Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Scenariusz - Mexican America vs Scott Steiner

Czy te story jest wystarczająco dobre aby przez nie wykupić BfG 2011 PPV?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy te story jest wystarczająco dobre aby przez nie wykupić BfG 2011 PPV?

• Tak
      0
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rzuciłem kiedyś koledze "Też mogę scenariusz napisać". I napisałem. Nie skupiam się na walkach - od tego są sami zawodnicy, ja skupiam się na samym story, które ma przynosić emocje i rozrywkę. Mexican America - stajnia którą wszyscy szmacą i Scott Steiner - człowiek który się nie może scylić, przez rozrośnięte mięśnie (tak, tak - uwielbiam MexAme).

TNA iMPACT! Wrestling

Shawn Hernandez (Hernandez)/w. Anarquia, Sarita, Rosita (Mexican America) vs Scott Carl Reichsteiner (Scott Steiner)

Hardcore Justice - Bound for Glory

#1.

HardCORE Justice 2011 PPV

iMPACT! Zone

Orlando, Florida

Sunday August 7, 2011

Scena 1. Backstage.

< Hernandez po przegranej walce Mexican America vs Gun Money wchodzi do szatni gdzie na ławce siedzi Scott Steiner. Bez przyczyny atakuje go, zwala z ławki i kopie leżącego. Po chwili przybiega Anarquia i odciąga Hernandeza, wyprowadza go z pomieszczenia. Scott leży oszołomiony, po dłuższej chwili się powoli podnosi >

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

August 11, 2011

Segment 1. Promo Scott Steinera

< Po reklamach widzimy Scotta Steinera, który znajduje się już w ringu. Trzyma on mikrofon, na głowie ma swój kaptur kolczy. Scott stoi spokojnie, na środku ringu.>

Scott: Każdy kto oglądał Hardcore Justice, mógł zobaczyć jak Hernandez zaatakował mnie. Przypomnę Wam to zdarzenie

Intro Mexican America

< w wejściu stoi Hernandez z mikrofonem, za nim Anarquia który obejmuje Rositę i Saritę >

Hernandez: Osobiście nic do ciebie nie mam, Scott. Do tego że bratałeś się z moim wrogiem też nie mam żalu. Po przegranej walce z Gun Money byłem po prostu zdenerwowany. Wiesz jak Meksykanie wyrażają emocje. Dałem się im ponieść, wręcz jak małe dziecko. Wybacz mi Scott.

< Scott zchodzi z ringu, idzie do wejścia, gdzie stoją Mexican America. Jedną dłoń ma wyciągniętą, w drugiej trzyma mikrofon >

Scott: Zgoda Shawn?

Hernandez: Przepraszam. Zgoda.

< ściskają sobie ręce, z tyłu Scotta stoi Anarquia który uderza go w plecy. Scott wygina się i Hernandez go przewraca i atakuje >

Hernandez: Od kiedy Meksykanie przepraszają? Jeszcze takiego wypadku nie widziałem. Jesteś po prostu starym głupcem Steiner. My bierzemy, robimy, żyjemy tak jak chcemy. Chciałem się wyżyć na tobie, to się wyżyłem. Takie święte prawo Meksykanów. Zrozum to Scott i pogódz się z tym, chyba że mięśnie przysłoniły ci mózg. Idziemy.

< Hernandez obejmuje Saritę, Anarquia Rositę i wspólnie wychodzą za kulisy. Scott zwija się z bólu, po chwili przychodzą medycy i z ich pomocą wychodzi z sali.>

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

August 18, 2011

Segment 1. Nagranie zza kulis.

< Scott Steiner idzie korytarzem, lekko kuleje, więc pomaga sobie aluminiową kulą. Zaczepia Jeffa Jarretta >

Scott: Widziałeś Hernandeza?

Jeff: Z Anarquią mają walkę z Generation Me. A co chcesz od niego?

Scott: Nic wielkiego. Tylko chcę go zadusić, Anarqiuę pobić a dziewczyny oddać Pope'owi, niech je weźmie do swojego burdelu.

Segment 2. Walka Mexican America vs Generation Me

< Mexican America po wygranej walce kierują się do wyjścia. Kilka metrów przed wejściem widzą Scotta Steinera który biegnie do nich wymachując aluminiową kulą. Anarquia i Hernandez uciekają tylnim wejściem. Scott wraca w okolice ringu u goni Saritę i Rositę. >

Segment 3. Nagranie zza kulis.

< Rosita biegnie korytarzem. Zza zakrętu wychodzi Abyss. Rosita wpada na niego. Po chwili przybiega Scott, który łapie ją za rękę i podnosi z ziemii. >

Abyss: Co chcesz zrobić z tą niewiastą?

Scott: Zgrzeszyła więc powinna ponieść konsekwencje.

Abyss: Ukamieniować ją?

Scott: Nie trzeba. Oddam ją Dinero, niech ją trochę "pomęczy".

Abyss: Nie! Wezmę ją do siebie. Zaprzyjaźni się z Janice.

Scott: Co dam Papieżowi?

Abyss: Saritę. Brzydsza mu wystarczy.

Scott: Ok. Jest twoja.

< Scott odchodzi. Abyss trzyma Rositę za rękę i patrzy jej w oczy i uśmiecha się, pokazując brak dolnych zębów. Rosita jest przerażona.>

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

August 25, 2011

Segment 1. Nagranie.

Scott: Musisz mi dać tą walkę dzisiaj. Chcę się wyżyć na Hernandezie, tak jak on wyżył się na mnie.

Eric: Bardzo chciałbym ale nie mogę.

Scott: Jak to?

Eric: Już walki mamy zaplanowane ale mam coś innego dla ciebie.

Scott: Czyli?

Eric: Za tydzień zmierzysz się z Anarquią a na No Surrender z Hernandezem. Jeden na jednego.

Scott: Hmmm.... Zgoda. Dzięki.

Eric: Nie ma za co.

Scott: Mam jeszcze coś. Chcesz panią do towarzystwa?

Eric: Saritę?

Scott: Tak. W świetnym stanie, nieużywana, lekko zwichrowana ale prostownica i kąpiel postawią ją na nogi.

Eric: Nie, dzięki. Naprawdę ale nie. < Eric się uśmiecha, Scott jest zupełnie poważny >

Segment 2. Nagranie.

< Hernandez i Anarquia idą placem, oglądają się za siebie. W krzakach coś się porusza. >

Anarquia: Shawn, patrz tam < pokazuje palcem >

< Po chwili z krzaków wychodzi... Rosita. Jest w poszarpanym ubraniu, brudna, w nie ładzie. Hernandez i Anarquia podbiegają do niej. >

Hernandez: Co ci się stało? Kto ci to zrobił?

Rosita: To Scott... oddał mnie Abyssowi, a on robił straszne rzeczy... < tu głos się zawiesza >

Hernandez: Anarquia - odprowadź ją do hali. A ty Scott żywy nie wyjdziesz.

Segment 3. Walka Hernandez vs D'Angelo Dinero.

< walka kończy się no contest gdyż przybiegają Anarquia i Sarita którzy próbują pomóc Hernandezowi. Po chwili pojawia się Scott który ma w ręku kulę lekarska. Biegnie w stronę Anarquii i uderza go rurą. Anarquia jest zaskoczony, nie broni się, Hernandez ucieka, D'Angelo łapię za rękę Saritę i zaciąga do wyjścia. >

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

September 1, 2011

Segment 1. Wywiad Christy Hemme z Anarquią.

< Za kulisami przy kolumnach stoi Christy Hemme, po jej prawej Anarquia. >

Christy Hemme: Oto Anarquia, członek Mexican America, który zmierzy się z Scottem Steinerem w walce za kilkanaście minut. Powiedz mi, co czujesz przed tą walką?

Anarquia: Co może czuć Meksykanin któremu zhanbiono kobiety?

Christy Hemme: Nie ma dowodów że ja zhańbiono, lub robiono z nimi nie moralne rzeczy. Przypominam że to Hernandez zaczął spór.

Anarquia: To było święte prawo Shawna - wy Amerykanie naprawdę jesteście płytcy. Nie respektujecie naszych praw, które należą się Latynosom. Jesteśmy lepsi od was pod każdym względem i jeżeli nie zaczniecie nas traktować z szacunkiem to zabierzemy Teksas i Kalifornię spowrotem do siebie.

Christy Hemme: Wróćmy do tematu. Jesteś pewny że wygrasz walkę?

Anarquia: Oczywiście. Scott będzie żałować że ośmielił się powiedzieć w naszą stronę o jedno słowo za dużo.

< Kamera cofa się i pokazuje obok Anarquii Abyssa, który stoi i sapie >

Abyss: Masz numer do Rosity? Spodobała mi się...

Segment 2. Starcie

< Rozbrzmiewa muzyka Scotta Steinera, który wchodzi wejściem. Wchodzi do ringu i pozdrawia fanów. Po chwili rozbrzmiewa muzyka Mexican America i w towarzystwie Hernandeza wchodzi Anarquia. Shawn ma przy sobie mikrofon >

Hernandez: Wybaczcie nam, że jesteśmy w niepełnym składzie ale Rosita jest w stanie szoku i jest możliwe że pobyt u Abyssa spowodował u niej chorobę psychiczną. Co do Sarity to do tej pory nie możemy jej znaleźć. Zapewne The Pope trzyma ją w swoim haremie. Lecz obiecuję że na No Surrender Scott zostanie pokonany i Mexican America odzyska honor który on podeptał.

< Rozbrzmiewa gong. Walkę wygrywa Scott Steiner, przez odliczenie Anarquii do 10 - wyjście z ringu, do Hernandeza. Scott dominuje przez całe starcie. >

Segment 3. Nagranie

< Hernandez rozmawia w biurze z Ericiem Bischoffem >

Hernandez: Gwarantuję ci, że ta walka na pewno spodoba się publiczności.

Eric: Wiem, ale jeszcze nie jestem przekonany. Całe przedsięwzięcie jest zbyt ryzykowne.

Hernandez: Zaufaj mi. Jarrett w razie czego wszystkiego dopilnuje. Ty jesteś kimś bez którego to wszystko nie wypali.

Eric: Skoro Jeff się zgodził to i ja nie mogę utrudniać. Ok. Wchodzę.

Segment 4. Ogłoszenie

< Eric Bischoff siedzi za biurkiem >

Eric: W następnym odcinku iMPACT! zobaczymy Main Event 4 vs 4. Anarquia, Hernandez i dwóch tajemniczych zawodników kontra Scott Steiner, Abyss i dwójka którą razem sobie dobiorą. Te starcie będzie na zasadach eliminacyjnych w stypulacji Falls Count Anywhere.

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

September 8, 2011

Segment 1. Nagranie

< Scott Steiner siedzi na ławce w szatni. Przy nim jest Matt Morgan i Samoa Joe. >

Scott: Pomożecie mi? Bądź co bądź Abyss jest niezrównoważony a wolę mieć jako zabezpieczenie rozsądnych partnerów i przy okazji utrzeć nosa Hernandezowi.

Morgan: Pomogę ci Scott.

Scott: Dzięki Matt, na ciebie zawsze można liczyć. A ty Joe?

Joe: Ok. Też ci pomogę ale w razie czego będziesz musiał mi pomóc. Dług za dług.

Scott: Zgoda.

Segment 2. Video

< Reklama walki Anarquia, Hernandez, dwóch tajemniczych zawodników vs Scott Steiner, Abyss, Matt Morgan i Samoa Joe. >

Segment 3.Wywiad z Hernandezem

< Christy Hemme i Hernandez są na zapleczu. >

Christy Hemme: Ze mną były czterokrotny TNA World Tag Team Champion Shawn Hernandez. Dzisiaj zmierzysz się w walce czterech na czterech. Czy wyjawisz nam kim są tajemniczy zawodnicy którzy wspomogą Mexican America?

Hernandez: Dowiesz się chwilę przed starciem. To są duże nazwiska. Jedno jest pracuje tutaj, drugie dzięki moim staraniom zostało zatrudnione dzisiaj. Jestem pewien iż Was zaszokują.

Christy Hemme: W to nie wątpię. Czy boisz się Scotta?

Hernandez: Scotta się nie boję wcale. To tylko kupa mięśni która ledwo się rusza. Nie wiem dlaczego nas spokojnych Meksykanów prześladuje, ale już widać taki nasz los.

Christy Hemme: Skomentuje to obelżywym milczeniem. W tą niedzielę odbędzie się No Surrender. Czym wasz pojedynek będzie się wyróżniał spośrod pozostałych na tej gali?

Hernandez: I w związku z tym mam propozycję Scott. Jeżeli ty wygrasz to ty wybierzesz stypulację naszej walki. Jeżeli ja to Mexican America zdecyduje. Zgadzasz się?

Segment 3.

< Po reklamach widzimy Abyssa, Steinera, Morgana i Joe w ringu. Scott ma przy sobie mikrofon. >

Scott: Zgadzam się.

< Chwilę później rozbrzmiewa muzyka Mexican America i wchodzi Anarquia i Hernandez z mikrofonem. Potem rozbrzmiewa piosenka... Jeffa Jarretta, który wchodzi wraz z Karen Jarrett. Chwilę później słyszymy utwór Homicide'a. >

Hernandez: Latin America Xchange powróciło Scott... Hernadez, Homicide i Anarquia wspólnie zaprowadzą nowe, meksykańskie porządki w tej amerykańskiej dziurze...

< Rozpoczyna się walka.>

<

1. Anarquia przez Joe.

2. Joe przez Homicide.

3. Morgan przez Homicide.

4. Homicide przez Abyssa.

5. Hernandez przez Steinera.

6. Abyss przez Jarretta.

7. Scott Steiner przez Jeffa Jarretta.>

< Jeff Jarrett zwycięża wraz z nim Mexican America. Przy wejściu Hernandez bierze mikrofon>

Hernandez: Już wiem jaka będzie nasza walka na No Surrender. Przygotuj się na Tables Match. Walka z stołami. Zobaczysz ile znaczą meksykanie.

No Surrender 2011 PPV

iMPACT! Zone

Orlando, Florida

Sunday, September 11, 2011

Segment 1. Promo na backstage.

< Scott Steiner stoi przed kolumnami i logonem No Surrender >

Scott: Dobrze. Ty wygrałeś w czwartek. Ja wygram dzisiaj. Nie myśl sobie że jeżeli ktoś jest starszy od ciebie to gorszy. Stoczyłem w życiu tyle walk że do tej pory nie mogę powiedzieć nawet szacunkowo ile ich było. Nabrałem doświadczenia które jest niezwykle pomocne. Chłodno patrzę na świat, przedtem myślę nad wszelkimi posunięciami. Ale ty jesteś inny. Jakiś meksykański wykolejeniec. Wiem że w tej nacji żar czasami przesłania rozum ale Shawn, opamiętaj się. Niech rozstrzygnie Sąd Boży kto wygra - niewinny czy grzesznik. Nie wszystko co robiłem w życiu było dobre ale zawsze się opamiętywałem aby sytuacja nie zaszła za daleko. Ty jednak takiego czegoś nie masz. Pędzisz bez opamiętania. I dziś tego pożałujesz.

Segment 2. Promo na backstage.

< Hernandez w otoczeniu kartonowych kopii Rosity i Sarity >

Hernandez: Nie zgrywaj świętego Scott. Zobacz co zrobiłeś. Biedną Rositę oddałeś Abyssowi, biedna, dalej nie może dojść do siebie. Teraz ona żyje na bardzo silnych lekach które próbują jakoś jej przywrócić zdrowie psychiczne. Sarita oddana na pastwę tego puszczalskiego Dinero przepadła bez wieści. Nie wiemy gdzie jest. Czynisz złe rzeczy. Ale nie to jest najważniejsze. Odmawiasz nam najważniejszego - prawa do wywyższania się. Meksykanie są świetnymi ludźmi, zawsze szukaliście pomocy u nas. Bez Meksyku, USA nie istnieją. Skąd weźmiecie pracowników? Było to świetnie pokazane w filmie "???". Bez Meksykanów zapanuje kryzys i ruina. Meksyk utrzymuje Amerykę i pogódź się z tym Scott że każdy meksykanin jest lepszy od ciebie.

Segment 3. Walka.

< Hernandez wchodzi jako pierwszy w towarzystkie Homicide i Anarquii, którzy niosą kartonowe makiety Rosity i Sarity przepasane kirem z napisem " ofiary Scotta i Ameryki ". Scott wchodzi zaraz za nimi i wyrywa kartony z rąk Mexican America i niszczy je. >

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

September 15, 2011

Segment 1. Promo.

< Słyszymy muzykę Mexican America. Wychodzą do ringu a są ubrani jak bojówkarze tj. glany, koszulki z Che, spodnie bojówki i opaski. Mikrofon dzierzą Hernandez i Homicide>

Hernandez: Tak, tak, przegrałem na No Surrender ze Scottem Steinerem, choć zapewniałem że będzie inaczej. Ale okoliczności w jakich przegrałem też nie byly zwykłe. Nie dość że wszędzie byly stoły, to jeszcze Scott oszukiwał! Tak, tak, tego widać nie było ale on oszukiwał. Ale co mógł zrobić, jest w końcu parobkiem systemu ucisku, tacy jak on wykorzystują innych ale dorobić się fortun ich kosztem. Ja i moi przyjaciele jesteśmy tylko spokojnymi rebeliantami którzy chcą pozbyć się tego co bezustannie poniża dumny naród meksykański i pośrednio wszystkich latynosów.

< Do hali wchodzi Scott Steiner z mikrofonem >

Scott: Bredzisz Shawn. Widocznie za mocno cię uderzyłem o stół, co nieco się przestawiło w głowie i teraz mamy takie efekty. Ja oszukiwałem? Nie, na pewno nie. Każdy kto oglądał No Surrender przyzna że walka była obustronnie czysta. Ja nie jestem parobkiem ucisku, jedynie płacę podatki - tu się zgodzę moja wina. Ale na litość boską - nie wykorzystuję żadnego z twoich ziomków. Zabieraj spowrotem swoich podwładnych do dżungli gdzie jedliście pieczone szczury a nie zajmujcie czasu ludziom na widownii!

Hernandez: Kamera nie uchwyciła wszystkiego a sędzia był podstawiony przez ciebie. Nas meksykanów na każdym kroku się oszukuje... ale kiedy wcielimy w życie rewolucyjne ideały Che to zbudujemy lepszy świat. A ty nam przeszkadzasz w dojściu do naszego celu.

Scott: Jeżeli tak bardzo panu przeszkadzam to może znowu wyzwiesz mnie na walkę? Największa gala roku Bound for Glory się zbliża - to świetna okazja aby się zmierzyć. Ja i ty. Bez zakazów i nakazów, w I Quit Matchu. W ten sposób zobaczymy kto ma rację.

Hernandez: Zgoda Scott. Kupiłeś sobie właśnie trumnę. Na Bound for Glory będzie twój pogrzeb.

< Scottowi puściły nerwy i zaatakował Hernandeza. Na pomoc ruszyli Homicide i Anarquia ale też zostali znokautowani >

Segment 2. Nagranie.

< Hulk Hogan rozmawia z Ericiem Bischoffem w jego biurze >

Hogan: Eric, powiedz mi co kombinujesz z Jarrettem za moimi plecami?

Eric: Ja? Nic. Absolutnie nic bo nie mam na to czasu. Od miesiąca wysłuchuję utyskiwań zawodników a sterta papierów do przejrzenia stale rośnie.

Hogan: Nie pieprz Eric, wiem doskonale że coś szykujesz. Czy to ma jakiś związek ze mną?

Eric: Hulk, ja nic nie kombinuję, naprawdę. Doskonale wiem czym by się skończyło gdybym knuł na ciebie.

Hogan: Skoro się zapierasz to ci uwierzę. Ale pamiętaj że cię obserwuję. Już nie jesteś taki łatwy Eric, dawniej wystarczyło pstryknąć palcami i już byłeś z kawą dla mnie a teraz...

< Eric rzuca teczki na stolik >

Eric: Dość tego Hogan. Wyjdź stąd ale to już! Nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę twoim służącym Hogan. Robię co mi się podoba i tobie nic do tego. Wyjdź!

< Hogan chce coś powiedzieć ale odwraca się i wychodzi, wylewając kawę na wykładzinę w biurze Erica.>

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

September 22, 2011

Segment 1.

< W pokoju Jarretta, przy stoliku siedzi Hernandez i Hector Guererro. Cała trójka rozmawia. >

Hernandez: Dzięki Jeff, bez twojego wsparcia to nie byłoby możliwe.

Jarrett: Nie dziękuj Shawn, popieram wszystko co wydaje mi się słuszne i pomoże młodym, utalentowanym wybić się ponad przeciętność.

Hernandez: Dużo zrobiłeś ale wiem że nie ma nic za darmo. Co chcesz za twe usługi?

Jarrett: Tani nie jestem, to prawda ale za to co osiągniemy to śmieszny koszt.

Guererro: Czy to o czym myślę?

Jarrett: Tak.

Hernandez: A ja w takim razie co dostanę?

Jarrett: Ty i Anarquia zostaniecie solidnie wynagrodzeni. Homicide również oraz Sangrieto.

Guererro: Sangrieto?

Jarrett: Tak, teraz siedzi za ścianą z Homicidem i Anarquią i "planują". < śmiech >

Hernandez: To co najważniejsze już zaplanowane. Teraz już tylko zbierajmy laury. Panowie - to sukces

Segment 2. Nagranie

< Placem idzie Sarita. Jest ona ładnie ubrana i widać zadowolona z pobytu u D'Angelo. Idzie, po chwili się obraca i widzi biegnącego ku niej Abyssa. Sarita wyrzuca torebkę i ucieka przed nim przeraźliwie krzycząc>

Segment 3. Walka.

Homicide vs Scott Steiner

< Jako pierwsze wchodzi LAX. Zaraz po nich Scott Steiner. Homicide nie czeka na wejście Scotta do ringu i atakuje go przy wejściu. Hernandez równiez przyłącza się do ataku na Scotta, który jednak się cuci i atakuje z parteru Homicide. Homicide wycofuje się a Scott rusza na Hernandeza na którym wykonuje spear. LAX chce się wycofać lecz wbiega Abyss z Janice który goni Saritę która zatrzymała się przy LAX. Przybiega Hernandez, Guererro i Jarrett i zaczyna się walka Abyss i Steiner vs Mexican America i Jarrett. Dominują Scott i Abyss który wbija Janice w plecy Anarquii. Mexican America ucieka przez wejście a Jarrett w tłum. >

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

September 29, 2011

Segment 1. Video

< Widzimy reklamę starcia Abyss & Steiner vs LAX >

Segment 2. Wywiad Christy Hemme z Jeffem Jarrettem

Christy Hemme: Moim gościem jest sześciokrotny mistrz wagi ciężkiej Jeff Jarrett. Jeff powiedz dlaczego tak aktywnie wspierasz Mexican America?

Jeff Jarrett: Dostrzegam w nich ogromny potencjał. Hernandez może być świetnym mistrzem wagi ciężkiej a Homicide mistrzem X dywizji, lecz należy ich wspierać w działaniach które podejmują.

Christy: A co powiesz o oświadczeniach MA które zwyczajnie mówią nieprawdę?

Jeff: One mówią prawdę, lecz ona jest czasami naginana. To jednak nie zmienia faktu że Scott Steiner jest dupkiem.

Christy: Dlaczego? Scott jest miłym i sympatycznym człowiekiem...

Jeff: Nie znasz go Christy. Wystarczy spojrzeć co zrobił z Rositą i Saritą...

Christy: Ale one go zaatakowały. On osobiście im nic nie zrobił, nie wiedział że im się coś stanie...

Jeff: Zapamiętaj co ci powiem Christy: Scott to dupek. My to wiemy, wy to wiecie, jego musimy jednak tego nauczyć...

Segment 2. Walka Abyss & Steiner vs LAX

< Na wizję trafiamy gdy zaczyna się walka. Steiner i Abyss początkowo dominuja ale dzięki zwinności LAX wygrywa. >

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

October 6, 2011

iMPACT! Wrestling

iMPACT! Zone,

Orlando, Florida

October 13, 2011

Segment 1. Nagranie.

< Scott Steiner idzie korytarzem, po przeciwnej stronie widzi Anarquię, który podstawia mu nogę. Scott upada, lecz po chwili wstaje i dogania Anarquię i rzuca nim o ścianę oraz wyrzuca za okno do kontenera >

Segment 2. Wywiad

< Temu zajściu przyglądała się Christy Hemme, która chwilę po wyrzuceniu Anarquii, dopadła Scotta>

Christy: Scott, co powiesz o tym zajściu?

Scott: Sama widziałaś że to Anarquia zaczął - ja tylko dokończyłem. Mexican America mają nie po kolei w glowach i szukają zaczepki aby moim kosztem się wybić. Ja ci mówię że tak łatwo nie będzie i Hernandez wyląduje tam gdzie Anarquia a przy okazji Homicide'owi się dostanie.

Chisty: A Jeffowi Jarrettowi?

Scott: On wyląduja na asfalcie gdyż dla niego już nie ma ratunku - chęć zdobycia złota - obojętnie czy to Medalu Olimpijskiego Kurta Angle czy World Heavyweight Championa przećmiła mu mózg. Widzisz że jakoś chcę wszystko rozegrać spokojnie ale na Bound for Glory będzie liczyć się tylko siła.

Segment 3.

Walka Jeff Jarrett vs Scott Steiner - No DQ!

< z Jeffem Jarrettem wchodzi do ringu Eric Bischoff i Hernandez. Walka kończy się zwycięstwem Jeffa Jarretta. Eric Bischoff podnosi rękę Jeffa. Słyszymy muzykę Hulka Hogana>

Hogan: Jarrett! Bischoff! Co to ma być?

Bischoff: Spiep**aj stąd Hulk!

Hogan: Co? Wiesz do kogo to mówisz?

Jarrett: Wiemy doskonale do kogo to mówimy. Hogan - pod twoimi rządami nic nie osiągneliśmy, jedynie stagnacja, Eric przejmie władzę samodzielnie i wtedy...

Bischoff: Samodzielnie nigdy nie rządzę. Postanowiłem zatrudnić kogoś kto zastąpi Hulka i jest to Paul Heyman.

Hogan: Co?

Bischoff: Jesteś przeszłością. Wymieniliśmy cię na nowy model. Hernandezie, pobij z łaski swojej Steinera.

< Hernandez atakuje Scotta lecz ten odpycha go i wrzuca w Jarretta i Bischoffa. Bierze mikrofon i rzuca go w Hogana, starając się w niego trafić.>

Bound for Glory VII PPV

SoCal Arena

Los Angeles, California

Sunday, October 16, 2011

Segment 1. Video

< Video które prezentuje wszystkie ważne moment od pierwszego IMPACT! po HardCORE Justice.>

Segment 2. Wywiad z Steinerem

< Taz siedzi w szatni z Scottem Steinerem >

Taz: I jak Scott, dobrze się czujesz?

Scott: Tak, dzięki.

Taz: Wiesz że przed tobą trudna walka?

Scott: Nawet nie musisz mi mówić. Hernandez nie jest ważny ale ci którzy za nim stoją.

Taz: Nie skupiaj się na nich. Myśl jak pokonać Hernandeza.

Scott: Wystarczy że go trochę pomaltretuje.

Taz: Jesteś pewny siebie.

Scott: Bo wiem że wygram...

Taz: Zatem powodzenia

Segment 3. Walka

Scott Steiner vs Hernandez - I Quit Match

< W walce dominuje Scott Steiner, który przy wejsciu zapiął submission i jest bliski pokonania Hernandeza. Jednak interweniują Jarrett i Anarquia i Homicide, którzy odciągają Steinera od Hernandeza. Wbiega Abyss z Janice i Hulk Hogan. Zaczyna się brawl JJ, A i H oraz Sangrieto vs Abyss i Hulk Hogan. Hernandez zapina submission i Steiner się poddaje! Finałową walkę wygrywa Hernandez! Hernandez celebruje zwycięstwo oraz oficjalnie mianuje członkiem Mexican America Jeffa Jarretta przez uściśnięcie go na "misia" >

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• karwan4815

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...