Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam PPV (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

PH93 - specjalnie na siłę wydłużałem długość matchy, żeby jakoś wyszło mi te 180 minut, wyszło mi 170, przy najbardziej wydłużonych matchach (liczyłem w windowsowym kalkulatorze), ale myślę, że będą one krótsze. Co do koncertu Cee Lo Greena, czy jak się ta komercyjna, grająca "r'n'b" szmata nazywa, mam nadzieję, że będzie to najwyżej tak długie jak "America the beautiful" na WM'ce. Powinien zaśpiewać theme gali na wejście (zamiast puszczenia theme z taśmy) i sobie pójść.

Myślę że starcie Mr. Money in the Bank z Barrettem jest dość realne, może nawet o walizkę, co może albo podbudować postać Bryana, albo uratować szmaconego Barretta. Inaczej chyba nie dawaliby ataku 2 dni przed galą, jeśli to nie ma do niczego prowadzić.

Walka Reya z Mizem dla mnie odpada - nie mieli praktycznie żadnego feudu, praę razydwa walczyli na RAW przeciwko sobie, z czego raz w tag teamie. Myślę, że Rey będzie sprzedawał kontuzję lub ma ją rzeczywiście, więc wątpie by zawalczył na SS.

Cały czas mam nadzieję, że upchną w karcie jakoś Johna Morrisona i R-Trutha, tyle czasu budowali ich konflikt, że wstyd go teraz zaprzepaścić. Jednak zamiast nich WWE pewnie wsadzi tego jobbera Kingstona, którego mam już serdecznie dość.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

20

• Sebu

15

• PH93

10

• mieciubur

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ja myślę ze ten koncert na pewno zostanie przedłużony jakimś segmentem z "gwiazdami" coś a'la Obama na CP

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja myślę ze ten koncert na pewno zostanie przedłużony jakimś segmentem z "gwiazdami" coś a'la Obama na CP

Albo jakieś wywiady...

Przepraszam za OT ,ale na jakiej stronie będzie można oglądnąć galę na żywo?

Z góry dziękuję.

11432243244f1c49d0369f1.gif

Przepraszam za OT ,ale na jakiej stronie będzie można oglądnąć galę na żywo?

Z góry dziękuję.

Got da linki do streamów,poczekaj chwile.

Orton vs Christian - Która to już ich walka? 6? Przejadło się, ale stypulacja daje nadzieje na dobry pojedynek. Chciałbym żeby to był taki No Holds Barred, jak na WM. Wiem, że będzie o to ciężko, ale kilka ekstremalnych akcji powinniśmy zobaczyć. Stawiam na zwycięstwo Christiana i nowego pretendenta.

Sheamus vs Henry - Tutaj jest o tyle problem, że wygrana jednego zaszkodzi drugiemu. Sheamusa po face turnie nie wypada podkładać (tym bardziej, że jako jedyny obok Ortona face jest w kolejce do programu z Christianem), a Henry'ego z uwagi na promocję jako największego heela niebieskiego brandu. Dlatego spodziewam się interwencji kogoś z zewnątrz, np. Big Showa i kontynuowanie programu.

Bryan vs Barrett - Od zdobycia walizki nie widziałem w akcji American Dragona, więc będę miał okazję przekonać się, jakie kroki poczynili do rozwinięcia jego postaci. Słyszałem, że zmienili mu ten beznadziejny theme - to już jeden pozytyw. Barrett posłuży tutaj raczej do promowania Daniela.

Punk vs Cena - Kolejnego 5 Stara i takich emocji jak na MiTB nie będzie, ale i tak powinno być przyzwoicie. Dodatkowego smaczku daje obecność Huntera, dzięki czemu wszyscy będą wyczekiwać jego interwencji i może turnu. Z uwagi na ubogą ilość walk w karcie może to być kolejne długie starcie tych zawodników. Nie wydaje mi się żeby Punk podpisał kontrakt po to, by stracić pas po miesiącu.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Orton vs Christian - Bardzo fajny feud dobre walki ale czas go zakończyć. Mam nadzieję na dobry pojedynek w No Holds Barred. Walka tempem z Over The Limit oraz trochę Hardcore'u i bardzo dobrze będzie się oglądać.

Sheamus vs Henry - Może być ciekawie mimo to pojedynek będzie powolny i najprawdopodobniej będzie mulił. Sheamus wygra i na końcu zostanie zaatakowany przez Henry'ego.

Bryan vs Barrett - Barett to tylko wróg Danielson'a do podbudowania jego postaci przed wykorzystaniem walizki. Dla mnie wynik jest oczywisty. Walka nie powinna mulić. Szybkość i zręczność Danielson'a i "Siła" Barrett'a.

Punk vs Cena - Liczę na kolejną świetną i długą walkę jeszcze lepszą niż poprzednio :) CM powinien znowu coś wyciągnąć z Ceny. Punk wygra, Vince nie jest głupi aby odbierać Punk'owi po miesiącu pasu jak kolega wyżej zauważył.

7888236935487467758dd1.jpg

Orton vs Chrsitian ta walka tych panów już mi się przejadła.Mam nadzieje że wygra Christian i Orton da sobie spokój z pasem wagi ciężkiej.

Sheamus vs Mark Henry ta walka bedzie powolna.Wydaje mi się że w tej walce wygra Sheamus i bedzie on pretendentem do pasa WHC.

Daniel Bryan vs Wade Barret tutaj chciał bym zobaczyć Bryana w ringu.Wynik jest oczywisty Mr.MITB wygra.

Cena vs Punk Oczekuje dobrej walki ale wątpię żeby była lepsza z przed miesiąca

na MITB 2011.Wątpię że Cena wygra nie poto podpisał Punk kontrakt żeby stracić pas po 1 miesiącu.

[/b]

19873598114f366ddbb614a.jpg

Orton vs Christian - feud moim zdaniem ok, ale wypadałoby go już zakończyć. Stawiam na Christiana i niech powalczy sobie z kimś innym. Pytanie tylko z kim?

Sheamus vs Henry - zapewne walka ta będzie powolna, ale stawiam na wygraną Celtic Warriora.

Barrett vs Bryan - walka ma na celu tyko podpromowanie American Dragona, więc nie widzę wyjścia aby on nie wygrał. Mam nadzieje, że walka będzie dobra.

Cena vs Punk - Fajnie by było gdyby ta walka była tak dobra jak na MiTB, ciężko tu na kogokolwiek postawić (choć w typerze wybrałem Cenę). Na pewno skleją dobrą walkę.

Wątpię że Cena wygra nie poto podpisał Punk kontrakt żeby stracić pas po 1 miesiącu.

To, że podpisał kontrakt nie znaczy wcale, że ma wygrać te walkę.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Co do WWE Championship to stawiam na Punk'a, ew. Walizka Del Rio. Choc chciałbym aby była powtórka z feudu pomiędzy Takerem, Kane'em i SCSA. Kiedy Stone Cold był sędzią odliczył obu i zgarnął pas dla siebie, tym bardziej że Hunter ma wrócic do czynnego uprawiania "rozrywki" ale to jest mało prawdopodobne:[

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem czy tylko ja w taki sposób myślę ale podczas ostatniego RAW Cena chciał uderzyć Punka no i udało mu się ale przy okazji dostał też Triple H no i jak wiem troszkę się zdenerwował :twisted: .No jeżeli Triple H ma być sędzią czy ta sytuacja nie może być decydująca jeżeli chodzi o wynik pojedynku na SummerSlam?

Teoretycznie - tak, chociaż cały czas mam jakieś takie przeczucie, że to był zabieg "dla zmylenia przeciwnika" (nas, fanów) i Tryplak jednak przekręci niestety Punka. Obym się mylił...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Teoretycznie - tak, chociaż cały czas mam jakieś takie przeczucie, że to był zabieg "dla zmylenia przeciwnika" (nas, fanów) i Tryplak jednak przekręci niestety Punka. Obym się mylił...

I wcale nie musi interweniować w walce. Ja to widzę tak: CM Punk wygrywa pojedynek. Po walce HHH niszczy Punka i Alberto wykorzystuję okazję inkasując walizkę.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Generalnie ja do siebie dopuszczam dwie możliwości, które będą mi się podobać. Albo Punk zachowa pas, albo go przegra ale po jakimś kancie (np. właśnie Tryplak, który przekręci Punka). Jasiu ma pas, ale co z tego tak na dobrą sprawę? Jak Hunter wykiwa Phila to ten feud się jeszcze bardziej zaostrzy, dostaniemy jeszcze bardziej zajebiste speeche Brooksa i ogólnie będzie jeszcze ciekawiej. O ile oczywiście dobrze by to poprowadzili, ale patrząc na to co i tak już do tej pory WWE odjebało to jestem jakoś o to spokojniejszy niż gdybym był np. dwa miesiące temu.

Najgorsza opcja, której nawet do siebie nie dopuszczam, to czysta wygrana Jaśka. Tak na dobrą sprawę każdy inny rezultat daje jakąś furtkę w kwestii dalszego poprowadzenia tego genialnego feudu, nawet Jasiek zachowujący pas przy pomocy Trypla. Ba! Jestem skłonny powiedzieć, że przy odpowiednim bookingu takie rozwiązanie byłoby nawet ciekawsze (np. Phil dostaje jeszcze jeden title match, który wygrywa i Hunterowi włącza się ego doprowadzające na przykład do kolejnej walki, ale już Triple Threat z nim, Punkiem i Ceną - pierwsze lepsze pociągnięcie tego konfliktu, które mi się teraz nasuwa).

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale chciałbym zauważyć, że storyline'owo Triple H przejął federację głównie dzięki.. Punkowi. Gdyby nie zwycięstwo Punka na MitB, to Vince nadal panowałby nad całą swoją federacją i żadne zmiany nie byłyby potrzebne. A tak Brooks wygrał tytuł, upokorzył szefa, więc zarząd postanowił go zmienić. Więc jeżeli Trypel opowie się w tej walce po czyjejś tronie, to całkiem możliwe, że będzie to strona Punka.

12501231434d3da85730ba0.png

Ja wam mówię ze z SS z pasem wyjdzie Tryplak. :twisted:(W typerze bym tak napisał ale nie ma takiej opcji)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.