Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

H.P.W. - 1/08/2011 - z powrotem na ring .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam , więc troszkę po przerwie wracamy na ring (niestety bokserski)

na początek jeszcze mamy do przedstawienia dwie tygodniówki przed

większą galą Game Over.

Otóż sami oceniamy tygodniowke za słabą , ponieważ trzeba było się przyzwyczaić do

ringu.

Zostały nagrane tylko dwie walki , z powodu braku czasu . ;)

1. Afroman vs TomuX .

2. Nightmare vs The Game.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomuxeh

6

• TerryShadow

4

• Natan

3

• SaViK

2

Top użytkownicy w tym temacie

Z jakiej racji podjebanie gimmicku i bezczelne podjebanie Theme Songu Nightmare'a z PXW? WIelki minus! Miałem soczysty koment ale tak się nie bawimy..

WIELKI MINUS za podpier****nie nickname'a i nuty NIGHTMARE'a.

JA PIER... WYMYŚLCIE COŚ SWOJEGO!!!!!

MOŻE ODRAZU ZAZNACZE ŻE PXW ZASTRZEGA SOBIE GIMMICKI NASZYCH WRESTLERÓW ORAZ ICH THEME'y !!!

A ja już całkiem spokojnie (bo jak przypuszczam nikt od nikogo tu nie odgapiał, miejsce ma po prostu zwykły zbieg okoliczności) pozwoliłem przejrzeć karty na gale i rzeczywiście HPW jako drugie wprowadziło gimmick Nightmera, ponieważ o ile niczego nie przeoczyłem:

Nightmare w HPW pojawił się po raz pierwszy na gali Hardcoremania II wrzuconej 24 maja.

Nightmare w PXW pojawił się na Revolution wrzuconej 22 maja i dodatkowo - zapowiedzianej wraz z jej kartą bodaj 13 maja, a oprócz tego jego postać pojawiła się na stronie internetowej PXW ponad miesiąc wcześniej. (mógłbym jeszcze dodać, że na tribute filmikach z przeszłości PXW widać fragmenty epizodów nie rejestrowanych w całości przez kamery i już wtedy [w roku 2010] chłopak ten występował jako Nightmare ale argument ten w obecnej sytuacji nie jest w jakikolwiek sposób przydatny)

Ja wielkiej afery w tym nie widzę bo to niezbyt oryginalny nickname ale gdy przypomnę sobie jak wielki problem HPW robiło na forach zarzucają BFW 'kradzież' gimmick name'u Hardcore Icona to zachowaniem najbardziej w porządku w tej sytuacji byłoby teraz zrobienie tego samego czego wtedy tak wymagaliście, czyli zmiany nazwy waszego zawodnika występującego obecnie jako Nightmare. Jeśli ustalacie własne zasady i wymagacie przestrzegania ich od innych to najpierw sami to róbcie.

I bez kłótni już proszę, to do niczego nie prowadzi, to forum dyskusyjne a nie piaskownica.

NATAN, wiesz ja bym tam nic nie mówił bo już wcześniej widziałem że ma ring name-NIGHTMARE no ale jak juz sobie dał nute naszego NIGHTMARE'a to juz musiałem zareagować. Dlatego niech zmieni ten theme i już. Spokojnie nie robimy z tego afery ani się nie kłócimy.

Sorry , sorry chłopcy ale Nightmare zadebiutował w 8 kwietnia a PXW dopiero w Maju zaczęło walczyć więc proszę bardzo ...

http://images45.fotosik.pl/921/e9da2d15094e4bf2gen.jpg

Tu jest napisane kiedy był koncert a filmik jest wklejony na forum nieco później ale

jest .

Więc chyba byliśmy pierwsi .

A to co robili w 2010 to chyba nie widziałem więc nie mogę podtrzymać słowa że był kiedyś.

A ja kiedyś byłem Rey Mysterio Jr. na polskim backyardzie no i Mattem Strikerem.

Ja wielkiej afery w tym nie widzę bo to niezbyt oryginalny nickname ale gdy przypomnę sobie jak wielki problem HPW robiło na forach zarzucają BFW 'kradzież' gimmick name'u Hardcore Icona to zachowaniem najbardziej w porządku w tej sytuacji byłoby teraz zrobienie tego samego czego wtedy tak wymagaliście, czyli zmiany nazwy waszego zawodnika występującego obecnie jako Nightmare. Jeśli ustalacie własne zasady i wymagacie przestrzegania ich od innych to najpierw sami to róbcie.

I bez kłótni już proszę, to do niczego nie prowadzi, to forum dyskusyjne a nie piaskownica.

Popieram ostatnie zdanie ,i tak dla wyjasnienia , ja pisalem do BFW o gimmick Hardcore Icona i napisałem to kulturalnie poprosilem go czy moglby zmienic , a nie napisalem posta napisanego caps lockiem z 8 wykrzyknikami i 2 przekleństwami ,rozumiem ze ten caly TerryShadow ma 17 lat i mysli ze moze juz przeklinac ale zachowajmy kulture słowa, wiec podsumując ja napisalem prosbe on rozkaz a HPW nie spelnia rozkazów nikogo ,a szczególnie osoby która ma mniejsze doswiadczenie ,wiec Nightmare z HPW jest od dawna a 8 kwietnia zadebiutowal, a o piosence nie wiedzilismy znalezlismy ja na internecie po prostu tyle, a to ze byl taki zbieg okolicznosci ze wpadlismy na ten sam gimmick tylko my wczesniej , czyli waszym tokiem myslenia powinnismy wam rozkazac go zmienic ale my jestesmy tolerancyjni , i co najwyzej kiedys was o to poprosimy ale nie bójcie sie poniewaz nasz Nightmare jest tylko jeden i wasz jest tylko jeden

Co do gali to bardzo twardy ring jest ,ból jak przy upadku na panele ale dajemy rade

Przepraszam za błedy ale normalnie posługuje sie gwara Śląska ,a tutaj musze pisac po Polsku zeby wszyscy zrozumieli

Strona PXW istnieje od lata 2010 Roku, a gimmick Nightmare'a był tuż po debiutanckiej gali Extreme Hell, która w internecie się nie pojawiła. I tak jako mistrz PXW miał on pas przez zimę... Dopiero na Revolution zaczęliśmy wypuszczać filmiki... Więc Wrzesień 2010 roku a Kwiecień 2011 to różnica... z Resztą ten gimmick jest w 100 % skopiowany... Ponieważ nie widziałem Nightmare'a u was w ogóle, jeśli już to na pewno nie pod tym samym Theme Songiem jaki ma Nightmare z PXW. Tak więc proszę o wyrozumiałość bo ta sprawa jest banalna i PXW jako pierwsze wykreowało gimmick Nightmare...

btw. W Backyardzie liczy się to, kiedy wrzuciło się filmik a nie kiedy da się plakat, na którym nie ma informacji że jakiś 'NIGHTMARE' walczy w HPW...

Edytowane przez SaViK

Dobra to ja może rozwieje wszelkie wątpliwości:

PXW 12 października 2010 roku wrzuciło filmik promujacy sezon na którym NIGHTMARE już się pojawił, a wasz Nightmare pojawił się 8 kwietnia następnego roku. Ok rozumiem że mogliście nie wiedzieć że jest już taki gimmick ale to nie zmienia faktu iż nasz NIGHTMARE był pierwszy. Było by dobrze jakby NIGHTMARE 2 zmienił tą nutę na tą która miał wcześniej.

Dziękuję do widzenia :-)

Całość toczy się teraz właściwie o theme song bo z tego co napisał Terry wynika, że do samej nazwy zastrzeżeń nie ma (w zaistniałych okolicznościach nawet być nie powinno, bo pierwsze nagrane fragmenty rzeczywiście są w bardzo niewielkim odstępie czasowym, a na podstawie witryn i plakatów i żadna ze stron nie przekona drugiej w 100% o swojej racji). Chłopaki z PXW niepotrzebnie się unieśli, to jasne, ale nic nie zmienia faktu, że jakoś to rozwiązać trzeba. Ze względu na to, że nazwa Nightmare to nie 'Amdżibahad Umca Umca Kałmanawardze' i zwyczajnie mógł zajść zbieg okoliczności to proponuje zmianę theme songu tej postaci przez HPW (bo akurat piosenki dla tej postaci bez wątpienia pierwsze użyło PXW) i rozejścia się w spokoju, bo nie o to w backyardzie chodzi by się kłócić tym bardziej gdy kompromis nie wymaga jakiś wielkich poświęceń :)

@Matt2Hot, good trolling bro! btw. pewnie dzisiejsze logo na atti nieźle Cię wkurza? :D

Dobra to ja może rozwieje wszelkie wątpliwości:

PXW 12 października 2010 roku wrzuciło filmik promujacy sezon na którym NIGHTMARE już się pojawił, a wasz Nightmare pojawił się 8 kwietnia następnego roku. Ok rozumiem że mogliście nie wiedzieć że jest już taki gimmick ale to nie zmienia faktu iż nasz NIGHTMARE był pierwszy. Było by dobrze jakby NIGHTMARE 2 zmienił tą nutę na tą która miał wcześniej.

Dziękuję do widzenia :-)

Prosze o potwierdzenie tego filmikiem z data napisana posta lub wrzucenia filmu , a nuta to jest zbieg okolicznosci , i na nastepny raz prosze o nie przeklinanie w naszym temacie HPW

Proszę bardzo tu macie linka:

http://www.metacafe.com/watch/5332271/polish_xtreme_wrestling_promo_2011/

Jest tam data zamieszczenia filmiku.

I jeszcze raz powtórzę że nie chodzi nam o ringname tylko o theme bo już wcześniej wiedzieliśmy, że koleś dał sobie taki ringname i po prostu się tym nie przejmowaliśmy no ale jak już koleś dał sobie taką samą nutę to to wygląda jakby cały pomysł był kopiowany...

Tak wiem Natanie, że chodzi o to żeby się nie kłócić i z chęcią pójdę na kompromis, chłopaki po prostu zmienia tą nutę i już, a ringname niech już mają.

Dobra wszystko ładnie pieknie ale tam jest ten wasz nightmare ale nie jest napisane Nightmare i wtedy mogl miec np jezcze gimmick zalózmy "Majtek na statku Alberta Del Rio"

i u nas podczas koncertu 8 kwietnia jest napisane HI vs Nightmare

ale koniec z tym

my zmieniami nute i koniec tematu ;)

ale na przyszlosc to jest wedlug mnie lekki hipokryzm sciagac gimmicki i ciosy o gwiazd WWE a potem posadzac inna fedke Backyardowa ale to jest tylko moje zdanie

Tylko ja tu nigdzie nie widze kradzieży gimmicku tylko co najwyżej Ringname-u? Robicie drame ehhh... Ringnejmu raczej nie wyjaśnimi kto komu ukradł, ale znam chłopaków z HPW mniej więcej i stawiają na swoją siłę i to co sami zrobią więc jeśli chodzi o moje zdanie oskarżanie ich o kradzież to głupota. Co do them songu to nazywa się NIGHTMARE i po wpisaniu na youtubie pierwsze to wyskakuje i idealnie się nadaje do gimmicku i też prawdopodobnie bym szukał them songu związanego bezpośrenio z moim ring namem.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...