Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #52 - WSW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

VercynGetorix, czy AM to nie kontrowersja?

AM to nie kontrowersja (nigdy tego w planach nie bylo), ale osoba za ten program odpowiedzialna to kontrowersja, wiec dla mnie to mozecie sie tu zagryzc. Szkoda tylko, ze w tych klotniach nie wspominacie o tym, ze goscie wykonali dobra robote. Nie wazne, czy ich lubicie, bo sikaja na siedzaco jak Wy, czy nienawidzicie za to, ze mieli sygne z jakims wrestlerem na innym forum. Gadalo sie z nimi lekko i przyjemnie, co jak najbardziej slychac.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254933

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• VebVe

6

• Vercyn

4

• TLK

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Dlatego napisałem, że AM było dobre, ale ta głupia dyskusja wywołana przez AM totalnie zabiła ten odcinek.

VercynGetorix, czy AM to nie kontrowersja?
Krótko mówiąc "Controversy Creates Ca$h" :razz:

Sorki, ale ze swoimi wywodami na temat "wojny o władzę" i ciemnych interesów na zapleczu, jesteście tak kontrowersyjni jak seks przedmałżeński :/

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254936

biega od forum do forum i wylewa na mnie żale

A czy ty przypadkiem teraz nie robisz tego samego? :P

Problem polega na tym że jednemu się wydaje że jego opinia o mnie i o WF jest tak ważna że obchodzi wszystkich na Attitude a drugiemu wydaje się że jego transfer jeśli tak to mogę nazwac elektryzuje całe PSW. Jeżeli Attitude Mówi zacznie opierac się na takich tanich sensacjach to raczej ta naprawdę dobra audycja której słucham regularnie od ok. 30 odcinka zacznie zmierzac w złym kierunku. To jest praktycznie już prehistoryczny konflikt który VebVe stara się odnowic bo widocznie nie ma lepszego pomysłu na to żeby jakoś zasłynąc na PSW. Nigdy bym nie przypuszczał że dla kogoś internetowy konflikt może stac się życiowym priorytetem, pewnie VV wydrukował sobie moje zdjęcie z facebooka, powiesił na drzwiach od pokoju i rzuca do niego lotkami :grin: VercynGetorix ma 100% racji że Attitude nie jest dobrym miejscem na to żeby prac tutaj brudy, ja już od dawna traktuje to jako płacz zbanowanego trolla i nic więcej, więc dziwię się że tutaj na Attitude ktoś to może brac to na poważnie i jarac się tym konfliktem, gośc jest mocno wyszczekany, wyjebał się pare razy na materacu i robi się z siebie gwiazdora PSW.

Co do samego Attitude Mówi to powiem że Matt2Hot dał radę, mimo iż nie zgadzam się z niektórymi jego spostrzeżeniami na temat wrestlingu to uważam że jest ogarnięty tylko po prostu ma trochę inne poglądy niż ja. Wiadomo że bez względu na wszystko WWE zawsze będzie krytykowane a bo ten nie ma pasa, tego szmacą itd ale zawsze można dopatrzyc się pozytywów. W Indy może i jest show ale to też jest kwestia tego jak to się odbiera bo np mnie show z Chikary raczej odrzuca, jeżeli WWE czasem nazywa się dobranocką dla dzieci to czym jest Chikara z ludźmi poprzebieranymi za lody czy za mrówki. Jakoś mnie nie śmieszy jak dwóch kolesi zamiast walczyc zaczyna tańczyc. Na pewno warto docenic Pro Wrestling Guerrilla bo tam robią naprawdę dobre walki i są ciekawe postacie które przemawiają do mnie mimo iż jestem zatwardziałym markiem amerykańskiego MS. Lucha Libre nie lubię bo jest po prostu zbyt mało realistyczne, może i akrobacje robią wrażenie ale ja jako fan powerów i brawlerów wolę akcje które wykonają potężnie i realistycznie, np. jak taki Rhino soczyście trafi Gore to mnie to bardziej jara niż 630 Senton Jacka Evansa. W Puro odstrasza mnie to że drażni mnie ich język, ogólnie nie przepadam za Japończykami, wszyscy wydają się tacy podobni i nazwiska są trudne do zapamiętania. Jedyne co lubię w puroresu to wymiany chopów, jak Kobashi z jakimś którego nazwiska nie znam wymieniał chopy z 4 minuty to robi wrażenie, panowie udowadniają że wrestlerzy to nie są jakieś popierdółki jak to się wydaje tym krytykom wrestlingu którzy rzucają hasłami typu "udawane gówno". Przynajmniej w moim wypadku oglądanie WWE to kwestia przyzwyczajenia i po prostu żadna walka w puro chocby była 5 starem i to takim prawdziwym a nie naciąganym jak Cena vs Punk nie porwie mnie w takim stopniu jak np Shawn Michaels vs Undertaker z Wrestlemanii 25 bo jednak największa gala roku i mój ulubiony wrestler (Undertaker) to robi swoje. Oczywiście to że regularnie nie oglądam I/P/L nie oznacza że nie znam federacji, wrestlerów itd. bo przynajmniej podstawową wiedzę na ten temat wypada miec ale na dłuższą mete nie jara mnie to.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254940

Jeżeli Attitude Mówi zacznie opierac się na takich tanich sensacjach to raczej ta naprawdę dobra audycja której słucham regularnie od ok. 30 odcinka zacznie zmierzac w złym kierunku.

To w koncu nie byl temat przewodni tego wydania. Skaczac po tematach na to trafilismy. Szczerze to ja nawet nie pamietam, co VebVe mowil o WF.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254943

KTU napisał/a:

Jeżeli Attitude Mówi zacznie opierac się na takich tanich sensacjach to raczej ta naprawdę dobra audycja której słucham regularnie od ok. 30 odcinka zacznie zmierzac w złym kierunku.

To w koncu nie byl temat przewodni tego wydania. Skaczac po tematach na to trafilismy. Szczerze to ja nawet nie pamietam, co VebVe mowil o WF.

Może nie tyle sam odcinek ale bardziej chodzi o komentarze tutaj. Tak jak Vercyn napisał nagłaśnianie tego konfliktu na Attitude jest tak kontrowersyjne jak seks przedmałżeński i dziwię się że VebVe myśli że to że on (jakby nie patrzec mało znana osoba na PSW, a jak już go ludzie poznali to raczej z negatywnej strony) wygłasza swoje zdanie o WF i o mnie (gdzie mnie też nie wszyscy mogą znac bo nie każdy zagląda na WF) bardzo interesuje ludzi gdzie wiem doskonale jakie zdanie o WF mogą miec naprawdę zasłużeni użytkownicy z Attitude. Choc ja zgadzam się z tym co powiedział Matt2Hot że Atti i WF niewiele się różni od siebie, tyle że ciągle panuje przekonanie że na WF są same marki. W sumie to już w AM mogła byc niezła szopka ale w porę mu przerwaliście. Jakby dostał bana na Attitude to pewnie obsmarowałby Atti np na B** i też by się okazało że Wasi administratorzy i moderatorzy tworzą forumową służbę bezpieczeństwa :lol: To po prostu wygląda tak że najpierw się obraża a potem samemu robi się z siebie ofiarę i żali się na innym forum że padło się ofiarą konspiracji, wyrasta nam tutaj polski R-Truth. On mi naprawdę może wygarnąc wszystko bo i tak już niczym nowym mnie nie zaskoczy tylko czy naprawdę to będzie interesowac więcej niż garstkę osób żądnych tanich sensacji? Ja przez jednego z tamtejszych adminów miesiącami użerałem się z nim na WF ale jeżeli Wy tutaj lubicie takie gadki i takie chore klimaty gdzie ważniejsze stają się jakieś konflikty między użytkownikami a nie sam wrestling czy pożyteczne projekty typu Attitude Mówi to spoko.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254948

Really? Kiedy przejrzałeś na oczy? Co Cię natchnęło do udzielania się na Attitude?

Po prostu zdalem sobie sprawe jak bylem zaslepiony, tutaj naprawde panuje fajna atmosfera(no moze procz bezbarwnego SB) . Sa przedewszystkim bardziej dojrzali ludzie i widze tutaj wysoki poziom dyskusji ktory pokazuje klase tego forum.

TLk to jest mój jedyny post w odpowiedzi na twoje herezję. Przez lata byłeś trollem, który był setki razy banowany, ale zawsze dostawał 2 szansę. Swoim zachowaniem udowodniłeś mi tylko że moja decyzja o zdjęciu ci moda była słuszna. przykro tylko że na takim forum jak Attiude próbujesz wylać swoje żale i zamęczasz ich. Ale w jednym masz rację, tutaj są inni ludzie i oni ci 2 szansy nie dadzą.

VV jedyne co zrobiłes na wf to pomogłeś Sinowi zwiększyć rozmiar SB. Nic więcej, też jak TLK przez lata byleś trollem i spamerem, banowanym, który dostawał zawsze szanse na poprawę. Tu zachowujesz się normalnie bo wiesz że jak Tu dostaniesz bana to 2 szansy ci nie dadzą, dlatego my też wprowadzimy tą zasadę. VV myślałam że się dogadaliśmy ostatnio.

N!KO przykro mi że piszę offtopa w tym temacie, więcej na pewno nie napiszę. Attiude uważajcie na VV i TLK, nie ufajcie im bo sie zawiedziecie.

Zrozumcie wreszcie że każde forum jest inne i skupia innych użytkowników.

Arthur jest świetnym userem i człowiekiem, nie miał z kim porozmawiać o TNA i odszedł, ale zachowuje się z klasą. Lubię go i szanuję bo zawsze zachowuje się z klasą na co nie stać ani TLK ani VV.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254986

Już darując sobie odwoływanie do adminów WF bo jeszcze tylko Boryssa tu brakuje.

Zaprosiłeś dwie z najmniej lubianych osób na WF. Z czego Matt to jest taka osoba która jeździ po WF, ale ludzie (udawają) że tego nie widzą (w końcu wszystkie odwołania są do mnie i zawsze tak było). A ja jestem niemal że legendą na WF bo jak słyszę historie (autentyki) że hakuje ludziom konta, że podszywuje się po innych i obrażam. Nawet ostatnio była sytuacja w której podczas backyardmani ktoś obrażał ludzi na SB, i oczywiście oskarżenia poszły na mnie.

Oni to właśnie taka średniowieczna Polska. Kiedyś w Polsce jak coś się działo źle to obwiniało się za to "licho". Teraz co złego to VV. Ja się osobiście nie dziwie że takie są komentarze.

Ja jestem cóż... strasznie prymitywnym, prostym i przewidywalnym człowiekiem. Każdy mógł się spodziewać co powiem w atti mówi czy to w BR czy to w dowolnej wielowątkowej dyskusji. To że przyciąga cały poczet administratorów WF to moja wina? Czy może tego że mają wielki problem z przyjęciem krytyki?

Jak już mówiłem jakby byli ludźmi inteligentymi to by od dawna przestali słuchać mnie tak jak ja nie słucham ich.

Ja mogę otwarcie mówić że to nie jest moja wojenka, od pewnego czasu traktuje to jako zwykłą rozrywkę. Takie powiedzenie jest "nie karmić trolla". A jak widze poczet adminów z WF tutaj w tym temacie. No cóż :lol:

VV myślałam że się dogadaliśmy ostatnio.

Tak JH dogadaliśmy się, ale po tym jak WSW dostało bana bez przyczyny uznałem że ta umowa już nas nie obowiązuje. Moja wina że nie ogarniacie własnego podwórka?

PS. Obiecuje że to mój ostatni post w tym temacie.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-254997

Takze sie wpisze poraz ostatni... smieszy mnie to ze admini WF tak sie przejeli ze nawet wylewaja swoje gorzkie zale tutaj na tym forum. Ale tam zawsze tak bylo,nie umiecie pojac tego ze pojazdy sa i na was beda a tym ze was to boli dostarczacie jeszcze wieksza rozrywke tym co po was jezdza. JH lepiej spojrz na siebie, przez lata bylas nie wyrozniajaca sie osoba ktora tak szybko dostala sie na pozycje dzieki kolezkom w administracji (pozdro sin i reszta starej gwardii). Teraz niby udajesz dobra strone a tak naprawde tak nie jest. Nawet nie wspomne juz o KTU bo on chyba sam przez swoja pysznosc nie widzi ile ma wad. Takze zostawcie swoje wywody na waszym forum i skonczcie plakac o tym bo ani mi ani VV ani innym userom ktorzy widza ze WF stacza sie po rowni pochylej dziwic sie nie mozna...
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-255130

Ten filmik z Matt2Hot to jest fake-za dużo pojebanych rzeczy tam pada.

Jestem dumny z tego że się nie nabrałem:) i i dziękuje za dobre słowo :twisted:

Początkowo do tego odcinka podchodziłem z dystansem(nie przepadam za backyardem) ale z braku zajęć odsłuchał to AM i się zaskoczyłem pozytywnie.Fajnie ze było trochę najazdów i "prania brudów" -wiadomo lepiej się słucha :twisted: no i końcówka o WWE I TNA też bardzo fajna-dużo konkretnych rzeczy.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-255135

• Reputacja:   15

Około 4 minuty pada pytanie od N!KO o początki polskiego backyardu i z zdziwieniem słyszę jakieś informację o roku 2006-2007.

Jednym z pierwszych polskich backyardów było BWD z Chrzanowa działające chyba w latach 2002-2005. Federację prowadził jeden z starych użytkowników forum i #wcwfans, Vampirro. Po lekcje historii zapraszam na:

http://web.archive.org/web/20040208010414/http://backyard.50free.org/

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/3/#findComment-256093