Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      247
    • Rey Mysterio
      5
    • Christian
      5
    • Daniel Bryan
      11
    • Sting
      13
    • Brian Kendrick
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście CM Punk, który w tym miesiącu jest niesamowity. Udowodnił to robiąc z Johna Ceny SZM***.

1440594854e35d3fbde82f.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

• Jeffrey Nero

3

• typerson

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście zagłosowałbym na CM Punka, ale ponieważ na pewno zasłużenie on wygra, to zagłosowałem na Daniela Bryana, który wygrał MiTB Ladder Match i mam nadzieję, że zostanie na WM 28 World Champem.

Głos na CM punka-być na szczycie to coś bardzo dobrego a jeśli udaję ci się obronić tą pozycje to jesteś jeszcze większy.Tyle w temacie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Oczywiście Punk. Za zajebiście emocjonującą walkę z Ceną, za tą "niepewność" (odnośnie swojej przyszłości), którą nam zafundował, za to że jego obecna postać po prostu rzuca na cyce i sprawia, że nadal chce się oglądać McMahonlandię, za niesamowicie zaskakującą wygraną tytułu mistrzowskiego oraz za to, że obecnie "RAW is Punk" (najjaśniejszy obecnie punkt tego brandu). Ogólnie - za całokształt :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ale będzie miazga.....najlepszy na świecie i na naszym forum!

Kult osobowości w WWE i na attitude.pl :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Trzeba zachować pozory demokracji bo równie dobrze w ankiecie mogła by być jedna opcja ^^. Dodam jeszcze, że prawdopodobnie za miesiąc sierpień Punk też zgarnie nagrodę

best in the world

nawet nie wiem po co ta reszta

CM PUNK rządzi mysle że kolejne miesiace równiez będą do niego pasowały.Robi to co daje mu number 1!!!!!!!!!
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Nie można oddać głosu na nikogo innego jak na CM Punka, to co on wyprawia przechodzi ludzkie pojęcia, praktycznie teraz jest on wszędzie, Na RAW dawał doskonałe popisy, np. ten na ostatnim RAW przed MITB, na samym MITB wykręcił zajee walke, wbija na konfy, poprostu ludzie się nim jarają jak ja, i zdecydowany głos na niego.

Coś czuje, ze tym razem pobity zostanie rekord CM Punka z poprzedniego miesiaca (85%). Oczywiscie glos na niego, i cos czuje, ze sierpniowa ankieta tez bedzie naleza do niego ;)

Gdyby nie ten CM Punk :D głos pewnie by poszedł do Daniela ew. Stinga, ale mistrz to mistrz, mimo braku go na dwóch RAW trzeba mu przyznać ten tytuł.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Mój głos (jak i większości mych przedmówców) leci na CM Punka. Coś czuje, że sierpień też będzie należał do niego. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bez niespodzianki, głos na Punka, który nie miał w tym miesiącu żadnej konkurencji. Świetne proma, bardzo dobra walka z Ceną na PPV, a do tego ten storyline. Oby tak dalej.

...

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Drugi raz z rzędu głosuje na CM Punka. Na dzień dzisiejszy wali na głową całą resztę z WWE oraz TNA. Oby królował jak najdłużej.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Styl:  Jasny

Drugi miesiąc z rzędu głos na Punka. Mimo, że w lipcu już tak bardzo nie szalał to jednak wykręcił z Ceną 5 Star Match i zaliczył przedwczesny moim zdaniem powrót z nowym theme songiem.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...