Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpinia 2011

Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      160
    • Alberto del Rio
      12
    • Randy Orton
      4
    • Mark Henry
      54
    • Kurt Angle
      7
    • Austin Aries
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ciężki orzech do zgryzienia miałem, czy zagłosować na Punka, czy na Heńka, postawię jednak na tego drugiego. Czemu? Temu, że aktualnie to jedyny monster heel w WWE, którego łatwo da się kupić i jest jedną z najmocniejszych stron SD. Mam nadzieję, że prędzej, czy później zdobędzie pas WHC. Punk oczywiście też wyrabia 300% normy w angle' u z HHH' em i Nashem, jednak głos leci na Marka Henry' ego.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

3

• TakerFanKrk

2

• TheRockFans

2

• fifka

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ja swój głos oddam na Marka H. Co by tu dużo mówić nie zawodzi od dłuższego okresu czasu (patrz od draftu/heel turnu) ale dopiero teraz dostaje okazje pokazać z czego jest zrobiony. W odróżnieniu od większości heeli WWE nie jest aż taką wielką pipką.

CM Punk zostanie wrestlerem roku, ale to Mark Henryk zasłużył na bycie wrestlerem sierpnia.

Zastanawiałem się nad Punkiem i Henrym...jednak ostatecznie głos oddaje na Cm Punka.

Po prostu proma,klimat i to wszystko,co się dzieje przy tej postaci sprawia,że ogląda się Raw żeby go zobaczyć i tylko czeka aż wyjdzie.

Mój głos (po raz 3 z rzędu) poleciał na CM Punka ^^. Tak jak napisane, Raw kręci się cały czas wokół niego, świetny storyline najpierw z Ceną a teraz z Triple H i Nashem. Nic dodać nic ująć, Punk prawdopodobnie po raz 3 z rzędu zostanie wrestlerem miesiąca ^^

• Reputacja:   1

Po raz kolejny- CM Punk (myślę że tu jakiekolwiek uzasadnienie wyboru jest zbędne, kto był na bieżąco to wie czemu Brooks a nie kto inny ;) )

A mój głos powędrował na konto "Złotego medalisty" z TNA, heel-turn i jego zapowiedzi o "niszczeniu" po kolei młodych talentów zdecydowanie odświeżyły jego postać.

CM Punk pewnie będzie ( trzeci raz z rzędu ) wrestlerem miesiąca jestem jego fanem , ale Mark też odwalił kawał dobrej roboty , więc , żeby Brooks nie był trzeci raz wrestlerem miesiąca to mój głos leci na Marka :)

Zapraszam na mój kanał na YT gdzie można zobaczyć moje filmiki z WWE'12

KANAŁ

Glosik pojdzie na Kurta Angle za to iz zdobyl on poraz kolejny pas TNA WHC ,za swietny heelturn,fajne speeche oraz storyline ze zniszczeniem mlodych obiecujacych wrestlerow i odwrocenie sie od Dixie.

8289407954f5ffdfdf219.jpg

Głos na Punka bez wątpienia jest najjaśniejszym punktem na RAW a jego feud z Triple H'em i Nash'em przyćmił konflikt o pas WWE.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Głos na Henry'ego. Po 13 latach odkryli że ma potencjał ;)

• Reputacja:   1

No nie wiem na kogo zagłosować po raz pierwszy hahah :D czy na Marka Henrego czy na CM Punka. Ale dobra chciałbym zagłosować na Brooksa i aby ustanowił rekord na forum z tym ''konkursem'' z bycia pod trój rząd najlepszego zawodnika miesiąca. Ale Mark Henry wiele pokazał, zdominował swoich rywalai Kanea, Showa, a nawet i Sheamusa kolejnym chciałbym aby to był RKO. Pokazał swój potencjał i jako heel jest no proste że zaje*bisty taki: wściekły, bezlitosny goryl :) I więc na niego zagłosuje.

Mimo, że Punk to mój ulubiony wrestler to teraz głos leci na Marka Henry'ego. Uważam, że to co teraz robi jest świetne. Doskonale gra rolę Heel'a w porównaniu do Christian'a. Po drafcie Smackdown baaaaaaaardzo podupadło, ale dzięki niemu małymi kroczkami SD odzyskuje dawny blask.

Po drafcie Smackdown baaaaaaaardzo podupadło, ale dzięki niemu małymi kroczkami SD odzyskuje dawny blask.

Zgadzam się z tobą w 100%.Przydaliby się jeszcze jacyś dobrzy heele bo Christian jako heel przy Henrym jest cienki jak Bolka trampki. :D

Miałem dylemat czy wybrać Punka po raz trzeci czy postawić na Marka? Jednak wybrałem to drugie i przez to mój głos leci na Henryka.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Mój głos leci na CM Punka z racji tego, że po raz kolejny udowadnia, że jest bezkonkurencyjny przy micu oraz za genialny feud na linii Punk-Nash-HHH.

Krótko, zwięźle i na temat - Mark Henry

Czemu? W końcu zaczęli go doceniać, oraz dali mu monster push. Tak właśnie powinni być bookowani ludzie jego postury, ponieważ w taki sposób mogą się spełnić zawodowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...