• Jeffrey Nero

5

• Ghostwriter

3

Top użytkownicy w tym temacie

Na takim tapingu SD tylko 3,200 ludzi. A więc pomału pryska mit że WWE to ma na każdej gali przepełnienie, że co gala to ponad 10 tys ludzi. Najlepsze w tym jest to że z tego o czym nas informowano to na ostatnich tapingach IMPACTa było ok 3,500 - 4,000 widzów.

Po prostu wygląda na to że w obecnych czasach wrestling przezywa poważny kryzys, z którego będzie bardzo ciężko wyjść, oby tylko nie skończyło się to wszystko jakimiś problemami finansowymi WWE czy TNA.

trzeba powiedzieć sobie wprost że na SD nic sie nie dzieje. O ile na RAW mamy feud CM Punk vs Triple H czy wcześniej CM vs Cena na których RAW się promowało, to na SD nie ma czegoś takiego. Gwiazdy SD można sobie obejrzeć na RAW, nie ma ciekawych feudów. Christian "give me one more titleshot", Mark Henry który nagle wpadł na genialny pomysł że rozwali wszystkich rywali mimo iż wcześniej jobbował, Sin Cara który nie jest Sin Carą. Mało którą osobę przyciągnie coś takiego

Mnie taka widownia na SD! wcale nie dziwi, przecież tam się obecnie prawie nic nie dzieje. Wszystko jest tak do bólu przewidywalne, nie ma żadnego porządnego feudu, a wszystko kręci się w zasadzie wokół Ortona. Powiem Wam, że tutaj naprawdę można zrobić wielkie show, bo przecież jest Sheamus, jest Mark Henry, jest Barrett, jest Danielson... ale bookerzy albo prowadzą jakiś strajk, albo mają głęboko w zadzie atrakcyjność gali.

Jeśli WWE na gwałt potrzebuje widowni, to niech mi wyślą od razu karnet na cały rok, chętnie wpadnę i pooglądam na żywca.

Cholera, bardzo podobają mi się Twoje niusy, ale gdzie jest kącik erotomana!?

Stary Randy był dupkiem
Ciekawe kiedy, zaczął się nowy Randy :twisted:

Cholera, mogliby darować sobie Harta, po prostu już go nie trawie...

ale bookerzy albo prowadzą jakiś strajk, albo mają głęboko w zadzie atrakcyjność gali.

Albo Vince dał im wytyczne, żeby Orton był ostro bookowany... Ja i tak na to kładę, bo SD! oglądam na Youtube, więc prawie wszystko przewijam :-x

Ciekawe kiedy, zaczął się nowy Randy

Stawiam, że początek 2010 roku :)

Albo Vince dał im wytyczne, żeby Orton był ostro bookowany...

Jeśli faktycznie tak było, to może ta jakże pełna widownia da mu do myślenia i nie zobaczymy Randala z pasem po NoC. VINCE, PROSZĘPROSZĘPROSZĘ!

mieciubur napisał/a:

Albo Vince dał im wytyczne, żeby Orton był ostro bookowany...

Jeśli faktycznie tak było, to może ta jakże pełna widownia da mu do myślenia i nie zobaczymy Randala z pasem po NoC. VINCE, PROSZĘPROSZĘPROSZĘ!

Marnę, Szansę(z francuskim akcentem, nie błąd). Może i Henry wygrał feud z Sheamusem, ale później często uciekał przed jakąkolwiek walką, czyli ruscy(Vince, CT) zakręcili kurek z gazem(z pushem). Chciałbym wierzyć, ale nie mogę...

Pamiętaj, że nadzieja umiera zawsze ostatnia.

Ok, wiem, typowo kobiece gadki. Jestem chyba zbyt podatna na chwyty WWE. Pokażą mi kilka razy demonicznego Marka niszczącego otaczające go środowisko fauny i flory, a ja sobie wtedy myślę: "Oho, to może wygra z Randalem!". Taki już mój marny los.

Mimo że jestem świadoma swojej naiwności, nadal obstawiam 60% szansy na to, że to jednak Henry będzie machał pasem po NoC. Szejm on mi.

• Reputacja:   515
  • Urządzenie:  Windows

Mimo że jestem świadoma swojej naiwności, nadal obstawiam 60% szansy na to, że to jednak Henry będzie machał pasem po NoC. Szejm on mi.

Uświadomie koleżanke (btw. ładny avek :D tak trudno było? :D) :

1 zasada MacMahonlandii :

kto wpierdal na tygodniówkach zbiera, ten na PPV wygrywa :P

Aczkolwiek oczywiście są wyjątki od reguły, ale jak na moje Heniek zbyt mocno dominował Randalla na SD i ten odpłaci mu się pięknym za nadobne ;)

(btw. ładny avek :D tak trudno było? :D) :

Ten avatar to ze specjalną dedykacją dla Ciebie, przyznaję się bez bicia : D

1 zasada MacMahonlandii :

kto wpierdal na tygodniówkach zbiera, ten na PPV wygrywa :P

Aczkolwiek oczywiście są wyjątki od reguły, ale jak na moje Heniek zbyt mocno dominował Randalla na SD i ten odpłaci mu się pięknym za nadobne ;)

Tak, masz rację.

...

...

Ale to nie zmienia faktu, że Heniek musi wygrać i wygra, gdyż ja tak mówię. Tako rzekłam i tak ma być.

:lol:

Cholera, bardzo podobają mi się Twoje niusy

Muszę być konsekwentny. Ripostowałem gościa, który pisał mi, że "moje" niusy są przeciętne. Więc napiszę znowu, że ja je tylko przepisuję z różnych tam stron. Niemniej - cieszę się, że ci się podobają.

ale gdzie jest kącik erotomana!?

Jak to? A Randy i Phil Collins?

A na poważnie to zaraz zrobię edycję. Sam chciałeś! :twisted:

Edytowane przez Ghostwriter

• Reputacja:   257

Aczkolwiek oczywiście są wyjątki od reguły, ale jak na moje Heniek zbyt mocno dominował Randalla na SD i ten odpłaci mu się pięknym za nadobne

Mamy jeszcze jedno SD do NOC, więc wstrzymałbym się z przewidywaniami co do szans Marka na pas WHC.

• Reputacja:   515

Mamy jeszcze jedno SD do NOC, więc wstrzymałbym się z przewidywaniami co do szans Marka na pas WHC.

A wziąłeś pod uwagę to, że Randall ma pas dopiero od Summerslam? :)

Ten avatar to ze specjalną dedykacją dla Ciebie, przyznaję się bez bicia : D

Naczelny kobieciarz działa :twisted:

Ale to nie zmienia faktu, że Heniek musi wygrać i wygra, gdyż ja tak mówię. Tako rzekłam i tak ma być.

Rzekłbym, że nie masz racji, ale wejde pod pantofla ponieważ zmiękło mi serduszko po stwierdzeniu z avkiem :P

ale gdzie jest kącik erotomana!?

Jak to? A Randy i Phil Collins?

To, jak wybitnie mnie rozbawiła ta odpowiedź, jest nie do opisania. Ale to chyba taka pora, że wszystko mnie śmieszy :lol:

Rzekłbym, że nie masz racji, ale wejde pod pantofla ponieważ zmiękło mi serduszko po stwierdzeniu z avkiem :P

Nie ma tak, jak już zasugerowałeś, że nie mam racji, to dawaj, przyjmę to z godnością! :lol: