Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eae

1

• ArFF

1

• TerryShadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dzisiaj bardzo ogólnie.

1 walka nudna i słaba. W 2 pojedynku było więcej śmiechu niż walki.

3 walka... Izray i Elias jedyni z waszej fedki którzy się wyróżniają, walki w których biorą udział zawsze są przyzwoite i taka też była ta walka.

Sorki ale Dark Matchu już nie zdążyłem obejrzeć.

PS: Jak nagrywacie to troszeczkę dalej z kamera i wtedy będzie się lepiej oglądało. Mówcie głośniej i wyraźniej bo was nie słychać za dobrze. :-)

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Galę skomentuję zdaniem "zawsze mogło być gorzej". I chyba tego będę się trzymać, oceniając. ;]

Walka 1.

Hmm.. Priest troszkę za szybko się podnosił po zainkasowanych ciosach. Ogólnie powinni oni troszkę dłużej "postękać" z bólu. Byłoby bardziej wiarygodnie.

Muszę jednak przyznać, że ładnie wyszedł drop kick na początku.

Za plus można też uznać krótkie oświadczenie zwycięscy po walce, bo to już w jakiś sposób buduje nam fabułę.

Walka 2.

"Walizka Match Winner" - epic. ;x

Poza tym.. komentarze operatora... "Buczcie na obu" . Już mój uśmiech się pogłębiał.

No i później pojawił się moment, kiedy to "Walizka Match Winner" praktycznie uszkodził bardziej siebie, niż przeciwnika, podczas ataku. Moja reakcja była podobna do publiczności, zasiadającej na ławeczce po lewej stronie ;D Jego przeciwnik chyba się takiego obrotu spraw nie spodziewał i sam zaczął się śmiać. Hmm.. właściwie to od tego momentu ta walka zaczęła mi się już w ogóle baardzo podobać. "Ubaw po pachy i to za darmola" , jak powiedział kiedyś pewien bohater filmu animowanego. ;x

Właściwie dopiero oglądając tą walkę drugi i trzeci raz dostrzegłam piękno starcia... chociaż... nie. Cały czas się śmiałam . ;P

Podsumowując... WIĘCEJ TAKICH WALK! Może nie w galach, ale możecie je osobno nagrywać. Ogląda się je tak dobrze jak najlepsze kabarety ;D

Walka 3.

Mess - Jak dla mnie rosnąca gwiazda fedki nadająca się idealnie na przyszłego przeciwnika Eliasa, a właściwie.. Alex'a Milner'a. Będą mogli się ze sobą równać jeśli tylko Mess troszeczkę się jeszcze podszkoli ;) Swoją drogą musze przyznać, że nie podoba mi się przemiana Eliasa. Jakoś mam sentyment do postaci Eae i tego "fuck that" ...

"Mr. Hamburger" - pierwszy raz ktoś nazwał tak Eae, a wiele słyszałam na jego temat w przeciągu ostatniego roku. ELias, ja bym tego tak nie zostawiła ;]

Poza tym.. TT Alex (Elias) & Izray mógłby skosić całą fedkę. Połączenie szybkości i zwinności z siłą i wytrzymałością. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że Elias staje się najlepszym power house'm na polskiej scenie backyard'owej. Co do Izray'a.. nie bez przyczyny od kiedy wrócił, WTW zanotowało skok popularności. Chłopak ma umiejętności i bardzo szybko się uczy. Na pewnym forum (nie będę reklamować) , ma chyba nawet więcej fanów niż Terry Shadow ;P

Walka długa i na poziomie. Można powiedzieć że uratowała całą galę.

Dark Match

O! I To było COŚ!

Ten match był naprawdę dobry. Warto było poświęcić czas by go nagrać chłopaki ;) Elias i Izray odwalili kawał dobrej roboty. Przyjemnie się to oglądało.

SSP Izray'a jest imponujące, a Krzesełko od Eliasa wyglądało już o niebo lepiej niż ostatnie akcje z użyciem tegoż przedmiotu.

Jestem z Was dumna, bo w końcu po tej walce zobaczyłam coś, co będę mogła rozpamiętywać przez dłuższy czas ;)

14492006094e52f4b45b139.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 85 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 562 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 880 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...