Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backyardowcy Rozmawiają #7 - Adam Richards/TLK

Jakie checie wersje?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie checie wersje?

• Deluxe
      2
    • Standard
      0
    • Obie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

POŚWIĘĆ TROCHĘ CZASU I PRZECZYTAJ Od razu zacznę że zarzucam 2 wersje. Wersja standard to taka która nie ulega dużej stylizacji. Wersja Deluxe jest dość zmodyfikowana jeśli o to chodzi. Głosujcie w ankiecie czy chcecie dostawać wersje standard czy deluxe.

Backyardowcy rozmawiają ruszają po wakacyjnej przerwie. Niestety nadal bez Matt2Hotta, ale można liczyć na niego w następnym odcinku. Co do gościa jest nim Adam Richards aka TLK. Materiał na pewno nie jest przeznaczony dla osób z WF :) poza tym żenujący niski poziom żartów (jak zawsze) i wszystko to za co miliony kochają tą audycje.

Mogę powiedzieć ilość wyciętych dialogów była zdumiewająco długa. Może kiedyś dostaniecie FAIL COMPILIATION z nagrywania BR.

CHCE PRZEPROSIĆ ZA BŁĄD NA POCZĄTKU. TLK BYŁ MODERATOREM A NIE ADMINISTRATOREM WYMIENIONEGO FORUM

WERSJA DELUXE

WYSŁUCHAJ ONLINE: http://dj-zzdw.wrzuta.pl/audio/amAuH3o8cKi/backyardowcy_rozmawiaja_7_adam_richards_tlk_-_deluxe

POBIERZ: http://www.multiupload.com/F1BJSKI5DI

WERSJA STANDARD

WYSŁUCHAJ ONLINE: http://dj-zzdw.wrzuta.pl/audio/6NDDzNBZFAy/backyardowcy_rozmawiaja_7_adam_richards_tlk_-_standard

POBIERZ: http://www.multiupload.com/8Z5OZP4RON

Kanał TLK o którym było mówione w programie

http://www.youtube.com/user/rkoTLKrko2

Poprzednie odcinki

6 - Chudinho - BackyardMania 2 - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32641

5 - Bonus #1 - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32491

4 - Ultimate Mike - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32379

3 - Nathan Flame - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32261

2 - DeVern - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32170

1 - Matt2Hot - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32078

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho

4

• Natan

3

• TLK

3

• VebVe

3

Top użytkownicy w tym temacie

No odcinek nawet daje radę. Ja tam tylko powiem:

TLK fejsem to Ty nie będziesz. Wyjebali Cię z forum i jak po wszystkim jechałeś to teraz jaki miły jesteś. Dla mnie się nie zmienisz bo pewnie jakby Ci proponowali moda czy coś znowu na WF to byłoby to samo:)

Nic nowego się o TLK nie dowiedziałęm.

Mogłeś chociaż wspomnieć że chciałeś się bić z kaleką co?:)

BackyardMania III na pewno nie obędzie sie w Wołowie. O nazwę nie mam zamiaru się pluć;)

Życzę sukcesów;)

rKO

• Urządzenie:  Windows

W lekko przyspieszonym tempie przesluchalem. Przyznam, ze niewiele pamietam. Z czystej ciekawosci sobie wlaczylem, zeby posluchac tych niuansow o WF, ale nie bylo az tak strasznie. Bez zadnego ublizania.

W sumie idzie tego sluchac. Jesli ktos siedzi w temacie, to powinien byc zadowolony. W AM na jakis czas sobie damy spokoj z Polskim Wrestlingowym Podziemiem (zwroce na was uwage, jak cos sie waznego wydarzy), wiec dobrze, ze jakis podcast istnieje.

Ekhm... "Tym wesolym akcentem" ?! Serio ?! :wink:

Ale mentor milo slyszec. Moze wpadnie mi jakis nowy przydomek po Captain Charisma i Voice of Attitude. Adamie Richards... siedze tyle lat w tym polswiatku i i mam tylko dwa nickname'y.

... Swoja droga, te ksywki TLK rozumiem, ze sam sobie przypisal?

50608915156a3743c1fa34.jpg

Z czystej ciekawosci sobie wlaczylem, zeby posluchac tych niuansow o WF, ale nie bylo az tak strasznie. Bez zadnego ublizania.

Bądź co bądź wszystkie "bitwy" z WF były dosyć kultularne i przeważnie były to wojny na argumenty, a nie wyzwiska. Chociaż zdarzało się po stronie WF ciosy których nie powinno być (jakieś jeżdżenie po matkach itd.) ale to głównie domena losowych gimnazjalistów niż osób bezpośrednio związanych z tym.

A te ksywki TLK to rozumiem, ze sam sobie przypisal?

Chyba tylko "Kurt Angle Polskiego Wrestlingu" przystało do niego na dobre i tak ludzie się do niego zwracają :)

Ekhm... "Tym wesolym akcentem" ?! Serio ?! :wink:

Jak podrabiać to najelpszych :lol:

• Urządzenie:  Windows

Jak podrabiać to najelpszych

Rumuńscy sprzedawcy AdidOsa tez byli tego zdania :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

No wypada sie wypowiedziec. Wiec po przesluchaniu wypadlo naprawde niezle,widac ze fajnie wyszlo procz mojego walenia olowkiem o lapka -.- Co do przydomkow to racja ze je sie raczej przyjmuje a nie wybiera no ale jakos musze budowac swoja postac hehe,ale Kurt angle PSW naprawde sie przyjal,takze czesto ludzie pisza "Rattlesnake" Co do Wrestlefans to mysle ze kulturalnie wyjasnilem kilka rzeczy i sprawa powinna byc zamknieta.

Reasumujac naprawde podobalo mi sie no i czekam na wiecej komentarzy bo padlo kilka ciekawych tematow.

8289407954f5ffdfdf219.jpg

Więcej komentarzy, a właściwie jeden króciutki nadchodzi - w końcu postać Adasia bawi mnie tak bardzo, że nie mógłbym odpuścić takiej okazji. Skoro cenisz TLK tak bardzo merytorykę forum attitude i to, że można tutaj z ludźmi konkretnie pogadać to odpowiedz mi najjaśniej jak Twoja jakże charyzmatyczna postać jest w stanie - co rozumiesz przez zdanie - 'na PSW irytuje mnie (...) gwiazdorzenie Natana', bo mam od miesięcy dziwne wrażenie, że od kiedy Ty lub Mati w jakiejś tam gadce rzucił taki zarzut wobec mnie to jest on stale konsekwentnie powielany - a jak jego podstaw nie widziałem, tak nie widzę i teraz. Argumentacja tego szalenie irytującego Cię faktu w BZ opierała się na tym, że co chwila rzucałeś kolejnym: 'wkurza mnie takie gwiazdorzenie, nie lubie jak ktoś tak gwiazdorzy, robi z siebie gwiazdę' nadal nie tłumacząc czym zasłużyłem sobie na to zaszczytne określenie. Raz jeszcze proszę więc o wyjaśnienie, bo moja 'nie nadająca się do backyardu' głowa zwyczajnie tego nie pojmuje :)

Aby ułatwić Ci sprecyzowanie zarzutów dodam, że - do AM drzwiami i oknami się nie pchałem, skorzystałem z pochlebiającej mi oferty Nikodema; proma wygłaszane w DSW były częścią storyline'u więc ciężko na podstawie ich zarzucić komuś gwiazdorzenie (to tak jakbyś czepiał się jakiegokolwiek wrestlera o to, że sprzedaje swoją postać); a przemowa po odejściu z DSW miała aspekt głównie informacyjny i ani przez moment nie robiłem tam z siebie supergwiazdy międzynarodowego formatu, czego próby np. Tobie zdarzały się często.

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na oświecienie.

A co do BZ to cieszę się, że wróciło. Nudnawo dziś, ale odcinek w gruncie rzeczy solidny. Brakowało Matta.

Tak więc BR przesłuchane. Trochę nudne, jak było opisane w pierwszych kilku zdaniach, ale nie narzekam... Raczej było to w postaci 'Dlaczego Ja' w wykonaniu TLK... Nieźle wyżalał się na 'ramię' VV, a ten robił za jednego w swoim rodzaju 'reportera'... BR kompletne, dość długie, ale jak pisałem... Nudne... Ciekawiło mnie tylko kilka rzecz, dzięki którym 'poznałem' Trochę postać TLK'i. Dużo było o nim mowa, ale kiedy wbiłem się w scenę Backyardu jako nowicjusz, za bardzo nie ogarniałem tych wszystkich Fedek :P. Odcinek uważam za udany, i czekam na kolejny... Ciekawe z kim?! :twisted:

Natan, po prostu jak dla mnie zbyt szybko zaczales robic z siebie wielka gwiazda a twoje teksty "Bo zasluzylem" robia sie dla mnie zenujace. Nie masz ani fajnego pomyslu na gimmick (Chlopak w szortach) ,ani takze nie masz prezencji ktora pozwala by ci na to mowic. Takze w ringu ze swoimi kopnieciami ktore nie trafiaja nie powalasz wiec ja bym ci radzil troche zejsc na ziemie bo wydaje mi sie ze masz troche za wysokie mniemanie o sobie. Btw. szkoda ze na Backyardmanii jakos nie potrafiles pokazac mi oraz innym swoich umiejetnosci kiedy to ze swoim chlopakiem caly czas gdzies laziles i podczas mojej obecnosci i reszty chlopakow DSW bales sie chyba czegos. (Tez ja to tak odebralem ,nawet DSW tak mowilo). Co do prom to jasne trzeba budowac swoja postac i o to wlasnie chodzi ale jednak zauwazylem nieraz ze w sieci w postach takze przesadnie tak piszesz. Ale spokojnie to nie tyczy sie tylko ciebie,o mattim tez bowiem wspomnialem,ba nawet o sobie. Po prostu jest roznica miedzy ogrywaniem gimmicku w backyardzie a zyciem osobistym prawda? Wiedz jednak ze pomimo iz za toba nie przepadam bardzo cie szanuje za to co robisz dla PSW jak kazdego zreszta.... mam nadzieje ze jakos tutaj cie "oswiecilem" jak tam napisales.

A Ty Adaś od razu chciałeś być wielką gwiazdą i ludzie Ciebie wyśmiali. I jaką Ty chcesz być gwiazdą? Na jakiej podstawie? Bo ciągle się za takie uważasz. Natan trenował jakbyś nie widział ze swoim kolegą. Więc nie pierdziel głupot i czy było DSW w ringu nie miało żadnego wpływu. Drugi Elvis jesteś i zaczynasz kłamać? Natan akurat dużo trenował. A jaką Ty masz postać? TLK? No weź. To jest Backyard i nawet mi się nie chce wymyślać postaci. Poza tym jak Natan nie trafia kopniakami to oglądnij swoją walkę z ByM I - BS twój kop , krzesło o którym mówiłeś i te pósz pósz ysz ysz.

To Ty Adaś obraziłeś się gdy nie miałeś wygrać pasa. I kto tu jest gwiazdą? No człowieku;) Strzeliło dziecko focha bo pasa nie dostanie? Adaś no kurde. Ja tu nie chcę to Tobie jechać czy coś ale jak widzę że pieprzysz głupoty to muszę zareagować.

P.S. VebVe następnym razem daj w ankiecie " mam wyjebane " :D:D

rKO

chudinho, smieszysz mnie dzieciak jak niewiem... co do roznych fochow(naprzyklad pas jak nadkresliles) to mowilem ze wkurzal mnie booking ktorego wogole nie bylo,burdel jak niewiem na najwazniejszej gali PSW i nie bylo wiadomo o co chodzi wiec sie wkurzylem bo "skrypt" zaplanowany juz dawno zmieniono przed sama walka wiec o co tu lirwa chodzi . Co do mojej osoby to poza backyardem potrafie przynajmniej ocenic troche bardziej realnie kilka rzeczy czego ty i kilku innych kolesi wogole nie potrafi. Nie jestem narcyzem ktory tylko by sie przechwalal, w backyardowcy rozmawiaja takze mowilem o sobie ze mam pare wad ale oczywiscie niewazne co bym powiedzial "Haters gonna hate" . Co do bym 1 zgadza sie,kopniak byl fatalny i w przeciwienstwie do nathana ja umiem sie przyznac do swoich botchy,co do "pushowania" to taka kwestia gimmicku. Niewazne ze jest to glupie,wazne ze ludzie o tym mowia i tylko o to mi chodzi.

p.s

Co do poczatku to jednak bylo to genialne,sprawilem zlosci mnostwo osobom i zdalo to egzamin a ja sie tylko z tego smialem (co omawialismy z VV tez) .Wracajac jeszcze do nathana to chodzilo mi o "oficjalna walke",trenowac wiem ze trenowal.

Zoorganizuj galę na której nie wiesz ile będzie osób.

Zoorganizuj galę i ustalaj komuś walkę.

Zoorganizuj galę na której masz halę 24h.

Jeżeli to zrobisz to ok. Ty naprawdę jest dziwny. Gadasz jak nie wiadomo co. Jak po wszystkich jechałeś to było ok co nie? A teraz jak Cię wyjebali z WF to już poszedłeś po rozum to głowy? Lepiej późno niż wcale ale ja mam Cię głęboko w dupie. I znowu kłamiesz TLK. To że miałeś wygrać pas dowiedziałeś się na jakieś 30 minut przed walką. Więc jakie to dawno? I jak widać na niego nie zasługujesz. Poza tym Natan mówi że też coś zjechał. Jakbyś czytał jego komentarze czy chociaż z nim pogadał to byś zmienił zdanie. Ale jesteś Kurwa Andżel więc co poradzić. Nie ma lepszego! Adam Riczards gołing to Dablju Dablju Iiiiiiii! I zapamiętaj sobie. Gala nie była źle zoorganizowana tylko ludzie. Szacun że tak przyleciałeś ale nie możesz do mnie narzekać że ktoś odjebał manianę. Cała gala była przyzwoicie zrobiona.

Gadaj sobie co chcesz. Ale nie rób z siebie drugiego Elvisa.

rKO

Natan, po prostu jak dla mnie zbyt szybko zaczales robic z siebie wielka gwiazda a twoje teksty "Bo zasluzylem" robia sie dla mnie zenujace.

Mój tekst w BR mówiący 'a nawet jeśli według Cb w jakiś sposób gwiazdorze - to cholera należy mi się' bo jak sądze o niego Ci chodzi - po pierwsze kipiał ironią, bo sam wcześniej poddałem wątpliwości to, że w sposób jakiś szalenie wyraźny gwiazdorze, a po drugie czy po blisko roku oddawania się bądź co bądź dla widzów decydowanie o sobie według mojej własnej opini (decyzja o odejściu z DSW) a nie według tego co w szeroko pojętym rozumieniu 'jest w porządku' to robienie z siebie wielkiej gwiazdy? Mamy chyba inne definicje tego słowa lub po prostu - co bardziej prawdopodobne - Twój brak sympatii do mojej skromnej osoby zręcznie podpiąłeś pod 'gwiazdorzenie Natana' którym z tylko znanych sobie powodów rzucił kiedyś Mati :)

Nie masz ani fajnego pomyslu na gimmick (Chlopak w szortach) ,ani takze nie masz prezencji ktora pozwala by ci na to mowic.

Nie o tym w gruncie rzeczy była mowa, ale ok, pociągnijmy temat - na prawdę myślisz, że granie zadufanego dzieciaka nie wyróżnia się na tle przeciętnego backyardowca i nie jest 'fajnym' pomysłem na gimmick? IMO jest jakimś, a to jak na Polskę już całkiem dużo.

Takze w ringu ze swoimi kopnieciami ktore nie trafiaja nie powalasz wiec ja bym ci radzil troche zejsc na ziemie bo wydaje mi sie ze masz troche za wysokie mniemanie o sobie.

Przy odejściu z DSW wspomniałem o tym, że ringowo byłem lepszy od większości rosteru bo jakkolwiek by nie patrzeć - tak wtedy było. Od Michała, Arbuza, Tomka, dwóch panów z BWA którzy byli na ByM, paru osób z WFW, niemal całego PXW - jestem o lata świetlne gorszy i nie wydaje mi się żebym kiedyś nie żartując twierdził, że jest inaczej. A co do moich kopów to jestem ich największym fanem w Polsce :twisted: Parę osób słyszało już o projekcie 'top 30 zboczowanych kicków Natana' a w dziale PXW nie raz wspomniałem, że każde moje pojawienie się tam wiązało się z konkretną botchamanią :) Argument ten Adasiu wynika więc z Twojej niewiedzy, lub tego, że nie chcesz zauważyć tego że się mylisz bo jakby na to nie spojrzeć - to, że Natan jest zakochany w swoich umiejętnościach jest świetnym argumentem przeciw niemu! Szkoda tylko, że nie prawdziwym :)

Btw. szkoda ze na Backyardmanii jakos nie potrafiles pokazac mi oraz innym swoich umiejetnosci kiedy to ze swoim chlopakiem caly czas gdzies laziles i podczas mojej obecnosci i reszty chlopakow DSW bales sie chyba czegos. (Tez ja to tak odebralem ,nawet DSW tak mowilo).

Przygotowywaliśmy się do walki, dopracowywaliśmy skrypt, to czego nie przetrenowaliśmy wcześniej trenowaliśmy na hali, zważając na to, że na drugi dzień miałem wrażenie, że kręgosłup mam w częściach to chyba jednak coś tam robiliśmy. Walki nie było bo miałem świadomość, że nie byłaby na tyle dobra, że byłbym z niej zadowolony. Jestem perfekcjonistom - tym bardziej jeśli chodziło o moją ostatnią walkę na backyardzie. Przełożyłem ją więc w czasie o dwa tygodnie i na PXW zrobiłem najlepszą walkę w moim życiu, podjąłem dobrą decyzję, nie zamierzam za to nikogo przepraszać.

W reszcie posta powtarzasz to co pisałeś wcześniej, z tym, że innymi słowami. Dla mnie jesteś postacią maksymalnie groteskową i nie zamierzam udawać, że darzę Cię jakimś wielkim szacunkiem. Nie nie oświeciłeś mnie - przykro. Ciągle mam wrażenie, że 'gwiazdorzenie Natana' to fraza którą przygruchali sobie ludzie zwyczajnie mnie nie lubiący - na ich nieszczęście fraza całkowicie bez pokrycia.

A bez Mateusza backyardu w Polsce by nie było, a już na pewno nie na taką skalę. Lubi potrollować, nie udaje, że kogoś lubi gdy zwyczajnie go olewa, w rzeczywistości jest jednak świetnym człowiekiem i twierdzenie, że robi on z siebie gwiazdę jest tyle samo warte co wyprowadzanie tych zarzutów wobec mnie.

Edytowane przez Natan

Nie chce nic mówić ale chciałbym się wtrącić do rozmowy. TLK umieszczając siebie na 2 miejscu najlepszych polskich backyardców pokazałeś, że jesteś psychiczny. Nie dość , że nie masz ani Mic-Skilla ani Ring-Skilla ani nawet gimmicku. Zarzucasz Matt'owi czy Natan'owi gwiazdorstwo a co sam robisz? Powiedzmy sobie szczerze nie dorastasz tym ludziom do pięt. Co jak co ale Natan przy Mic'u miażdżył pod czas Nathan FlameMani a Matt jest firmą samą w sobie a czym ty jesteś? Trenujesz od 2008 roku a na prawdę nie potrafisz za dużo co powiedział nawet Kondzior, który zrobił z Tobą Twoją najlepszą walkę. Twoje proma są nudne a Twoje ego jest większe nawet od tego co ma Elvis i Matt razem złączeni. Co do bookingu i tego, że na taką galę jak BYM II chciałbyś chyba scenariusz do każdej walki jest śmieszne. Tak jak Chudy mówił o takiej gali nic nie wiadomo, bo mógł nie przyjechać nikt a mogło się pojawić pół Polski.

PS

To moja obiektywna ocena fana Polskiego Backyardu, który mniej więcej wie co się działo na BYM II.

To i ja się podepnę bo kłótnie to moja natura :3 Ale trochę faktów.

1. TLK z tylko jemu wiadomych powodów nie lubił Natana od samiuśkiego początku (twierdzenie że brak skilla, charyzmy, gimmicka itd.) mimo iż ja nadal uważam że Natan był jedną z najbardziej wybijających się postaci w Polskim backyardzie o czym dawno mówiłem, ale wszystkie dyskusje z TLK na ten temat kończyły się tak samo dlatego w BR nawet nie miałem zamiaru bronić Natanka (wybacz :( )

2. Chudy sam mówił że organizacja BYM była chujowa (chociaż ja się z tym absolutnie nie zgadzam ponieważ uważam że BYM 2 była najlepiej zorganizowaną galą w HISTORII POLSKIEGO WRESTLINGU ) a teraz Chudy obraża się na to że TLK powiedział to samo co Chudy odcinek wcześniej :roll:

3. Zapraszam Chudego, Natana i TLK do SPECJALNEGO ODCINKU BACKYARDOWCY ROZMAWIAJĄ - KONFRONTACJA. Gdzie wszyscy będziecie mogli powiedzieć co wam leży na sercu, nawet zrobić burdel z tej audycji, ludzi to kochają. Już widze te ratingi.

PS. Każdy z nas gwiazdorzy na swój sposób

PSS. To prawda

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 78 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      No i jednak plotki się potwierdziły Kevin doznał kontuzji i czeka go operacja i to dość poważna, oby to nie skutkowało czymś poważniejszym przez co Owens będzie musiał zakończyć karierę mam nadzieje że jednak się wykuruje i wróci po dłuższej przerwie jeszcze z mocniejszym pierdolnięciem. W takim razie co dla Ortona? Chłop został bez przeciwnika znowu, gdzieś tam się kręci koło Cody'ego już pomału coś tam zaczynają pchać w jego stronę jeśli chodzi o tytuł, w sumie ja się wgl nie zdziwię jeśli on rzeczywiście wyjebie Cody'ego w bambo i pomoże Cena pobić ten rekord ale jednak dalej pozostanę przy tym że chce zobaczyć program Randy Face kontra Cena Heel i stawką niech będzie jeszcze karierą Jaśka i będzie idealo  Ale ogólnie nie mam bladego pojęcia co teraz mogą przygotować dla Randy'ego, szkoda że ta sytuacja się tak potoczyła chciałem zobaczyć punt kicka na Owensie bo wiem że Kevin dobrze by go sprzedał.  Debiut Rey Fenixa, w sumie bez polotu wyszło okej nie jest on aż tak mocno charyzmatyczny jak Penta, prędzej czy później połączą ich w tag team już w sumie dają takie przesłanki więc coś mi się zdaję że długo solo nie pośmigają  Ale kurde mogli się chociaż trochę wysilić i ogarnąć inne logo i czcionkę bo przecież Penta ma ten sam styl, czcionkę przy wejściu, serio nie chciałem im się czegoś innego ogarnąć? Żeby chociaż trochę się wyróżniał bardziej od brata   Kurwa jaka ta Flair jest chujowa że musi aż wyciągać swoje życie prywatne do WWE TV, najlepsze jest to że ten segment był wiele razy edytowany bo za dużo tam prywatnych spraw padło, na prawdę chujowy jest ten program szkoda tylko Stratton na ten program, ale cóż dla królowej zrobią wszystko bo to że wygra na WM to niemal niż pewne. Program Jade/Naomi stoi o wiele na lepszym poziomie niż program Stratton/Flair, ale widzę w sieci że większość chce aby to właśnie Naomi wygrała walkę na WM, już zbytnio ludzie nie przepadają za Jade i uważają ją za chujową w ringu.  Jacob jednak idzie na LA Knight, więc pewnie tam dojdzie do rozłamu Bloodline 2.0 w sumie to już się rozpadło a koniec tego projektu to tylko formalność  Jacob nie wygra pasa, a jeśli wygra to możliwe że po walce zaatakuje go Solo przez co Fatu przejdzie turn, wydaje mi się że będą go teraz mocno pushować a pas US'a to dopiero przed smak co go czeka w przyszłości.  No i dostaliśmy segment Punka z Rollinsem, Romanem no kurde świetnie mi się to oglądało, cóż oficjalnie duet Heyman/Roman został zakończony a przysługa była taka że Heyman ma stanąć w narożniku CM Punka na WrestleManii, wszyscy tutaj bierzemy pod uwagę że właśnie Roman albo Punk mogą to wygrać a ja się nie zdziwię jak Rollins przejdzie Heel Turn i stanie się nowym Paul Heyman Guy'em i to będzie takie srogie pierdolniecie a zarazem shoocker, patrząc na to co się dzieje to ta sytuacja staje się co raz bardziej prawdopodobna... Ogólnie Rollins ma 3 wygrane w Triple Theart Match na WrestleManii więc nie zdziwię się jak postanowią utrzymać ten streak... Kolejna sprawa to ogólnie Cody przewidział przyszłość z rok temu mówiąc że pierwszy który odejdzie od Romana będzie Sami potem Jey, potem Jimmy, potem Solo a na końcu Heyman no i stało się Roman został sam i coś czuje że czeka nas jakaś mała korekta w jego gmmicku jeśli już ma pójść solo, już jest tak wystarczająco wyboostowany że nie jest już mu nikt potrzebny u boku, ale cóż czeka nas ciekawe widowisko na WrestleManii i z pewnością jakiś shoocker. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT No Spoilers Event Vol. 3 In Ueano Data: 01.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 04.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Meet & Greet Fight In April Data: 03.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 06.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • PpW
      Już 7 Czerwca w Warszawie, odbędzie się największą, najważniejsza i najbardziej hardkorowa gala w historii Polskiego Wrestlingu - PpW: Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 Czego możecie się spodziewać? Prosta odpowiedź to wszystkiego, ale nie uogólniajmy, bo dobrze wiemy czego chcecie - krwi, piwa, łamiących się stołów, przedmiotów wszelkiej maści, niesamowitych emocji i przepotężnej dawki przemocy - i dokładnie to wszystko dostaniecie! 🤯🍻 Seria gal "Ledwo Legalne" zawsze oznaczała jedno - koniec pewnej ery i początek nowej, w cyklu życia Warszawskiego Ewenementu. W tym roku, na 5 edycji tego wspaniałego festiwalu przemocy, nie będzie inaczej! 🤩 To nie jest gala, która można przegapić, więc już 7 Czerwca wbijaj na Mińską 65 i zostań częścią historii 🔥🔥🔥 Bilety na galę będą dostępne już od przyszłego tygodnia na stage24, więcej info soon 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • MattDevitto
      Ta walka kobiet to akurat taki pojedynek w sam raz na pre-show
  • Dodaj nową pozycję...