Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Omnibus sportowy

taka mała nieśmiała propozycja :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Trochę się pomyliłeś... Nie Hoellwarth, a Toni Nieminen, w 1994 roku, skoczył 203 metry.

Fijas rzeczywiście uzyskał 194 metry (był to ostatni OFICJALNY rekord), w 1987 roku.

Oba wyniki oczywiście w Planicy.

Najpierw zrobił to Austriak, a podczas tego samego konkursu zrobił to Nieminen. To tak gwoli ścisłości. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ganzes

455

• Bastian

355

• Bonkol

353

• theGrimRipper

276

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Myślę, że jest on typem podglądacza. Lubi obserwować innych ludzi. Są tacy ludzie, którzy gdy są w domu wyciągają wielki teleskop i patrzą co się dzieje u sąsiadów. On ciągle gada o Chelsea

Jakiego trenera Mourinho miał na myśli?

Edytowane przez Kosa

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Arsene Wenger.

Tak.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Który Nigeryjczyk grający kiedyś w Legii mówił o sobie, że jest jednym z najlepszych piłkarzy grających w Europie ?

15974308365193fac7b7921.jpg

Który były polski piłkarz nosi pseudonim Beret?

Marek Jóźwiak, także znany jako 'Kefir' ;)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Hehe, przeczytałem gdzieś, że otrzymał go po tym, kiedy przy hamowaniu bodajże w swoim maluchu przypieprzył łbem o tapicerkę, i taki czerwony "beret" miał na głowie. Przyszedł do klubu, zauważono to i się przyjęło. Twoja kolej mnih :)

a ja słyszałem coś o zbieraniu funduszy od młodszych graczy (zapewne na %) do tego beretu

Coś banalnego: jak się nazywają dwaj piłkarze, których łączą następujące fakty:

1) reprezentowali Polskę

2) grali w najwyższej lidze austriackiej

3) zaczynali karierę jako napastnicy a kończyli jako lewi obrońcy

Mam nadzieję, że takich jest tylko dwóch :P Jakby co nie chodzi o ś.p. Adama Ledwonia bo on to chyba na każdej pozycji grał ;)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

Krzysztof Ratajczyk i Roman Szewczyk

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

nie wydaje mi się, by którykolwiek z nich grał kiedykolwiek w napadzie

[you] zostań bohaterem,

Kompletny strzał Jacek Bąk i Sebastian Mila? : DDD
"Jeżeli twierdzisz ze wrestling jest dla dzieci.....dobrze sie zastanow zanim zonaowu powiesz cos czego bedziesz zalowal"
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Oprócz dwóch walk o walizki, gdzie składy wciąż są niepełne na ppv zobaczymy (na dziś): WWE Women's Intercontinental Title Match Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch Tag Team Match John Cena & Logan Paul vs. Cody Rhodes & Jey Uso
    • Mr_Hardy
      Nie zawiodłem się. PPV sprostało moim oczekiwaniom. Nie będę się rozpisywał walka po walce bo mi się nie chce. Buy In jak zawsze fajne, przyjemne. A tym razem było jeszcze fajniejsze dzięki tag team matchowi pań, które wszystkie 4 bardzo lubię. Tak jak można było się spodziewać Mercedes Moron niestety znowu wygrała i walki w Texasie przeciwko Toni równie dobrze może nie być tylko niech Storm odda jej pas. Na 1000% Toni Strom przegra na All In. Mega mega mega mnie wkurwia booking Mercedes. Jest przebookowana. Kciuk w górę dla Ricocheta za koszulę Shingeki no Kyojin, którą miał podczas wywiadu w trakcie pre show. The Don Callis Family vs Paragon przed ostatnią walką? Moim zdaniem dziwny wybór. Powinni tutaj dać np. Okada vs Bailey. Main Event dowiózł. Świętna walka między Hangmanem a The Aerial Assassinem. Czy Adam pokona Moxleya w Texasie? Być może, myślę, że są na to większe szanse niż to, że Toni obroni pas przeciwko Moron. Anarchy In The Arena Match Anarchy In The Arena Match. Kurde jakie to było świetne. Nie pamiętam kiedy ostatnio czułem taką ekscytacje oglądając walke. Super mi się to oglądało, przez całą walkę gęba mi się cieszyła. Bodies od Drowning Pool dodało mega klimatu tej walce. Nie będę tu opisywał każdej rzeczy z tej walki bo tego nie da się opisać to trzeba zobaczyć.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 11 Data: 27.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Numazu, Shizuoka, Japan Arena: Kira Messe Numazu Publiczność: 668 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #661 Data: 26.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Taped Data emisji: 29.05.2025 Platforma: Peacock Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Jedna z najlepszych gal AEW według ocen na cm + prawie top 10 bez podziału na fedki.
  • Dodaj nową pozycję...