Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpinia 2011

Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      160
    • Alberto del Rio
      12
    • Randy Orton
      4
    • Mark Henry
      54
    • Kurt Angle
      7
    • Austin Aries
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Raw:

- CM Punk - zdobył pas podczas SummerSlam PPV. RAW i WWE kręci się wciąż wokół jest osoby. Wciąż porywa swoimi promami i jest zamieszany w najgorętszy storyline lata. Jest Głosem Pozbawionych Głosu. (VercynGetorix)

- Alberto del Rio - wykorzystał swoją walizkę efektywnie podczas PPV. Przejął pas od CM Punka, a potem obronił go w walce z Rey'em Mysterio na RAW. Co prawda za mikrofonem nie porwał w trakcie proma po zdobyciu pasa, ale przecież spełniło się jego "destiny". (VercynGetorix)

SmackDown!:

- Randy Orton -zdobył pas podczas SummerSlam PPV, a na ostatnim SD! skutecznie go obronił w steel cage matchu. Przede wszystkim, nawet ku obrzydzeniu niektórych, wciąż wygrywa czy to na tygodniówkach czy na PPV. (VercynGetorix)

- Mark Henry - pokazał, że jako heel ma potencjał, a przede wszystkim, ma jaja. Na plecach Sheamusa, Big Showa i Kane'a zrobili z niego prawdziwego złego Czarnucha, który niszczy wszystko i wszystkich, a także ma szansę na przejęcia pasa podczas NoC PPV. (VercynGetorix)

TNA:

- Kurt Angle - zdobył pas podczas Hardcore Justice PPV, przejął go od Stinga i przeszedł heelturn. Czy dobrze? To pokażą nadchodzące miesiące, ale Kurt rozpoczął już swój marsz z pasem na Bound for Glory PPV. . (VercynGetorix)

- Austin Aries - bardzo szybko zyskał sobie poparcie zarządu i robi furorę w dywizji X, N!KO)

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

3

• TakerFanKrk

2

• TheRockFans

2

• fifka

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Gdyby Del Rio pojawił się na ostatnim RAW i odwalił w miarę dobre promo, pewnie mój głos poszedłby na niego. Staje się to już nudne, ale nie pozostaje mi nic innego jak zagłosować na.. CM Punka. Bynajmniej nie dlatego że go uwielbiam jak nikogo innego, nie dlatego że uważam go za zbawiciela, on po prostu nie ma konkurencji (choć Henryk się zbliża).

bez zbędnych wywodów- po raz kolejny: CM Punk 8)

20103022104eca8cb17c635.jpg

Mój głos nie leci na Punka, a na Marka Henry'ego, który zrobił na mnie wielkie wrażenie. Takich heelów lubię, który się nie boi nikogo i niczego, co Smackdown niszczył kogoś, zniszczył dwóch "potworów", pokonał byłego mistrza WWE na SS. Do tego jeszcze zwyciężył battle royal i zmierzy się z Ortonem na NoC. Mam ogromną nadzieję, że zdobędzie ten tytuł.

18056192365019276624f15.jpg

WWE oglądam bardzo nieregularnie ale to co ostatnimi czasy wyczynia Mark Henry nie umknęło moim oczom. Jestem bardzo zaskoczony tym jak świetnie spisuje się będąc heelem, stał się jednym z potężniejszych destruktorów ostatnich miesięcy, jego postać jest prowadzona od długiego czasu bardzo dobrze - czego chcieć więcej?

Pośród kandydatów takich jak Punk który jako face kompletnie do mnie nie trafia, Del Rio pozostawiający swoim tittle runem wiele do życzenia czy pozostała trójka która w moich oczach w tym miesiącu niczym się nie wyróżniła - wybór jest prosty, Marek Henryk

poraz kolejny głos leci na Punka jego storyline z Hunterem i Nashem jest wręcz świetny

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Glos na Cm Punka, nie dlatego ze zrobil cos swietnego w tym miesiacu, ale dlatego, ze inni nie zrobili nic co by mnie poruszylo + to, ze gdy go widze wiem, ze nie bd nudno.

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

fakt, Del Rio zdobył pas, pokazał się na tygodniówkach, ale jakoś czuje że nie jest to wcale najlepszy jego miesiąc w WWE .. Orton zaś mimo zdobycia tytułu i jego obrony jest dla mnie ostatnio wciąż szarobury, nie osiągnął tym niczego nowego. Mark Henry ? fakt, lepszych typów nie było ale czuje że sierpień jeszcze nie jest dla niego, choć dominował. Może wrzesień ? Kurt zdobył pas, to prawda, ale ten turn kompletnie do mnie nie przemówił. Po tej całej historii z Karen mogli sobie to darować. Aries świetnie sobie radzi w TNA ale jeszcze musi poczekać na 'wrestlera miesiąca'. No i kto nam został ? Ponowny głos na Punka, który (fartem bądź nie, ale wywalczył) zdobył pas no i całe WWE obecnie kręci się wokół niego.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Głos na Henry'ego, ponieważ jako heel zrobił na mnie wrażenie + został pretendentem do pasa WHC.

12022074064d579698a41bf.png

Mój głos leci na Henryka, jak dla mnie jest teraz najjaśniejszą postacią w WWE, która cały czas dąży do zdobycia tytułu WHC. Jest nieziemsko silny i jest heelem z prawdziwego zdarzenia !! CM Punk w tym miesiącu nie błyszczy już tak jak w poprzednich, a storyline między nim-Tryplem-Nashem jak narazie mnie nie porywa. Henryk w tym miesiącu rozdaje karty i powinien zostać wrestlerem miesiąca !!

Przepraszam, ale Punk ZNOWU nie ma żadnej konkurencji. Można się silić na ludzi pokroju Henry'ego - który jest co prawda ciekawy, ale jednocześnie (z wiadomych względów) nudny w ringu. Orton? Cóż, wygrywa, ale to tyle. Jest nudny więc mojego głosu nie zdobędzie. Del Rio? Zdobył pas, jasne, ale (tak jak Vercyn napisał) za mikrofonem stał się bardzo przeciętny, a jak na niego nawet słaby. Zajrzyjmy w takim razie do Dixielandu. Kurt Angle przeszedł turn (zobaczymy co z tego wyniknie), ale przez taki idiotyczny powód, że aż można się za głowę złapać (jest niby taka argumentacja, że "Hogan mu namieszał", ale powaga - wątpię, by pięcioletnie dziecko dało się tak zrobić... niby to wrestling, ale mimo wszystko nie lubię głupich storyline'ów). No i mamy Ariesa. Powiem szczerze, że to jeden z tych ludzi, dla których oglądam teraz TNA - naprawdę jest dobry i w ringu, i za micem. Nie zrobił jednak niczego takiego, by zdobyć tytuł wrestlera miesiąca, gdyż cała dywizja X jest na razie traktowana jako "jakiś punkt programu", któremu daje się jedną walkę na tydzień. Kto wie, może w następnym miesiącu (i może wtedy kiedy przejmie pas X Division od nudnego Kendricka).

A zatem znowu Brooks. Miał kilka kolejnych, przezajebistych speechy i segmentów, staje się praktycznie nową twarzą federacji i odgrywa ogromną rolę w pierwszoplanowym storylinie WWE spychając Cenę i Del Rio na bok (co jest wyczynem absolutnie niesamowitym). Głos na niego.

Punk który jako face kompletnie do mnie nie trafi

Nie powiedziałbym, że Punk jest stuprocentowym facem (takim jakim był np. kilka lat temu). Określiłbym go jako tweenera. Zresztą, wolę tysiąc razy bardziej takiego Brooksa niż heela, który dostaje od wszystkich po dupie. :)

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Juz mozna powiedziec ze to tradycja! :D Głos na Cm Punk'a! Jest on bezapelacyjnie najjaśniejszą postacią obecnego mainstream'u! ;))
SAVE.US_Y2J

17687217464e10cc730bfc8.jpg

Brałem pod uwagę Marka Henry'ego za to, że jest jasnym punktem na tle nudnego ostatnimi czasy SD. I że podobnie jak Truth dostał wiatru w żagle po heelturnie. Pod względem sukcesików odnotować należy jego wygraną z pushowanym Sheamusem na SS.

Alberto del Rio co prawda wypełnił w końcu swoje przeznaczenie, ale pozostaje w cieniu CM Punka. Szkoda, bo lubię arystokratę - ale jest jak jest więc nie ma bata, żebym oddał na niego głos.

Podobnie ma się sprawa z Kurtem Angle'm. Dostał pas ale... co z tego właściwie. Ciekawszy od niego wydaje mi się obecnie chociażby Austin Aries i nawet zastanawiałem się nad nim, ale byłby to głos na zasadzie "chcę być oryginalny". Bo tak naprawdę jaram się dzisiaj najbardziej tym, co się dzieje z CM Punkiem.

CM Punk nie ma pasa, ale nie ma też sobie równych - trzyma poziom i wmieszany jest w ciekawy feud z McMahonami i Dieslem. Głos idzie zatem na Brooksa.

Gdybym miał podać ranking ze wskazanych wrestlerów to wyglądałoby on następująco: 1. Punk, 2. Henry, 3. Aries, 4. Alberto 5. Kurt 6. nie ma szóstego miejsca, bo RKO nie zasługuje na miejsce w pretendentach do wrestlera miesiąca. :P

14453752125651e0a536c69.jpg

Zróbmy to! CM Punk po raz trzeci z rzędu wrestlerem miesiąca. Wybór jest trudny ale mimo wszystko uważam, że to on najbardziej zasługuje na to wyróżnienie. Reszta kandydatów niczym nie zachwyciła a storyline Punk-Nash-Triple H jest świetny i genialnie rozwija się.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Głos na CM Punka-czemu nie? skoro po raz kolejny wyróżnił się na tle TNA i WWE.Oczywiście już tu zaczynają pojawiać się głosy ze to jest nudne bo Punk już 2 razy wygrał ale to tylko lepiej o nim świadczy i nie warto patrzeć na poprzedni dorobek a na ten miesiąc który był jego co tu gadać.Zresztą tak się zastanawiam czy to nie pierwszy raz jak wygra ktoś 3x z rzędu?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...