Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      247
    • Rey Mysterio
      5
    • Christian
      5
    • Daniel Bryan
      11
    • Sting
      13
    • Brian Kendrick
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk: Jeśli bardziej czekam na następne RAW niż na Impact, to znaczy że coś jest na rzeczy. Do takiego stanu dochodzi u mnie chyba tylko w okresie RR-WM i w przypadku pojedynczych feudów (HBK vs Y2J, albo Edge vs Taker).

Tutaj jednak spowodowane jest tylko i wyłącznie osobą Punka: Czy i w jaki sposób się pojawi? Jak rozwiążą sytuację z jego mistrzostwem? O czym będzie jego kolejne promo?

Nawet przestałem tak zwracać uwagę na Stinga-Jokera i nawiązanie walki w BfG Series przez niedocenianego do tej pory Bobby'ego Roode'a.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

• Jeffrey Nero

3

• typerson

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście głos na CM Punk'a, po raz kolejny udowodnił, że jest najlepszy na świecie.

Mój głos oddaje na CM Punk'a , ponieważ to on był najbardziej świetlaną gwiazdą w świecie wrestling'u w ostatnim czasie.

Poza Rey'em Mysterio prawie każdy zasługuje na głos, ponieważ się czymś wyróżniał

Christian - w końcu zdobył pas na jaki z pewnością zasługuje i .... nie wiem czy go obroni, ale jako heel wcale taki świetny nie jest.

Brian Kendrick- okazał się być samozwańczym zbawcą x dywizji, pokonując Abbysa na ich ppv i zbobywając ich cholerny pas. Wydaje się dużo, ale mimo wszystko za mało by ostatecznie zdobyć ten głos, poza tym trochę dziwne speeche.

Daniel Bryan - niespodziewanie wygrał walizkę, dostał mikrofon, rozpierdala wszystkich na tygodniówce i jeszcze zapowiedział, że użyje walizki na wm. Niestety on również nie dostanie głosu ode mnie.

Sting - odzyskał tytuł i fajnie się sprawdza w roli jokera niszcząc immortals. Duży +, dla tego pana, choć tak naprawdę za dużo się z tym pasem nie pojawia, a wygrana tego tytułu taka spektakularna nie była.

CM Punk - na niego pójdzie mój głos, ogólnie za wszystko. Świetne speeche, walka na ppv określona przez Dave'a 5-starem, no i oczywiście w końcu zdobycie tytułu mistrzowskiego. Jak widzę nie tylko dla mnie, ale i chyba dla większości tu osób jest to wrestler miesiąca po raz drugi z rzędu.

Sting, stary ale jary :) Gościu miażdży odgrywając swoją rolę :D

CM Punk za genialny powrót po MiTB, nowe theme super.

5832596764e36c6544ac70.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CM Punk! Wiadomo najlepsza postać obecnie w US Mainstream. Wykręcił five stara na MitB, zrobił dużo hałasu wokół siebie i nadal jest tym tematem numer. Praktycznie o nikim nie jest tak głośno jak o nim.
#SmartFanZone

CM PUNK bezapelacyjnie Zdominował kolejny miesiąc :D

2502724844e37af921da10.jpg

W poprzednim miesiacuy na przekor wszytskim glosowal;em an Stinga, ale w tym nie mam juz wyjscia i musze zaglosowac na Punka:)

Wszystko już zostało powiedziane i nawet bez głosowania pewne byłoby, to że wrestlerem miesiąca zostanie CM Punk. Świetne proma i program z Ceną.

Widocznie, CM Punk po raz drugi zostanie Wrestlerem Miesiąca, ale nie bez powodu. Aktualnie na micu absolutnie wymiata, lepiej niż wcześniej, a o to trudno. Dobrze prowadzi walki, no i stał się jeszcze bardziej kontrowersyjny niż wcześniej. Teraz to jest taki "CM Punkx2" Dlatego też oddaję na niego głos.

CM Punk, wreszcie coś się dzieje :D

4936065304d60ea2dae96c.jpg

Głos na CM Punka. Myślałem jeszcze nad Danielem Bryan'em ale to Punk przyciąga mnie co tydzień do Raw. Mam nadzieję jednak ,że w przyszłym miesiącu bez cienia wątpliwości będe mógł postawić X przy Bryanie ;)

Punk zasłużył. Głos na niego.

Wahałem się między nim a Stingiem ale jednak CM Punk wygrywa

Viva La Raza

I Lie, I Cheat, I Steal

Thank YOU EDDIE

7203212454e31d0dd283ab.jpg

Oczywiście CM Punk bezapelacyjnie. Za całokształt feudu z Ceną, zdobycie tytułu, miazga przy majku. Po prostu najjaśniejszy punkt w całym świecie wrestlingu. Jeżeli nie głosujesz na CM Punka to wiedz, że coś się dzieje.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...