Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Omnibus sportowy

taka mała nieśmiała propozycja :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ganzes

455

• Bastian

355

• Bonkol

353

• theGrimRipper

276

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jako dawniejszy kibic Mediolanu nie mógłbym nie wiedziec ;) Giuseppe Maeza ( Nie wiem czy nazwisko dobrze jbc. Poprawcie ) Chyba 246 goli ?
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Jako dawniejszy kibic Mediolanu nie mógłbym nie wiedziec ;) Giuseppe Maeza ( Nie wiem czy nazwisko dobrze jbc. Poprawcie ) Chyba 246 goli ?

Tak, twoja kolej.

Jaki Japoński piłkarz byl zawieszony za stosowanie czosnku ?

1. W Jakim Klubie gra.

2. Jak się nazywa.

3. Na ile meczy zostal zawieszony?

JESTEM HARDKOREM !

Koper137 generalnie to offtop ale piszemy "meczów" ;P cóż za analfabetyzm ;P

1. Vissel Kobe

2. Kazuki Ganaha

3. 6 meczów

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Dobraq odpowiedź, Sory myślałem że się pisze meczy ;)

JESTEM HARDKOREM !

Jak zakończyła się ostatnia walka na gali DREAM 8 gdzie walczyli Hayato Sakurai vs. Shinya Aoki. Proszę napisać ile trwała dokładnie i w jaki sposób fighter, który wygrał wykończył przeciwnika ( dokładnie, odpowiedzi z Wiki mnie nie interesują ) ? ;P

Walka trwała 3 minuty 23 sekundy wygral Hayato Sakurai, wykonczyl przeciwnika uderzeniami kolankiem w twarz a potem pięscią (dokładnie 4 uderzenia kolanem i 5 uderzen pięścią w twarz)
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

Bardzo ładnie. Zadajesz ;P

Proszę podać finalistów Mundialu w 1950 r. czyli kto z kim ile bylo i kto zdobyl bramki dla obu drużyn i w jakich minutach zostały strzelone
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"

Urugwaj- Brazylia 2:1

Urugwaj

Schiaffino Gol w 66 minucie meczu

Ghiggia Gol w 79 minucie meczu

Brazylia

Friaça Gol w 47 minucie meczu

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Friaca strzelil w 48 minucie ale zaliczma, to tylko jedna minuta :) twoja kolej :P

W którym roku i w jakim mieście rozegrano pierwszy międzypaństwowy mecz piłki nożnej ?

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      1. Megan Bayne and Penelope Ford vs. Anna Jay and Harley Cameron - Tag team match 2. Jamie Hayter vs. Mercedes Moné - 2025 Women's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW Women's World Championship match at All In. 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas (Dustin Rhodes and Sammy Guevara) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Mina Shirakawa - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - Tag team match 6. Mark Briscoe vs. Ricochet - Stretcher match 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) vs. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Anarchy in the Arena match 8. Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - Singles match for the AEW Continental Championship 9. The Paragon (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) - Trios match 10. "Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - 2025 Men's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW World Championship match at All In.
    • Attitude
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 9 Data: 24.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Himeji, Hyogo, Japan Arena: Arcrea Himeji Publiczność: 1.136 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Aigor
      1. Megan Bayne and Penelope Ford vs. Anna Jay and Harley Cameron - Tag team match   2. Jamie Hayter vs. Mercedes Moné - 2025 Women's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW Women's World Championship match at All In.   3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas (Dustin Rhodes and Sammy Guevara) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Mina Shirakawa - Singles match for the AEW Women's World Championship   5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - Tag team match   6. Mark Briscoe vs. Ricochet - Stretcher match   7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) vs. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Anarchy in the Arena match   8. Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - Singles match for the AEW Continental Championship   9. The Paragon (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) - Trios match   10. "Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - 2025 Men's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW World Championship match
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...