Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hardcore Justice (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja akurat mam konto na TNAonDemand.com. te 2 dyszki to żaden majątek.

Słowa Ariesa o "prawdziwych fanach wrestlingu" dosyć mocno uderzyły w mą bojaźń.

Dlatego po części zgodzę się z p. ArthurWF.

[ Dodano: 2011-08-07, 14:01 ]

w wykonaniu TN... Impact Wrestling! :)

IW to obecna nazwa tygodniówki.

fedka to ( puki co ) dalej TNA.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Icon

7

• Wojtax

5

• E_9

5

• Sebu

5

Top użytkownicy w tym temacie

Mi się chce śmiać z Ciebie od dłuższego czasu i..? Zauważyłem, że Ty zawsze wiesz więcej od nas (nawet fanów TNA). Serio kontaktujesz się z Bischoffem? Najpierw wszystko porównujesz do Monday Night Wars, do WCW, a teraz wypisujesz, że TNA idzie z duchem czasu. Poza tym napisałem, że to się odbije na ilości wykupień. Skoro ludzie kupują jakieś pakiety to chyba miałem rację, prawda?

Może po prostu interesuję się tą federacją nie tylko od IMPACTu do IMPACTU. Czasami gdy widzę niektóre komentarze to mi się aż nóż w kieszeni otwiera. Wiele osób sieje dużą dezinformacje. Skoro dobrze znasz temat to po co w ogóle stawiasz na pierwszym miejscu ilość tradycyjnych wykupień PPV skoro wiesz że TNA od jakiegoś czasu bazuje na TNAonDemand.com. Według mojej opinii to TNA bardziej wychodzi na TNAonDemand.com niż na tradycyjnych PPV mimo tego że miesięczny pakiet na TNAonDemand kosztuje dużo mniej, jednak ta strona jest dostępna na całym świecie, nie tylko w stanach. Nie zdziwię się jeśli za jakiś czas TNA w ogóle zrezygnuje z tradycyjnych gal PPV i przerzuci się już całkowicie na społeczność internetową, która że tak powiem jest bardziej "kumata".

Chodzi o to że TNA np. zarobi na takim Iconie, a tak to by nie zarobiło bo wykupić PPV TNA można tylko w Stanach.

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

• Reputacja:   383
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Na galę dodano walkę o KNOCKOUTS TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Rosita & Sarita vs. Tara & Ms. Tessmacher.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Nadal głęboko wierzę, że na gali poznamy jakieś stypulacje :roll: Czy może, odpukać, jest już pewne, że ich nie będzie? Oby nie...

• Urządzenie:  Windows

Nadal głęboko wierzę, że na gali poznamy jakieś stypulacje :roll: Czy może, odpukać, jest już pewne, że ich nie będzie? Oby nie...

Pewnie stypulacje poznamy w trakcie gali mam nadzieję że nie będą to same No-DQ lub Hardcore Matche. Szczególnie liczę żeby 3-way o X-Title był Ladder Matchem. PPV słabo wypromowane, karta zapowiada się tak sobie. Jeśli dodadzą fajne stypulacje może być ciekawie. :-)

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

raczej żadnych stypulacji nie będzie na hardcore justice były 2-3 walki w stypulacji, a poza tym wzykłe singles matche czy tag teamy. A szkoda bo ze Stingiem powinni jak najczęściej robiś stypulacje żeby zasłonić jego braki, tak jak zrobili z Takarem na WM.
I hate this idea that you’re the best. Because you’re not. I’m the best. I’m the best in the world.

19312349914e3eb39c0d352.jpg

Zobaczymy jutro jednak do każdej walki mam swój typ co do stypulacji.

TNA World Heavyweight Championship Sting © vs. Kurt Angle

Tu liczę na No-DQ. Zapowiada się najlepsza walka o WHC odkąd Sting się "przyczepił" pasa. Myślę że Kurt dużo wyciągnie z Icona. Oby nie skończyło się wygraną Stinga.

TNA World Tag Team Championship Beer Money, Inc. (Bobby Roode and James Storm) © vs. Mexican America (Anarquia and Hernandez)

Street fight lub Falls Count Anywhere Match, co można powiedzieć mam nadzieję, że pasy nie zmienią posiadaczy. Dywizja TT w TNA ma mały kryzys.

X division championship Austin Aries vs. © Brian Kendrick vs. Alex Shelley

Szykuję się najlepsza walka na gali, nawet jak nie będzie stypulacji oby dostali przynajmniej 15 min. A jak dadzą ladder match to będzie świetnie. Liczę na wygraną Austina i feud Alex vs Austin.

SIX MAN TAG TEAM MATCH Fortune vs. Immortal

Tutaj mamy Abyssa więc liczę na Monster's Ball. Czyżby wygrana Immortal i rozpad Fortune, zapowiada się feud AJ vs Daniels pewnie przez ich spięcie Fortune przegra.

BOUND FOR GLORY SERIES MATCH Rob Van Dam vs. Crimson

Czyżby streak Crimsona był zagrożony? Raczej nie szykuję się raczej remis. Nie wierzę że RVD przegra, a przegrana Crimsona była by bez sensu.

BOUND FOR GLORY SERIES MATCH "The Pope" D'Angelo Dinero vs. Devon

Typowy zapychacz, pewnie wygra Pope a feud Devona z Pope skończy się na BfG. Tutaj widzę Tables Match

Bully Ray vs Mr. Anderson

Czyżby wysłannikiem Network był Anderson? Myślę że tak, walka będzie raczej słaba, chyba że dodadzą np. First Blood Match. Jednak feud ma potencjał i możliwe że na BfG zobaczymy rozpad "Nieśmiertelnych".

Ogólnie ppv zapowiada się tak sobie, chyba że wszystkie walki dostaną stypulacje. Niech TNA pokaże że MS-Hardcore nie zginą.

Bully Ray vs Mr. Anderson

Czyżby wysłannikiem Network był Anderson? Myślę że tak, walka będzie raczej słaba, chyba że dodadzą np. First Blood Match.

Chętnie zobaczyłbym ten mecz na zasadach I Quit. Bully Ray oklepuje Kena jak tylko się da, a następnie piszczy ,,I quit!! I QUIIIIT!" jak dziewczynka przy jakiejś szmacianej akcji :D

SIX MAN TAG TEAM MATCH Fortune vs. Immortal

Ja tutaj widzę to, co klasycznie - klatka z podwieszonymi brońmi (nie znam fachowej nazwy tej stypulacji, wybaczcie)

Ja tutaj widzę to, co klasycznie - klatka z podwieszonymi brońmi (nie znam fachowej nazwy tej stypulacji, wybaczcie)

Lethal Lockdown :wink:

Skoro dobrze znasz temat to po co w ogóle stawiasz na pierwszym miejscu ilość tradycyjnych wykupień PPV skoro wiesz że TNA od jakiegoś czasu bazuje na TNAonDemand.com.

Bo nie zrozumiałeś mojego zdania. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że odbije się to na TRADYCYJNYCH wykupieniach PPV, więc chyba jednak miałem rację...

Bo nie zrozumiałeś mojego zdania. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że odbije się to na TRADYCYJNYCH wykupieniach PPV, więc chyba jednak miałem rację...

No tak na Tradycyjnych wykupieniach to się odbiję ale ta strona ma zalety. Można obejrzeć ppv w każdym miejscu o ile ma się dobrą prędkość internetu. A poza tym jest to tańsze, a TNA dostaje podobne pieniądze co za tradycyjną sprzedaż. Czemu? Bo z tych przykładowych 35 $ części dochodów pewnie leci do firm sprzedających te PPV.

Chętnie zobaczyłbym ten mecz na zasadach I Quit. Bully Ray oklepuje Kena jak tylko się da, a następnie piszczy ,,I quit!! I QUIIIIT!" jak dziewczynka przy jakiejś szmacianej akcji :D

I Quit zobaczymy jeśli feud będzie kontynuowany do BfG.

Po raz kolejny TNA ukazuję swoją niekompetencje ewentualnie głupotę bo jak nazwać gale PPV w nazwie której występuje słowo "hardcore" po czy dostać kartę z samymi singlami.Mogę to przyrównać do takiej sytuacji ze WWE organizuję MITB 2011 bez pojedynków MITB :roll:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gali co prawda nie oglądałem jeszcze, ale widząc wyniki na stronie TNA stwierdzam, że raczej nikt nie powinien narzekać.

Więcej powiem jak zassam galę. ( 47% z 2GB na łączu 2 "mega":/ )

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Jestem jak na razie po ME i moje przewidywania się spełniają... Angle zaczyna mówić, że jest "Best in the World", przechodzi turn co było zapowiadane już jakiś czas, posiada pas i niedługo spada na przygotowania do IO 2012. Nie przyszło wam do głowy, że będzie chciał uciec z pasem?

Nic nie zarzucam TNA, ale czy podobny storyline nie jest obecnie prowadzony po drugiej stronie "frontu"?

Reasumując jednak walkę, była to chyba najlepsza i najszybsza walka "Jockera" od jego powrotu. Jednak co tu dużo mówić, świetna robota Kurta i dość dobry booking, który zakrył większe braki Stinga. Jak na tego Pana obecnie było dość fajnie ze strony samych zapasów, dramaturgia i opowiadana historia troszkę kulała...

Po za tym Hulkster miesza się w walkę i nie zdziwię się jak jednak (niestety) zawalczy ze Stingerem na BfG...

Hardcore Justice obejrzany.

X Title: Kendrick vs Shelley vs Aries Nie podoba mi się zachowanie Ariesa taki hell made in WWE. Opener który zawiódł oczekiwałem więcej od walki o X Division Title

Knockouts Tag Title: Tara & Mr. Assmacher vs Los Prostitutos. Wygrały te brzydsze z twarzy, walka jak na kobiety standardowa.

The Pope vs Devon - niech to już się skończy, podali sobie ręce więc koniec Pope jest przyjacielem rodziny i niech się to Devonowi zacznie podobać.

Knockout Title: Mickie vs Winter Piggy terminator, ale na szczęście przegrała no i tu była jedyna krew podczas całego PPV.

DVD vs Starszy brat Reda wygrał ten co zawsze walka znośna interwencje Lynna mam nadzieję, że doprowadzi do ich feudu.

Immortal vs Fortune - czekałem na krew i się zawiodłem ale walka była dobra szczególnie tempo w końcówce, nawet Scoot Steryd jego nie spowolnił.

Billy Ray Cyrus vs Mr. Asshole walka średnia i najgorsze, że nie widziałem końcówki podobno Ray wygrał przez Roll Up tak na Twitterze pisali :-(

Tag Team Title: Beer Money vs Mexican America wygrali Ci co powinni i to wszystko co mogę o tej walce powiedzieć.

World Title Sting vs Angle techniczna walka ale dało się obejrzeć.

Podsumowując: nie żałuje, że zmarnowałem noc na oglądanie tego.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Kurde, po 40 minutach musiałem zrobić sobie przerwę. Albo za dużo przewinąłem, albo i nie.. co za idiota bookuje walki KO jedną za drugą? Przecież zasnąć można. :roll:

Wyniki w porządku, ale sam poziom pojedynków absolutnie nie powalił (opener niezły choć było gorzej niż się spodziewałem, Aries zabookowany na totalną ciotę. Fortune vs Immortal dało się obejrzeć, no i ME jako taki). Takie Hardcore ([*]) Justice to ja chcę widzieć co roku...

Nie mam ochoty opisywać całej gali, kto wie - może odpuszczę sobie następne PPV, bo moja przygoda z TNA nie jest ostatnio za wesoła. Na samą myśl o kolejnym pojedynku stulecia źle mi się robi. HJ dostanie ode mnie 2+, dwa za poziom gali, plusik za to, że Angle jest mistrzem.