Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Here comes the money

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5e/WWE-RAW-LOGO.png

RAW 08.08.11

**Show nie rozpoczyna się intrem ani pokazem fajerwerków, na arenie panuje ciemność, cisza.**

**Here comes the money...**

JR: WHAT!? OH MY GOD! OH MY GOD!

JL: YOU GOTTA BE KIDDING ME!

**Na stage'u pojawia się Shane McMahon, a o oznacza powrót syna chairmana do WWE! Publika szaleje. Po chwili staje już na środku ringu z mikrofonem w ręce.**

Shane: I właśnie dlatego wróciłem do tego biznesu... Dla takich ludzi jak wy! *cheer* A skoro już tu jestem, to chyba czas coś z tym zrobić! Z tym, mam na myśli WWE. Od czasu mojego odejścia wiele rzeczy się pozmieniało, choć nie - jedna rzecz jest taka sama. John Cena jest nadal mistrzem WWE. *cheer* Nie wiem, jak wam to może się nie nudzić. Czas na zmiany, wielkie zmiany! Dzisiaj zostałem mianowany zastępcą chairmana. Tak, dobrze słyszycie! A jako, że Vince jest na urlopie, mogę robić co chcę! O, mam już pomysł na main event dzisiejszego wieczoru! Co myślicie o tym, by John Cena postawił na szali swój pas WWE? *cheer*

**Your time is up, my time is now...**

**John Cena pojawia się na stage'u i biegnie prosto na ring. Publika szaleje jak nigdy dotąd**

Shane: Cześć John, pewnie słyszałeś jak o tobie mówi....

John: Stary, chyba cię pogięło! Mam bronić swojego pasa na RAW? Za dwa tygodnie Summerslam, a ty każesz mi bronić dzisiaj pasa? *lekki heat* To ja jestem mistrzem i to ja będę decydował, kiedy będę go bronił.

Shane: John, niestety - jesteś w błędzie. To obecnie JA rządzę federacją i to ODE MNIE zależy, kiedy będziesz tego pasa bronił! *cheer* Dzisiejszym main eventem będzie... FATAL-4-WAY match o pas WWE! *publika szaleje*

**Gra muzyka Shane'a, a sam zastępca prezesa udaje się w stronę szatni.**

John: Co za dupek... *boo*

**Cena również udaje się do szatni, kamera przenosi nas na backstage.**

Josh Matthews: Panie i panowie, pragnę wam przedstawić...

Randy Orton: Zamknij się, chyba każdy wie kim ja jestem. Powiem krótko, walka którą za chwilę zobaczycie nie będzie długa. Zack Ryder, ten ktoś ma mnie pokonać? Chyba sobie żartujecie... Nie mam zamiaru się z nim cackać, zrobię to tak, że do końca swego marnego życia nie zapomni tej walki.

**Randy odchodzi, kamera wraca na arenę.**

Zack Ryder vs. Randy Orton

Zack przy ogromnym popie wchodzi na ring, lecz w połowie rampy zostaje zaatakowany przez Ortona. Seria punchy i Ryder wrzucony do ringu, sędzia krzyczy "ring the bell". Walka oficjalnie się rozpoczęła. RKO rzuca się na oszołomionego Internet Championa wykonując Lou Thesz Press. Orton postanawia osłabić każdą część ciała - kopie w głowę, potem w prawą rękę, prawą nogę, lewą nogę, lewą rękę, na koniec odbija się od lin i wykonuje knee drop. Ryder staje na apronie, zostaje uderzony przez Ortona i po chwili otrzymuje rope-hung DDT! Przypięcie! Raz, dwa, kick out, kick out!! Wściekły Randall zaczyna uderzać w matę, a to oznacza tylko jedno! Ryder na nogach, RKO - nie, blokuje! Szybki roll up! Raz, dwa, kick out! Rywale energiczne wstają i Zack otrzymuje przepiękne RKO! Ale zaraz, Randy nie pinuje! On odchodzi w stronę na rożnika, bierze rozbieg i... small package od Rydera! Raz, dwa, trzy! Ryder wgrywa! Orton jest wściekły, a jego przeciwnik szybko biegnie w stronę szatni!

JR: Niesamowita walka oraz niesamowita końcówka!

JL: Kto by się spodziewał, że Ryder będzie pretendentem do najważniejszego tytułu w federacji?

Zwycięzca: Zack Ryder

Main event: Zack Ryder vs. John Cena vs. ??? vs. ???

**Kamera przenosi się do szatni, gdzie widzimy Zacka Rydera oraz The Big O. Publika się cieszy.**

ZR: Stary, mam dzisiaj walkę! I to nie byle jaką, bo jeśli ją wygram, będę nowym mistrzem WWE!

O: Ta, ta... Pamiętaj, będę przy ringu - daj jakiś znak, jeśli będę miał zagadać sędziego, czy coś - musisz to wygrać!

ZR: Wyobraź to sobie... "Here is your winner, and the new, WWE Champion, Zack Ryder". Woo Woo Woo, you know it.

**Jesteśmy znów na arenie, w ringu stoi Justin Roberts.**

Justin: Ladies and gentlemans, please welcome your United States Champion, Chris Masters!

**Masters udaje się przy dość dużym popie na ring, chwyta mikrofon i zaczyna mówić.**

CM: Jestem już waszym mistrzem od ponad pół roku, od tego czasu nie przegrałem ani jednej walki! Cody Rhodes, Ted DiBiase, Daniel Bryan, Wade Barrett - to tylko kilka moich ofiar, uwierzcie - jest ich o wiele więcej. Niektórzy porównują mnie do Johna Ceny... Może to dobrze, może nie - przynajmniej jestem jednym z najbardziej pożądanych przez WWE Universe zawodników w WWE! *cheer* Wiecie co? Jestem w stanie obronić mój tytuł tu i teraz! Ale obawiam się, że nie zobaczycie żadnej walki, bo każdy się mnie boi! Haha!

**It's time to play the game**

**Na stage'u pojawia się HHH, jednak nie podchodzi do ringu. Trzyma on mikrofon w ręce.**

JR: To Triple H! Czyżby on chciał zostać nowym mistrzem stanów zjednoczonych!? Od kiedy King of Kings mierzy tak nisko!?

JL: Lepszy Triple H niż Kofi Kingston...

----

HHH: Chris, jesteś pewny, że chcesz stracić swój tytuł tu i teraz? A może nadamy temu pojedynkowi jakąś stypulację, co o tym myślisz!? *cheer*

CM: Stypulacja? Czemu nie, może Bra & Pants match? A tak na poważnie... Co myślisz o Submission Matchu? Ha!

HHH: Chcesz walczyć w tej stypulacji, bo znasz tylko jeden ruch jakim jest Masterlock? Chyba sobie śnisz, miałem na myśli coś bardziej hardkorowego.

CM: Pillow Fight Match? *śmiech wśród publiczności*

HHH: Zamknij się, mam na myśli Falls Count Anywhere Match!

CM: Stoi. Ring The Bell.

---

Falls Count Anywhere Match for United States Championship

Triple H vs. Chris Masters (c.)

Chris Masters podbiega do HHH na rampie i uderza pasem w jego głowę, następnie zadaje serię uderzeń w głowę, na ziemi. Próba pinu... One, kick out. Triple H od razu się podnosi, próba clotheslinu, unik, Masters wykonuje przepiękne running STO prosto na stalową podłogę. Mistrz podnosi swojego rywala, ciągnie go przez chwilę i zrzuca go prosto z rampy na podłogę!

JR: Jak za dawnych, dobrych lat...

Chris szybko podbiega do rywala i próbuje przypiąć! Raz, dwa, kick out! Masters jest niesamowicie wściekły, wyjmuje krzesełko z trybun, próbuje nim uderzyć stojącego już Triple H'a ale ten zdołał uniknąć, wykonuje spear a następnie obija twarz mistrza! *Zawodnicy są już przy sprzęcie odpowiadającym za fajerwerki, muzykę etc.* Cerebral Assasin widocznie szuka czegoś przy sprzęcie... Zaraz zaraz, to drut kolczasty! Zdejmuje ochraniacz z łokcia, następnie zakłada go na rękę, a ją obwija drutem! *Triple H otrzymuje duży pop* Masters podniesiony i HHH zaczyna obijać jego twarz! Chris Masters zaczyna obficie krwawić, a po chwili upada na ziemię! Hunter przypina! Raz, dwa... R-Truth atakuje krzesłem sędziego, przez co jest nieprzytomny! Prawda zajmuje się hunterem, wymierza w niego kilka chairshotów, podnosi pretendenta a następnie uderza go mocno w głowę! HHH również krwawi! King of Kings zostaje wrzucony do ringu, a tam R-Truth wykonuje na nim swój finisher, Jumping STO! Triple H leży nieprzytomny! Masters powoli zmierza do ringu, następnie przypina rywala, lecz nie ma sędziego! Po chwili pojawia się nowy sędzia, który zaczyna liczenie. Raz... Dwa... KICK OUT! HHH odkopuje! Masters jest niesamowicie wściekły, podnosi swego rywala i zapina na nim Masterlock! Niestety, to już jest koniec. Sędzia krzyczy "Ring the bell", HHH nieprzytomny, a Chris Masters nadal mistrzem.

Justin: Here is your winner, and the still, United States Champion... Chris Masters!

Ale zaraz zaraz... Masters chwyta Huntera, wykonuje na nim Full Nelson Bomb! Otrzymuje niesamowity heat od publiczności!

Tag-Team Match, zwycięska drużyna zajmuje dwa miejsca w meczu o mistrzostwo WWE.

Alberto Del Rio & The Miz vs. Dolph Ziggler & Alex Riley

W ringu ADR i Riley. Clinch, Alex rzucony na ziemię, Alberto od razu próbuje przypiąć, rywal od razu odkopuje. Odbicie od lin przez meksykanina, dropkick w głowę. Riley podniesiony, przeciągnięty do narożnika rywali. Zmiana, The Miz w grze. Clothesline, drugi clothesline w wykonaniu Miza i crossbody. Przypięcie. Raz... Dwa... Kick out. Miz chwyta głowę rywala, klęka na kolanach i mamy kick out DDT! "The Awesome One" podnosi Rileya, backbreaker & neckbreaker! The Miz szykuje się do swojego finishera! Full Nelson Lock, Riley się wywija i wykonuje spinebustera, zaczyna czołgać się do swojego narożnika! Mamy podwójną zmianę! W grze Dolph Ziggler i Alberto Del Rio! Pierwszy clothesline od Zigglera, drugi, ale kontra! Potężny powerslam od Alberta, od razu zapina cross arm-breaker! Ziggler tapuje!

Justin: Here are your winners, Alberto Del Rio and The Miz!

**Kamera przenosi nas do strefy wywiadów, widzimy Josha Matthewsa i Johna Cenę.**

Josh: John, zaraz będziesz bronił swojego tytułu w fatal-4-way matchu. Jak myślisz, czy dasz radę wyjechać z miasta jako mistrz?

John: Josh - ja nie miałem dzisiaj żadnej walki, a oni mieli. Są już wykończeni, załatwię ich szybciej niż myślisz. Będzie to łatwiejsze niż pokonanie Yoshiego Tatsu.

**Pojawia się Yoshi, ze swoją kamienną miną patrzy na Johna Cenę. Wymiana spojrzeń, a kamera wraca na ring.

FATAL-4-WAY MATCH FOR WWE CHAMPIONSHIP (WITH DQ)

Zack Ryder vs. Alberto Del Rio vs. The Miz vs. John Cena (c.)

Kamera przenosi nas poza stadion, widzimy Alberta wracającego z fast-foodu. Wsiada do swojego auta, Ferrari. Wjeżdża na parking, aż tu nagle widzimy drugie auto które wjeżdża prosto w Del Rio! Po chwili przyjeżdża karetka, Alberto zostaje wywieziony na noszach! Sprawca wypadku uciekł.

JL:Czyli Alberto nie będzie w stanie walczyć... lecz wy to już wiecie.

Na stage'u pojawia się Shane, nie jest on w dobrym humorze. Ogłasza, że za chwilę odbędzie się losowanie, w takim samym stylu jak odbywa się draft. Za chwilę poznamy zawodnika, który zastąpi Alberta w walce o pas WWE. Zastępca prezesa nakazuje, by loteria się rozpoczęła. Na titantronie widzimy video ukazujące losowanie:

JR: Haha! Booker T! Booker T!

JL: Nie mogę w to uwierzyć, Booker T będzie miał szansę zdobycia najbardziej prestiżowego tytułu w WWE!

Booker T z bananem na twarzy zmierza w stronę ringu, kolejno dołączają Zack Ryder, The Miz no i nasz mistrz John Cena. Na początku wymiana spojrzeń, lecz wszyscy rzucają się na obecnego mistrza! . Cena leży, dzieci skandują let's go cena, a dorośli cena sucks, ale to nic nie daje - Janusz leży poobijany w narożniku, rywale go zostawiają. Zack Ryder wychodzi poza ring, a Booker T wykonuje potężny clothesline na Mizie! Wygląda, jakby zemdlał! Przypięcie! Raz, dwa, Ryder przerywa i zaczyna okładać byłego mistrza WCW. Odbicie od lin i przepiękny leg drop od Internet Championa. Przypięcie! Raz, dwa, nowy mistrz WWE? Kick out! Ale zaraz, widzimy, że John Cena wstaje i powoli zaczyna zajmować się Mizem! Wymieniają się ciosami, Mike upada! Shoulder block, drugi shoulder block i potężny big boot od Rydera dla Ceny. Mistrz pada w narożniku, a Ryder krzyczy 'Woo Woo Woo!". Rozbieg i... Broski Boot! Czyżby rough ryder? Nie! The Miz od tyłu i mamy Skull Crushing Finale, lecz Ryder turla się poza ring. The Miz się obraca lecz dostaje side kick od Bookera! Raz, dwa, Cena przerywa! Mistrz WWE chwyta głowę byłego komentatora smackdown i wyrzuca go poza ring, gdzie zaczyna go tradycyjnie obijać... Potężny irish whip w barykady! Cena zostawia Bookera, zagląda pod ring i... wyjmuje spod niego krzesełko! To nie jest legalne! Chairshot prosto w głowę, sędzia tego nie widział! Booker leży nieprzytomny w trybunach, a John czyści stół komentatorski ze wszystkiego! Ale zaraz, Ryder biegnie w stronę Ceny, ROUGH RYDER!? Kontra, ATTITUDE ADJUSTMENT na stół komentatorski!!! *Z trybun dobiegają chanty "Holy shit!"* Ryder bez żadnych szans! Cena wraca do ringu, dostaje gut kick od Miza. Odbicie od lin i reality check w wykonaniu Miza! Przypięcie! Raz, dwa... kick out!!! Chwila chwila, z zaplecza przybywa The Big O! Wbiega do ringu, próbuje zaatakować Cenę. Clothesline, unik od Ceny, AA! Menadżer Rydera już poza ringiem, ale sam Zack wbiega do ringu, ma w dłoni pas WWE! Czyżby chciał wywołać dyskwalifikację!? Biegnie z pasem na mistrza, ten unika i wrzuca Rydera na barki! Attitude Adjustment!? Nie, Ryder w locie staje na nogi, odbija się od lin, próbuje wykonać rough ryder, Cena przerzuca Long Island Iced Z i ROUGH RYDER na Mizie, który dopiero wstał! Ryder wstaje, nie zapomina o Cenie, lecz zostaje uderzony pasem! Dyskwalifikacja!

JR: What the hell!?

Justin: Here is your winner by disqualification, Zack Ryder! But still your WWE Champion, John Ceeeeeeena! *Cena dostaje heat od fanów, nie tylko od dorosłych!*

Shane: Cena, tym razem Ci się nie upiecze! Zostajesz pozbawiony tytułu mistrzowskiego, nie tak się zachowuje mistrz! Na Summerslam będziesz mógł odebrać tytuł w No Holds Barred matchu z nowym mistrzem WWE, Zackiem Ryderem! Tak, dobrze słyszycie! Zack Ryder jest nowym mistrzem! Woo Woo Woo, you know it!

**RAW schodzi z anteny**

Karta na Summerslam:

WWE Championship: Zack Ryder (c.) vs. John Cena

Oficjalny plakat Summerslam 2011:

http://img204.imageshack.us/img204/8849/plakatat.png

[[Moje pierwsze diary, zapraszam do komentowania. :) Roster umieszczę w kolejnym odcinku, po prostu nie mogę go umieścić teraz. Mówcie co zmienić, co dodać - jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam!]]

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• plkd

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...