Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #52 - WSW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

VebVe powiedz mi, ale tak szczerze czy ty nic nie potrafisz napisać czy powiedzieć nie wspominając o WF? Sam teraz odszedłem z WF, ale nie mam zamiaru być za przeproszeniem skurwielem i cały czas obrabiać im dupę dookoła.

Jeśli coś jest złe to o tym mówię. Jeśli chudy którego osobiście bardzo lubie odwala kaszane to o tym mówie, jeśli Matt2Hot z którym mam bardzo dobre stosunki personalne odwala kaszane podczas backyardmani to o tym mówię, jeśli DSW czyli grupa ludzi których na serio bardzo lubie robi zły produkt to o tym mówie. Jeśli WF jest chujowym forum to też o tym nie omieszkam wspomnieć. To się nazywa szczerość mój drogi Arthurze. Chyba nie oczekujesz odemnie że będę darzył specjalnym szacunkiem forum gdzie grupa osób z KTU na czele potraktowali mnie jak zwykłą szmatę mimo ogromu pracy które włożyłem żeby to forum jakoś istniało (zresztą ja jedyny? Arbuz, Arek czy nawet TLK zostali potraktowani tak samo)? Przecież "spuściznę" po mnie widać tam niemal na każdym kroku nawet w takich infaltylnych szczegółach jak głupi obrazek pod SB. Bo kto w końcu pomagał to wdrażać? Kto pomagał Sinowi w miarę zoptymalizować skrypt przez odpowiednią konfiguracje? Ale jasne VV nic nie robił tylko trollował. Niech wam będzie. Mogę być tym złym. Od dawna nie słucham głosów z strony WF tak samo jak WF nie powinno słuchać mnie. Ale co słabsze (głupsze) jednostki jednak CIĄGLE MNIE SŁUCHAJĄ chociaż za każdym razem można wiedzieć czego się po mnie spodziewać. Sadomaso czy głupota? Odpowiedz sobie sam.

No tak, można się było tego spodziewać po Vebve, że przedstawi to tak, że on jest niewiniątko, a wszystko co złe to WF.

Nigdzie nie mówiłem bzdur jaki to ja jestem niewinny bo swoje wojenki z KTU prowadziłem. Blokada WSW bez wyraźnego powodu przez "anonimowego administratora" to kolejny absurd jaki idzie zaobserwować. Zresztą jakie WF jest każdy widzi. Kolejna fala odejść moderatorów z powodu z tego że to forum jest po prostu słabe.

Ja się nie boje konfrontacji. Niech KTU zrobi "Wrestlefans mówi" (chociaż jak to będzie miało poziom szkła wrestlingowego to dziękuje) i weźmie mnie za gościa i będziemy mogli przy wszystkich przedyskutować to jaki to ja jestem zły.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254718

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• VebVe

6

• Vercyn

4

• TLK

3

Top użytkownicy w tym temacie

Czy mi się wydaje, czy to do Mata dzwonił Luntek ( czy jakoś tak ) ?
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254720

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Windows

Dopiero teraz znalazłem czas na odsłuchanie, więc i komentarz pozostawię. Całkiem przyjemnie słuchało mi się tego wydania AM. Nie zgadzam się z opinią VebVe na temat szans projektu chudinho. Myślę, że naprawdę może z tego wyjść coś dobrego dla polskiego backyardu. Myślę, że konkurencyjne federacje polskiego backyardu powinny się wspierać bo dzięki temu produkt może być tylko lepszy i może to wyjść tylko na dobre.
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254825

A ja ocenie to,coz nie braklo suchych komentow w moja strone przez Mattiego no ale przywyklem juz do tego,ogolnie nawet ciekawie gadaliscie lecz widac ze niko nie siedzi tak czesto w temacie...

VebVe, Popieram tutaj akurat, ale nie powinnismy gadac juz o tym forum na Atti bo to nie ma sensu i to tak jakby porownac malucha do Lamborghini.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254890

• Urządzenie:  Android

to tak jakby porownac malucha do Lamborghini.

Really? Kiedy przejrzałeś na oczy? Co Cię natchnęło do udzielania się na Attitude? Nie musisz się żalić na każdym kroku i podkreślać wyższości jednego nad drugim.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254892

Really? Kiedy przejrzałeś na oczy? Co Cię natchnęło do udzielania się na Attitude?

Po prostu zdalem sobie sprawe jak bylem zaslepiony, tutaj naprawde panuje fajna atmosfera(no moze procz bezbarwnego SB) . Sa przedewszystkim bardziej dojrzali ludzie i widze tutaj wysoki poziom dyskusji ktory pokazuje klase tego forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254893

• Urządzenie:  Windows

nawet ciekawie gadaliscie lecz widac ze niko nie siedzi tak czesto w temacie...

Podobnie jak wiekszosc ludzi. Dlatego wlasnie powstaje Attitude Mowi o Backyardzie. Ja sie czegos dowiem. Sluchacze sie czegos dowiedza. AM nie stoi plecami od takich projektow z naszego podworka.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254894

Ta cała sytuacja tylko wywołuje u mnie uśmiech politowania :P VebVe uwielbia robic z siebie ofiarę ale już nie będę się rozpisywał na ten temat, TLK tak samo jest nieźle dwulicowy co teraz udowadnia. Niech sobie psioczą na WF, ja już się tyle nasłuchałem i naczytałem tego że po prostu to stało się nudne. Jak widac niektórych nie stac na nich więcej niż na hejtowanie i w inny sposób nie są w stanie zabłysnąc, ja myślę że tutaj na Attitude raczej mało kogo obchodzi to że np TLK odszedł i przyszedł tutaj i raczej jak ktoś jest normalny to zdaje sobie sprawe że to tylko frustracja i nic więcej. Jak na Atti wywalą jakiegoś trolla i przyjdzie na WF i zacznie jeździc po Atti to ja czegoś takiego nie brałbym na poważnie. Wiedziałem też że kwestią czasu jest że ten lament TLK i VebVe przeniesie się tutaj i jakoś mnie to nie martwi bo przynajmniej teraz nie ma ich na WF i tam jest spokojniej. Teraz Wy się z nimi użerajcie :D

PS. Nie odpisuje dalej, bo nie mam zamiaru się wciągac w głupie dyskusje tylko tym razem na Attitude. Chciałem tylko wyjaśnic i tyle.

Edytowane przez KTU
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254897

nawet ciekawie gadaliscie lecz widac ze niko nie siedzi tak czesto w temacie...

Podobnie jak wiekszosc ludzi. Dlatego wlasnie powstaje Attitude Mowi o Backyardzie. Ja sie czegos dowiem. Sluchacze sie czegos dowiedza. AM nie stoi plecami od takich projektow z naszego podworka.

Backyard dla przeciętnego zjadacza chleba to czarna magia więc lepiej, że rozmawiał ktoś nie siedzący w backyardzie non stop (chociaż wydaje mi si, że N!KO i tak ma lepsze rozeznanie niż przeciętny fan wrestlingu) i pytał z punktu widzenia kogoś, kto chce wprowadzić słuchaczy do tematu. I tak wyszedł kolejny świetny odcinek. Było to wszystko na tyle interesujące, że Matta nawet sobie pooglądałem na YouTube. N!KO - zacznij brać kasę za promocję!

Skecz z fanem Ceny świetny. Teksty VebVe były epickie. Aczkolwiek dziwię się, że ludzie łyknęli, że to real.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254898

KTU, heh bądź co bądź to ty jesteś taką perełką PSW gdzie każda osoba która może zagrozić twojej pozycji administratora musi wylecieć (sławietna grupa "ZLOTO-INDYSOWO-BACKYARDOWA hahaha do dziś mnie to śmieszy kiedy to sobie przypominam te twoje teorie spiskowe jak to ta grupa chce obalić jedyną słuszną administracje. W ciągu 2 miesięcy od tego STRACILI RANGE lub ZOSTALI ZBANOWANI wszystkie osoby z tej grupy wliczając w to chociażby Ultimate Mike-a, Arbuz (aka Matt2Hot), Arka i wielu innych, brawo, ale manie prześladowczą to ludzie się leczą u specjalistów). Tak jak podczas tego attitude mówi było mówione jak w WWE ktoś podpadnie to się szuka na siłę haka żeby go wywalić i ty tak zawsze robiłeś. Za co poleciałem? Ah tak że w profilu w polu strona www miałem swoje forum. Oj Za dużo WWE. Jeśli ekipa atti uzna że się ze mną użera to po prostu mnie zbanuje. Tylko tu siedzą też mniej zakompleksieni ludzi i rotacja ekipy nie wynosi 50 osób na rok. Po odejściu TLK i Arthura to jaki u was średni wiek moderatora? 14lat? Awesome.

A co do pojazdów na WF będę je robił tak długo dopóki znajdą się osoby które chcą tego słuchać. Bądź co bądź nie spotkałem się ani na Finisiu ani na Atti z opinią "VV weź skończ już te pojazdy bo to nudne się robi". Tylko administracja tego forum o wrestlingu przeznaczonego dla młodzieży w wieku gimnazjalnym biega od forum do forum i wylewa na mnie żale ;)

Skecz z fanem Ceny świetny. Teksty VebVe były epickie. Aczkolwiek dziwię się, że ludzie łyknęli, że to real.

To jest akurat ciekawa rzecz bo większość widzów Matta to głupie lemingi bez własnego zdania. Ta "parodia" była odpowiedzą na komentarze "WWE z Polskimi themami" nie pamiętam który numer, ale Matt dał Cenie tą piosenkę "Reprezentuje JP" po czym posypała się fala krytyki.

Ale można to zaobserwować również na forach. Załóżmy że taki N!KO lub inna bardziej znana osoba na atti powie "No Cena ssie, ale Slater to najlepszy technik obecnie w WWE" dam głowę że zaraz znajdzie się 20 albo i więcej lemingów którzy przyjmą to zdanie jako święte i sami tak będą uważać. Dość popularne wśród for i potem jest takie duże stado który myśli "jeden właściwy tor" i spróbuj mieć inne zdanie od nich.

Jestem pewien że jakby Matt nagrał vloga że CM Punk to nic specjalnego to jego widzowie automatycznie przyjęli by jego zdanie za swoje. Cóż poradzić.

PS. Nowy odcinek Backyardowcy Rozmawiają będzie w tym tygodniu jak zawsze na atti :) (jako gościa mogę zapowiedzieć "Kurta Angle Polskiego Wrestlingu" Adama Richardsa aka TLK).

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254901

• Urządzenie:  Android

To już jest nudne powoli :/ AM były dobre, ale teraz to dobre AM jest zacierane przez prywatną wojenkę osób mocno związanych z WF - bez względu na stronę barykady. Proszę oszczędźcie mi (nam?) tego. Macie od takich rzeczy PW, WF, GG i jakieś inne fajne skróty. Atti to nie jest miejsce do publicznego prania brudów z innego forum. Rozumiecie czy przetłumaczyć Wam to na inne języki?
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254903

VercynGetorix, czy AM to nie kontrowersja? Niko chce kontrowersji, słuchacze chcą kontrowersji, a kontrowersja ma to do siebie że pociąga za sobą różne skutki czy to komentarze. Póki co akurat dyskusja z drugą strona jest pozbawiona wulgaryzmów czy głupich wstawek. No cóż na przyszłość można unikać drażliwych tematów w AM, ale to chyba największa moc tej audycji czyż nie?
https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254914

VercynGetorix, czy AM to nie kontrowersja? Niko chce kontrowersji, słuchacze chcą kontrowersji, a kontrowersja ma to do siebie że pociąga za sobą różne skutki czy to komentarze. Póki co akurat dyskusja z drugą strona jest pozbawiona wulgaryzmów czy głupich wstawek. No cóż na przyszłość można unikać drażliwych tematów w AM, ale to chyba największa moc tej audycji czyż nie?

Krótko mówiąc "Controversy Creates Ca$h" :razz:

A swoją drogą, to ja już proponuje żeby na serio zakończyć te głupie spory, bo polegając na moim doświadczeniu, nic dobrego z tego nie wyjdzie, spory i tak nie zostaną zażegnane. VebVe ja wiem że masz coś do KTU i reszty, ale to już jest przeszłość, zamknij najlepiej już ten temat raz na zawsze.

https://forum.wrestling.pl/topic/26877-attitude-m%C3%B3wi-52-wsw/page/2/#findComment-254921