Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpinia 2011

Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      160
    • Alberto del Rio
      12
    • Randy Orton
      4
    • Mark Henry
      54
    • Kurt Angle
      7
    • Austin Aries
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wybierałem między Punkiem a Henrym, ale ileż można dawać ten tytuł Punkowi wybieram odświeżenie. Heela którego brakowało od dawna. Nie cipkę uciekającą tylko niszczącego każdego. Jedynie nie podobało mi się jak zszedł z ringu na RAW jakby się bał Sheamusa i Ceny, ale jak najbardziej jego postać na + i to na niego głosuje
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

3

• TakerFanKrk

2

• TheRockFans

2

• fifka

2

Top użytkownicy w tym temacie

Cm Punk w sierpniu znowu był bezkonkurencyjny.

Głos na Mark'a Henry'ego, dostaje spory push, świetnie sprawuje się ponownie w roli heel'a, niszczy kogo popadnie no i w końcu pokazuje, że jest World Strongest Man. Takiego Mark'a to ja chcę widzieć, osobiście gdybym mógł oddać dwa głosy to drugi poszedłby na CM Punk'a który wcale nie zwalnia a cały czas się rozpędza dając nam świetne walki jak i proma.

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Głos na Punka z bardzo prostego powodu - praktycznie nikt z konkurencji specjalnie się nie wyróżnił, a Brooks dalej robił swoje. Patrząc na konkurencje Punka, mamy Alberto, który w moich oczach wiele stracił w ostatnich miesiącach i jak na razie zupełnie nie kupuję go jako mistrza całej federacji. Dalej jest Orton, który pomimo kolejnych zwycięstw nie zasługuje na miano wrestlera miesiąca, natomiast Henry jest coraz bliżej ME, jednak tam czeka już wspomniany Randy. W tej sytuacji ciężko będzie Markowi w kolejnych miesiącach wygrywać walki, a co za tym idzie być zauważonym przez wszystkich. Na pewno będzie to poniekąd sprawdzian na co w tej chwili stać Marka w WWE i jaką ma pozycje, bo jego postać naprawdę dobrze się rozwija. Przechodząc do TNA, nominacje Kurta i Ariesa w porównaniu do Punka wyglądają bardzo słabo. Jeden jak i drugi mają za sobą niezły miesiąc, jednak to o wiele za mało by zostać najlepszym w sierpniu. Także po raz kolejny zostaje tylko Punk, który nie zawodzi i w MS na dzień dzisiejszy jest bez konkurencji. Zobaczymy czy we wrześniu zmieni się cokolwiek.

...

Mój głos leci na CM Punka. Jego storyline na RAW jest zdecydowanie najciekawszy, przyćmił już dawno nawet Johna Cene. Punk przynajmniej u mnie po raz kolejny dominuje wybory, z tą jednak różnicą, że zbliża się do niego Henry, który jeśli zdobędzie pas na NoC, stanie się głównym faworytem do wrestlera miesiąca.

1161423919541b3db89050d.jpg

Austin Aries, gość robi na mnie niesamowite wrażenie, w całym indysie trudno spotkać zawodników z taką charyzma i mic skillem.

A Punk? Nie wiem, nie spuszczam się na jego widok, a kwestionowanie na siłę każdej decyzji federacji jest już sztampowe i nudne..

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Punka (choć korciło mnie żeby zagłosować na Henry'ego, który w końcu pokazał, ze można być ciekawym heelem u McMahona), wokół którego ostatnio kręci się niemal wszystko co najważniejsze w WWE. Świetnie odgrywa swój gimmick, nie jest przesłodzony (choć fani mocno go pop'ują), masakruje na majku, zdobył (choć tylko na chwilę) kolejne "złoto" i dał całkiem niezłą (choć o klasę gorszą niż na MITB) walkę z Ceną na SS. Niestety lub stety - w tym rankingu Brooks łyka Henryka (człowiek nie czuje jak sobie rymuje :twisted: ) bez zapitki, tak więc mój głos idzie ponownie na niego.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Styl:  Jasny

Wypadałoby trzeci raz z rzędu zagłosować na Punka, który w dalszym ciągu zachwyca mic skillami i zrobił kolejną dobrą walkę z Ceną. Głos oddam jednak na Austina Ariesa, który w lipcowej ankiecie został pominięty, a od DX odwala kawał solidnej roboty. Gra świetnego heela, ma charyzmę, świetnego skilla za mikrofonem i umiejętności ringowe. Idealny materiał na kogoś więcej, niż X Division Championa. Na razie liczę na to, że przejmie pas "skoczków" od beznadziejnego Kendricka i w późniejszym czasie rozpocznie marsz w stronę Main Eventów.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Punk jest bezkonkurencyjny jesli chodzi o całokształt i gdyby nie to, że w zestawieniu znalazł się Mark Henry to z pewnością zagłosowałbym na niego po raz trzeci z rzędu. ale to Henry moim zdaniem powinien zostać wrestlerem sierpnia. spustoszenie, które sieje od pojawienia się na SD jest piękne. mam szczerą nadzieję, że za te wszystkie lata spędzone w WWE, ECW i OVW wreszcie zdobędzie jakiś liczący się pas (nie licząć pasa ECW i "darowanego" pasa European). moim zdaniem Henry sprawdziłby się jako heelowy mistrz. może po jakiejś interwencji Christiana na NoC? bo wątpię żeby Orton mógł stracić pas po zwykłym odklepaniu... anyway - głos tym razem na Sexual Chocolate.

Głos na CM Punka - za świetnie rozwijający się feud na linii Nash-Triple H-Punk oraz fakt , że Punk jest obecnie jedną z najjaśniejszych postaci WWE i najszybciej rozwijającym się wrestlerem.

Już po raz trzeci z rzędu mój głos idzie na CM Punka. :D :D

Głos na Punka, lecz w tym miesiącu nie tylko on zasługuje na to wyróżnienie. Zagłosowałbym na Henryka, lecz Brooks jak na razie dominuje i nie widzę innego wyjścia niż głos na Punka po raz trzeci z rzędu.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Aries za powiew świeżości i nadziei. :twisted:
"Cena looks like what would happen if Vanilla Ice banged a Teletubby."

CM Punk po raz trzeci lecz wahałem się z głosem na Marka, pewnie gdyby nie Punk to właśnie Henry zdobyłby tytuł wrestlera miesiąca.

Czyżby po raz trzeci z rzędu CM Punk został wrestlerem miesiąca? To z pewnością przejdzie do historii a ja zdecydowanie się do tego dołożę, Brooks zasługuje na ten tytuł. Świetny jak zawsze przy majku, tydzień temu na RAW zabawny segment z "wymiotowaniem". Nash-HHH-Punk - genialny feud. Nie ma co rozmyślać, mój głos leci na CM Punka.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...