Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjalna karta na Breaking Limits PPV!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wreszcie udalo mi sie ustalic karte. Mam nadzieje, ze wszystkim sie spodoba i prosze tylko bez narzekania:)

Breaking Limits PPV

Main Events

Bullzeye vs. J-Ro vs. SPoP

Prawdziwy pojedynek legend. Trzech old schoolowcow jeszcze z epoki 'Starej Gwardii' na #wcwfans. Ostatnio udzielali sie juz mniej lub nawet w ogole, jednak udalo mi sie sciagnac ich na nasze pierwsze PPV. Jestem pewien, ze ta walka naprawde nie zawiedzie i bedzie znakomita okazja by przypomniec sobie stare dobre czasy. Planowane jest jeszcze pojawienie sie pewnej osoby, ale to juz niespodzianka. Poczatkowo mial to byc pojedynek Bullz vs. J-Ro, czyli Dwoch Zgryzliwych Tetrykow back in action, gdy nagle udalo mi sie odnalezc maila do SPoP'a, ktory bez wahania zgodzil sie wystapic i mamy taki swietny main event. Temat walki podaje juz teraz, gdyz jest on obszerny no i w ogole, a brzmi on, jak na walke legend przystalo - Legendy. Just like good old times on #wcwfans. Simply unmissable match.

FH vs. Deliquent

Kolejny main event, ktory na pewno nikogo nie zawiedzie. FH i Zwiechu sa jednymi z najlepszych fachowcow na naszej polskiej scenie wrestlingowej. Obaj moga sie pochwalic naprawde ogromna wiedza. Obaj naleza do piatki najlepszych obecnie wedlug mnie. Ich pojedynek pokaze nam tylko, ktory z nich jest lepszy i ktory bedzie mogl tytulowac sie najlepszym. FH jest zalozycielem jednej z najstarszych polskich stron o wrestlingu, czyli Bottomline, wspolpracowal tez z Wrestlefans. Deliquent mial swoj efed oraz stronke, obecnie obaj pracuja na Wrestling24h. Jezeli chcecie zobaczyc pojedynek dwoch swietnych znawcow tematu to najlepsza okazja bedzie Breaking Limits PPV.

Upper Card

Hartfan vs. TheBadGuy

Dwoch starych wyjadaczy. Hartfan interesuje sie wrestlingiem juz od okolo 15 lat. BadGuy tez niemalo. Dwoch starych kumpli, ktorzy tym razem zmierza sie ze soba w pojedynku one on one. Obaj wiedza o co chodzi w tym biznesie, wiec na pewno bedzie to kolejna bardzo ciekawa walka. Ciezko wskazac mi faworyta. Ich match poprowadzi (tzn wymysli pytania i ogolnie poprowadzi quiz) DDP.

RazorR vs. Koper vs. Rabol

RazorR vs. Koper? Naaah, to juz przeszlosc. Dodajmy do tego skladu Rabola i mamy jeszcze lepszy pojedynek. RazoR - zalozyciel naszego forum, Koper - wlasciciel jednego z lepszych sklepow, Rabol - zasluzony w efedach i swego czasu jeden z najlepszych uploaderow. Moim zdaniem walka ta teraz bedzie jeszcze ciekawsza. Ja na waszym miejscu bym jej nie przegapil.

DDP vs. Y2J

No tak, ja tez wystepuje w tym PPV. Wszyscy, ktorzy znaja mnie i DDP dobrze wiedza, ze ja znam sie na WWF, a DDP na WCW. Wpadlismy wiec na pomysl, zeby zrobic specjalny WWF vs. WCW Match. Temat znamy juz teraz, gdyz jest on wyjatkowo obszerny. 15 dowolnych pytan z WWF i 15 dowolnych pytan z WCW. Moim zdaniem o zwyciestwie moze tutaj przesadzic znajomosc tej federacji, ktora mniej sie zna, czyli w moim przypadku WCW, a w przypadku DDP WWF. Pojedynek ten poprowadzi FH. Sam nie moge sie doczekac.

Mid Card

Przemk0 vs. Vampirro

Kolejny z adminow RazorMedia vs. Nasz Backyard Hero. Zapowiada sie kolejny ciekawy pojedynek, a z Vampem i Szakalem bedzie na pewno bardzo smiesznie. Obaj dobrze znani na scenie efedow, obaj z sukcesami w EWF i nie tylko. Tym razem jednak wazniejsza bedzie wiedza o wrestlingu, a nie umiejetnosc pisania erpow. Pojedynek poprowadzi Razor.

Spons vs. DX-Pac

Spec od div i music videosow vs. wielki fan ECW. Chyba wiecie co teraz powiem, kolejna ciekawa walka. DX-Pac zapewnial, ze bardzo dobrze zna sie na wrestlingu, mysle, ze sprawdzimy to ustalajac mu walke ze Sponsem, ktory nowy w temacie przeciez nie jest. Zwyciestwo w tej walce bedzie szansa na wybicie sie dla DX-Paca, a dla Sponsa szansa na udowodnienie, ze nie jest tutaj moderatorem od parady. Walke poprowadzi Deliquent.

RVD vs. Gotthen

RVD zaistnial na naszej scenie piszac swoje Cornery na Attitude. Gotthen specjalnie nie angazowal sie w jakies wieksze projekty, ale zapewnial mnie, ze zasluguje na cos wiecej niz Lower Card. Znakomita okazja na udowodnienie tego. Zwyciestwo w tej walce powinno ugruntowac pozycje z Mid Cardzie. Najwiekszy fan RVD (wnioskuje po nicku) vs. najwiekszy fan Chrisa Jericho (tak, zgadza sie, ja nim wcale nie jestem). Nie potrafie wskazac zwyciezcy. Match poprowadzi DDP.

Lower Card

Lukki vs. G0L0B

Dwoch panow, ktorych szczerze mowiac nie znam za dobrze. Lukki jest dobrze znany na scenie efedow, wielki fan Brocka Lesnara, G0L0B zas ma najwieksza kolekcje CD's z wrestlingiem jaka kiedykolwiek widzialem. Nie wiedzialem, gdzie ich umiescic, wiec uznalem, ze ich pojedynek bedzie najlepszym rozwiazaniem. Bardzo dobra szansa na wybicie sie.

Radzio vs. Kane1910

Ponownie nie znam tych obu panow zbyt dobrze. Wiem, ze Radzio jest fanem Hogana, a Kane, no chyba nie trudno sie domyslic kogo. Zobaczymy kto okaze sie lepszym w pojedynku jeden na jednego. Dla nich jest to rowniez bardzo dobra okazja, aby wybic sie i zaistniec w naszym polskim swiatku wrestlingowym.

Openers

Strong Fan vs. The Great One vs. Scorp vs. Sowa11 vs. baddayy vs. Marcin vs. fr3d vs. navroth

Zastanawialem sie co zrobic z nasza 'New Blood' i uznalem, ze najlepszym pomyslem bedzie taki maly Battle Royal, w ktorym kazdy bedzie mial okazje zaprezentowac sie z jak najlepszej strony. Jest to w tym przypadku najlepsza okazja, by pokazac, ze ma sie ta wiedze. Zwyciezca na pewno w nastepnym PPV bedzie wyzej w karcie.

Rabol vs. Mystery Opponent

Pewna osoba wyzwala Rabola na walke na PPV. Od razu dodam, ze jest to legenda naszego polskiego swiatka wrestlingu. Walka bedzie Openerem PPV, gdyz jak to sama legenda mowi, trzeba rozpoczac PPV od wielkiego boom, a poza tym inna godzina mu nie pasuje. Jezeli chcecie dowiedziec sie kto jest tajemniczym Mystery Opponentem zapraszam 6 marca, o godzinie 15:00 na #wcwfans. W ten oto sposob Rabol bedzie mial az dwie walki na PPV. Ciekawe tylko, czy uda mu sie wygrac obie, co byloby nie lada wyczynem. A moze Mystery Opponent pokaze, ze jeszcze wie co i jak w tym biznesie? Walka zapowiada sie naprawde swietnie.

Z checia wyslucham opinii co do karty:) I pamietajcie, impreza 6 i 7 marca. Tematy walk na tydzien przed.

Edytowane przez Y2J

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

7

• Y2J

6

• fr3d

5

• Viruss

5

Top użytkownicy w tym temacie

To ja skomentuję jako pierwszy, a przy okazji pozgaduje trochę...

BullZ... We are fuckin' screwed! Jedyną naszą szansą jest "dusty finish" :)

FH vs. Deliquent

Mommy? Can I watch it? It's not gonna be violent... I think... Nie będę próbował zgadywać kto wygra... Ale to oni powinni być na pierwszym miejscu :)

Hartfan vs. TheBadGuy

Hmm... Ciekawy pojedynek... Ale wygra my nigga from Kansas... :)

RazorR vs. Koper

Go Raz!

DDP vs. Y2J

Powiem ci to jak Stephlover, do Stephlovera... I got your back - jakby coś, to mam w bagażniku paralizator...

Przemk0 vs. Vampirro

Shakalaka vs Backyard Zero? :P Goddamn - oczywiście że Przemk0...

Spons vs. DX-Pac

Errr... Double DQ? :P

RVD vs. Gotthen

Wygra RVGotthen :) A serio, to nie mam bladego pojęcia...

Lukki vs. G0L0B

Widzę... Widzę... Ciemność... A w niej G0l0b'a jako winnera :)

Radzio vs. Kane1910

No f'n idea :)

Strong Fan vs. The Great One vs. Scorp vs. Sowa11 vs. baddayy vs. Marcin

Patrz wyżej...

Patrząc na tą kartę, czuje się głupio... Y2J wykreował mnie na main eventera - a ja się wcale tak nie czuje - no ale nie dam sie zjeść na śniadanie... Zapowiadam ostrą walkę - dopóki mi nie zabiorą krzesła :P :P

2097541974d29f370d001a.jpg

Bedzie ciekawie :)

Dzieki za pojedynek BADGUY'EM - moim real-bro. To bedzie przyjemnosc zmierzyc sie z kims, kogo sie zna tyle lat. W koncu Bad i ja to fani Bret Harta nr 1 w Europie Centralno-wchodniej :)

Pozdro.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Pierwsze PPV i odrazu świetna karta, niezle pomyślane mam

nadzieję że nikt nie będzie miał powodów do narzekań bo według

Mnie Y2J ustalił bardzo dobrą kartę.

Zresztą jest to pierwsze PPV i trzeba sprawdzić co i jak się sprawdzi

w praktyce.

Zapowiada się bardzo ciekawie :)

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zgadzam sie z innymi walki beda swietne (mam nadzieje) Mnie chyba najbardziej interesuje walka six pack (chyba nie trzeba mowic czemu :mrgreen: ) A maint event wyglada zajefajnie w szczegolnosci FH vs Deliquent :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

No przyjmijmy ze wszytsko jest spoko,poza tym ze mam "walke z GOLOBem ktory mozim zdaniem powinnien byc jako Upper Midcader ,bedzie ciezko :D

576009130413fce83f1b12.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Nawet Y2J nie mial co o mnie napisac ;P...glupio mi troche

Karta jest rzeczywiscie wyrownana i dobrze zorganizowana, ale gorzje bedzie z tematami..., bo dasz temat w ktorym napewno 1 bedzie lepscy, np. ja z RVD przegrywam juz jezeli chodzi o "Hardcore" (ECW,CZW)...ale zobaczymy :)

• Reputacja:   1

Witam! podobnie jak przedmowca pan J-Ro czuje sie wyraznie zaklopotany faktem bycia main eventerem, ale pan Y2J tak ladnie prosil, tyle kompleentow i wygladzonych fraz sypnal na moj temat, ze az myslalem ze w jednym zdaniu to niemozliwe ;-). W kazdym razie mimo, iz od dawna nie mam nic wspolnego z tematem stawie sie z przyjemnoscia, chocby tylko po to zeby ze stara gwardia sie spotkac.... Mam nadzieje, ze bedzie fajna zabawa.... T-Pain, Bullz - Pzdr...i B-Afraid!! ;-)))
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Reputacja:   41

Main Events

Hmm.. main event swietny.. ale i Bullzeye i J-Ro chyba ostatnio mniej sie interesowali tematem wiec SPoP moze ich zmiazdzyc :D choc tez nie wiem jak u niego teraz z wiedza. Sorry chlopaki za taka ocene sytuacji :D

FH vs. Deliquent

Ho ho ho.. to bedzie pojedynek dopiero.. Redaktorzy Wrestling24h sa w formie bo caly czas prowadza servis i interesuja sie biznesem.. wiec dla mnie jest to walka no.1 tego PPV i nie mam pojecia kto wygra :D

Upper Card

Hartfan vs. TheBadGuy

Kolejny ciekawy pojedynek.. stawiam bardziej na Hartfana z powodu jego wiekszej aktywnosci ostatnio (tak tak.. zauwazylem ze nie tylko flooduje ;) )

RazorR vs. Koper

Czy powtorze sie jesli napisze ze kolejny ciekawy pojedynek ? :DDD RazorR wygra i bedzie w main-evencie nastepnego PPV :D

DDP vs. Y2J

WCW vs WWF :D Świetny pomysł !! Rozum stawia na Y2J.. ale z drugiej strony.. bardziej wole WCW no i DDP jest ze Szczecina.. go go Szczecin go go :D

Mid Card

Przemk0 vs. Vampirro

Ha ha.. bedzie śmiesznie :D Ogolnie mysle ze powinna byc to walka o przejsce do Upper Card.. (gdzie Y2J mnie chcial od poczatku wsadzic.. ale ja musze potwierdzic czy cos wiem.... bedzie ciezko jak bedzie cos stricte z WWF :P )

Spons vs. DX-Pac

Obaj zostaja w Mid Card ale wygrywa DX :D

RVD vs. Gotthen

RVD utrzymuje miejsce w Mid Card a Gotthen spada do Lower Cardu .. a moze sie mylic bede.. :) powodzenia panowie.

Lower Card

Lukki vs. G0L0B

Obaj panowie pokaza ze powinny byc przynajmniej Mid Card.. a wygra Golob.

Radzio vs. Kane1910

Nie mam pojecia.. moze Kane1910 ?

Strong Fan vs. The Great One vs. Scorp vs. Sowa11 vs. baddayy vs.

Marcin

3jka ktora bedzie miala najwiecej pkt to Marcin, The Great One i Scorp.

ps: Szkoda ze nie udalo sie sciagnac Kash'a i Stingerr'a

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a mnie sie wydaje bez urazy dla Lukki'iego ze Golob zostal za nisko umieszczony na karcie (hehe) ale i tak chlopak pokaze na co go stac i nie dlugo moze za 2 gale bedzie conajmiej Upper Midcader.

ale karta zajebista totalny odjazd nie moge sie juz doczekac pojedynku FH vs. Deliquent :-)

pozdrawiam

ps) brakuje mi Boryss'a - bo gosc ma tez spora wiedze

78269406145f2cb280ea01.jpg

szkoda, że już za późno...mógłbym się z wami sprawdzić...no cóż, ale może została jeszcze jakaś fucha, na przykład Special Referee:) ?

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

fr3d: jesli chcesz to moge Cie dopisac do Openera.

70480578844af90bfa37be.jpg

ciekawa karta. mam nadzieje ze zrobimy z Koperem fajna walke. w Typera nie bede sie bawil, ale mam swoich faworytow :)

ps. nie stawiajcie na mnie duzych pieniedzy ja wale nie mam takiej wielkiej wiedzy :P

14412508044c725aa0e19e.gif

BullZ... We are fuckin' screwed! Jedyną naszą szansą jest "dusty finish" :)

Spoko, damy rade, bo jak nie my to kto? :)

Patrząc na tą kartę, czuje się głupio... Y2J wykreował mnie na main eventera - a ja się wcale tak nie czuje - no ale nie dam sie zjeść na śniadanie... Zapowiadam ostrą walkę - dopóki mi nie zabiorą krzesła :P :P

A dupa! Dlaczego mam sie czuc glupio bedac tam gdzie moje miejsce? Chyba chociaz na to sobie zasluzylem po tylu latach ciezkiej pracy ;) A tak powaznie - teraz jestem juz chyba naprawde Zgryzliwym Tetrykiem, ktory z tym biznesem ma malo wspolnego a i wiedza nie ta co kiedys... No ale tak jak to powiedzial J-Ro - nie damy sie, mamy krzesla, porobimy sciagi i jakos bedzie ;) Swoja droga, SPoPa to ja juz nie widzialem ohohohoho.... Ze 3 lata :) Pozdrowienia dla wszystkich :)

Y2J ja bardzo chętnie, tylko niech ktoś mi pomoże skonfigurować tą YeahB@ną Neostradę tak by mi mIRC ruszył...chyba nie byłbym ostatni...

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...