Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Miesiąca - Sierpień 2011 (VercynGetorix, Ghostwriter,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Po miesięcznej przerwie od nagrywania i zakończeniu projektu Tydzień według Vercyna dostajecie pierwszy odcinek starego-nowego projektu - czyli TwV w nowej formie. Będzie to "Raport Miesiąca", w którym prowadzący, czyli VercynGetorix, wraz z komentatorami (N!KO, Ghostwriter, hadaszyszek...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-raport-miesiaca-sierpien-2011-vercyngetorix.html Edytowane przez Vercyn
https://forum.wrestling.pl/topic/26843-raport-miesi%C4%85ca-sierpie%C5%84-2011-vercyngetorix-ghostwriter/

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• N!KO

2

• adrian_Y2J

2

• Adrian!

1

Top użytkownicy w tym temacie

Świetnie się słucha waszej czwórki, ze niecierpliwością czekam na kolejny odcinek!

http://img225.imageshack.us/img225/4856/very.png

Komentujcie!!

Fajnie się słucha waszej czwórki ;)

Końcówka mi się bardzo podobała, myślę ,że dobrym pomysłem byłoby coś takiego ,że pod koniec 5-10 minut poświęcić na taką "Lekcję z historii"

Pozdrawiam :)

Kurde, zajebiście! Szkoda, że mp3, ale niestety sabotaż przez samiwieciekogo. Intro, jeżeli jest takie samo jak na zapowiedzi, świetne. Logo jest bardzo dobre. Początek świetny(pełen profesjonalizm, kanapki , rozmowa przez telefon i oczywiście, Tiger i Borek :twisted: ). Ogólnie dobrze się słuchało, widać, że robicie to na luzie, bo to lubicie(albo i nie, no ale przecież nikt wam nie płaci). Niestety czas na wojnę ratingów, oczywiście przegraną z AM i V.. N!KO zachował się jak Wojewódzki(uratował ten odcinek, ale co tu dużo mówić, sprzedał się... N!KO, WHY?).<śmiech z taśmy>

Super wydanie.1,5 h zleciało bardzo szybko i gratulacje dla Vercyna ze udało mu się mieć ostatnie słowo. :D

• Urządzenie:  Macintosh

@Fifek, w sumie lepszy wzór koszulek niż ten od Kopra. ;)

Nowa forma TwV, jestem za! Szczególnie cieszy mnie powrót mojego ulubionego prowadzącego czyli Vercyna!(bez obrazy N!ko ;D)! Świetna forma, profesionalizm i szczypta humoru czyli przepis na genialny program! ;) Jak jeszcze dojdzie obrawa wizualna to bedzie jeszcze lepiej. Koncik historyczny do dobry pomysł bo wielu słuchaczy chetnie usłyszy conieco o przeszłosci. Wydazenie + komentarz + przewidywania i spekulacje to sprawdzona forma i jestem na tak! Dla mnie bomba! ;) mam tylko jedną uwagę na przyszłosc, troche za głosno słychac Ghost'a i w czasie audycji trzeba operowac głosnoscią dzwięku...;/ oby do setki i dłuzej! ;) pozdro!;)
Mam pytanie a zarazem prośbę. Czy nie dałoby rady wrzucać tych audycji na wrzutę czy youtube aby móc odsłuchać ich online? Mam bardzo wolny internet, do tego z limitami i pobranie waszej audycji zajęłoby mi kilka godzin... Poza tym audycje z YT mógłbym odsłuchać z komórki, której często używam do surfowania w internecie. Jeśli dałoby radę to zrobić byłbym zachwycony (podobnie z attitude mówi, też chciałbym odsłuchać online...) i zapewne nie tylko ja. Jeśli nie da się nic zrobić, no cóż... Pozostaje mi tylko Vttitude na YouTube :(

• Urządzenie:  Windows

Szczególnie cieszy mnie powrót mojego ulubionego prowadzącego czyli Vercyna!(bez obrazy N!ko ;D)!

A) Twoj ulubiony nie znaczy najlepszy

B) Polacy zawsze lubia kibicowac slabszym (przyzwyczajenia z reprezentacji we wszelakich sportach)

C) Kluby ligi okregowej tez maja swoich fanow...

D) A Rafikov to patyk?! Dla niego przeprosin nie starczylo?

E) Jasne, ze sie nie obraze. Powiedzcie mi tylko, gdzie mozna zglosic post, w ktorym jest zlamany regulamin?!

Pamiętaj N!KO, że krowa, która najgłośniej ryczy - najmniej mleka daje :twisted:

Musisz nacisnąć ten wykrzyknik nad postem po prawej :D

• Urządzenie:  Windows

Pamiętaj N!KO, że krowa, która najgłośniej ryczy - najmniej mleka daje

Pamiętaj, że się wychowałeś na moich podcastach, i teraz Ci uratowałem show przed kolejnym blamazem. I apeluje, zeby zaniechac takie homoseksualne zagrywki, jak wchodzenie w temat wydawanego przeze mnie mleka... Bo gdyby tak na to popatrzec, to drogi Vercynie sam dobrze wiesz... ze przy nastepnym wydaniu moglbys mnie zapowiadziec jako Rolmlecz.