Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      247
    • Rey Mysterio
      5
    • Christian
      5
    • Daniel Bryan
      11
    • Sting
      13
    • Brian Kendrick
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- CM Punk - zdobył pas WWE podczas Money in the Bank i nie pozwolił del Rio wykorzystać walizki MitB. Powrócił na ostatnim RAW. Obecnie panuje "Era Punka" w WWE. (VercynGetorix)

- Rey Mysterio - zdobył "drugi" pas WWE, pokonał w turnieju o pas trzech przeciwników (Ziggler, Truth, Miz), z dobrej strony pokazał się także na PPV. Nie dał się także ograbić z tego pasa podczas ostatniego RAW, kiedy del Rio chciał wykorzystać walizkę. Stracił dopiero na rzecz Johna Ceny. (VercynGetorix)

SmackDown!:

- Christian - odzyskał pas po kilku miesiącach walki o niego, pokonał czysto Ezekiela Jacksona w pojedynku mistrz vs mistrz oraz stworzył dobre i ciekawe walki z Johnem Morrisonem (SD) i Ortonem (PPV) (VercynGetorix)

-Daniel Bryan - Mr. Money in the Bank niebieskiego brandu, pokonał siedmiu innych zawodników w walce o walizkę, niespodziewanie dla wielu ściągnął walizkę, a następnie na SD zapowiedział, że wykorzysta ją podczas WM28 w 2012 (VercynGetorix)

TNA:

- Sting - bądź co bądź, zdobył najważniejszy pas federacji na tygodniówce, pokonał Andersona, a grany przez niego Joker (chociaż do oryginału daleko) jest jedną z najjaśniejszych postaci na Impact (VercynGetorix)

- Brian Kendrick - odzyskał pas dla dywizji X na jej flagowym PPV pokonując Abyss, na ostatnim Impact Wrestling obronił tenże pas w rewanżu w stypulacji Ultimate X, a także przeciwko Alexowi Shelley'owi tuż po PPV (Shelley wykorzystał zdobytego titleshota) (VercynGetorix)

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

• Jeffrey Nero

3

• typerson

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Oddaję głos na CM Punk'a. Drugi miesiąc z rzędu. Może nie był on taki jak poprzedni w Jego wykonaniu ale nadal dzieją się w okół niego najważniejsze rzeczy w WWE. Zwycięstwo na MITB, paradowanie z pasem po Chicago, powrót na RAW. Wydarzenia z nim związane sprawiły, że czekam ze zniecierpliwieniem na kolejne RAW.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mi się wydaje że CM Punk będzie drugi raz z rzędu wrestler'em misiąca :) I to na niego oddaje głos przyczyn/powodów chyba nie muszę podawać.

7888236935487467758dd1.jpg

• Styl:  Ciemny

Oczywiście CM Punk. Za wyjaśnienie wystarczy cytat Vercyna: "Obecnie panuje "Era Punka" w WWE". Nie sądzę, aby ktokolwiek inny miał tu jakieś szanse.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Drugi raz z rzędu głos ląduje na Punka hehe niedługo dobije do streaku Undertakera :lol:

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

CM Punk, za co?

Za całokształt. Za (śmiało można tak już pisać bo wątpię, aby WWE wymyśliło coś lepszego w niecałe pół roku a na dodatek ten SL będzie kontynuowany) najlepszy feud roku 2011. Za to, że jest najlepszym wrestlerem na świecie :)

No w tym miechu raczej, jak i w poprzednim nie ma wątpliwości kto jest najlepszym wrestlerem. Oczywista oczywistość, Voice of the Voiceless czyli CM Punk. Na niego mój głos.

Pomimo tego iż w zeszłym miesiącu głosowałem na Punka to teraz od tego nagłego napływu ludzi którzy nagle najbardziej uwielbiają Punka robi Mi się trochę niedobrze i to jest z dwóch powodów które eliminuja u Mnie Mr. Straight Edge jako wrestlera lipca.Drugim jest ten jego szybki powrót który nie podoba Mi się (miałem nadzieję iż rzeczywiście WWE Champ pojawi się na tapingu Roh i zawalczy tam).

Co do ankiety głos leci na Stinga a'la Joker. Jego postać ożywiła cotygodniowy Impact Wrestling.To właśnie Sting jest powodem czemu "powróciłem" do TNA i czemu je oglądam.

CM Punk, w większości za to co napisali moi poprzednicy. Punk po prostu deklasuje rywali, zdobył pas WWE, daje świetne proma i w dodatku powrócił na RAW, czego chcieć więcej? Jednak jeżeli miałbym dwa głosy to drugi poszedłby na Sting'a.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bedziemy zmuszeni znowu uhonorowac tym tytulem CM Punka. Wciaz jest nr.1 w main streamie, i wzbudza najwieksze emocje. Nijak nie wyobrazam sobie, zeby mogl sie przejesc.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

Szczerze mam dwóch faworytów pierwszy z nich to Daniel Bryan w moich oczach zrobił olbrzymi postęp od małego szaraka do nawet mocnego zawodnika, ciekawi mnie jego dalsza kariera.Zwycięstwo w Money In The Bank itp.

Ale ostatecznie to CM Punk dostaje mój głos, Najlepszy na świecie no i to powinna być również odpowiedź dla czego oddaje głos na niego, mój ulubiony zawodnik!!

O ile dla jakiegoś fana TNA dziwne mogłobyć, że głosujemy na Punka za jedno promo w ubiegłym miesiącu, tak teraz nic dziwnego tym, że zostanie on drugi raz wrestlerem miesiąca. Kolejny epicki segment, genialny pojedynek i wszystko jasne.

CM Punk - zdobył pas WWE podczas Money in the Bank i nie pozwolił del Rio wykorzystać walizki MitB. Powrócił na ostatnim RAW. Obecnie panuje "Era Punka" w WWE. (VercynGetorix)

Nie będę się powtarzał :)

Zdecydowanie CM Punk co tu dużo mówić najjaśniejsza gwiazda MS, ma swoje "5 minut". Wycisną z Ceny co się dało(chociaż najgorszy ***** star, po prostu uważam że 5-stary muszą być bliskie doskonałości) + epicki segment na RAW.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Głos na Punka drugi miesiąc z rzędu widać tak już musi być :roll:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...