Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      247
    • Rey Mysterio
      5
    • Christian
      5
    • Daniel Bryan
      11
    • Sting
      13
    • Brian Kendrick
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk: Jeśli bardziej czekam na następne RAW niż na Impact, to znaczy że coś jest na rzeczy. Do takiego stanu dochodzi u mnie chyba tylko w okresie RR-WM i w przypadku pojedynczych feudów (HBK vs Y2J, albo Edge vs Taker).

Tutaj jednak spowodowane jest tylko i wyłącznie osobą Punka: Czy i w jaki sposób się pojawi? Jak rozwiążą sytuację z jego mistrzostwem? O czym będzie jego kolejne promo?

Nawet przestałem tak zwracać uwagę na Stinga-Jokera i nawiązanie walki w BfG Series przez niedocenianego do tej pory Bobby'ego Roode'a.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

• Jeffrey Nero

3

• Vercyn

2

• typerson

2

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście głos na CM Punk'a, po raz kolejny udowodnił, że jest najlepszy na świecie.

Mój głos oddaje na CM Punk'a , ponieważ to on był najbardziej świetlaną gwiazdą w świecie wrestling'u w ostatnim czasie.

Poza Rey'em Mysterio prawie każdy zasługuje na głos, ponieważ się czymś wyróżniał

Christian - w końcu zdobył pas na jaki z pewnością zasługuje i .... nie wiem czy go obroni, ale jako heel wcale taki świetny nie jest.

Brian Kendrick- okazał się być samozwańczym zbawcą x dywizji, pokonując Abbysa na ich ppv i zbobywając ich cholerny pas. Wydaje się dużo, ale mimo wszystko za mało by ostatecznie zdobyć ten głos, poza tym trochę dziwne speeche.

Daniel Bryan - niespodziewanie wygrał walizkę, dostał mikrofon, rozpierdala wszystkich na tygodniówce i jeszcze zapowiedział, że użyje walizki na wm. Niestety on również nie dostanie głosu ode mnie.

Sting - odzyskał tytuł i fajnie się sprawdza w roli jokera niszcząc immortals. Duży +, dla tego pana, choć tak naprawdę za dużo się z tym pasem nie pojawia, a wygrana tego tytułu taka spektakularna nie była.

CM Punk - na niego pójdzie mój głos, ogólnie za wszystko. Świetne speeche, walka na ppv określona przez Dave'a 5-starem, no i oczywiście w końcu zdobycie tytułu mistrzowskiego. Jak widzę nie tylko dla mnie, ale i chyba dla większości tu osób jest to wrestler miesiąca po raz drugi z rzędu.

Sting, stary ale jary :) Gościu miażdży odgrywając swoją rolę :D

CM Punk za genialny powrót po MiTB, nowe theme super.

5832596764e36c6544ac70.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CM Punk! Wiadomo najlepsza postać obecnie w US Mainstream. Wykręcił five stara na MitB, zrobił dużo hałasu wokół siebie i nadal jest tym tematem numer. Praktycznie o nikim nie jest tak głośno jak o nim.
#SmartFanZone

CM PUNK bezapelacyjnie Zdominował kolejny miesiąc :D

2502724844e37af921da10.jpg

W poprzednim miesiacuy na przekor wszytskim glosowal;em an Stinga, ale w tym nie mam juz wyjscia i musze zaglosowac na Punka:)

Wszystko już zostało powiedziane i nawet bez głosowania pewne byłoby, to że wrestlerem miesiąca zostanie CM Punk. Świetne proma i program z Ceną.

Widocznie, CM Punk po raz drugi zostanie Wrestlerem Miesiąca, ale nie bez powodu. Aktualnie na micu absolutnie wymiata, lepiej niż wcześniej, a o to trudno. Dobrze prowadzi walki, no i stał się jeszcze bardziej kontrowersyjny niż wcześniej. Teraz to jest taki "CM Punkx2" Dlatego też oddaję na niego głos.

CM Punk, wreszcie coś się dzieje :D

4936065304d60ea2dae96c.jpg

Głos na CM Punka. Myślałem jeszcze nad Danielem Bryan'em ale to Punk przyciąga mnie co tydzień do Raw. Mam nadzieję jednak ,że w przyszłym miesiącu bez cienia wątpliwości będe mógł postawić X przy Bryanie ;)

Punk zasłużył. Głos na niego.

Wahałem się między nim a Stingiem ale jednak CM Punk wygrywa

Viva La Raza

I Lie, I Cheat, I Steal

Thank YOU EDDIE

7203212454e31d0dd283ab.jpg

Oczywiście CM Punk bezapelacyjnie. Za całokształt feudu z Ceną, zdobycie tytułu, miazga przy majku. Po prostu najjaśniejszy punkt w całym świecie wrestlingu. Jeżeli nie głosujesz na CM Punka to wiedz, że coś się dzieje.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Mniej więcej od tego momentu zaczną się trochę schody. Około tego okresu zaczeliśmy też robić mniejsze "Indy" show różnych organizacji. Jeśli gdzieś w trakcie tekstu padnie skrót, zapewne chodzi o jakieś indysowe show. Same historie stamtąd nie mają dużego znaczenia w kontekście LoF, poza tym że wydarzyły się. Dla kontekstu sytuacji z początku show - SFE to dosyć hardcore/street fight organizacja.  --------------------------------------------------------------------- Show zaczęło się n
    • KyRenLo
      Ja jednak wolę sztampowy program Heel vs. Face niż sztampowy Face vs. Face. Blondas i tak będzie w tym wypadku sobą, a chociaż Randy od początku tej rywalizacji będzie robił to, co do niego należy bez zbędnego zamulania. To w czym jest najlepszy. Mnie niezbyt kręci jak dwóch fejsów wyraża sobie szacunek, a my tygodniami dostajemy znaki, czy to już teraz Randy jebnie mu RKO, czy jednak jeszcze trochę poczeka. Nie ma co czekać. Liczy się tu i teraz. Podobało mi się, że dostaliśmy już na start mocn
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan STARDOM CINDERELLA TOURNAMENT 2026, który wystartował 6 marca w Nagoi, doczekał się emocjonującego finału 15 marca w wyprzedanym Yokohama Budokan. Zwyciężczyni z 2024 roku, Hanan, zmierzyła się w finale z Riną o triumf w tym prestiżowym turnieju. Rina dotarła do finału po raz drugi z rzędu – rok temu uległa Sayace Kurarze. Hanan wyeliminowała w półfinale Ayę Sakurę, a Rina pokonała Miyu Amasaki, meldując się w wielkim finale. Obie walczące dały z siebie wszystko w zacięty
    • Grok
      Do poniedziałkowej karty WWE Raw dodano nowy segment. Podczas cotygodniowego przeglądu walk Generalny Menedżer Raw, Adam Pearce, ogłosił, że Dominik Mysterio wraz z Judgment Day pojawią się na żywo w programie. Pearce stwierdził: Mysterio wraca po sobotniej gali Rey de Reyes w meksykańskiej Puebli, gdzie obronił AAA Mega Championship w walce z El Hijo del Vikingo. On i reszta Judgment Day zaatakowali Finna Balora na poprzednim Raw, najwyraźniej wyrzucając go z grupy. WWE Raw w poniedzi
    • Grins
      No i właśnie tego się obawiam  A nie chce porażki Ortona, tym bardziej że jest na serio w dojebanej formie i dobrze mi się go ogląda, chociaż niech im dadzą ten Hell in a Cell żeby było trochę brutalu w tym abyśmy całkowicie się nie zesrali... Wgl coś czuje że ta decyzja z Turnem bardziej zaszkodzi Cody'emu bo fani będą cheerować Ortona bardziej niż Coldasa i to niemal niż pewne a jak jeszcze Orton to przerżnie to całkowicie Cody'ego zjedzą fani na arenie... No chyba że idą w nabijanie stat
  • Dodaj nową pozycję...