Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjalna karta na Breaking Limits PPV!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Bog zaplac ze pare osob sadzi ze wygram, ale ja uwazam ze wiecej niewiem niz wiem, no i czuje sie pewnie tylko z dawnych dziejow wwf :)
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

7

• Y2J

6

• fr3d

5

• Viruss

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

srali lali :-) a ty Golob dalej taki skromny - heheh

78269406145f2cb280ea01.jpg

Hehhh jak ja dawno nie grzebałem na eReMie... zajebisty pomysł!!

I do tego #wcwfans wróci do łask ;) heh i tam dawno nie byłem...

Powodzenia 4 @ll... ja 3mam kciuki przedewszystkim za Raza, Hartiego, G0L0Ba i mojego ulubieńca DDP ;)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

mnih: hehe dzieki :D przyda mi sie bo czuje ze jobne:P no wiesz,walka z ownerem fedu to nie takie proste...wszyscy sa z nim: sedzia,pozostali wrestlerzy nawet ring i liny boja sie by ich nie zwolnil :PPPPPPPPP a na serio to bedzie fajna zabawa (mam nadzieje) no i jakby cos nie poszlo to wpadnie Triad i posprzata po mnie :P z reszta ja tez sedziuje 2 walki wiec you're going to BANG town :P
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Wszyscy są za Razorr'em :). Chyba mają rację, trudno może zalicze heel turn i wygeneruje trochę heat'u przed walką :wink:

uwaga, zmiana w karcie, do walki RazorR vs. Koper dolacza Rabol w zwiazku z czym mamy Triple Threat Match, dziekuje za uwage:P

70480578844af90bfa37be.jpg

• Urządzenie:  Windows

kurde czemu do nas daj go gdzies indziej :P przeciez on powinien byc wyzej ;]

14412508044c725aa0e19e.gif

Siemacie Wszyscy :)

Sorry że dopiero teraz sie dopisuje,ale zapomniałęm sobie o privie od Y2J i ten temat jakoś umknął mi na forum :)

Dzięki Y2J,jestem w szoku że dodałeś mnie do UPPER CARD i to wielki zaszczyt dla mnie,że będe mógł sie zmierzyć z moim najlepszym kumplem z IRCa (i napewno przegram :P)

HartFan Dzięki za dobre słowa,oczywiście wzajemka :D

Pozdrawiam WAS wszyskich,i Życzę POWODZENIA w WIELKIM BREAKING LIMITS PPV !!! :mrgreen:

NARAZIONTKO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.:: THE BEST THERE IS,THE BEST THERE WAS AND THE BEST THERE EVER WILL BE ::.

BadGuy: jestesmy jak bracia. Nie dam Ci krzywdy zrobic :) Jestem za double DQ :)

Peace 4 LIFE !

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• CzaQ
      W listopadzie byłem na divach - trafiłem na laske 650zł/h śliczna azjatka, ale i tak wolałbym zrobić Mine  
    • Grok
      Tony Khan twierdzi, że pożegnalny mecz Sting'a na AEW Revolution 2024 pobił „wszystkie rekordy biznesowe”. Khan udzielił wywiadu dla TMZ Sports przed AEW Revolution w niedzielę w Los Angeles. W rozmowie przypomniał, jak dwa lata temu na tej gali Sting i Darby Allin pokonali Young Bucks w jego ostatnim meczu. „AEW Revolution kilka lat temu było ostatnim starciem Sting'a, meczem pożegnalnym jednej z największych legend wrestlingu wszech czasów, Sting'a” – powiedział Khan. „Sting i Darby zali
    • PpW
      Już 11 Kwietnia, PpW Ewenement Wrestling powraca do Teatru Komuna w samym Centrum Warszawy, z galą Hardcore Wrestlingu - Jeszcze Jedno 🔥🔥🔥 Największa i najważniejsza gala roku - Ledwo Legalne 6, jest już tuż za rogiem, a Jeszcze Jedno, to ostatnia prosta przed tym wydarzeniem. Ostatnia okazja żeby powyjaśniać sobie co i jak i powiedzieć lub pokazać sobie, no cóż… jeszcze jedno! 🤩🤯 Na gali możecie spodziewać się tego, z czego PpW słynie najbardziej - latających krzeseł, pękających stołów, u
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się.  Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.
  • Dodaj nową pozycję...