Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zapowiedz N S P W Diary

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja wogóle nad nim nie myślałem i dlatego mam taki niewyraźny :P

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

6

• Juppozo

6

• maro

5

• Itchy

4

Top użytkownicy w tym temacie

Moglibyscie wybrać inny temat w którym pogadacie sobie o waszych sprawach.Nic do was nie mamlubie was ale prosił bym o wpisy na temat :)

Pozdro

4767434946cdf3126eccd.png

Six, a Ty dalej z tymi swoimi aluzjami? Nie podoba Ci sie to, to nie komentuj.. Boze..

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Luk: wolno mi pisać na tym forum, a Ty masz jakąś chorą obsesje, która podpowiada Ci: "on mówi to złośliwie - zdenerwuj się! zdenerwuj!". Wyjdź z tego, nie napisałem tego złośliwie, chyba nie zaprzeczysz, że myślisz nad tym gimmickiem od kilku tygodni. Gdzie tu widzisz aluzje? W tym wypadku wypowiedziałem się na temat, który sam poruszyłeś. Nie wdaje się w złośliwe gry, bo droczenie sie z Tobą nie sprawia mi przyjemności. Czasami chyba mogę coś napisać poważnie, zgadza się?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wolno ci pisać wolno wam pisac ale prosze was do tego znajdzicie sobie inny topic ok???

Pozdro

4767434946cdf3126eccd.png

może zapytajmy ile członkowie AWF myśleli nad swoimi gimmickami.

Ja odebralem TEN TEKST jako USZCZYPLIWY... I taki jest..

Luk: Szczerze przyznam, że ja czytając tego posta Sixa, nie odebrałem tego jako uszczypliwości wobec Ciebie...

53541565549537ccb6a05f.jpg

Każdy kolejny post nie na temat bedzie od teraz kasowany.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Fajnie się zapowiada :) A jak Itchyeg wykrzystujesz, to możesz i moją postać wykorzystać, będe gwiazdą 8)

Od bycia gwiazdą to ja tu jestem!!!! xP Wrazie czego, mozemy byc tag-teamem.

72206429447c1f28e68cff.gif

To i mnie wykorzystaj - pamiętaj, jestem Abraham Raven i mój finisher to The WeeMan Slam :]

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

gala miala odbyc sie 2 dni temu. zrezygnowales z pomyslu? :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Pewnie brak czasu... Wiesz, trenowanie sportów walki jest czasochłonne.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
  • Dodaj nową pozycję...