Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Gorąca diva w mokrej podkoszulce, The Rock vs Cena razy trzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

The New York Times podał, że Linda McMahon na pewno wystartuje do Senatu w następnym roku.

Jak podaje Wrestling Observer Newsletter oficjele WWE dyskutowali nad Toronto, Dallas i ST. Louis jako możliwymi miejscami dla WrestleManii 29 w 2013 roku.

Bret Hart i Shawn Michaels mogą pojawić się na RAW w listopadzie. ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-goraca-diva-w-mokrej-podkoszulce-the-rock-vs.html
https://forum.wrestling.pl/topic/26957-gor%C4%85ca-diva-w-mokrej-podkoszulce-the-rock-vs-cena-razy-trzy/

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

4

• Vercyn

3

• Ghostwriter

3

• pepesxs

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Haha, nie no "Diva" zajebista nie ma co! :D

Jak podaje Wrestling Observer Newsletter oficjele WWE dyskutowali nad Toronto, Dallas i ST. Louis

Bardziej bym wykluczył Toronto, ponieważ także są plany, by tam zrobić WMke 30 i dać do HoF Edge'a.

Co do "nowego" Yoshiego, to nawet mnie się podoba, jakby mu jeszcze zmienić theme song na jakiś "poważniejszy" Dodam, że lepiej jakby już w tej masce był :P

Bardziej bym wykluczył Toronto, ponieważ także są plany, by tam zrobić WMke 30 i dać do HoF Edge'a.

Raczej wątpliwe, bo co dziesiąta jubileuszowa WMka odbywa się w Madison Square Garden w Nowym Jorku, gdzie miała miejsce pierwsza Wrestlemania podobnie ma być i w przypadku 30.

Co do całej tej szopki z anonimowym General Managerem RAW to sądzę, że obecnie nawet kreatywni nie wiedzą kim on jest :twisted:. Jeśli potwierdzą się pogłoski o tym, że Mick Foley ma powrócić do WWE na zasadach kontraktu legend, to może w końcu będą mieli okazję by zakończyć ten żenujący angle.

Edytowane przez pepesxs

The Rock vs. John Cena, pojedynek reklamowany na starcie dekady. Tylko właściwie czy jest ktoś kto wierzy że Cena nie wygra? Rock wrócił do WWE i obiecał że nigdy już nie odejdzie... Po czym już się nie pojawił do tej pory :) Ta walka oprócz czysto promocyjnego charakteru tzn promocji filmów Rocka i dalszego Pushu na Cene nie ma żadnego sensu. Tak jak Hogan został kiedyś nakłoniony do walki z Rockiem żeby niejako przekazać mu pałeczkę tak teraz Rock wraca tylko po to by "wzmocnić" pozycje Ceny. Myślę że WWE też zauważyło banalność tej walki więc coś zamiesza, np Rock wygra Royal Rumble, albo chociaż wyeliminuje na nim Cene, a żeby stworzyć pozory że może wygrać na WM28. Pytanie tylko kto się nabierze na udział Rocka w RR jak i tak wiadomo że ma już załatwiony pojedynek na WM28 :D

Ta walka oprócz czysto promocyjnego charakteru tzn promocji filmów Rocka i dalszego Pushu na Cene nie ma żadnego sensu.

Gdyby WWE miało jaja to byłaby to najlepsza z możliwych okazja do heel turnu Ceny. Sam uważam, że to raczej mało prawdopodobne i raczej będzie tak, że Jasiu pozostanie tym dobrym, ale jak na razie, to chyba najlepszy i najbardziej wiarygodny moment na ten krok tym bardziej, ze prędzej czy później musi to nastąpić. Na razie będę się łudzić co do tego, że Jan chamsko przekręci Rocka lub zdemoluje go po walce, bo Vince od czasu do czasu lubi zaskakiwać i czekać na tę walkę bo nie wierzę, w to że WWE się nie postara, i nie zabookuje dobrego starcia mimo tego że wynik jest na 99%pewny.

Dokładnie :) WWE ma fajny motyw z walką Cena-Rock jednak narazie nic się nie dzieje a wojna na Facebooku i Twiterze nikogo nie ciekawi. Pewnie namiesza coś Mick Foley, który jako stary znajomy Rocka mógłby podgrzać atmosfere. I zgadzam się że hellturn Ceny pasowałby idealnie, tylko czy jest sens pushować Rocka gdy wiadomo że czeka go już maks 1-3 walki?

Dzięki, że dołączyłeś do newsa zdjęcie Vickie! Jestem zachwycona, no... brałabym :twisted:

• Urządzenie:  Android

Good job, bro :twisted:

Jak na pierwszą paczkę newsów o WWE od Ciebie - to ułożone bardzo dobrze. Oprócz suchego tekstu są zdjęcia i filmy. Cieszę się, że Attitude ma kolejnego dobrego newsmana w miejsce innego ;)

Ale z tą Vickie to już przesada, chociaż sam bym ją w newsie umieścił. Zdecydowanie wybieram bliźniaczki, ale tym tortem nie chciałbym być.

Punk wygrałby na bank wszystkie edycje programów muzycznych w naszym kraju - od Idola przez Mam talent, Must be the Music, Bitwę na głosy, Szansę na Sukces po Voice of Poland. Zresztą on już jest Voice of Voiceless.

WWE ma fajny motyw z walką Cena-Rock jednak narazie nic się nie dzieje a wojna na Facebooku i Twiterze nikogo nie ciekawi.

Przecież do WM mamy jeszcze wchuj czasu. Gdyby teraz mieli już wszystkich grzać to bym im tego gorąca do "Road to Wrestlemania" nie starczyło. Opanujcie się trochę. Pewnie zaczną działać mocniej od Survivor Series, a na full w okresie po Royal Rumble. Wystarczy, że teraz jest inny gorący storyline z udziałem Huntera, Punka, Nasha, Vince'a, Laurinaitisa i Stephanie. A tak w ogóle to czy tylko ja mam wyjebane na ten konflikt na linii Cena-Rock? Może dlatego, że się nie podniecam na jego widok, a w obiecanki Dwayne'a nie wierzę bezgranicznie :/

A tak w ogóle to czy tylko ja mam wyjebane na ten konflikt na linii Cena-Rock? Może dlatego, że się nie podniecam na jego widok, a w obiecanki Dwayne'a nie wierzę bezgranicznie

dokładnie to chciałem powiedzieć :) Ten konflikt jest sztucznie nadmuchany i zwyciężca jest wiadomy już na starcie. A z tym że nic się nie dzieje chodziło mi że jeśli WWE zdecydowało się zapowiedzieć walke rok przed jej terminem to zrobiło coś bardzo ryzykownego. Wiadomo że Rock to już aktor i prace w WWE traktuje jako dodatkową promocje, niemniej jednak walka przez Facebooka to raczej mało ciekawa nowość, chyba że wprowadzimy nowy pas "Facebook Champion".

No i oczywiście dołączam się do gratków za ciekawe newsy :)

walka przez Facebooka to raczej mało ciekawa nowość, chyba że wprowadzimy nowy pas "Facebook Champion".

Dalej nie rozumiesz - to ma być tylko przypominanie ludziom, o tym. Prawdziwa "walka" czy to na pięści czy na mocniejsze słowa rozpocznie się później. Zapowiedzieli walkę i muszą przypominać o nie przez cały rok.

Ten konflikt jest sztucznie nadmuchany i zwyciężca jest wiadomy już na starcie.

I tutaj nie byłbym taki pewien. Przed MitB też zwycięzca był pewny. Przed SummerSlam także zwycięzca był pewny - i jaki z tego wniosek? Nic nie jest pewne.

Jak na pierwszą paczkę newsów o WWE od Ciebie - to ułożone bardzo dobrze. Oprócz suchego tekstu są zdjęcia i filmy. Cieszę się, że Attitude ma kolejnego dobrego newsmana w miejsce innego ;)

Warto w tym miejscu zaznaczyć, że Vercyn poprowadził mnie za rączkę przy tworzeniu tego newsa. A m.in. fotka boskiej Vickie to efekt jego poszukiwań. :)

Sam jestem zwolennikiem innego tworzenia niusów. Ale z drugiej strony ktoś musi kontynuować quasi-tabloidowy styl Vercyna. :)

ale tym tortem nie chciałbym być.

Właściwie to tak - zważywszy, że tort został pozbawiony pewnej części :D

Ten konflikt jest sztucznie nadmuchany i zwyciężca jest wiadomy już na starcie.

I tutaj nie byłbym taki pewien. Przed MitB też zwycięzca był pewny. Przed SummerSlam także zwycięzca był pewny - i jaki z tego wniosek? Nic nie jest pewne.

Co do tego starcia Rock vs. Cena to być może fakt trzech walk może wprowadzić pewne wątpliwości (co do zwycięstwa Johna). Ja osobiście (gdybym był wrestlerem i miał możliwość wyboru) to brałbym zwycięstwo na WM-ce - nawet gdybym miał jobbnąć później dwa razy. Jeżeli chodzi o faworyta na tegoroczne MitB i SS to wg mnie trudno było obstawić. Ja np. dwa razy postawiłem na Punka, ale za każdym razem dawałem mu mniej więcej 50% szansy. Natomiast zwycięstwo Janusza nad The Rockiem jest dla mnie niemal pewne.

Natomiast zwycięstwo Janusza nad The Rockiem jest dla mnie niemal pewne.

Właśnie tutaj nie byłbym taki pewien. Przynajmniej na ten moment i mając w pamięci, jak Cena "podpadł" Vince'owi w trakcie tego storyline'u. Może to zostanie właśnie wykorzystane później :)

Ale z drugiej strony ktoś musi kontynuować quasi-tabloidowy styl Vercyna. :)

Proszę bez porównywania do Fucktu :twisted: Wychodzę z założenia, że część woli czytać i myśleć, część patrzeć i widzieć, a jeszcze inni czytać-patrzeć-widzieć-myśleć, dlatego dawałem newsy uniwersalne - dla oka, ducha i rozumu.

Warto w tym miejscu zaznaczyć, że Vercyn poprowadził mnie za rączkę przy tworzeniu tego newsa. A m.in. fotka boskiej Vickie to efekt jego poszukiwań. :)

Dziękuję, dziękuję :oops:

zauważ prosze moją ironie :) wiem że Facebook służy w tym wypadku do promowania wyłącznie walki ale pozwoliłem sobie z tego zadrwić bo narazie tylko w ten sposób rozwija sie ich relacja, chociaż tak masz racje jeszcze się rozwinie w swoim czasie. A co do walki Cena-Rock i Cena-Punk to sam przyznam ze byłem w 90% pewny że to niestety Cena wygra na MiTB stąd mila niespodzianka. Tylko że przed Punkiem jeszcze pare ładnych lat a Rock tymi starciami chce się pożegnać. Masz racje byc moze Rock wygra starcie na WM28 ale narazie nic na to nie wskazuje bo nawet po ostatniej WM przyznał ze zrobi to za co mu zapłacą, więc podejrzewam że samo zwycięstwo ma tu sprawe drugorzędną. A co do walk po WM to niczego nie można być pewnym, przecież to WWE :D Pozdro Vercyn :)

• Urządzenie:  Windows

Ci dam "Gorąca Diva" ... To jest jawna szopka na głównej stronie portalu! :twisted:

Ci dam "Gorąca Diva" ... To jest jawna szopka na głównej stronie portalu! :twisted:

Wiedziałem, że się ucieszysz. Początkowo chciałem napisać "ulubiona diva N!KO". :lol: