Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzimy korytarz gdzieś w zachodnim skrzydle budynku AWF. Nastepnie zbliżenie na podążającego srodkiem Wolf’a.. Wilk idzie spokojnie i oglada rozne trofea znajdujące się za zabezpieczonymi, szklanymi stojakami. Po chwili widac idaca z przeciwnej strony calkiem fajna laske która podgwizduje theme AWF i od czasu do czasu bierze lyka zakupionej gdzies niedaleko coca-coli. Kiedy mija Wilka ten obraca się i patrzy na jej calkiem niezły tylek. Kobieta jednak nawet nie odwraca się i znika gdzies za korytarzem. Wolf drapie się przez chwilę po glowie a nastepnie obraca się żeby dalej oglądać to co zaczal. Nie trwa to jednak dlugo bo zza rogu wychodzi wozny który pije cole i.. wygwizduje theme AWF. Wilk patrzy z jeszcze większym zdziwieniem i automatycznie obraca się w strone korytarza z którego wyszla najpierw kobieta a pozniej pracownik AWF. Wolf zaczyna kierowac się w tamta strone jednak po chwili staje całkowicie zamrozony gdyz widzi dziadka który idzie o jednej kuli, w drugiej rece ma cole której od czasu do czasu bierze lyka i tradycyjnie już odgwizduje theme AWF. Publiczność która oglada to na wielkim ekranie ma niezły ubaw, Wilk natomiast nie wie chyba co się dzieje i rusza na koniec korytarza. Kiedy jest już na samym koncu wychyla glowe zza sciany i zaglada zaby zobaczyc co się dzieje za rogiem. Wolf widzi mala dziewczynke które podchodzi do automatu z cola, wrzuca monete po czym otwiera napoj. Kiedy bierze pierwszego lyka zaczyna śpiewać theme AWF i idzie w strone korytarzu na którym stoji Wolf.. mija go, zakreca i idzie dalej. Zdziwiony Wilk postanawia podejść do automatu z magicznym plynem. Obserwuje go przez chwile, zaglada do tylu a nastepnie sprawdza czy nikt nie idzie. Wolf grzebie w kieszeni i wyciąga jakies drobne które znalazł gdzies na koncu dziurawych spodni. Wrzuca po koleji monety do automatu, wciska guzik i czeka az cos wypadnie co po chwili staje się faktem. Wilk wyciąga puszke coli po czym oglada ja ze wszystkich możliwych stron, nastepnie czyta sklad.. w tym czasie do automatu podjeżdża starsza kobieta na wozku inwalidzkim, kupuje cole po czym bierze lyka i odjezdza gwizdajac AWF theme. Na twarzy Wilka widac teraz totalne zdziwienie. Otwiera puszke jednym ruchem i zaczyna wąchać napoj. Po chwili zaglada jednym okiem do srodka ale szybko rezygnuje gdy kropelki musującego napoju dostaja mu się do oka. Jeszcze moment i po tym jak Wilk się przeżegnał postanawia wziasc lyka. Trwa to dosc długo ale po chwili Wolf odstawia puszke od ust a na jego twarzy maluje się dziwna mina. Wilk zaczyna w jakis nieudolny sposób wygwizdac theme AWF gdy.. ktos klepie go w plecy. Wolf z przerażeniem podrzuca do gory puszke z cola która rozlewa się na korytarzu. Okazuje się, ze osoba która przeszkodzila Wilkowi był.. Pawel Machleta.

Paweł Machleta: Witaj Wolf, chciałem Ci zadać kilka pytań

Wolf: (patrząc na rozlaną puszkę).. słucham..

Paweł Machleta: Już na kolejnym Outbreak będziesz uczesniczyl w dosc ciekawej walce.. Ty Psycho i Scyther na Chrisa Attituda i Jupitera.. nie sądzisz, że to nie fair?

Wolf: czy sądze, że to nie fair? Czy ja sądze, ze to nie fair?! Nie.. nie sadze.. uwazam, ze to bardzo sprawiedliwa i wyrównana walka..

Pawel Machleta: Ale to przeciez trzech na dwóch?

Wolf: Trzech na dwóch, dwóch na ośmiu.. co za roznica? My walczymy sprawiedliwie, oni oszukuja dlatego uwazam, ze walka jest bardzo sprawiedliwa..

Pawel Machleta: No nie wydaje mi się..

Wolf: Tobie nie ma się wydawac! Ty tu jestes od robienia wywiadow a ja tu rzadze! Dlatego posprzątaj to co wylałeś!

Pawel Machleta: Ale przeciez ja tu jestem od prowadzenia wywiadow?

Wolf: Wiec zmieniam Twoje kompetencje.. tymczasem!

Wilk odchodzi zostawiając Pawla Machlete z niesmaczona mina.. a kamera przenosi się do komentatorów.

Mazur: Widziałeś to Czolo? Zachowanie Wilka jest karygodne.

Czółkowski: Nie, nie, nie.. nie jest.. Wolf jak zwykle jest tu szefem.. on tu rzadzi i wie co robi..

Mazur: Co nie uprawnia go do tak głupich komentarz..

Czółkowski: Głupich, nie głupich to nie ma znaczenia gdy Wolf wraz z Psycho i Scytem znisza w ringu Attituda i Jupitera..

Mazur: To się jeszcze okaze.. sily nie sa wyrowanane ale jak zwykle wszystko okaze się na ringu..

Czólkowski: Wierz mi Mazur.. w ringu będą tylko jedni dominatorzy!

Mazur: Żeby się o tym przekonac zapraszam na obejrzenie kolejnej gali AWF gdzie walka wieczoru będzie..

Czółkowski: Nie, nie walka! Ludzmi wieczoru będą Wolf, Psycho i Scyth!

Mazur: .. którzy zmierza się z Chrisem „More” Attitude i Jupiterem..

Czółkowski: Kogo obchodza ich przeciwnicy?

Mazur: Mnie obchodza i kilka tysięcy ludzi którzy obejrza kolejny Outbreak w Szczecinie..

Czółkowski: Whatever..

Mazur: Tym malo optymistycznym akcentem zapraszam na AWF Outbreak.. do zobaczenia!

Wolf oddawaj moje sto milionow!
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wolf

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie