Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW TIME OF HONOR 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czwarta wielka gala PXW - Time Of Honor !!

Triple Third #1 contender match

for ECW championship

Cold Blood vs Deadman vs Snake

ECW Championship Match:

Terry Shadow© vs Nightmare

MAIN EVENT:

6 man Tag Team Elimination Match:

Generation vs Nation

Edytowane przez TerryShadow
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• plkd

1

• Natan

1

• TerryShadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

Popraw "wilka" na "wielka", śmiesznie wygląda. :P Po obejrzeniu zmienię post i ocenię galę. :)

Edit:

Galę obejrzałem wczoraj, ale zapomniałem edytować koment. :P Tak samo jak u Nathana, najlepszą walką była Terry Shadow vs. Nightmare. Nawet dużo hardkoru, stół, patyki, krzesła. Skombinujcie jakąś drabinę to będziecie mogli zrobić TLC match (pas zawiesić na sznurku między drzewami i jazda! :D). 450 phoenix splash, miodzio. Szczerze mówiąc czekałem na płynną akcję w stół, czyli tak: Terry skacze, siada na barkach Nightmare'a a ten go szybko rzuca w stół, ale tak jak wyszło też było super. Jeszcze segment z kiblem, ostro się uśmiałem :lol: Czekam na tygodniówkę.

//Przydałaby się druga kamera. ;)

Edytowane przez plkd

Niezła gala z jedną fenomenalną walką. Tym razem szalenie nierówno panowie i nie wiem, czy jest to efektem braku przygotowania czy tego, że walka Shadow vs Nightmare tak przyćmiła pozostałe pojedynki, że nie potrafię dostrzec w nich zbyt wielu pozytywów.

Plusy:

+ za walkę Shadow vs Nightmare, imo kandydat do walki roku, a w tym:

+ Phoenix 450 Splash. Po ringu, dobrej organizacji, dynamice i nie małych umiejętnościach zaczynacie pokazywać także nieprawdopodobne movesy (najpierw Piledriver u Maniusia, potem bumpy na stoły na Survive, teraz to), nie sądziłem, że w przypadku PL Backyardu kiedykolwiek to powiem, ale takie walki jak ta z takimi wykończeniami możecie śmiało wrzucać na międzynarodowe fora backyardowe. Nie przyniesiecie wstydu naszemu krajowi w absolutnie żadnym stopniu, a wam oglądalność (a co za tym idzie motywacja do robienia coraz lepszych eventów) skoczy kilkakrotnie. Przepiękna robota.

+Spear!!! Czemu Nightmare nie robi tego regularnie? Nieprawdopodobnie mu wyszło. GORE GORE GORE! :twisted:

+Jestem zaskoczony wygraną Shadowa przyznam szczerze, znakomity punkt do kontynuacji feudu i kolejnych znakomitych walk.

+Akcja na końcu walki, Nightmare's gonna kill ya once again! :D

+Swanton za ring, zacnie wyszedł.

+Powerbomb na stół ;O

+Odgrywanie roli face'a przez Shadowa, jesteś niesamowity człowieku ;) Motyw z podaniem fanowi kijka przegenialny :D

a poza tym:

+Backstage jest to ważne. A ten z drużyną face'ów nawet bardzo dobry :) Gratulacje.

+Final Cut od Krychy <3 Jeśli to nie miał być prezent dla wujka Natana, to już jest :D

+Atak na Slate'a po ME, czemu tam cholera nie było Shinning Wizard!!!??? :D Liczę na feud Sirreksa z Sundacem.

+Chokeslam od Deadmana, skoro robi go tak dobrze to nie widzę możliwości, żeby kiedykolwiek więcej kaleczył Stunnera na wizji, niech sobie stunneruje kolegów w szatni :D

+Atak CB na Snake'a, ałaaaa brutalny ToF, mam wrażenie, że bolało :D Zapowiada się feudzik i dobra szansa dla mini luchadora na wykreowanie swojej face'owej postaci.

+Maniek slamujący Nightmarem, miano najlepszych powerhousów polskiej sceny Ultimate Mike'a i Dr.Deatha jest zagrożone :twisted:

Minusy:

-Dream Team w Main Evencie nie zdziałał nic wartego zapamiętania. Z 6 świetnych zawodników dostałem walkę niezłą, ale mimo wszystko poniżej oczekiwań. Niektóre motywy bardzo fajne, ale walka w całym wymiarze nie zachwyciła. W przyszłości trzeba poświęcić takim walką więcej czasu i uwagi bo potencjał był ogromny.

-Walka o contendera do ECW taka na odpierdziel się. Poskakali, porzucali się trochę, oglądałem ją wczoraj a teraz pamiętam tylko zakończenie to chyba ewidentnie świadczy o jej marności.

-Parę przestojów i nieporozumień w wyżej wymienionych walkach - to raz jeszcze świadczy o kiepskim przygotowaniu ekip do obu walk. No nic, zdarza się.

-Mało ludzi na gali z tego co widzę. Na wakację pewnie pojechali czy coś... Mam nadzieję, że plany odnośnie Extreme Hell się powiądą i na gali kończącej ten sezon PXW za 2 miesiące zobaczymy nadkomplet ;)

-Chcemy 2 kamery! :D Rozumiem, że problemy czysto techniczne ale opierdzielić trzeba :D Szczególnie przeszkadzał brak wejściówek na gali.

Tyle. Niech nie zmyli ogromna liczba plusów, to jedna z gorszych Dużych gal od PXW, a gdyby nie było tu walki Shadowa z Nightmarem to dostalibyśmy produkt na poziomie federacyj halowych co patrząc na poziom waszej fedki trzeba by było uznać za chłam. Do poprawy panowie, do poprawy ;)

P.S. Żeby skończyć optymistycznym akcentem dodam, że walka Terry'ego z Pawłem jest pierwszą w historii Polskiego Backyardu której w normalnych wrestlingowych realiach dałbym ***. Ogromne propsy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...