Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      247
    • Rey Mysterio
      5
    • Christian
      5
    • Daniel Bryan
      11
    • Sting
      13
    • Brian Kendrick
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- CM Punk - zdobył pas WWE podczas Money in the Bank i nie pozwolił del Rio wykorzystać walizki MitB. Powrócił na ostatnim RAW. Obecnie panuje "Era Punka" w WWE. (VercynGetorix)

- Rey Mysterio - zdobył "drugi" pas WWE, pokonał w turnieju o pas trzech przeciwników (Ziggler, Truth, Miz), z dobrej strony pokazał się także na PPV. Nie dał się także ograbić z tego pasa podczas ostatniego RAW, kiedy del Rio chciał wykorzystać walizkę. Stracił dopiero na rzecz Johna Ceny. (VercynGetorix)

SmackDown!:

- Christian - odzyskał pas po kilku miesiącach walki o niego, pokonał czysto Ezekiela Jacksona w pojedynku mistrz vs mistrz oraz stworzył dobre i ciekawe walki z Johnem Morrisonem (SD) i Ortonem (PPV) (VercynGetorix)

-Daniel Bryan - Mr. Money in the Bank niebieskiego brandu, pokonał siedmiu innych zawodników w walce o walizkę, niespodziewanie dla wielu ściągnął walizkę, a następnie na SD zapowiedział, że wykorzysta ją podczas WM28 w 2012 (VercynGetorix)

TNA:

- Sting - bądź co bądź, zdobył najważniejszy pas federacji na tygodniówce, pokonał Andersona, a grany przez niego Joker (chociaż do oryginału daleko) jest jedną z najjaśniejszych postaci na Impact (VercynGetorix)

- Brian Kendrick - odzyskał pas dla dywizji X na jej flagowym PPV pokonując Abyss, na ostatnim Impact Wrestling obronił tenże pas w rewanżu w stypulacji Ultimate X, a także przeciwko Alexowi Shelley'owi tuż po PPV (Shelley wykorzystał zdobytego titleshota) (VercynGetorix)

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

• Jeffrey Nero

3

• typerson

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Oddaję głos na CM Punk'a. Drugi miesiąc z rzędu. Może nie był on taki jak poprzedni w Jego wykonaniu ale nadal dzieją się w okół niego najważniejsze rzeczy w WWE. Zwycięstwo na MITB, paradowanie z pasem po Chicago, powrót na RAW. Wydarzenia z nim związane sprawiły, że czekam ze zniecierpliwieniem na kolejne RAW.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mi się wydaje że CM Punk będzie drugi raz z rzędu wrestler'em misiąca :) I to na niego oddaje głos przyczyn/powodów chyba nie muszę podawać.

7888236935487467758dd1.jpg

• Styl:  Ciemny

Oczywiście CM Punk. Za wyjaśnienie wystarczy cytat Vercyna: "Obecnie panuje "Era Punka" w WWE". Nie sądzę, aby ktokolwiek inny miał tu jakieś szanse.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Drugi raz z rzędu głos ląduje na Punka hehe niedługo dobije do streaku Undertakera :lol:

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

CM Punk, za co?

Za całokształt. Za (śmiało można tak już pisać bo wątpię, aby WWE wymyśliło coś lepszego w niecałe pół roku a na dodatek ten SL będzie kontynuowany) najlepszy feud roku 2011. Za to, że jest najlepszym wrestlerem na świecie :)

No w tym miechu raczej, jak i w poprzednim nie ma wątpliwości kto jest najlepszym wrestlerem. Oczywista oczywistość, Voice of the Voiceless czyli CM Punk. Na niego mój głos.

Pomimo tego iż w zeszłym miesiącu głosowałem na Punka to teraz od tego nagłego napływu ludzi którzy nagle najbardziej uwielbiają Punka robi Mi się trochę niedobrze i to jest z dwóch powodów które eliminuja u Mnie Mr. Straight Edge jako wrestlera lipca.Drugim jest ten jego szybki powrót który nie podoba Mi się (miałem nadzieję iż rzeczywiście WWE Champ pojawi się na tapingu Roh i zawalczy tam).

Co do ankiety głos leci na Stinga a'la Joker. Jego postać ożywiła cotygodniowy Impact Wrestling.To właśnie Sting jest powodem czemu "powróciłem" do TNA i czemu je oglądam.

CM Punk, w większości za to co napisali moi poprzednicy. Punk po prostu deklasuje rywali, zdobył pas WWE, daje świetne proma i w dodatku powrócił na RAW, czego chcieć więcej? Jednak jeżeli miałbym dwa głosy to drugi poszedłby na Sting'a.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bedziemy zmuszeni znowu uhonorowac tym tytulem CM Punka. Wciaz jest nr.1 w main streamie, i wzbudza najwieksze emocje. Nijak nie wyobrazam sobie, zeby mogl sie przejesc.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

Szczerze mam dwóch faworytów pierwszy z nich to Daniel Bryan w moich oczach zrobił olbrzymi postęp od małego szaraka do nawet mocnego zawodnika, ciekawi mnie jego dalsza kariera.Zwycięstwo w Money In The Bank itp.

Ale ostatecznie to CM Punk dostaje mój głos, Najlepszy na świecie no i to powinna być również odpowiedź dla czego oddaje głos na niego, mój ulubiony zawodnik!!

O ile dla jakiegoś fana TNA dziwne mogłobyć, że głosujemy na Punka za jedno promo w ubiegłym miesiącu, tak teraz nic dziwnego tym, że zostanie on drugi raz wrestlerem miesiąca. Kolejny epicki segment, genialny pojedynek i wszystko jasne.

CM Punk - zdobył pas WWE podczas Money in the Bank i nie pozwolił del Rio wykorzystać walizki MitB. Powrócił na ostatnim RAW. Obecnie panuje "Era Punka" w WWE. (VercynGetorix)

Nie będę się powtarzał :)

Zdecydowanie CM Punk co tu dużo mówić najjaśniejsza gwiazda MS, ma swoje "5 minut". Wycisną z Ceny co się dało(chociaż najgorszy ***** star, po prostu uważam że 5-stary muszą być bliskie doskonałości) + epicki segment na RAW.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Głos na Punka drugi miesiąc z rzędu widać tak już musi być :roll:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...