Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W diarach wcielam się w rolę Triple H, który jest Prezesem WWE. Nie ma div. Rostery są jak naprawdę i są dwie tygodniówki. Raw i SmackDown!

----

Poniedziałek, 1 sierpień 2011

Wstałem o 8:30. Po zjedzeniu śniadania poszedłem pod prysznic. Ubrałem się w swój najdroższy garnitur i wyszedłem do samochodu. Czekała mnie droga do Toronto w Kanadzie. Tam będzie dzisiejsze RAW. O godzinie 11:00 dojechałem na miejsce. Wysiadając z samochodu przybiegły do mnie dzieciaki prosząc o autografy. Po rozdaniu autografów wszedłem do budynku. Rozejrzałem się po korytarzu. Nikogo nie było. W spokoju szedłem do mojego biura. Doszedłem do swojego gabinetu. Włączyłem laptopa i wszedłem na wwe.com. Napisałem tam kilka newsów i wyłączyłem laptopa. Trochę pomagałem przy przygotowaniach i poszedłem na obiad. Zjadłem i wyszedłem z budynku. Poszedłem gdzieś na miasto. Rozdawałem wiele autografów i pozowałem do zdjęć. Po jakimś czasie wróciłem do budynku. Była godzina 16:30. Monday Night Raw zaczynało się o 19:30. Byłem zmęczony po rozdawaniu autografów, więc się zdrzemnąłem. Tuż przed galą obudziła mnie moja asystentka. Czas zaczynać Raw!

Monday Night Raw, 1 sierpnia

Muzyka RAW zaczęła grać. Wybuchły fajerwerki i Raw weszło na antenę.

Jim Ross: Witajcie! Nazywam się Jim Ross i dzisiaj komentować ze mną będzie Jerry The King Lawler. Witaj, King

Jerry Lawler: Cześć JR! Jak brakowało mi Twojego głosu. Musiałem słuchać tego gadania Michaela Cola. Welcome Back, JR!

Jim Ross: Mnie też Ciebie brakowało. Zapraszamy na naprawdę emocjonującą galę!

Wyszedłem do ringu i zacząłem mój speech.

Triple H: Witajcie! Kiedy ja, Triple H zostałem Prezesem stanie się nowa era! Teraz każda tygodniówka będzie wyglądała inaczej. WWE spotka coś innego. Dzisiejszego wieczora zobaczymy naprawdę wspaniałą galę! Nie można tego nie zobaczyć!

Alberto del Rio wyszedł, a raczej wyjechał do ringu.

Alberto del Rio: My name is Alberto del Rio! But you already know. Triple H, słyszałem, że jesteś nowym prezesem! Gratulacje! Wiesz co? Może dałbyś mi walkę o pas WWE?! Jestem przecież najlepszy i nikt nie może mi dorównać!

Przy wielkim cheerze publiczności do ringu wychodzi bardzo skupiony John Cena!

John Cena: Alberto, za co Ty masz dostać walkę o pas? Za co? To mnie należy się prawo rewanżu, a Ty zaczekaj na swoją kolej. Triple H, na SummerSlam chciałbym zyskać prawo rewanżu na CM Punku. Na Money in the Bank straciłem pas WWE. Należy mi się rewanż, prawda?

Triple H: Panowie, spokojnie! Alberto widzę w Tobie potencjał. Jeżeli dzisiaj pokonasz Reya Mysterio, będziesz walczył za tydzień z Johnem Ceną. Cena, dostaniesz rewanż. Tonight! CM Punk vs. John Cena for WWE Championship. To będzie dzisiejszy Main Event!

Po chwili wszyscy zeszli na backstage i czas na pierwszą walkę.

Jack Swagger vs. Vladimir Kozlov

Matt Striker: From Perry, Oklahoma, ważący 119 kg, The All-American American, Jack Swagger!

Matt Striker: From Moscow, ważący 137 kg, Vladimir Kozlov!

Są już w ringu. Wpadli w zwarcie. Wygrał Vladimir Kozlov. Irish Whip dla Jacka Swaggera i Powerslam Scoop! Kopnięcia w klatkę piersiową od Kozlova. Teraz Vladimir wykonuje mocne punche w twarz Jacka. Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Jeszcze za mało. Vladimir Kozlov czeka, aż jego rywal się podniesie. The All-American American na nogach i Kick To The Chest! Jack Swagger zrobił aż fikołka pod wpływem siły kopnięcia. Vladimir Kozlov tauntuje. Jack błyskawicznie się podniósł. Punch od Swaggera! Nie! Kozlov blokuje i Trapping Headbutts! The All-American American upadł. Pin... 1.. 2.. Kick Out! Vladimir podnosi rywala, lecz ten go uderzył w kroczę. Kozlov upadł. Teraz Jack Swagger rozdaje karty. Podnosi rywala i German Suplex! Jack Swagger szyderczo się uśmiecha. Vladimir Kozlov na kolanach. Jack odbija się od lin i Dropkick w twarz Vladimira! The Moscow Mauler padł jakby nieprzytomny. Jack Swagger zaczął robić pompki. Heat od publiczności. Pin... 1.. 2.. Kick Out! Niestety sędzia doliczył tylko do dwóch. Walka nadal trwa. The All-American American wykonuje Irish Whip w narożnik. Kopnięcie kolanem w brzuch i Kozlov upada. Jack Swagger bierze rozbieg, przeskakuje nad Kozlovem i Corner slingshot splash! Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! The All-American przeciąga swojego rywala na środek ringu i zapina Ankle Lock! Moskiewski Młot zmaga się z wielkim bólem i jest! Vladimir Kozlov odklepuje!

Matt Striker: Here is your winner, Jack Swagger!

Jim Ross: Nie lubię Jacka Swaggera. Szkoda, że Vladimir Kozlov odklepał.

Jerry Lawler: Zgadzam się z Tobą, JR

Kamera przenosi się na backstage, a mianowicie do biura Triple H

John Cena: Dzięki za szansę, Hunter. W sumie należała mi się ona, ale dlaczego pozwoliłeś z Del Rio na walkę ze mną za tydzień? Oczywiście jak zwycięży z Reyem Mysterio

Triple H: John, boisz się Alberto? Jeżeli dzisiaj zwyciężysz, za tydzień wasza walka będzie Non-Title. Jeżeli przegrasz, możesz pożegnać się z szansą na pas WWE. Przynajmniej w najbliższym czasie. Jeszcze jedno. Jeżeli w przyszłym tygodniu przegrasz z Alberto del Rio, trafiasz na SmackDown!

John Cena: Ok, niech będzie. Ale na SmackDown! chcę walczyć o pas World Heavyweight!

Triple H: Cena, czy Ty zawsze musisz walczyć o pas? Idź już, bo zmienię zdanie co do Ciebie.

John Cena: No dobrze, dobrze. Już wychodzę. Nie denerwuj się. Dzisiaj po RAW zobaczysz nowego WWE Championa.

----

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston, non-title

Matt Striker: From Ghana, Africa, ważący 100 kg, Kofi Kingston!

Matt Striker: From Holywood, Florida, ważący 101 kg, United States Champion, Dolph Ziggler!

Obaj są na ringu. Ziggler zaczyna od Dropkicku w nogę. Kofi uklęknął na lewą nogę, a Dolph Ziggler od razu wykonuje Leg Drop Bulldog! Pin... 1.. 2.. Kick Out! Dolph od razu podnosi rywala. Kopie go w brzuch i Swigning Neckbreaker! Znów podnosi rywala. Irish Whip dla Kofiego i Dropkick! Kofi upadł. Ziggler znów liczy... 1.. 2.. Kick Out! Kolejny raz podnosi rywala i Irish Whip w narożnik. Bierze rozbieg i Corner Splash! Jednak nie! Kofi się odsunął, a Ziggler wpadł w narożnik i go odrzuciło. Dolph Ziggler jest zamroczony, a Kofi wykonał mu Russian Legsweep! Teraz Kofi Kingston wchodzi na narożnik. Kiedy podniósł się jego rywal, Kofi wykonał Diving Crossbody! Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Kofi i Ziggler nagle się podnieśli i Monkey Flip od Kofiego Kingstona! Ziggler leży, a Kofi wskakuje na narożnik i tauntuje. Ziggler to wykorzystał i wziął Swojego rywala na barki i Powerbomb! Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Dolph Ziggler nieźle się wkurzył. Czeka aż jego rywal wstanie. Kofi Kingston wstaje i Superkick! Controlled Frenzy padł jak nieprzytomny. Dolph tauntuje i Jumping Elbow Drop razy trzy! Dolph tauntuje znów. Kofi wstał, lecz Dolph Ziggler kopnął go w brzuch, odwraca rywala i Zig Zag! Przypięcie... 1.. 2.. 3!

Matt Striker: Here is your winner, The United States Champion, Dolph Ziggler!

Zawodnicy usunęli się z ringu. Chwilę później słychać...

To Edge! Wielki cheer publiczności i The Rated R Superstar wychodzi do ringu!

Edge: Wow! Nie wiedziałem, że tak bardzo się za mną stęskniliście! Jesteście u mnie, a ja jestem gospodarzem, prawda? Mam dla Was wielką niespodziankę! Pamiętacie moją chorobę? To już przeszłość! Mój lekarz się pomylił! Jestem całkowicie zdrowy! Wracam na RAW! Mam tutaj kilka spraw do załatwienia! Spodziewajcie się, że Alberto Del Rio dostanie za to co zrobił mi. Chcecie tego? Wiedziałem, że tak. Jestem już zdrowy i możecie już czekać na moją pierwszą walkę! Dobra, wracam na backstage. Mam nadzieję, że show w moim rodzinnym mieście wam się podoba!

The Big Show & Alex Riley vs. The Miz & R-Truth

Matt Striker: From Aiken, South Carolina, ważący 220 kg, The Big Show!

Matt Striker: From Fairfax County, Virginia, ważący 114 kg, Alex Riley!

Matt Striker: From Cleveland, Ohio, ważący 105 kg, The Miz!

Matt Striker: From Charlotte, North Carolina, ważący 107 kg, R-Truth!

Zaczynają Big Show i R-Truth. The Big Show nie może złapać swojego rywala, ponieważ jest dla niego zdecydowanie za szybki. R-Truth podskakuje i Low Kick dla Big Showa! Kolejny! I jeszcze raz! Big Show na kolanach i DDT! Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Zmiana z Mizem, który wykonuje serie punchy. Big Show się zdenerwował i odepchnął Miza, który się przewrócił. The Big Show wstał, Miz na niego biegnie i nadział się na Big Boota! Miz siedzi trzymając się za twarz. Zmiana z Alexem Rileyem, który przeskakuje nad linami, odbija się od nich i Dropkick w twarz The Miza! Pin... 1.. 2.. Wbiegł R-Truth! European Uppercut od Trutha. Miz próbuje wykonać Skull-Crashing Finale! Nie ma! Big Show odepchnął Miza. R-Truth biegnie na Big Showa i otrzymuje KO Punch! OH MY GOD! Alex zmienia się z Big Showem! Miz biegnie na Showa i został złapany za szyję! To może oznaczać tylko jedno - Chokeslam! Tak się dzieje! Pin... 1.. 2.. Kick Out!

Matt Striker: Here is your winner, Alex Riley and The Big Show!

Alex Riley wraz z Big Showem tauntują zwycięstwo. Ale co to? Miz i R-Truth we dwóch atakują zwycięzców krzesłami Riley szybko upadł! Big Show jest maltretowany krzesłem! Do ringu wbiegają Edge i Rey Mysterio! Spear dla Trutha! Rey Mysterio wykonuje Hurricanranę Mizowi! Odbicie od lin i 619! Miz na nogach, odwraca się i Spear! Spear by Edge! Wszyscy później wstali i tauntowali.

Backstage

John Morrison wchodzi do biura Prezesa.

John Morrison: Siemanko, Hunter. Dlaczego nie znalazłem się w karcie?

Triple H: Sorry, John. Nie było miejsca. Za tydzień na pewno weźmiesz udział w gali. Będziesz brał udział w turnieju do pasa United States!

John Morrison: Pas United States? Może lepiej pas WWE? Mógłbym pokonać tego całego CM Punka. Niby jest taki czysty, a alkohol pewnie pije na umór.

Triple H: John, skończ. Chcesz brać udział w tym turnieju, czy nie? Mogę jeszcze zmienić zdanie i nie będziesz brał udziału w żadnej walce.

John Morrison: No ok. Niech będzie, ale nie chcę mieć takiej walki, że jak przegram to idę na SmackDown!

Triple H: O to możesz być spokojny.

Mistrz WWE wychodzi do ringu. Jednak zatrzymuje się na rampie, siada po turecku i zaczyna mówić.

CM Punk: Widzicie moje złoto? Zdobyłem je pokonując Johna Cenę na Money in the Bank. Nieważne w jaki sposób, ważne, że John Cena nie jest już mistrzem WWE. Chciał wykorzystać prawo rewanżu. Chce wykorzystać je dzisiaj. Hmm... Czy to nie jest zbyt pochopna decyzja? Na SummerSlam pewnie będę musiał znów bronic mojego tytułu przeciwko niemu. To nie będzie nudne? Niech inni spróbują mnie pokonać. A nie tylko John Cena. Nie wiem dlaczego, ale Cena nie będzie już mistrzem WWE. Ja będę mistrzem do WrestleManii! Nikt nie stanie mi na drodze. Nawet ulubieniec WWE Universe, John Cena. Otóż jestem Straight Edge Warriorem, nie piję, nie palę i nie ćpam.

John Morrison wychodzi i zatrzymuje się przy CM Punku.

John Morrison: Czy Ty wiesz co mówisz? Nie pijesz, nie palisz i nie bierzesz świństwa? Wątpię. Jakim cudem chcesz być Championem do WrestleManii, skoro mógłbym pokonać Cię już dzisiaj!

CM Punk: Naprawdę? To Ty chyba nie wiesz co mówisz. Jeżeli jesteś taki dobry, olej ten cały turniej o pas United States, tylko walcz ze mną o pas WWE na SummerSlam. Wchodzisz w to? Czy boisz sprzeciwić się Triple H?

John Morrison: Punk, nie boję się. Nie boję się też zgodzić na Twoją propozycję! Nie boję się też upokorzyć Cię na SummerSlam! Nie boję się unieść tego pasa, który znajduje się aktualnie na Twoim ramieniu. Na najważniejszej gali lata zobaczysz kto tak naprawdę jest lepszy. CM Punk or John Morrison.

CM Punk: Dobrze, że wspomniałeś o tym, że to najważniejsza gala lata. WWE Universe zasługuje na to, aby zobaczyli na tej gali coś wspaniałego, prawda?

John Morrison: Domyślam się, że masz na myśli stypulację. Określiłeś to słowami ''coś wspaniałego''. Wspaniałe będzie to, kiedy uniosę pas do góry!

CM Punk: Proszę, ulżyj sobie. Podnieś ten pas do góry, ponieważ już nigdy w swym życiu nie będziesz miał bliżej tego pasa.

John Morrison: Jest napisane na nim ''CM Punk''. Po SummerSlam będzie napisane ''John Morrison''. To właśnie wtedy zechcę podnieść go do góry i opuszczając halę z tym właśnie pasem. Z chęcią będę patrzył jak płaczesz po utracie pasa. A zdarza Ci się to niezbyt często, ponieważ pasa często nie miałeś.

CM Punk: Do prawdy? A miałeś kiedykolwiek pas WWE na swym koncie? Miałeś pas World Heavyweight na swym koncie? Jak miałeś pas Intercontinental to oprawiłeś go w ramkę, ponieważ już nigdy na żadnym pasie w WWE nie będzie Twojego nazwiska.

John Morrison: Przekonamy się po SummerSlam. Wybacz Punk, ale teraz mam ważniejsze rzeczy na głowie niż odpowiadanie Tobie na głupie pytania.

CM Punk: A idź w diabły! Tak samo będziesz wychodził po SummerSlam, bez pasa...

Alberto del Rio vs. Rey Mysterio

Ricardo Rodriguez: From San Luis Potosí, Mexico, ważący 119 kg, La Exelencia, Aaaaaaallllbertooooooooo Delllllllllllllllll Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrio!

http://www.youtube.com/watch?v=rSMX8p_jbwU&feature=related

Matt Striker: From San Diego, California, ważący 79 kg, Rey Mysterio!

Rey Mysterio zaczyna od kopnięć w nogę Alberto del Rio. Ten od nich ucieka i nieudana próba Dropkicku. Alberto del Rio wściekle kopie Reya Mysterio po brzuchu. Sędzia odciąga Alberto. Del Rio kopie po ręce Reya. Podnosi rywala, Irish Whip, próba Clothesline'u, jednak Rey unika, wskakuje na drugą linę i Crossbody! Przypięcie... 1.. 2.. Kick Out! Alberto jest zły. Chce złapać swojego rywala, lecz ten jest zbyt szybki. Hurricanrana od Reya. Rey zasłania usta. Czeka, aż wstanie jego rywal. Alberto na nogach i Green Mist! Alberto del Rio oślepiony pada na matę. Pin... 1.. 2.. Kick Out! Rey wykonuje Soccer Kick. Alberto się podniósł, i otrzymał Bulldoga! Rey wchodzi na narożnik i Frog Splash! Pin... 1.. 2.. Noga del Rio ląduje na linach, Rope Break. Rey Mysterio tauntuje. Publiczność bawi się razem z Reyem. Rey wypycha Alberto del Rio za ring. Rey wchodzi na narożnik i skacze na Alberto del Rio, lecz ten się odsuwa i Rey Mysterio wpada twarzą w barierki! Del Rio wściekle obija rękę Reya Mysterio. Kładzie jego rękę między schodzki! O nie, tylko nie to! Nadepnął! Rey Mysterio naprawdę cierpi! Oh My God! Alberto del Rio wrzuce Reya do ringu, i German Suplex! Podnosi rywala, kopie go w brzuch, i Cross ArmBreaker! Rey Mysterio ma daleko do lin. Chyba nie wytrzyma! Tak jest! Rey Mysterio się poddaje, lecz Del Rio nie puszcza! Sędzia musiał interweniować. Alberto puścił.

Ricardo Rodriguez: The winner is... Aaaaaaallllllbertooooooooo Dellllllll Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrio!

John Cena vs. CM Punk, WWE Championship Match

http://www.youtube.com/watch?v=rwxi3J6Cd5Y

Matt Striker: From West Newbury, Massachusetts, ważący 110 kg, John Cena!

Matt Striker: From Chicago, Illinois, ważący 101 kg, WWE Champion, C! M! Punk!

Zaczynają od zwarcia! Wygrywa zdecydowanie silniejszy John Cena! Przechodzą w Headlcok! Punk jednak się uwalnia. Zaczynają od nowa. Znów zwarcie i znów Headlock, lecz tym razem CM Punk wykonuje serie łokci w brzuch Johna Ceny. Chwilę później Step-Up Enzuigiri! Pin... 1.. 2.. Kick Out! Chwilę później Swigning Neckbreaker! CM Punk śmieje się do Johna Ceny. Cena jednak wstaje błyskawicznie i mocne punche, które wrzucają CM Punka w narożnik! Mocne kopnięcia uderzenia! John Cena wpadł w szał! Sędzia musiał go odsunąć Cena biegnie na rywala, lecz ten się odsuwa i teraz on wykonuje Punche i kopnięcia! CM Punk odchodzi i wejście kolanem! Chwilę później Bulldog! Pin... 1.. 2.. Kick Out! Kiedy Cena wstał orzymał Roundhouse Kick! Padł jak nieprzytomny! Po chwili Double Underhook Backbreaker! Cena złapał się za plecy. CM Punk tauntuje, odwracając się plecami do Johna Ceny. John wstaje, odwraca rywala, wykonuje mu Irish Whip i Thesz Press! Mocne punche w twarz! Cena tauntuje. Punk się podnosi, John biegnie i Running leaping shoulder block! Kolejny! I jeszcze raz! Proto Bomb! Chwilę później widzimi You Can't See Me! Odbicie od lin i Five Knuckle Shuffle! Do ringu wbiega John Morrison! Jednak zatrzymuje się przed ringiem i coś mówi do Johna Ceny! Niestety imiennik Morrisona wdał się w dyskusję z nim! CM Punk powoli się podnosi. John Cena kłóci się z Guru of Greatness! CM Punk już na nogach. Idzie powoli do Ceny! Straight Edge Savior podnosi rywala na barki i Go To Sleep! GTS! OH MY GOD! Pin... 1.. 2.. 3!

Matt Striker: Here is your winner, the Still WWE Champion, CM Punk!

Jim Ross: Ta gala była świetna. Mam nadzieję, że SmackDown! będzie równe wspaniałe. Żegnają się z wami Jim Ross...

Jerry Lawler: I Jerry The King Lawler. Dobrej Nocy!

Raw zeszło z anteny.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wąsent

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...