Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kliczko vs Adamek

Kto wygra walkę 10 września o pas mistrza świata wagi ciężkiej?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walkę 10 września o pas mistrza świata wagi ciężkiej?

• Witalij Kliczko
      29
    • Tomasz Adamek
      28
    • Będzie remis
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Można było się tego spodziewać i Adamek przegrał.Właściwie nie miał żadnych szans , Kliczko niemiłosiernie go punktował, a Tomek nic nie mógł zrobić (dystans jednak robi swoje). Świetny moment gdy kibice skandowali "Adamek nic się nie stało".Walka udowodniła , że bracia Kliczko to zupełnie inna liga i aktualnie nikt nie może się z nimi równać.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

12

• maly619

9

• CzaQ

5

• Ghostwriter

4

Top użytkownicy w tym temacie

Kibice to byli właśnie żenujący. Tyle ludzi a było ich słychać raz na każdą rundę przez 15s Adamek Adamek albo Góral Góral mistrzostwo hah. Kliczko wypunktował Adamka. Nie było widać przewagi szybkości Polaka co miało być jego atutem. Kliczko spokojnie runda po rundzie lewy po lewym rozbijał Adamka który był bezradny. Wyniku można było się takiego spodziewać ale czuję niedosyt bo liczyłem że Tomek pokaże coś więcej. Trudno.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Szczerze to Kliczko się ewidentnie bawił z Adamkiem od momentu w którym pierwszy raz mu mocniej przyłożył. Jedyny moment w którym można było poczuć nadzieję to gleba Kliczki na skórce od banana ;)

A ASTER za zablokowanie RTL na czas walki powinien dostać solidnego kopalca w dupalca.

16476371734edf391100c30.jpg

A ASTER za zablokowanie RTL na czas walki powinien dostać solidnego kopalca w dupalca.

Ja walkę właśnie oglądałem na RTL i jakoś nie była zablokowana.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Dzięki za streamy, bo RTL mi na walkę wyłączyli! Wielkie dzięki szczególnie dla CzaQ!

Dołączam się do Pablo Kop w Dupę dla Astera, w Wawie też zablokowali. :???:

Pozdrawiam!

"Cena looks like what would happen if Vanilla Ice banged a Teletubby."

Jestem zaskoczony tym jak walczył Kliczko. W porównaniu z wcześniejszymi walkami, tutaj był o wiele szybszy, częściej atakował, a nie przeczekiwał jak to mu się zdarzało np. z Sosnowskim.

Niestety, Adamek zawiódł. Wyraźnie nie miał pomysłu na walkę, nie mówiąc o tym, że nie było widać tego, co miało być jego atutem, czyli szybkości.

Po walce oglądałem jeszcze wywiady.

Kliczko powiedział, że w wadze ciężkiej trzeba się urodzić, co było wyraźnie znakiem dla Adamka, że po prostu nie nadaje się na tą wagę. Powiedział też, że właściwie tylko jeden cios Adamka go zabolał. Reszta, to były po prostu ciosy słabe.

Wielka szkoda, bo choć takiego wyniku się spodziewałem, to jednak liczyłem, że nasz rodak pokaże coś więcej, a tu po prostu nie istniał.

No cóż, na mistrza wagi ciężkiej z Polski będziemy sobie jeszcze musieli długo poczekać. Ta walka to właściwie była egzekucja. Szczerze powiedziawszy to nie wierzyłem już przed nią w zwycięstwo Adamka, ale też i nie spodziewałem się tak jednostronnego pojedynku. Choć nie jestem żadnym fanem Tomka, to jednak trzeba przyznać, że za wiele zrobić w tej walce nie mógł. Teraz pytanie co dalej z 'góralem'.

• Urządzenie:  Windows

Pierwsze dwie rundy ustawily walke. Kliczko szybko zaatakowal, a Tomek wyszedl strasznie spiety. Od 3run zaczynal nawiazywac walke, ale Vitalij mial wszystko pod kontrola. Nie bylo opcji na złoto.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Walka Walka i po walce. Ale jestem zadowolony z postawy Górala. Nie było szansy na złoto jak to mówi Niko ale chciałem żeby "NASZ" nie leżał na deskach bo nie lubię tego oglądać. Co do walki to tak jak się spodziewałem przewaga po stronie Ukraińca ustawił sobie Tomka i tak do końca. Ale i tak DZIĘKUJE !!!

908338894e6b71b552bb7.jpg

• Reputacja:   620

Dzięki za streamy, bo RTL mi na walkę wyłączyli! Wielkie dzięki szczególnie dla CzaQ!

Spoko nie ma za co, fajnie że komuś pomogłem ;)

Co do mnie walki nie oglądałem, bo znajdowałem się na posterunku policji (nie pytać :P), ale właśnie znalazłem dobre źródło i właśnie oglądam (szkoda, że policja podała wyniki ;/)

http://what-a-goal.com/2011/09/skrot-walki-tomasz-adamek-witalij-kliczko-wideo-skrot-wszystkie-rundy/

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Kliczko mogl go skonczyc nawet w drugiej rundzie, tylko, ze ma placone za reklamy pomiedzy rundami, czyli jak by za szybko skonczyl walke, pare baniek by stracil.

Adamek sie skompromitowal, nie oszukujmy sie, wyszedl strasznie zesrany, bez pomyslu, nie widac bylo przygotowanej zadnej taktyki. Czy on go chcial na punkty pokonac czy jak ? Bo jego smieszne ciosy na rece Kliczki, krzywdy zadnej mu prawa nie mialy zrobic. Moim zdaniem juz Sosnowski sie lepiej zaprezentowal, chociaz wiadome, ze temu to juz zupelnie Kliczko odpuszczal do pozniejszych rund.

Bracia Kliczko sa nie do pokonenia na obecne czasy, niestety mamy tak beznadziejny okres w boksie, ze zadnych rewolucji chyba nie ma co sie spodziewac w najblizszych latach.

• Reputacja:   1

Słyszałem dzisiaj w TV plotkę że Kliczków podobno wytrenowali.. Polacy. Podobno bracia Kliczkowie kilkanaście lat temu przyjechali do Polski i pod opiekę wzięła ich jakaś szkoła bokserów (nie pytajcie jaka bo nie mam pojęcia). No i wytrenowali ich tak że dziś są nie do pokonania ;)

Mi RTL na szczęście Polsat nie zablokował (ciekawe jaką mieli liczbę wykupień). Walkę oglądałem w ogromnym napięciu, tylko raz wystrzeliłem w górę z radości gdy Vitalij upadł na deski (na początku myślałem że to było po ciosie) no ale niestety.... Sam Tomek mówił po walce w wywiadzie że pierwsze kilka ciosów Kliczki odczuł boleśnie a potem już nic nie czuł...

PS. Czemu sędzia przerwał walkę, rzucił ktoś od Adamka ręcznik? (wyglądało jakby Adamek się normalnie bronił a tu naraz sędzia przerywa pojedynek, niestety nie mogłem tego zweryfikować bo nie znam niemieckiego;/)

• Reputacja:   620

Słyszałem dzisiaj w TV plotkę że Kliczków podobno wytrenowali.. Polacy. Podobno bracia Kliczkowie kilkanaście lat temu przyjechali do Polski i pod opiekę wzięła ich jakaś szkoła bokserów (nie pytajcie jaka bo nie mam pojęcia). No i wytrenowali ich tak że dziś są nie do pokonania

Jeszcze nie oglądałem, ale chyba dzisiaj się za to wezmę :

http://zalukaj.pl/zalukaj-film/11577/bracia_klitschko_klitschko_2011_.html

iografia braci Kliczko - tam powinno być wsio opisane ;)

PS. Czemu sędzia przerwał walkę, rzucił ktoś od Adamka ręcznik? (wyglądało jakby Adamek się normalnie bronił a tu naraz sędzia przerywa pojedynek, niestety nie mogłem tego zweryfikować bo nie znam niemieckiego;/)

Na YT masz w 4 częściach walkę (o ile już jej nie usunęli) - Adamek ledwo już się bronił, a otrzymywał tęgie baty - komentatorzy już ok. minuty wcześniej mówili, że jak sędzia przerwie walkę to nie będą zdziwieni.. Szkoda.. ale w trakcie walki wyszło szydło, że jednak dla Tomka to za duże wyzwanie było. Nie ta masa, cios i zasięg ramion.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Jeśli zawodnik nie odpowiada na ciosy rywala, a dalsza walka może się skończyć ciężkim nokautem i uszczerbkiem na zdrowiu zawodnika, to sędzia może walkę przerwać i tak też się tu stało.

ciekawe jaką mieli liczbę wykupień

200tys.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 596 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Mocno przewidywalna gala
    • KyRenLo
      Ostatnie Smackdown przed Backlash:  
    • KyRenLo
      Backlash 2025 już blisko, więc można jak zwykle rzucić po zdaniu z typowaniami. John Cena (c) vs. Randy Orton: Dla wielu powrót w przeszłość. Dla innych program dwóch legend. Rywalizacja była jak dla mnie na plus. Sama walka pewnie jakaś wybitna nie będzie. Najbardziej zastanawiające co wykręcą z finiszem starcia. Oczywistym jest, że Cena pozostanie mistrzem po tej gali, ale jak do tego doprowadzą? Jakaś interwencja? Blondas?  Ostateczny typ: John Cena wciąż z tytułem. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Heelowa Becky jest piękna. Sam program dobrze poprowadzony. Lyra też dostała swoje momenty. Na mikrofonie nie było tak źle, a nawet lepiej, niż oczekiwałem. Będzie z niej gwiazda. Moja sympatia względem niej wzrasta dodatkowo całkiem przyjemna do oglądania i nie chodzi tylko o same umiejętności w ringu które też są zadowalające. Wynik? No i tutaj może być różnie. Dwie opcje: Powrót Bayley, która nie dopuści do wygrania przez Lynch. Becky wygrywająca tytuł na trochę, żeby nadać trochę blasku na złoto, aby ostatecznie przegrać cały program. Ostateczny typ: Becky Lynch. Pat McAfee vs. Gunther: Akcja, gdy Gunther udusił irytującego komentatora była satysfakcjonująca i mi się podobała. Mam nadzieję, że walka będzie bardzo krótka. Gunther go dusi ten nie klepie i odpływa, a walka zakończona. Gunther nie przestaje i na ratunek wpada Goldberg. No coś w tym stylu. Niestety to całkiem realne. Ostateczny typ: Gunther. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Walka zapowiada się dobrze. Bez szans na nowego mistrza. Ostateczny typ: Jacob Fatu. Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Powtórka z RAW, gdzie Dom bronił tytułu po raz pierwszy. Walka była przyjemna, więc liczę na jeszcze coś lepszego na Gali Premium. Może dostaną odrobinkę więcej czasu i pozwoli to się wkręcić jeszcze bardziej. Finn i jego ewentualna zdrada? Chyba troszkę za szybko. Porażka Dominika nie ma sensu na dany moment. Ostateczny typ: Dom Mysterio. Wszystkim oglądającym życzę pozytywnych wrażeń.
    • KPWrestling
      3 pule rozeszły się w błyskawicznym tempie. Rozpoczynamy sprzedaż czwartej puli biletów na galę KPW Arena 29: Czas antenowy. https://kpwrestling.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...