Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldberg vs. Regal

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Rzeka ale co z tego, że wyszedł z ringu i skierował sie w stronę rampy? Pytam, bo nie wiem co ma na celu Twoja wypowiedż? Nie wiem czy to ma jakiś związek z umiejętnościami Goldberga, że wziął Flaira na barana? Niektórzy w podobny sposób noszą worki z ziemniakami, ale nigdy nie przyszło mi do głowy żeby to podciągnąć pod umiejętności wrestlingowe. Pojawił się temat umiejętności, a Ty ni z gruchy ni z pietruchy wystrzeliłeś z czymś takim. Nie wiem jak patrzysz na Goldberga natomiast wiem, ze ja patrzę na Flaira przez pryzmat wszystkich jego walk, które widziałem. Czy były moim zdaniem lepsze niż walki Goldberga? Były. Czy były moim zdaniem lepsze niż walki Hulka Hogana? Byly. Obaj są legendami, obu lubię, a mimo to dostrzegam ogromną przepaść jaka ich dzieli.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

6

• Rzeka

6

• SixKiller

4

• nidys0000

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Dodano: 2006-02-10, 22:16 ]

Powiem wam ciekawą rzecz na koniec. Wystarczy że się rzuci hasło Goldberg i od razu zaczyna sie kłótnia na temat jego umiejetności. :D

Czy ja wiem ja Goldberga daże od dziecka wielką sympatią ale robie to myśląc racjonalnie :) np. Nigdy bym nie powiedział(nawet bym nie pomyślał :D ) że Goldberg może być lepszy od Nature Boya :grin:

A kłotnie wybuchają bo czasami znajdzie się ktos kto myśli że Goldi to Bóg wrestlingu bo nikt go nie potrafi pokonać i wszystkich zmiata z ringu :twisted:

Na koniec :) O umiejętnościach Goldberga można powiedzieć tyle że ich prawie wogóle nie ma :grin:

15974308365193fac7b7921.jpg

• 1 rok później...

• Reputacja:   0

moge o coś spytac?? czemu tak ze to ujme nienawidzicie Goldberga? ciezko znalezc cos o nim blizszego ale ogladajac jego walki i slyszac ze jego umiejetnosci sa zerowe wydaje mi sie to troszke smieszne gdyz bez "ringowego kretactwa" bądź pomocy kumpli nie widzialem walki w ktorej przegral, co wiecej w walce np z Kane'm pobil batiste ortona flaira(ktorzy przyszli "popatrzec :lol: ), jako jeden z niewielu chyba zgodizl sie na pojedynek 1vs3 i ktos mi mowi ze nei ma umiejetnosci? :| a wy na pewno mowicie o Billym Goldbergu?

btw o co chodzi z tym pojedynkiem specjalnie przegral?? o co chodzi??

Czepiasz się litrówki.

Zabiło mnie to :D jak jest dobra, to oczywiście że się przyczepię :D

No ale wracając do tematu, to Goldberg poza wyśmienitym Spear'em nie potrafił zrobić w ringu w zasadzie nic ... no a porównywanie go do Flaira to już jest lekka przesada ;)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

czyli niby ten atak glowa?? no zartujesz chyba sobie nie wiem mam zaczac dawac linki walk ktore ogladalem?? Randy Orton wielki legend killer dostawal od niego baty, widzialem Flaira i szczerze mowiac nie widze w czym mialby mu ustepywac wiecej powiem,ze umie wiecej

nie jest typem czlowieka latajacego po ringu jak spider man no i co z tego? wystarczy ze jest skuteczny, fakt faktem nie widzialem zeby wyszedl na liny i wykonal efektowny skok ale nie widzialem rowniez zeby ktos z jego warunkami fizycznymi byl tak silny i skuteczny ;]

a flair? stary lis i wyga? wiecej kombinuje na ringu niz walczy chdoz nei wiele widzialem jego walk jak byl mlodszy

prosze

to pieknie obrazuje jakim cieniasem jest flair i jeszce dali ortona jako sedziego, dal mu jeszcze cos tam do kieszeni ;] i co on takiego pokazal ten slkawny chwyt nogami?? goldberg tez go umie widzialem

na chwile obecna uwazam ze flair jest cieniasem moze bede musial sie wycofac z tego ale teraz nie rozumiem sceptycyzmu do goldberga..

EDIT:

btw

http://www.dailymotion.com/relevance/search/flair/video/xhd4j_wwf-ric-flair-vs-bret-hart_fun

co on tutaj niezwyklego pokazuje?? oczywiscie bret hart tez byl genialny no ale skoro tak chwialicie flaira..

nidys0000, podstawowe pytanie: czy wiesz, ze wrestling nie jest prawdziwy? Naprawde kolejny raz nie chce mi sie czytac wywodow na temat jaki to Goldberg nie jest silny i kogo on by nie pokonal..

Request był spełniony więc zamykam

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1698 Data: 08.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Kansas City, Missouri, USA Arena: T-Mobile Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery,
    • KyRenLo
      Walka Bayley vs. Sol Ruca dostała oficjalny obrazek: Za nami gala NXT Deadline, więc znamy też ostatecznego rywala Blondasa. Jest nim nowy mistrz NXT Oba Femi. Eleganckie zestawienie. Zobaczymy co WWE zrobi z wynikiem tej walki. Gdzieś czytałem, że rywalizacja Drew vs. Cody ma dalej trwać, więc może McIntyre jakoś się przyczyni do ewentualnego wielkiego zwycięstwa mistrza NXT. Karta na teraz: • John Cena vs. Gunther • Cody Rhodes vs. Oba Femi • Bayley vs
    • GGGGG9707
      Tak, chociaż wcześniej chodziło mi o samą obecność jego w WWE pod kątem tego że nie jest wrestlerem i kim jest, teraz pisałem o właśnie jego wybrykach przy których regularnie dostaje pozwy i robi afery (nie na taką skalę ale jednak). Generalnie Logan mi z wielu powodów nie pasuje ale nie chcę się powtarzać, napisałem już swoje zdanie i nie ma sensu znowu tego pisać, teraz umieściłem jego i Lesnara przez ich głośne afery żeby pokazać różnice w podejściu WWE, np swojego czasu taki Rich Swann który
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA / Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL / Colosos del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...