Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Triple H ożywi dywizję tag teamów, Steve Austin na WM 28?, H

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bo w WWE są kretyni. Szczere, ale prawdziwe. Każdy bardziej ogarnięty fan wiedział, że Kidd i Smith nie mają szans na znaczące kariery solowe, zatem wiadome było, że rozbicie ich tagu jest jedynie fanaberią WWE, aby niby coś odświeżyć, a tak naprawdę zadziałali na niekorzyść. Podobnie ma się sprawa z Drew i Codym, którzy na jednym SD wymyślili sobie nazwę i od razu się rozpadli. Podobnie ze Slaterem i Gabrielem, który tag wcale nie był taki zły, przynajmniej dla mnie (bardzo ładne walki z Usos chociażby), a znów doprowadzono do ich rozbicia w głupi, nieprzemyślany sposób.

Również uważam, że powinno się połączyć kilku ludzi z midcardu w tagi, co prawda potem będzie płacz na forum, że drużyny bez historii, ale mniejsza o to. Również jestem za tym, by postarać się o prawdziwe drużyny, ale o to może być cholernie ciężko. Jasne, że chciałbym Beer Money w WWE (ale ze mnie dziecko WWE :/), ale nie ma na to szans, dlatego napalam się na ten pomysł z KoW, teraz pojawiło się info o Briscoes, którzy ładnie mogliby jakoś zostać "dołączeni" do grupy CM Punka, chociaż nie wiem, czy brak uzębienia u Marka nie zostanie uznany za łamanie zasad PG...

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

2

• Menez

1

• Sebu

1

• MJ

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czemu nie mogą połączyć w tagi kilku Mid Carderów i dać im powalczyć o pasy? Roster przepełniony jest zawodnikami, którzy nie mają zapewnionego czasu antenowego. To by wyszło wszystkich na dobre, bo zamiast zwalniać można ich jeszcze dobrze wykorzystać i cała dywizja by na tym zyskała. Tak to teraz na kryzysie dywizji korzystają takie drewniaki jak Otunga (2-kortny mistrz) i Slater (3-krotny) :roll:

Również uważam, że powinno się połączyć kilku ludzi z midcardu w tagi, co prawda potem będzie płacz na forum, że drużyny bez historii, ale mniejsza o to. Również jestem za tym, by postarać się o prawdziwe drużyny, ale o to może być cholernie ciężko. Jasne, że chciałbym Beer Money w WWE (ale ze mnie dziecko WWE :/), ale nie ma na to szans, dlatego napalam się na ten pomysł z KoW, teraz pojawiło się info o Briscoes, którzy ładnie mogliby jakoś zostać "dołączeni" do grupy CM Punka, chociaż nie wiem, czy brak uzębienia u Marka nie zostanie uznany za łamanie zasad PG...

The Briscoes zobaczyłem po raz pierwszy na "Best in the world" (wcześniej nie oglądałem RoH) i z miejsca ich polubiłem. I nie chodziło nawet o to co pokazali na ringu ale o ciekawe gimmicki i bijącą od obydwu panów charyzmę. Od razu pomyślałem o czasach WWF, gdy tag-teamy w tym stylu mogliśmy częściej oglądać. Natomiast jeżeli chodzi o ich przejście do WWE to jestem nieco rozdarty. Na dzień dobry spodobał mi się RoH, a teraz Vince - jeżeli wierzyć doniesieniom - planuje przejąć kilku ciekawych zawodników tej federacji.

Wracając do tag teamów to zgadzam się, że wystarczyłoby wziąć midcarderów i jobberów z obecnego rosteru, może trochę pozmieniać gimmicki, połączyć w tag teamy, dać nowe theme i jazda. Tak czy siak to dobrze, że są plany odtworzenia dywizji tag-teamów. Kiedyś była to mocna strona federacji Vince'a i nie do końca rozumiem, dlaczego dzisiaj tak nie jest.

14453752125651e0a536c69.jpg

Z tymi Tag Teamami, jak wyżej pisaliście jest, tak, że lepiej nie mówić. Tutaj wypisałem kilka Tag Teamów, które by się prawdopodobnie spisały :

Miz & R-Truth - Powoli powstaje

Drew McIntyre & Jack Swagger - Spryt Drew i siła Swaggera byłaby dobrą mieszanką.

Rey Mysterio & Evan Bourne - Typowi Lotnicy, już wyobrażam sobie finisher - Razem wykonują Big Splasha :D

Ezekiel Jackson & Justin Gabriel - Byli z The Corre, przeszli face turny. Byli w The Corre, czyli pewnie by się dogadali.

Trent Baretta & Wade Barret - kolejny Tag Team, przecież Baretta i Croft w ECW zapowiadali się bardzo dobrze, a Wade w Nexusie i Corze walczył w Tag Teamach, czyli doświadczenie by mieli.

Dolph Ziggler i Primo - Pewnie fajnie by się ich oglądało.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=