Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Raw, SmackDown!, PPV, News

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam wszystkich tych, którzy kiedykolwiek czytali moje diary i byliby zainteresowani śledzeniem kolejnego, trzeciego już diary w moim wykonaniu. Może i to nudne, lecz tym razem nie pozbędziecie się mnie tak łatwo jak dwa razy wcześniej. Wszystkich, którzy wczesniej czytali moje diary chciałbym przeprosić za to ze odpuściłem. Teraz powracam z nowymi pomysłami i zapraszam do zaglądania do tego tematu, czytania i co najwazniejsze obszernego komentowania! ; ) Tak jak poprzednim razem nie obędzie się bez "pomocnika"? Tak chyba moge to ująć, jednak uważam, ze ten człowiek będzie równie ważny w tym diary jak ja, jednak to mi przypadło stworzenie tematu. Kto to taki? Mowa tutaj o sydalsztajn'ie, który zaoferował mi swą pomoc dosłownie...wczoraj, kiedy to już byłem poświęcony indywidualnej pracy. Jednak doszliśmy do porozumienia i odstąpiłem mu Raw. Sam zajmę się SmackDown!, które jakoś od zawsze bardziej lubię. Nie będę przeciągał, bo i tak nikt tego nie przeczyta. Tak więc, diary zaczyna się od 2012 roku z tym, że daty PPV ustanowiłem z roku 2011. Czyli terminarz na rok 2011, a opisywany rok 2012. Załapiecie o co chodzi bardzo szybko. Czas więc przejść do przedstawienia obu rosterów!

Roster Raw :

1.Alberto Del Rio

2.Alex Riley

3.Big Show

4.Cody Rhodes

5.Curt Hawkins

6.Justin Gabriel

7.David Otunga

8.Evan Bourne

9.Husky Harris

10.Jack Swagger

11.John Cena

12.John Morrison

13.JTG

14.Kofi Kingston

15.Vance Archer

16.Michael McGillicutty

17.R-Truth

18.Rey Mysterio

19.Santino Marella

20.Heath Slater

21.The Miz

22.Triple H

23.Ted Dibiase

24.Vladimir Kozlov

25.Zack Ryder

26.HBK Shawn Michaels

27.Mankind

28.Wade Barrett

Pracownicy :

Jerry "The King" Lawler - Komentator

Michael Cole - Komentator

Justin Roberts - Spiker

General Manager Raw - Eric Bishoff

Josh Matthews - Wywiady

Roster SmackDown! :

Roster SmackDown!

1.Brodus Clay

2.Christian

3.Daniel Bryan

4.Ezekiel Jackson

5.Jey Uso

6.Jimmy Uso

7.Jinder Mahal

8.Kane

9.Mark Henry

10.Randy Orton

11.Sheamus

12.Sin Cara

13.Tyler Reks

14.The Great Khali

15.Trent Barreta

16.Caylen Croft

17.Tyson Kidd

18.The Undertaker

19.Yoshi Tatsu

20.Shelton Benjamin

21.Mike Knox

22.CM Punk

23.Edge

24.Skip Sheffield

25.Dolph Ziggler

26.Drew McIntyre

Pracownicy :

Booker T - Komentator

William Regal - Komentator

Tony Chimel - Spiker

General Manager SmackDown! - Theodore Long

Zastępca General Managera - Vickie Guerrero

Todd Grisham - Wywiady

Tag Teamy i Stajnie

The Uso's (Jimmy & Jey Uso)

Dudebusters (Caylen Croft & Trent Barreta)

Santino Marella & Vladimir Kozlov

Curt Hawkins & Vance Archer

Shelton Benjamin & Mike Knox

D-Generation X (Triple H & Shawn Michaels)

Stable's :

Nexus : (Wade Barrett, Heath Slater, Justin Gabriel, Michael McGillicutty, Husky Harris, David Otunga)

Pasy Mistrzowskie :

World Heavyweight Championship

http://i48.tinypic.com/23k68u8.jpg%20

Obecny Posiadacz : CM Punk

Były Posiadacz : --------

Brand : SmackDown!

WWE Championship

http://i47.tinypic.com/10cmf6a.jpg

Obecny Posiadacz : Rey Mysterio

Brand : Raw

Intercontinental Championship

http://i50.tinypic.com/11ajy3k.jpg

Obecny Posiadacz : Daniel Bryan

Brand : SmackDown!

United States Championship

http://i50.tinypic.com/afehb5.jpg

Obecny Posiadacz : Santino Marella

Brand : Raw

WWE Unified Tag Team Championships

http://a.imageshack.us/img812/4840/wwetagteamchampionship.jpg

Obecni Posiadacze : Curt Hawkins & Vance Archer

Byli Posiadacze : --------

Pasy międzybrandowe

Terminarz Gal PPV :

WWE PPV's 2012 :

1.Royal Rumble - 30.01.2012 - Boston, Massachusetts

2.Elimination Chamber - 20.02.2012 - Oakland, California

3.WrestleMania XXVIII - 03.04.2012 - Miami, Florida

4.WWE Extreme Rules - 01.05.2012 - Tampa, Florida

5.WWE Over The Limit - 22.05.2012 - Seattle, Washington

6.Capitol Punishment - 19.06.2012 - Washington, D.C.

7.Money in The Bank - 17.07.2012 - Chicago, Illinois

8.SummerSlam - 14.08.2012 - Los Angeles - California

9.Night of Champions - 18.09.2012 - New York

10.Hell in a Cell - 02.10.2012 - New Orlean, Louisiana

11.Bragging Rights - 23.10.2012 - San Antonio, Texas

12.Survivor Series - 20.11.2012 - New York (Madison Square Garden)

13.Tables, Ladders & Chairs - 18.12.2012 - Philadelphia, Pennsylvania

Czas więc przejść do pierwszego odcinka napisanego przez sydalsztajna!

-------------------------

http://i402.photobucket.com/albums/pp108/WrestleByte803/Show%20Logos/RAW-HD2.png

Monday Night Raw 03.01.12, Chicago, Illonois

...Pyro...

Michael Cole : Witamy was z Chicago, przy mikrofonach mój partner - Jerry „The King” Lawler

Jerry Lawler : Oraz Michael Cole..

Michael Cole : A już na dzisiaj zapowiedziane zostały walki kwalifikacyjne do Royal Rumble Matchu .

Jerry Lawler : Dodatkowo zobaczymy dziś starcie o pas United States . jesteście gotowi ?

Michael Cole : Bo już za chwilę pierwsza walka!

http://www.youtube.com/watch?v=-rs69Fu8DcU

Justin Roberts : W drodze na ring razem z Mankindem,”Dashing” Cody Rhodes! A w ringu czekający na niego J..T..G!

Normal Match

Cody Rhodes /with Mankind vs. JTG

Rozpoczynają od klinczu, Cody Rhodes łapie przeciwnika w headlock i wściekle wpycha go do narożnika . Sędzia rozdziela obu zawodników nadal trzymających się w zwarciu, Cody wyprowadza szybkie uderzenie . JTG odczuł to, ale Rhodes nie spocznie na laurach . Przeprowadza go na środek ringu . Irish whip i dropkick w twarz czarnoskórego zawodnika . Cover! 1..Kickout! Dashing czy może raczej UnDashing łapie JTG za twarz i parokrotnie wykonuje headbutty używając maski jako broni . JTG ogłuszony, zupełnie nie wie gdzie się znajduje . Cody podnosi przeciwnika i chce przejść za plecy, ale JTG nagle wyprowadza kilka uderzeń i wydostaje się. Snapmare! JTG bierze rozbieg i odbija się od lin, ale Mankind pociągnął JTG za nogę odwracając jego uwagę . Raper odwrócił się w stronę managera Rhodesa . Cody momentalnie oprzytomniał . Beautiful Disaster! JTG aż fiknął koziołka do tyłu . Rhodes zasłania rękami swoją twarz, a publiczność wygwizduje go . Po chwili odsłania swoje wściekłe oblicze . Podnosi za włosy nieprzytomnego przeciwnika . Cross Rhodes! Łapie głowę i nogę przeciwnika starannie go zapinając . 1..2..3.. Three Count!

Mankind wchodzi do ringu i z zadowoleniem klepnął Codego w plecy . Podaje Rhodesowi papierową torbę, a Cody zakłada ją JTG na głowę . Na sali rozległy się potężne gwizdy, a Cody założył swoją kurtkę i starannie nasunął kaptur na głowę bu nikt nie mógł zobaczyć jego oblicza .

Jerry Lawler : To nawet nie była walka . Rhodes po prostu zniszczył przeciwnika .

Michael Cole : Jest mi naprawdę przykro kiedy patrzę na Codego, był Dashing, jedna z najpiękniejszych twarzy w WWE, a wszystko zostało zniszczone . Cody szuka odkupienia, nie można mieć do niego żalu o jego akcje . To skrzywdzony człowiek i naprawdę jest mi przy...

Jerry Lawler : Shut up Cole!

Po korytarzu zmierza do ringu grupa Nexus, mijają Josha Matthewsa który chce zadać kilka pytań Wade’owi .

Josh Matthews : Panie Barrett, czy mogę zabrać chwilkę ? Za chwilę czeka pana pojedynek kwalifikacyjny do Royal Rumble Matchu . Jeśli wygra pan tą walkę, całe Nexus znajdzie się w Royal Rumble Matchu . Czy taka odpowiedzialność pana nie przytłacza, i jakie zadanie otrzyma od pana reszta Nexus w tej walce .

Wade Barrett : Po pierwsze, nie przytłacza mnie żadna odpowiedzialność bo zamierzam wygrać ten pojedynek . Nexus będzie miało za zadanie chronić mnie, i eliminować resztę . Będziemy działać w grupie by przyczynić się do mojego zwycięstwa . A teraz wybacz, ale muszę pokonać pewnego Rosjanina .

...Przerwa reklamowa...

W ringu już Vladimir Kozlov oraz Wade Barrett, oboje gotowi są do rozpoczęcia, przy ringu Santino Marella, US Champion, ale ze strony Barretta Justin Gabriel, Heath Slater, Michael McGillicutty, Husky Harris oraz David Otunga . W tym momencie na sal rozlega się znane wszystkim theme . NA rampę raźnym krokiem wychodzi General Manager – Eric Bischoff .[/b]

http://www.youtube.com/watch?v=vBQAn90sY0c

Eric Bischoff : Well, well, well! Chyba nie myślisz “panie Barrett” że pozwolę by całe twoje stadko stało przy ringu ? Całe Nexus oprócz Ciebie Barrett oraz ten Włoski klaun mają się wynosić z okolic ringu na czas tego matchu ! Inaczej zostaną zwolnieni! Now!

GM Raw opuszcza halę, a zaraz po nim niechętnie odchodzi Nexus i Santino Marella .

Royal Rumble Qualifications Match

Vladimir Kozlov vs. Wade Barrett

Shoulder block Kozlova! Vladimir od razu rusza do ataku i zasypuje Anglika gradem ciosów . Sędzia w końcu przerywa natarcie, a Wade wychodzi za liny . Kozlov jest zdegustowany i łapie Barretta do włosy przerzucając go na właściwą stronę ringu . Teraz podnosi go i ładny powerslam ! 1..2.. Wade instynktownie odpina bardzo zaskoczony tak nagłym i brutalnym atakiem . Kozlov agresywnie wbija kolano w plecy przeciwnika i zapina headlock na siedzącym rywalu .Po chwili Barrett łapie powietrze i przerzuca przeciwnika przez plecy . Odbija się od lin ale nie trafia z big bootem . obraca się w stronę Kozlova, clothsline! Walka toczona w bardzo szybkim tempie . Ale Kozlov po raz kolejny uspokaja ją zapinając sleeper hold .Publiczność jest w niebo wzięta takim obrotem spraw i dopinguje Rosjanina . Barrett jedna wstaje i uderza palcem w oko rosłego przeciwnika . który odwraca się do niego tyłem trzymając się za twarz . Barrett widząc okazję odbija się od lin i big boot w tył głowy! Cover! 1..2..2,5.. Kickout! Byłą naprawdę blisko . Teraz Wade podnosi przeciwnika i wykonuje ładny neckbreaker . Ponownie Two Count! Niełatwą ma Barrett przeprawę z Kozlovem . Podnosi go jednak ponownie i chce wykonać Suplex . Vladimir zapiera się o ziemię, ale Barrett momentalnie gasi go kolanem w wątrobie bez większych przeszkód wykonuje suplex . Cover! 1..2.. Kickout . Vladimir nadal walczy . Wade podnosi przeciwnika, ten jednak odpowiada uderzeniem . Jeszcze jedno! Odbija się od lin . Przechodzi pod próbą Big boota i ładny scoop powerslam! Vladimir wchodzi na narożnik, bardzo chwiejnie . To może być końcówka, taka kupa mięśni na narożniku nie wróży nic dobrego dla Garretta . Ten obraca się w stronę Kozlova, ale szybko do niego doskakuje i wpada na liny zrzucając Kozlova z narożnika na ring . Rosjanin mocno uderzył głową w matę i jest zamroczony . Barrett wynosi go na barki i Wasteland! Cover! 1..2..3..Three Count! Ładna walka! Nexus w Royal Rumble Matchu !

Barrett wstaje chwiejnie na nogach I unosi rękę w geście zwycięstwa . Na ring sprintem wbiega reszta Nexus i cieszą się razem z Wadem . Noszą swojego lidera na barkach i też unoszą ręce do gór świętując zwycięstwo . Barrett jednak po chwili przestał się uśmiechać, wskazał palcem Gabriela, narożnik i Kozlova . Justin uśmiechnął się i wszedł na wskazany corner! Chyba wiemy co to wróży! 450 Splash do Kozlova . Barrett bierze mikrofon .

Wade Barrett : Tak właściwie to nie wszystko na dzisiaj . Zauważyłem w naszym zespole słabe ogniwo i chce je zastąpić . A mianowicie mówię tutaj o..

W tym momencie Harris i McGillicutty rzuca się na Otungę i wściekle atakują go pięściami sprowadzając na ziemię, po chwili przyłącza sie reszta Nexus . Po minucie katowania Davida Otungi zostawiają go, a zdyszany Barrett podejmuje przemowę.

Wade Barrett : Zastępcą Otungi jest! Ten człowiek!

W hali pojawia się Mason Ryan w koszulce Nexusa i już z założoną opaską . Wchodzi na ring i podnosi Otungę . Wkłada jego głowę między swoje nogi i z łatwością wynosi go w górę . Powerbomb! Aż zatrząsł się ring . David łapie się za głowę i miota po całym ringu . Zadowolony Barrett wychodzi z ringu, a za nim całą reszta zostawiając w nim Otungę . Rozbrzmiewa theme Nexus, a kamera przenosi nas na zdziwione twarze komentatorów .

Michael Cole : Nexus staje się jeszcze silniejsze, wyeliminowali Otungę, a wzmocnili się kimś jeszcze silniejszym, przerażającym Masonem Ryanem!

Jerry Lawler : Good God.. Ryan to potwór! Poza tym właśnie otrzymaliśmy wiadomość że Wystąpi cale Nexus razem z Masonem Ryanem, dodatkowo do walki dołączył jeszcze David Otunga! Może będzie szukał zemsty ?

Michael Cole : Na całym Nexusie ? Nie wydaje mi się żeby zdołał ich powstrzymać .

Na backstage’u Rey Mysterio z pasem na ramieniu rozmawia z Ericem Bischoffem .

Rey Mysterio[/b\ : Kto będzie moim rywalem na Royal Rumble Eric ?

Eric Bischoff : Na następnym Raw odbędzie się walka o miano pretendenta do twojego pasa . Tymczasem skup się na swoim meczu z Johnem Cena w dzisiejszym Main Evencie .

Do rozmowy dołącza John Cena witany wielkim cheerem kiedy widzowie zobaczyli go na titantronie .

John Cena : Hi Rey, Może panie Bischoff da mi pan szansę i umieści w walce na następny tydzień . Chcę pokazać moim CeNation że The Champ Is Here .

Eric Bischoff : Będziesz miał do tego okazję dzisiaj . Zobaczymy jak Ci pójdzie z panem Mysterio . Potem możemy zdecydować .

Do rozmowy dołączają kolejne osoby . Tym razem jest to Cody Rhodes w towarzystwie Mankinda .

Cody Rhodes : Chyba o kimś zapomniałeś Bischoff, zapomniałeś o Codym Rhodesie, zniszczyłem dzisiaj JTG, ale.. To nie daje mi satysfakcji, potrzebuję ukojenia po tym co zrobił mi ten potwór! (spogląda na Reya) . Myślę że zabranie mu jego błyskotki w jakimś stopni zrekompensuje mi ból jaki przezywam do tej pory, ból jaki przeżywam kiedy patrzę w lustro ..

Eric Bischoff : Wystarczy Rhodes.. You and Cena – next Monday Night Raw, zmierzycie się o miano pretendenta do pasa Reya Mysterio . And now Get out of my office!

Mysterio i Cena wychodzą z biura GM’a, Rhodes popatrzył z nienawiścią w oczach na Erica, po czym zostawił mu na biurku papierową torbę . Kamera przenosi nas na ring gdzie czeka już Justin Roberts .

Justin Roberts : Czas na US Title Match!

http://www.youtube.com/watch?v=wXgq3h9NfoQ

Justin Roberts : Wychodzący na ring aktualny US Champion! Santino Marella!

Justin Roberts : I jego przeciwnik! The All American-American! Jack Swagger!

http://i50.tinypic.com/afehb5.jpg

US Title Normal Match

Santino Marella© vs. Jack Swagger

Panowie rozpoczynają od zwarcia, Jack Swagger błyskawicznie zdobywa sobie przewagę w tym aspekcie I wpycha Santino na liny . Irish whip, ale Marella zatrzymuje się przy linach . Swagger bierze rozbieg, Santino podkłada mu nogę i Swagger wylatuje przez trzecią linę za ring! Krótka przerwa an promo . Wracamy na Monday Night Raw gdzie Jack Swagger trzyma Santino Marellę w chinlocku! Marella zachęcany przez widzów wstaje i wyprowadza łokcie w brzuch przeciwnika . Jack jednak gasi go potężną maczugą . Santino upada, a Swagger opada na jego plecy i robi pompki spotykając sięz dużym heel heatem . Po chwili Jack przestaje i biega z rozłożonymi rekami dookoła ringu . Kiedy przestaje, Santin jest już prawie na nogach . Jack więc zachodzi go od tylu i wykonuje piękny german suplex! Utrzymuje go w pozycji gdzie dotyka barkami ziemi . Cover! 1..2.. Kickout by Marella . US Champion w dużych opałach! Swagger pozwala mu wstać i próbuje wykonać clothsline, Santino robi efektowny szpagat i Jack nie trafia go z uderzeniem . Obraca się w stronę Włocha który wymierza mu trzy lewe proste i ładny przerzut przez ramię . Santino odbija się od lin i Salute Drop! Wykonane! Swagger ogłuszony ale wstaje . Stunner od Santino . Swagger kompletnie w świecie Marelli ! Desperacko próbuje uderzenia, ale Santino schyla się i idzie po Cobrę! Wykonana! Swagger pada! Cover! 1..2..3..! Nie jednak nie, noga Swaggera jest na linach . Ależ było blisko! Jack wyturlał się z ringu i masuje obolałą twarz, Santino podchodzi do lin i chce wciągnąć do ringu Swaggera . Ten wspina się na apron i ściąga jego szyję na linę. Santino zatoczył Siudo tyłu i upadł na cztery litery trzymając się za gardło . Swagger szybko wślizguje się do ringu i podnosi Włocha . Gutwrench Powerbomb! 1..2..3..Pinfall! Three Count! Tak jest! New Champion! New Champion! Niesamowite!

Michael Cole : Genialna walka! Gratuluję obu panom, naprawdę dobra walka! Brawo Swagger! Pokazałeś mu !

Jerry Lawler : Zaraz ja pokaże tobie . Swagger nie wygrał do końca uczciwie i nie wiem jak można się cieszyć z takiej wygranej . Teraz Jack zabiera swój pas na backstage plując jeszcze na Marellę .

Michael Cole : Należało się Santino, za takie błaznowanie! Brawo Swagger!

Jerry Lawler : Ehh.. A nas od razu czeka następna walka ustalona przez GM’a – Erica Bischoffa .

...Ring...

Justin Roberts : Czas na walkę o wejście do Royal Rumble Matchu!

Justin Roberts : W drodze do ringu The Miz!

http://www.youtube.com/watch?v=gK5kE1aJ480&feature=related

Justin Roberts : And his opponent! Monday Night Delight! John Morrison!

Ale co się dzieje! The Miz wybiegł z ringu i zaatakował Morrisona . Rzucił go z wielką mocą w schodki . Walka jeszcze się nie rozpoczęła! Teraz uderza jego głową narożnik . Rzuca go jeszcze w barierki i wrzuca g odo ringu . Morrison powoli wstaje na nogi, ale rozpędzony Miz uderza go kolanem w głowę i neckbreaker! Reality Check . Każe zadzwonić gong! Sędzia czeka aż Morrison wstanie na nogi . John po paru minutach i pomocy sędziego i lin wreszcie wstaje .

Royal Rumble Qualifications Match

The Miz vs. John Morrison

Morrison nawet nie zareagował kiedy Miz doskoczył do niego I zaprowadził na środek ringu gdzie w przeszedłza plecy . No nie! Skull Crushing Finally! 1..2..3..Tak nie może być! To nie ludzkie!

Najwyraźniej zadowolony Miz nie wyszedł takiego założenia tylko uniósł ręce w geście zwycięstwa .[/u]

Jerry Lawler : Brak mi słów . Miz to kompletny ignorant i dupek, jak mógł zrobić coś takiego .

Michael Cole : Brawo Miz . Cóżza spryt i wyrachowanie! Genialne zachowanie Mizanina! Brawo!

Jerry Lawler : Jesteś głupszy niż myślałem .

Na backstage’u widzimy Alberto Del Rio stającego przed kamerą w luksusowym pomieszczeniu . W tle widać pokój w złotych kolorach .

Alberto Del Rio : Już niedługo, my destiny, stanie się rzeczywistością, już niedługo Alberto Del Rio stanie się WWE Championem . Pokona Reya Mysterio i będzie jedynym Meksykańskim arystokratą który zdobył to trofeum . Kiedy wygram Royal Rumble .. To wszystko wreszcie stanie się rzeczywistością, kiedy będę panował wam jako wasz WWE Champion ..

Rozlega się pukanie do drzwi Albert o Del Rio, ten otwiera, a do pomieszczenia wchodzi Evan Bourne witany przez publiczność cheerem .

Evan Bourne : Hi Alberto, podejrzewam ze gadałeś coś o przeznaczeniu, co nie jest dla nikogo zaskoczeniem, ale to ja mam zamiar zakwalifikować się do Royal Rumble za tydzień i wiedz że nie boję się Ciebie . Więc lepiej uważaj .

Alberto Del Rio : be careful what you wish for, kid . (oczko)

Evan Borune : Tak Alberto, będę uważał, żebyś tylko ty uważał kiedy lotnik wyłączy Cię z gry .

Kamera pokazuje korytarz po którym idzie Rey Mysterio z pasem na ramieniu, publiczność po raz kolejny reaguje cheerem, a kamera przenosi nas na ring .

Justin Roberts : Panie i panowie! Oto wasz Main Event !

Justin Roberts : Wychodzący na ring, wasz WWE Champion! Rey Mysterio!

Justin Roberts : Oraz jego przeciwnik, Joooohn Ceeeeeena!

Main Event

Non-title Normal Match

Rey Mysterio© vs. John Cena

Czas na walkę wieczoru . Panowie podaja sobie ręce i rozpoczęcie . Rey nie próbuje zwarcie tylko atakuje nogę Ceny niskimi kopnięciami . Cena w końcu przechwytuje nogę Reya, ale ten wykonuje piękne enzuigiri . Cena upada na jedno kolano, a Rey wykonuje ładny front dropkick w twarz Ceny . Szybki pin, ale Cena wyrzuca go w powietrze na 1 . John próbuje wstać, ale Rey skutecznie utrzymuje go na ziemi kopnięciem w korpus . Przechodzi za plecy i zakłada duszenie obejmując nogami korpus Ceny . Sędzia sprawdza czy Cena chce się poddać, ale na to nie ma mowy . John daje pokaz siły i podnosi się z Reyem na plecach . Łapie go za głowę i przerzuca nad sobą . Mysterio jednak ląduje na nogach . Obraca się w stronę Johna jednocześnie wyprowadzając kolejny low kick . Teraz Rey odbija sieod lin i wskakuej na Ceną, ten chwyciło i wynosi w górę, ale Mysterio objął ręką jego szyję i wykonał ładny bulldog . Co za akcja Ultimate Underdoga! Cover by Mysterio! 1..2.. Kickout by Cena! Rey Mysterio niesiony dopingiem kibiców wchodzi an trzecią linę i skacze crossbody na Cenę. Ten przechwytuje go i robi przewrót w tył, jednak cały czas utrzymuję Reya . osadza go sobie na barki i idzie po Attitude Adjustment! Rey łapie się lin i Cena puszcza przeciwnika . WWE Champion wskakuje na apron . Cena podchodzi do niego, ale ładny elbow wyprowadzony przez Reya . Springboard dropkick? Nie! Cena odsunął się, a Rey uderzył o matę . John doskakuje do niego z zamiarem pinu . Ale Rey odkopuje na dwa . Cena widząc swoja szansę wchodzi na narożnik, Leg drop z trzeciej liny ściąga głowę pochylonego Reya na ziemię . Ale Cena nie skończył . Gutwrench suplex dla Mysterio . en podnosi się trzymając za plecy . Shoulder tackle! Jeszcze jeden . Rey wyprowadza uderzenie, ale Cena unika i Protoplex! WWE Champion w doskonałej pozycji! Cena podnosi swoja rękę w górę! You can’t see him Rey! Five Knuckle Shuffle! John Cena czeka aż Rey się podniesie . Attitude Adjustment! Rey ześlizguje sięga plecy Johna, kilka punchów twarz i Mysterio odbija się od lin, ale Cena podcina go i zakąłda STF! STF! STF! To musi być to! Rey walczy ze sobą i z bólem ale jest na środku ringu! To musi być koniec . Nie! Rey robi przewrót w bok . Nie zrzucił ceny ale znalazł się blisko lin . łapie się nich . Cena jeszcze przez chwilkę trzyma dźwignię, ale w końcu puszcza . Znowu czeka aż Mysterio się podniesie . Attitude Adjustment? Tak! Nie! Rey kontruje to na hurricanranę i rzuca Cenę na liny! 6..1..9! Nie! Cena łapie nogi Mysterio! Wynosi go na plecy! Może tym razem! Attitude Adjustment! Tym razem prawidłowo! John wykonał AA! 1..2..3..MA GO! Cena wins it! Co za walka, co za zawodnicy .

Jerry Lawler : Kapitalnie! Cena po raz kolejny potwierdza swoją klasę !

Michael Cole : Co za nudy . Beznadzieja . Jak Cena mógł go pokonać ? Czy to znaczy że to on będzie nowym championem na Royal Rumble ?

Cena nie może się jednak długo cieszyć . Na ring wbiega Alberto Del Rio! Atakuje Cenę od tyłu . Ale nie skupia się na nim . Podchodzi do leżącego Reya i zakłada Cross Armbreaker! Na szczęście! Evan Bourne! Wchodzi na trzecią linę i Air Borune do leżącego i robiącego swój finisher – Del Rio! Publiczność jest pod ogromnym wrażeniem . A Evan chce pomóc wstać Cenie i Reyowi . Ale od tyłu wbiega Rhodes . Beautiful Disaster to Borune! Podnosi Cenę! Cross Rhodes! Chyba dał jasne przesłanie wszystkim obecnym w ringu . Rhodes zakłada papierową torbę Cenie na głowę, po czym pokazuje palcem na pas mistrzowski WWE, oraz na swój brzuch . Tym obrazkiem kończy się RAW .

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

1

• Stamford

1

• 8693

1

• Seba_KKS

1

Top użytkownicy w tym temacie

No przyznam ,że jestem tu nowy i twoich wczesniejszych zapisków nie przeczytalem to to jest bardzo dobre. Duzo działo się wokól Nexusa oraz Kozlova i Marelli (który słusznie stracił pas na rzecz Swaggera). JoMo vs Miz ? Czyżby kolejny feud pomiędzy nimi ? Nie mam nic przeciwko. No i ME wieczoru czyli walka Ceny z Reyem tez bardzo dobra. Moja ocena 5/6 i zapraszam do siebie . Pozdro i mam nadzieje ,że tym razem się nie poddasz 8-) .

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Pora skomentować w rewanżu wasze diary;] Przede wszystkim to co rzuca się w oczy to za duża ilość titantronów. Albo dawajcie to w spoilery lub ograniczcie do samego intro, dlaczego? To nie jest typowy e-fed i tutaj to się nie przyjmuje. Po drugie za długie walki. Doceniam waszą pracę, ale w diary to ma być taki skrót tego a nie tak długie walki;] Poza tym zauważyłem rażący błąd ortograficzny, który powtarza się zawsze. Nie róbcie spacji i następnie kropki po zakończeniu zdania. Wystarczy, że zrobisz, gdy będziesz chciał napisać nowe zdanie, tak jak ja. :P Oprócz tego wszystko ok. Backstage stoi na dobrym poziomie, reszta ogólnie też. Zwróćcie uwagę na moje "pretensje" a będzie lepiej. Sam popełniałem kiedyś w pierwszym diary takie błędy i wiem o co chodzi. Zaufajcie mi a wyjdzie wam to na dobre, pozdrawiam i czekam na postęp;]

• Reputacja:   1

Już pierwsza walka mnie zainteresowała Mankind u boku Un-Dashinga, bardzo ciekawy pomysł, tylko tego nie zaprzepaść :P.Przebieg walki całkiem nie zły.Króciutka walka JoMo i Miza, Miz wygrał poprzez podstęp i zakwalifikował się do Royal Rumble być może JoMo się zemści.

Alberto Del Rio : be careful what you wish for, kid . (oczko)
Hahahah dobry motyw, rozwaliło mnie to ;D.

Ogólnie bardzo ciekawe diary i to bardzo, pierwszy odcinek a już je lubię.

8/10

Zapraszam do mnie dzisiaj Elimination Chamber wrzuciłem.

Pora skomentować w rewanżu wasze diary;] Przede wszystkim to co rzuca się w oczy to za duża ilość titantronów. Albo dawajcie to w spoilery lub ograniczcie do samego intro, dlaczego? To nie jest typowy e-fed i tutaj to się nie przyjmuje. Po drugie za długie walki. Doceniam waszą pracę, ale w diary to ma być taki skrót tego a nie tak długie walki;] Poza tym zauważyłem rażący błąd ortograficzny, który powtarza się zawsze. Nie róbcie spacji i następnie kropki po zakończeniu zdania. Wystarczy, że zrobisz, gdy będziesz chciał napisać nowe zdanie, tak jak ja. :P Oprócz tego wszystko ok. Backstage stoi na dobrym poziomie, reszta ogólnie też. Zwróćcie uwagę na moje "pretensje" a będzie lepiej. Sam popełniałem kiedyś w pierwszym diary takie błędy i wiem o co chodzi. Zaufajcie mi a wyjdzie wam to na dobre, pozdrawiam i czekam na postęp;]

Przepraszam, że poszedłem na łatwiznę w pisaniu tego komentarza ale po co macie czytać to samo? Jest bardzo fajnie. Zapowiada się ciekawie i czekam na galę Stamforda! Pozdro.

P.S. Zapraszam do siebie na ostatnie SmackDown! a także na dniach na SummerSlam!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...