Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Miesiąca - Sierpień 2011 (VercynGetorix, Ghostwriter,

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• N!KO

2

• adrian_Y2J

2

• Adrian!

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Świetny nowy-stary program. Jak zwykle pełen profesjonalizm połączony z dużą dawką humoru co owocuje świetną audycją ;) Według mnie to właśnie humor i podejście do tego na luzie czyni ten program ( zresztą jak każdy inny z pod szyldu attitude.pl ) taki świetny bo gdyby to było takie sztywne omawianie wydarzeń miesiąca to końcowy efekt byłby raczej marny . Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ;)

uważaj N!ko bo teoretycznie słabszy może byc o wiele silniejszy w praktyce!;D no racja! przeprosiny dla Rafikov'a! jego program też jest świetny! w sumie to moj drugi ulubiony prowadzący! cos czuje ze Raport Miesiąca moze stac sie sztandarową audycją na Attitude! :D nie umniejszając oczywiscie temu trzeciemu programowi... :D

• Urządzenie:  Windows

Bardzo szybko zleciało mi przesłuchanie Raportu Miesiąca, który oceniam bardzo wysoko. Połączenie luzu i humoru z informacjami i poglądami na temat WWE i TNA wypadło świetnie i mam nadzieję, że projekt ten wytrwa jak najdłużej ;)

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Windows

Vercyn powraca i to z poczwórna siłą. Pierwszy odcinek wypadł bardzo pozytywnie. Mam nadzieję, że ten projekt zagości na bardzo długo na naszym forum.

A parówki Culineo z Biedronki są bardzo dobre :D

Ehh jak dobrze w końcu posłuchać Vercyna :D. 1 odcinek według mnie udany i fajna końcówka z fake'owymi wrestlerami. Tematy sensownie i ciekawie opowiedziane. Bardzo podoba mi isę Raport Miesiaca nawet bardziej niż Attitude Mówi :P

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Odsłuchałem prawie od razu jak zostało wrzucone na forum, a dopiero teraz komentuję...Mi się bardzo podobało. Jestem fanem dłuższych audycji i zawsze lubię takowych posłuchać i lubię słuchać takich audycji, jak jest więcej niż dwie osoby i raport miesiąca to zapewnia :) Nie zawiodłem się na tym pierwszym wydaniu wcale i życzę Wam powodzenia, by ten projekt przetrwał jak najdłużej, bo ma potencjał. Dobra robota.
  • 2 tygodnie później...

Wkońcu znalazłem czas na przesłuchanie. Było bardzo fajne szczególnie "Smaczki historyczne Nika". Trochę według mnie za dużo czasu było o Tag Teamach bo mnie ta rozmowa cholernie nudziła. Z technicznego punktu też było trochę nierówności. Szczególnie głośności mikrofonu i czasem jakość dźwięku. Mam nadzieje że będziecie to kontynuować bo dzięki wam już w ogóle nie musze oglądać MSu, a i tak wiem co się dzieje :)