Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE : Nowa Władza

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rostery takie same jak w dniu utworzeniu diary (28-08-2011), lecz inni mistrzowie i posiadacze walizek Money in The Bank.

WWE Championship

http://www.uploadkings.com/WWE_Championship.jpg

WWE Champion : Alberto Del Rio (RAW)

World Heavyweight Championsip

http://uploadkings.com/world_heavyweight_championship.jpg

World Heavyweight Champion : Mark Henry (SmackDown)

Mr. Money in The Bank SmackDown

Jinder Mahal

Mr. Money in The Bank RAW

Jack Swagger

WWE United States Championship

http://3.bp.blogspot.com/-eQR-gzL4rtY/TcgKS0PLypI/AAAAAAAAABk/piFA_VsjrFQ/s1600/WWE_United_States_Championship.jpg

WWE United States Champion : Alex Riley (RAW)

WWE Intercontinental Championship

http://1.bp.blogspot.com/-lYhQqrj8w-E/TcgKTax-iEI/AAAAAAAAABo/EP1eMXICZ9o/s1600/intercontinental_championship.jpg

WWE Intercontinental Champion : Christian (SmackDown)

WWE Tag Team Championship

http://img341.imageshack.us/img341/6600/pasytagteam.png

WWE Tag Team Champions : John Cena & John Morrison (RAW)

P.S Gale pisze w formie krótkiej "raportowej", gdyż lepiej je się czyta.

----------------------------------

WWE SmackDown

Z wyjątkowego wydania Błękitnej Gali, gdyż odbywającego się w niedzielę i to za pośrednictwem transmisji Live w Chicago witają was :

- Booker T

- I Michael Cole.

Widzimy Michaela Cola, który zmierza w stronę do ringu.

- Drodzy fani WWE w Chicago! Mam dla was bardzo nieprzyjemną wiadomość. Prezes WWE Triple H miał wypadek samochodowy. Zmierzając na dzisiejszą gale potrącił go samochód. Jedynie ośmiokrotny WWE Champion przeżył ten karambol. Pogotowie dotarło do niego 15 minut po wypadku. A godzinę po zabraniu go przez karetkę odzyskał przytomność. Był zdziwiony, nie wiedział co się dzieje. Prawdopodobnie przejdzie aż 8 operacji. Dzisiaj w nocy będzie przechodził pierwszą z nich, dzięki której ma odzyskać sprawność w prawej dłoni. Jest to bardzo przykra wiadomość, lecz sam Triple H zadzwonił do mnie po odzyskaniu przytomności. Powiedział, że mimo jego wypadku ktoś musi rządzić WWE. Powiedział, że zadzwonił już do pewnej osoby, która obejmie na czas jego nieobecności szefostwo w WWE. Będzie to jego bliski przyjaciel, WWE Hall of Famer! Czy wiecie kto to? To ...

http://www.youtube.com/watch?v=1lUupa6z2WQ

[Michael Cole oddaje mikrofon HBK, a sam schodzi z ringu]

- Witajcie ! Wiem, że jesteście w szoku po wypadku mojego przyjaciela, lecz dzisiaj mamy SmackDown nadawane Na Żywo. W dalszym ciągu nie wiemy z kim World Heavyweight Champion Mark Henry będzie bronił tytułu. Jednak dzisiaj się dowiemy! Main Eventem gali będzie pojedynek Cody'ego Rhodsa i Sheamusa, a zwycięzca zawalczy na Night Of Champions o pas WHC ! Poza tym obejrzymy starcie Winner vs. Winner. Mr. Money in The Bank SmackDown Jinder Mahal vs. Mr Money in The Bank RAW Jack Swagger! Mało tego, tego wieczoru zawalczą również zawodnicy RAW ! WWE Tag Team Champion John Cena vs. Tyson Kidd będzie kolejnym starciem. A za chwilę obejrzymy pojedynek The Vipera Randy'ego Ortona i R-Trutha !

REKLAMY

- Nie uważasz, Michael że wypadek Triple H-a może odwrócić zupełnie losy w WWE?

- Tak Booker, może to spowodować niesamowite przewroty.

Czas na pierwszą walkę dzisiejszego SmackDown!

Do ringu wszedł mierzący 188 cm, ważący 103 kg, zawodnik urodzony w Georgii R-Truth! (Heat od publiczności)

http://www.youtube.com/watch?v=NDtwtGkfmMg

Do ringu wszedł mierzący 195 cm, ważący 111 kg, zawodnik urodzony w Knoxville "The Viper " Randy Orton ! (Pop od publiczności)

Gong ! Punch za Punch. W pewnej chwili Orton kopie R-Trutha w Udo. Randy odbija się od liny, chcąc kopnąć Trutha w brzuch. Heel jednak unika i Viper wylatuje z ringu. Tam Truth zrzuca Randym o schody. Wracają do ringu. Truth przypina. 1,2. Orton się odpina. "What's up" odbija się od liny, z zamiarem clothslinu na wstającym Viperze, lecz Heel inkasuje Bodyslam! Orton wali w matę jak oszalały. Czyżby RKO? Nie! Truth unika i wykonuje Dropkick, po którym Randy zaplątuje się w liny. R-Truth dusi o linę Ortona, lecz puszcza kiedy sędzia dolicza do 4. Chcę wykonać to jeszcze raz, lecz Orton wychodzi z lin i kładzie na 2 Trutha ! I Rope-Hung DDT ! Viper znowu uderza w matę. Próba wykonania RKO... Udana ! Przypina 1,2,3! Koniec

Zwycięzca : "The Viper" Randy Orton

- Bardzo Dobra walka, a ty co o niej myślisz Cole?

- Też mi się podobała, ale to RKO mistrzowsko wykonane

- Zgadzam się

Tymczasem na Backstage widzimy goszczącego na SmackDown komentatora RAW Jima Rossa, który przeprowadzi wywiad z z World Heavyweight Championem Markiem Henrym.

- Mark, jak myślisz kto wygra dzisiejszy Main Event i zostanie pretendentem do twojego pasa na Night Of Champions.

- Nie obchodzi mnie kto wygra, gdyż i tak pas obronie, a to czy z Rhodsem czy Rudzielcem to już mnie nie obchodzi. Żebyście byli tego pewni, z nimi zrobie to co za chwile.

Henry bierze stół, który łamie w pół po uderzeniu pięścią.

[Jim patrzy z podziwem na Henrego. Gdy ten spojrzał się na niego, zaczął uciekać]

http://www.youtube.com/watch?v=DZVl1LI1EC0

Do ringu wszedł mierzący 176 cm, ważący 89 kg, urodzony w Calgary Tyson Kidd

Do ringu wszedł mierzący 185 cm, ważący 110 kg, urodzony w West Newbury WWE Tag Team Champion John Cena!

GONG ! Cena punchuje Kidda. Kopnięcie w brzuch. Kidd powoli wstaje. W tym czasie Cena odbija się od liny i zadaje Clothsline! I kolejny Clothsline. Próbuje przypiąć. 1,2. Nie ma 3. John punchuje leżącego Kidda, lecz przestaje po upomnienu sędziego. Dropkick na wstającym Tysonie. John Cena czeka aż przeciwnik wstanie. Kanadyjczyk wstaje, a Mistrz Tag Teamów wykonuje Protoplex i zapina STF. Tyson poddaje.

Zwycięzca : John Cena

Po walce do ringu wchodzi John Morrison, który gratuluje Tag Team partnerowi.

- Ja tobie też John gratuluje, lecz jak dobrze wiecie jesteście posiadaczami pasów Tag Team, lecz nie wiecie z kim będziecie bronić pasów Tag Team na Night Of Champions.

- Witamy cię Shawn. Ze zniecierpliwieniem czekamy z kim będziemy bronić tytułów.

- Na najbliższym RAW odbędzie się walka Tag Team, a zwycięzcy jej zawalczą z wami o pasy!

- A możemy wiedzieć kto będzie uczestniczyć w tej walce na RAW?

- Wszystkiego dowiecie się wy, jak i wszyscy fani WWE w najbliższy poniedziałek!

REKLAMY

http://www.youtube.com/watch?v=ELOG5HlX8ow

W drodze na ring WWE Champion Alberto Del Rio.

- Zastanawiam się co robi tu wrestler RAW.

- Ja również Michael.

- Nazywam się Alberto. Alberto Del Rio! Ale wy już o tym wiecie. Zapewne publiczność w Chicago bardzo się cieszy, że odwiedzam SmackDown? (Heat od publiczności) Wiedziałem. Ale wy mnie nie obchodzicie w żadnym stopniu, gdyż to ja jestem mistrzem tej organizacji i ja stoje nad wami, nad każdym innym wrestlerem, każdym innym mistrzem i do tego stoję nad Prezesem WWE Triple H-em, jak i Tymczasowym Prezesem WWE Shawnem Michalesem.

Po prostu w tej federacji liczę się tylko ja i nikt inny. A że nikt mi nie dorównuje poziomem po prostu powinienem dostać ten tytuł na zawsze i na najbliższym PPV - Night of Champions tego pasa nie bronić. Jestem tak niesamowity, że krótko mówiąc nie ma nikogo, kto mógłby mi ten tytuł zabrać.

[booker T : Tymczasowy prezes WWE - HBK Shawn Michales pojawia się na dzisiejszej gali już 3 raz!]

- Alberto nie mów , że nikt tobie nie dorównuje, bo prawie każdy wie, że ciebie taki John Cena po AA, lub Randy Orton po RKO pokonał by cię.

- Ale Orton nie jest na RAW, a Cena ma pas więc nie mogą się ze mną o WWE Championship zmierzyć.

- Ale jest kto inny ...

I to z nim zmierzysz się TERAZ !

GONG!!! Punk podbiega do Alberta, ten jednak ucieka z ringu i staje przy początku Rampy. Sędzia liczy ...7,8,9,10!

Zwycięzca : CM Punk

WWE Champion bierze mikrofon.

- Po prostu Punk ty jesteś na za słabym poziomie, żeby dostąpić zaszczytu walki ze mną.

[Po tych słowach Alberto opuszcza hale, a Punk żegna się z widownią i odchodzi]

Promo Night Of Champions

- Już niedługo gala PPV, na której muszą być pojedynki o każdy pas mistrzowski WWE.

- Masz racje Booker, po tej gali może dojść do wielu zawirowań w tej federacji.

Przenosimy się na Backstage, gdzie już Jim Ross stoi koło uczestnika Main Eventu dzisiejszej gali - Sheamusa.

- Witaj Sheamus, co sądzisz o swojej walce, którą odbędziesz lada moment?

- Cześć Jim, wiesz nie stresuje się. Najpierw pokonam Cody'ego Rhodsa, potem na

Night od Champions zdobęde tytuł Mistrza Świata Wagi Ciężkiej. Ku uciesze wszystkich moich fanów (Sheamus zbiera ogromny pop) zabiorę ten pas temu, kto chcę niszczyć wszystko co spotka.

http://www.youtube.com/watch?v=REQ4V4pyfbI

Do Ringu wszedł mierzący 193 cm, ważący 110 kg, urodzony w Calgary, w towarzystwie The Great Khaliego Mr. Money in The Bank SmackDown Jinder Mahal

Do ringu wszedł mierzący 198 cm, ważący 119 kg, urodzony w Perry Mr. Money in The Bank RAW Jack Swagger

GONG ! Swagger punchuje Mahala. Wykonuje Irishswip, ale Jinder kontruje, że to Jack wpada na narożnik. Mahal zagaduje sędziego, żeby odwrócił się od Swaggera. Kiedy już to uczynił The Great Khali uderza ręką amerykanina w metalowy słup, zabiera go z ringu i rzuca o barierkę, a potem o stalowe schody. Kiedy Mahal skończył rozmowę schodzi z ringu kopiąc w brzuch leżącego na Schodach Jacka. Wrzuca go do ringu i próbuje wykonać Full Nelson Slam, który mu jednak nie wychodzi. Z tego korzysta Swagger zadając Clothsline. Próba przypięcia. 1,2. Jinder się odpina. Swagger jednak się nie poddaje i wykonuje Suplex. Ponawia tą akcję. Przewraca Mahala na brzuch i zapina Ancle Locka. Czyżby koniec? Nie, Mahal dotyka liny! Swagger kłóci się z sędzią, z czego korzysta Mahal uderzając potężnie Swaggera w plecy, po czym wykonuje Full Nelson Slam! Przypina 1,2,3!!!

Zwycięzca : Mr. Money in The Bank SmackDown Jinder Mahal

- Coś mi się zdaję, że Mahal nie wykorzysta czysto walizki.

- Mi też, ale śmiało można powiedzieć, że gdyby nie Khali, to Swagger wygrałby walkę.

- Prawdopodobnie.

Tymczasem na Backstage widzimy Cody'ego Rhodsa przygotowującego się do walki.

http://www.youtube.com/watch?v=bkRkwtpYpQI

Panie i panowie, czas na Main Event dzisiejszego SmackDown ! Do ringu wszedł mierzący 185 cm, ważący 101 kg, urodzony w Marietta Cody Rhodes !

http://www.youtube.com/watch?v=KYgzxDEudJA

Do ringu wszedł mierzący 198 cm, ważący 124 kg, urodzony w Dublinie "Celtycki Wojownik" Sheamus

GONG ! Punch za Punch, lecz Rhodes szybko przechytsza Irlandczyka wchodząc za plecy i pchając go na liny. Dusi go o nie, lecz puszcza, aby nie zostać zdyskwalifikowanym. Kopie Sheamusa w uda, chcąc osłabić jego nogi, lecz Wojownik się nie daje i odpycha od siebie syna Hall of Famera. Cody biegnie do niego, lecz nadziewa się na Short-Arm Clothsline. Dashing szybko po nim wstaje i znowu chcę skrócić dystans, lecz tym razem Sheamus ma dla niego Inverted Facelock Backbreaker! Przypina 1,2. Nie ma 3. Sheamus nie traci jednak siły, czeka aż Cody wstanie. Gdy ten się podnosi Sheamus wynosi go i wykonuje Powerslam ! Przypina 1,2. Dashing znowu się odpina. Sheamus łapie się za włosy i odwraca od przciwnika. Kiedy Wojownik odwraca się Rhodes zadaje mu Clothsline, po którym Sheamus leży. Irlandczyk powoli się podnosi, a Rhodes próbuje wykonać Rhodes Cross! Lecz Celtyk się wydostaje i wykonuje High Cross! Cody leży na macie, a Sheamus zabawia publiczność. Po ok. minucie Dashing się powoli podnosi, a Irlandczyk wykonuje Brouge Kick ! Przypina 1,2,3! Koniec !!!

Zwycięzca i nowy pretendent do World Heavyweight Championship na Night of Champions : "Celtycki Wojownik" Sheamus

Sheamus wchodzi na narożnik i cieszy się razem z publicznością, lecz bez jakiejkolwiek zapowiedzi, nawet bez muzyki wkracza Mark Henry z pasem. Unosi go w górę, po czym schodzi z rampy.

Widokiem cieszącego sie Sheamusa z Chicago żegnają się z państwem :

- Booker T

- I Michael Cole !

----------

Aktualna Karta na Night of Champions :

Mark Henry © vs. Sheamus for World Heavyweight Championship

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Revertant

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...