Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Omnibus sportowy

taka mała nieśmiała propozycja :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ganzes

455

• Bastian

355

• Bonkol

353

• theGrimRipper

276

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img704.imageshack.us/img704/7154/mariuszjop.jpg

Dajecie panowie :)

Przykro mi... ale zagadka się skończyła, bo podałeś poprawną odpowiedź. Dajesz Euz :)

http://img521.imageshack.us/img521/205/lysyskurwielkpela.jpg

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Twoja odpowiedź jest:

- wspaniała

- genialna

- zmysłowa

- zacna

- mistyczna

- przepełniona majestatem

- idealna

- fantastyczna

- wyczesana

- zajebista

- bardzo dobra

- fajna

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Euz, zapomniałeś o uroczej :)

http://img153.imageshack.us/img153/6536/panpawlowski.jpg

Pobijecie tamte 44 minuty?

http://img713.imageshack.us/i/rtytrytyr.jpg/

http://img713.imageshack.us/i/rtytrytyr.jpg/

Edytowane przez Brutal44

http://img696.imageshack.us/img696/1856/jacekcygan.jpg
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ostatnie Raw przed Royal Rumble, czy wyjdzie jakoś wybitnie? Słyszałem, że możemy poznać okładkę, a także dzisiaj ponoć Romuald będzie, bo coś zapowiadał, ale w sumie WWE nic o tym nie wspominało w zapowiedzi, więc ciekawe czy się pojawi, zobaczymy. Zaczynamy od Setha Rollinsa! Oj tak lepiej być nie mogło, no w sumie takie promo o przeszłości o tym co się wydarzyło ostatnio i o tym, że Seth wygra Royal Rumble, pokazuję trochę emocję na czym zależy mu najbardziej i pyta się też fanów o to kogo powinien wybrać czy ma to być American Nightmare Cody Rhodes czy może The Ring General Gunther, aż w końcu przerywa mu Gunther we własnej osobie! Bardzo fajne zateasowanie Gunther vs Rollins na WM potencjalnie, fajne proma od obydwu zawodników, widać było w nich emocję, aż sam zechciałem zobaczyć taki pojedynek, chociaż ja go już chciałem na SummerSlam 2023 o tytuły IC i WH w Title vs Title Matchu, ale tego nie dostałem, ale może na WM dostanę o sam tytuł Wagi Ciężkiej, może być ciekawie, ale wszystko przerywa Logan meh. Nie wiem czy tylko dla mnie Logan stał się nudny i przewidywalny, ale naprawdę to co on powiedział mógł powiedzieć każdy random po prostu, ale wybuczany został mocno, jednak faktycznie Logan był zbędny w tym segmencie.....jeszcze jak sztucznie zabrzmiało to, że Gunther wybrał Logana nagle na zwycięzcę Royal Rumble Matchu..dlaczego? xD, Seth to były WH Champion, main eventer WM, RR Winner, a Logan co osiągnął? Wygrał tytuł US i miał jeden z najgorszych reignów w historii....no naprawdę też bym go wybrał jako rywala na WM zdecydowanie xD, bez sensu, ale niech robią co chcą, mnie Paul zaczyna nudzić pojawia się znikąd i mówi cały czas to samo i myśli, że jest świetnym helem meh, segment bardzo dobry, pojawienie się Paula totalnie zbędne. Na backu Punk, Sami, a potem jeszcze Kross, ciekawe. Lecimy z obroną tytułów World Tag Team, War Raiders vs JD w składzie McDonagh i Dominik, walka może być solidna, ale raczej War Raiders obronią tytuły. Prawie 12 minut bardzo dobrego pojedynku, powiem tak miałem nawet w jednym momencie wrażenie, że Dom i JD to wygrają, ale dobrze, że na to nie postawili, w sensie oni mogliby mieć te tytuły, ale uważam, że War Raiders dopiero się rozkręcają, dopiero wygrali pasy, niech trochę z nimi pochodzą, szczególnie, że dobrze wyglądają z nimi, ogólnie walkę polecam, fajny pojedynek. Rey vs Xavier, kurde kolejna walka, która może być mega fajna i ciekawa, po ostatnich świetnych pojedynkach Reya tutaj też zaczynam mieć oczekiwania. No walka ogólnie trochę gorsza od dwóch poprzednich moim zdaniem, ale dalej Panowie dali z siebie bardzo dużo i fajnie się to oglądało, Xavier jako heel wygląda bardzo dobrze, a Rey świetnie się odnajduję w takich walkach jak widać, około 11 minut trwała ta walka, także czas też dobry i Rey wygrał, nie pamiętam czy z Kofim też wygrał, ale chyba tak, to nie wróży dobrze dla TND niestety, ale dalej świetnie odgrywają swoją rolę.   Rollins uwierzył Samiemu, że to był wypadek, więc w sumie dobrze.   Jey Uso wbija na arenę oj tak!!! No w sumie zapowiedział tylko, że wygra Royal Rumble Match i będzie main eventował WM'kę i wygra tam pas Wagi Ciężkiej, w sumie tyle, ale było to solidne, w sensie fani ucieszeni.   Liv i Raquel vs Pianek i Naomi....meh walka może być okej, ale nie będzie miało to żadnego znaczenia raczej. 12,5 minuty naprawdę przyjemnej walki, w sensie no miały gorsze momenty swoje Panie, ale jako całość wyszło to naprawdę spoko, Dominik, który próbuję odzyskać zaufanie Liv, ogólnie ringowo tu było co oglądać według mnie i Liv oraz Raquel wygrały co mnie zdziwiło, ale tak jak komentator wspomniał, dostaną zapewne title shota w przyszłości, w sumie kolejna ich walka może być też bardzo przyjemna.   Solidne wideo promo Pentagona.   HEYMAN!!! Dajcie też OTC! Ale będzie git, publika jak głośno!!!! GIVE ME THAT! Okładka 2k25, bardzo dobra, szczena mi nie opadła, ale wygląda bardzo dobrze, nie można narzekać Romuald na okładce i może nie będzie to taki gniot jak 2k20, gdzie też Romuś był na okładce xD, ale dość szybko na nią powrócił, nie przypominam sobie, by ktoś w ciągu 5 lat około był 2 razy na okładce. Heyman oczywiście zapowiada kolejny raz, że Romuald wygra Royal Rumble Match i odzyska mistrzostwo, ale w o wiele bardziej wydłużonych słowach, jednak wszystko przerywa Drew McIntyre! Który wbija do ringu, bo ma walkę, więc płynnie przechodzimy do dalszej części show! A jednak nie, Drew ma coś jeszcze do powiedzenia Heymanowi, ciekawe, Drew mówi, że jest Daddy Bloodline xD, że to wszystko stało się dzięki niemu, ten run Romana to całe story z Bloodline xD, interesujące. Tak myślałem, że na koniec Drew powiedział o Punku xD, ale fajne zagranie, ogólnie bardzo dobry segmencik, podobał mi się, Drew jest genialny, może on wygrać RR? Proszę?   Bronik będzie w RR Matchu i świetnie, kurde Pentagon mu przerywa na backu i patrzy na tytuł Interkontynentalny oj może być ciekawie, czyżby tak szybko chcieli mu dawać tytuł? Jak ma walczyć to raczej nie powinien przegrywać pierwszego poważniejszego feudu i ogólnie pierwszego feudu w sumie, oj będzie się działo.   Drew vs Sami, no kolejny raz ta walka, ten Drew to nie ma co robić w drodze do Royal Rumble tylko tłuc się z Samim i Jeyem, to samo co w zeszłym roku xD, ale zobaczmy, ich walki zawsze wychodzą bardzo dobrze. 14,5 minuty bardzo dobrej walki, ale pomiędzy tymi dwoma to żadna nowość i Drew wygrał standardowo, jednak tym razem pomógł sobie trzymając nogi na linach podczas pinu, więc ciekawie, a po walce mamy atak na Samiego, ale pojawia się Cody Rhodes, który pomaga Samiemu, lecz KO także się pojawia i atak na Codym Ajj Sami, teraz przypadkowy Helluva Kick na Rhodesie aj kopiesz sobie grób.    Dziwne potem każdy wychodzi z ringu poza Codym i zaczął promo o Royal Rumble, aż przerwał mu CM Punk.  O kurde ale to był dobry segment czy oni właśnie zateasowali potencjalny main event WM'ki? Nie spodziewałem się tego i nawet o tym nie myślałem, ale Punk vs Rhodes brzmi dla mnie legitnie i z chęcią bym przygarnął taką walkę, chyba najlepszy możliwy wybór poza Ortonem oj tak chętnie bym to zobaczył Punk vs Rhodes, Punk wygrywający Royal Rumble i to jest jak najbardziej realne, tak jest tego właśnie chcę, więc TRIPLE H GIVE ME THAT! Plusy: Segment początkowy War Raiders vs McDonagh i Dominik Xavier vs Rey Promo Jeya na temat Royal Rumble Matchu O dziwo Pianek i Naomi vs Liv i Raquel Roman Reigns na okładce WWE 2k25 i segment Heymana z Drew Tesowanie pójścia Pentagona na tytuł Interkontynentalny Drew vs Sami Segment Punka i Rhodesa Podsumowanie: Znowu niezbyt wiele minusów, wszystko trzymało się kupy, nie było tragiczne czy złe, wszystko było co najmniej solidne, odkrycie okładki, bardzo dobre walki, fajne proma, budowa Royal Rumble i to ostatnie teasowanie Punk vs Rhodes, ale bym chciał, Punk vs Rhodes albo McIntyre vs Rhodes, a nawet Sami vs Rhodes, kurde jest tyle naprawdę fajnych pojedynków dla Rhodesa, najbardziej bym chciał Ponton vs Rhodes, ale to raczej niemożliwe, niemniej jednak tak jak pisałem jest tyle fajnych pojedynków dla Cody'ego, że naprawdę mam szczerą nadzieję, że pójdą w jeden z nich, a nie w to Cena vs Rhodes, ale o tym przekonamy się w sumie już niedługo, bo już w najbliższą sobotę! Raw przyjemne, nie ma na co narzekać uważam i można z przyjemnością obejrzeć i uśmiechem na twarzy.   
    • MattDevitto
      To było raczej kwestią czasu. Fanem nigdy nie byłem, więc lata mi jej obecność w WWE, ale szczerze mówiąc w NXT robi się ciasno jeśli chodzi o roster kobiet. Choćby taka Zaria, która jeszcze 5 minut temu była wielkim wydarzeniem kompletnie zniknęła z radarów - a to tylko jeden przykład...
    • MattDevitto
      Od lat nie grałem w gry WWE 2k - ostatnie, które naprawdę mocno ogrywałem to ta z 13 w nazwie, a potem konsola poszła u mnie mocno w odstawkę. Natomiast co roku spoglądam na okładki jakie WWE wybiera (cenię sobie je w grach) i muszę przyznać, że ta z Takerem miła dla oka
    • HeymanGuy
      Nie. Zastanawiam się jaką granicę ustalić w nietrafionych odpowiedziach żeby gry nie zabić znowu i żeby nie stanęła  Strzelajcie dalej będę rzucał podpowiedziami co błędną odpowiedź
    • MattDevitto
      Strzelam w Peugeota 206
  • Dodaj nową pozycję...